51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • pasztor
    grat az ironman bandának!
  • Met
    akkor hagyd abba a vigyorgást és gyerünk szótárazni
  • sajoati
    nem idegesit, sot, orulok neki, ha van, akit meg erdekel a dolog.

:)

• Met
    de, én idegesítem szívesen:D
  • Tihy
    Már hogyne lenne nagy az érdeklődés, nem is tudod mekkora van :) (csak senki sem akar a türelmetlenségével idegesíteni:)
  • Tihy
    Grat!
  • JuanG
    gratulálok én is, nem semmi lehetett, én spec. nem tudnék egy ilyet bevállalni, még nordschleife-ban sem :D....
  • sajoati
    1000 koszonet erte, ha lett volna rendes netem, meg jobban raalltam volna!

Met: ja, az IMAX erdekelne? :) nem volt olyan nagy az erdeklodes, ezert kicsit lealltam vele, Tormenteztem, Nordscheife-n szaladgaltam TPTCC-vel, igy elmaradt a befejezese.

kb. 2 darabban van az srt, vhol 50-60% korul allok, bar amit bent forditottam, azt le kell ellenorizni, mert kep nelkul sikerult egy-ket termetes baromsagot elkovetnem, ezt elore boritekolom.
  • robotnyk
    hát az észtek kétszer is úgy odavágták, mint a huzat
  • Prezsi #39738
    Igen, úgy lenne az igazi. A kavicságy még megmagyarázható úgy, hogy a beragadt autókat kitolták a pályabírók . Teljesen rommá tört kocsiról nem tudok. De a 24 óra már tényleg túlzás, teljesen szétszakad a mezőny és már-már követhetetlen ki hányadik, még a szervezők is belebonyolódtak. Valójában a stream közvetítés miatt szóltam nektek, mert nekem tátva maradt a szám, amikor megláttam.
  • Met
    nem érzed úgy, hogy adós vagy valamivel?
  • sajoati
    ja, nehogy felreertse barki: max. riszpekt a szervezoknek, az induloknak, a nezoknek, magam is barmikor benne lennek ilyesmiben, csak a 24 ora / 6 versenyzo / no serules (vagyis inkabb:barmikor ujraindulhat az auto)

az a megvalositasi forma nem tetszik annyira. that's all.
  • sajoati
    gracc, mondjuk ahogy neztem/olvastam, volt par erdekesseg...

azert jo tapasztalat latni egy ilyet... szvsz kivilaglott, hogy a 24 oras viadalnak nem sok ertelme van, legalabbis permanens serulesek nelkul, de igazabol azzal se. (meg 6 pilotaval tkp. olyan, mint egy 3 soforos 12 oras, feltetelezve az egyenlo terhelest.)

szoval igy mar nem akarnek rendezni egyet, hehe. ezutan jobban bejonne a konzervativabb, 5-6 oras, 2-3 pilotas, seruleses verseny.

• HaZso
    Gratulálok én is, nem semmi ez a táv
  • Roccso
  • Prezsi #39732
    Na állítólag mégis 6.
  • Prezsi #39731
    Gab beragadt a kavicságyba és pitelnie kellett, ilyenkor adnak egy kör büntit.
  • Debilon
    köszi..:D
    már eztis tudom..

amúgy grat:D
  • robotnyk
    +1et miért kaptátok?
  • Prezsi #39728
    7.-ek lettünk mert a piros +1 lap még hozzáadódik :( Majd a következő már jobb lesz :)

Debilon, pitelésnél megjavítják az autót, aminek az ideje a sérülés mértékétől függ, nem a pilótacsere miatt lett utána jó annál a csapatnál.
  • 72TSanyi
    Grat a maratoni táv teljesítéséhez, illetve a kiharcolt pozícióhoz!
  • Alexease
    Grat!
  • robotnyk
    grat a 6dik helyhez
  • 72TSanyi
    Mióta nem megy a stream-es közvetítés? Ma még lesz?
  • Cowek
    5. hely -2 lap

• Prezsi #39722
    Nem rossz, első cserénél Gab lefagyott és újra bejött, ilyenkor az LFS újrakezdi a körszámlálást, de a live tracking beszámolja.
  • sajoati
    akkor rossz az lfs spectatorom, kosz.
  • robotnyk
    sehogy, 6dikak 3 kör hátrányban, 1 perc előnnyel:

livestat
  • sajoati
    hogy szedtek ossze Norbiek 70+ kor hatranyt? :((
  • Debilon
    jóez a közvetítés csakmár unom, ezt a Robert Moos-t:D

amúgy érdekes ez az LFS..egy srác lezúzta a kocsi jobb elejét rendesen -1 kerék, utána még adott neki balról is...be a pit-be, pilóta csere és a kocsi mint az új..ez nekem újdonság, bár nem ismerem az LFS-t..
  • robotnyk
    7dikek, ha jól láttam :)
  • Cowek
    Ez a Winampos videoközvetítés nagyon tuti :-)

Az előb mondták jó németesen Kiczest :-D
  • Prezsi #39715
    igen
  • 72TSanyi
    Ti milyen néven mentek a versenyen? A G Szegedi az általad említett Gab?
  • IzI
    Sok sikert mindenkinek
  • Prezsi #39712
    Tőlünk csak én. Egyébként Gab, Bond, King és HunRobi még.
  • IzI
    Es kik mennek meg?
  • Prezsi #39710
    Ja, legalább a rajtot leadhatták volna. De addig lehet nézni spectatorral is:

Masters of Endurance szerver-re kell menni.

LFS Spectator
  • HaZso
    Akinek pedig kedve van pénzdíjas NASCAR futam(ok)on indulni, az látogasson el ide: www.sim500.com
  • Alexease
    :(
    Addig ahogy elnezem, csak lovoldoznek...:/