51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    En meg ket eve vettem meg, ha jol emlekszem 20-25$-ert (E-Bay):) Az is jo vetel volt;))
  • Toya
    És talán egy raklappal kellett volna és akkor most árulhatnád :)
  • 72TSanyi
    Hát igen, kétségtelen, hogy a múlt héten pl. 65$-ért is kelt el a játékból. Csak ami ezek fényében szembetűnő, hogy micsoda baráti vétel volt a múlkori az Árkádban!
  • Toya
    Mi sem vettük anno olcsóbban, de igazából ez még sehol nincs a külföldi árverési oldalakon feltünő játékok áraihoz képest.
  • 72TSanyi
    Janusz ajánlotta figyelmembe az alábbi linket: NR2k3
    Lényeg, hogy a játék az 576-nál rendelhető, ami számomra feltűnt, hogy ez a bolt nagyon el van szállva az árakkal, nem csak ez esetben.
  • 72TSanyi
    Grafika tekintetében igen, de minden egyébben, ami szimulátorrá tesz egy játékot nem.
  • robotnyk
    nem
  • Mik
    Ahoj,
    a Nascar SimRacing jobb ennél a 2003asnál?
  • DGray
    nekem napok óta nem jött be az oldal, aztán olvastam, hogy szerveráthelyezés van.
  • Alexease
    Ha nem is indulok az adott futamn valami miatt, altalaban az eredmeny, visszajatszas es a report a futam utan mindig felkerul. Vaggyis ha mar van HNR, akkor ott erdemes mindig nezni;) Mar tegnap ejjel is fent volt, bar az oldal kicsit docogott;))

http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=races_cup

http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=downloads_replays
  • DGray
    thx
  • 72TSanyi
    HNR Winter Cup, Kansas Speedway
    Eredmények
  • DGray
    Végeredmény lesz belinkelve? Mennyi induló volt?
  • HaZso
  • DTap
    Az egy csodával felért,hogy az elején miattam nem volt-rögtön a rajt után.
  • IzI
    Nincs semmi gond.Egyebkent sejtettem csak nem gondoltam hogy olyan hirtelen lejossz:)Nagyobb rutinnal es ovatosabb vezetessel kilehetet volna vedeni dehat en egyiket se kepviselem:)
  • Prezsi #39651
    Bocs Izi, hogy bekavartam defektet kaptam. :(
  • Toya
    Megnéztem, nem volt :)
  • Giovanni #39649
    Lehet hogy ki volt kapcsolva
  • Ciccio
    Nem tudom volt-e már ilyen futam, de a mai verseny alatt EGYETLEN EGY sárga sem volt! Gratula mindenkinek!
  • DTap
    Beleértve a Cup bajnokság utolsó futamát télen egyszer sem sikerült eljutnom a kockás zászlóig (különbözö okokból),ami már enyhén bosszantó.Ma a gázpedál mondta be az unalmast.Vmiért ez nekem nem akar összejönni.Egy normális kört sem tudtam menni,motorház nélkül meg 140-el nem akartam zavarni.Pedig érdekelne milyen egy futam VH-val.
  • Alexease
    THX!:)
    En itt leszek gepelott, vagyis ujrainditom.
    Biztos a VH-t "eroltetjuk". Multkor sem volt valami nepszeru...
  • Alexease
    Szerver elinditva... 1 perce;)) Valaki megelozott;)))))
  • Toya
    Szerver elindítva (Kansas 50%, dupla kopás, VH setup).
    Remélem 8-ra hazaérek és újraindítom.
  • Alexease
    En ha vegzek addig, akkor en is leszek;) Ezek a 2x-es futamok - amin eddig voltam - viszonylag jok voltak:) keves sarga, sok izgalom;))) Persze, ez relativ;)))
  • DTap
    jövök
  • HaZso
    Még nekem is kérdéses, de szeretnék jönni ;-)
  • JuanG
    én nem biztos hogy jövök...
  • 72TSanyi
    Kansas
  • DTap
    Melyik pálya lesz ma?
  • Toya
    Szerintem leszünk elegen.
  • 72TSanyi
    Dettó! Kevés jelentkező esetén terveznék más alternatívákkal is.
  • Ciccio
    Az esti futamra ki az aki tud jönni? Csak azért kérdezem, mert ha kevesen leszünk, akkor annak megfelelően alakítom az esti programom.
  • Toya
    De a fast2-vel megyünk...
  • IzI
    Ha csinalsz palyakhoz setupot es vezetoseg elfogadja akkor nem fast2-el megyunk:)
  • 72TSanyi
    A weboldal 'Beállítások' menüpontja alatt már régóta elérhetőek ezek a beállítások.
  • petesilver
    Idén megpróbálok gyakorolni a futamokra, hátha használ:) Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy cup futamokhoz a tavalyi fast2 marad? Ezesetben lehetne letölthető 1 fast2 pack, mivel minden pályára nekem tuti nincs meg ?
  • pasztor
  • JuanG
  • 72TSanyi
    Jah, igen. De én a keddi napra gondoltam, amikor úgy is rendszertelenül voltak futamok.

Remek az új versenynaptár. Köszönet érte!