NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papailaca
Sokat dolgozik,de asszem holnap lesz

Let\'s get ready to Rumble!

Met
még nem küldte el mailbe?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nem tudja vki mikor tûnik majd fel újra 'BMW PLaci' már vagy egy hete nem láttam a neten, ígért egy jó kis BMW festésalapot amit ICQ-n adna át...
Majd ha te is ott leszel közöttük megmutatod nekik! <#wink>

ibronk
Azért az elsõtõl a 6.-ig két tizedenként ugrálnak fel az idõk, és onnan kezd valami ovál pályás idõmérõ edzés eredmény szaga lenni a dolognak. Komoly bajnokság lehet 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Nalam az FFB 100%, a Latency 15ms, a Damping palyankent valtozo de altalaban 0% (egy-ket durvabb, razosabb palyan felhuzom 50%-ra). De en altalaban, palyatol fuggoen megprobalok magasabb linearitassal menni es minnel alacsonyabb kormanyszoggel (ne kormanyzozzam tul es ne radirozzam el az elso gumikat😄).
Alexease
Nextel Cup, New Hampshire
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
robotnyk
6-8 óra, nem tudom pontosan
Köszi a gyors reakciót. Ha valaki rátalál a címre dobja már majd be ide a közösbe.
Délután 1-kor van a start. Mennyi az idõeltolódás?

robotnyk
sehol sem, majd torrentre felkerül talán
Nem tudjátok, hogy esetleg itthon valamely TV csatornán látható-e a futam? Ha igen, akkor melyiken?

robotnyk
off:
Makai a 13dik helyrõl rajtol ARCAban
Én 3-asba minden körbe visszaváltottam. 2-esbe nem olyan gyakorisággal. Viszont nem volt váltógondom (a verseny alatt). A qual-on ugyanis úgy jöttem ki a pitbõl, hogy egybõl elszállt a 3-as fokozat. Annélkül meg nem lehett normálisan végigmenni a pályán.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Alex! Az eredményeket kitennéd ha tudod? Köszi!

egyebkent volt valaki aki visszavaltogatott 2-esbe es vegig birta a valtoja? Nekem 60 korig birta 😊

DTap
Tracy a Nextelben tesztelt (egész jó volt) csak nem Õ dönti el ,hogy indulhat-e,most csak egy futamon ment volna.A Nextelben szeretne menni esetleg késõbb ha befejezi a CART-ot.

Ezeket szerintem 0-ra érdemes állítani. Én biztos úgy használom. De szerintem nem vagyok egyedül.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
egyénenként változó, páran alacsony FF-el megyünk, 25-35% körülivel, de Alex pl. 100-al 😊 , latency nekem 8 ms, mert tartok tõle, hogy valamirõl lemaradok 😊 (nem a legjobb a gépem), damping pass, userfüggõ az is.

Endure, in enduring grows strong...

K.András
Az FFB-t hogy érdemes beállitani?Damping, latency stb...Thx.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

robotnyk
végülis a craftsmanbe szánják, és az ARCA az elõszoba. pl ha jól emlékszem Paul Tracy is itt fog indulni, mielõtt a Buschba menne.
K.András
Azt tudtam hogy fog tesztelni de azt nem gondoltam volna, hogy azonnal bedobják a mélyvizbe, nagyokat lehet itt esni viszonylag könnyen 😉

robotnyk
szponzor alapján
K.András
Mi alapján jutott ki Makai?Nyert valami internetes Nascar bajnokságot?Ide Norbit kellett volna küldeni, bár Norbi is még van annyira fiatal hogy ide el fog jutni, reméljük!Természetesen drukkolunk Makainak is, hajrá 😄

Hát hasonló eset ma is történt, abban biztos lehetsz! 😄

JuanG
hát igen 😊...kicsit bevállalós voltál, így még Norbi se szokott berobbanni 😄DD...NP!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
NP! Ez van.Mint egy hullámvasut olyan volt számomra ez a futam sajnos a végén lenntmaradtam.Az elején elkövettem egy sárgaokozást csak ugy egyedül azért elnézést Mindenkitõl,meg a befutó elmaradása is az én lelkemen szárad.

Mégegyszer bocs. Én is visszanéztem az esetet. Sajna nem adtam sok lehetõséget, lezártam elõtted a kaput - ha lehet így mondani. Gyanítom, ha tovább tudsz jönni annál az esetnél, akkor az én belassult és eléd becsúszott autómmal ütköztél volna. 😞

sajoati
kár a sok sárgáért. igazából elég sok elõzési manõverben voltam benne pro és kontra, egyszer sikerült elméreteznem egy fékezést, Prezsit oldalba taszajtottam, de hál'istennek -- ahogy néztem -- nem sérült meg, és a továbbiakban elõre engedtem 😊 . Reddel iszonyat nagyokat csatáztunk, és atykával, Pápailacával is.

sajna sokszor nem volt a legjobb állapotban a gumim -- a végén majdnem sárgán állt + sérült voltam picit --, ezért az autókontrollal akadtak gondok. (ez mondjuk a fastnak is betudható, mert ha hamar fordultam, húzta kifele az orrát, vagy ami még rosszabb, himbálta kifele.)

még annyit, hogy én 2 féle módon csináltam a kört, az egyik a gyors volt, a másik a könnyebb, a gyorsra nehezen álltam rá, a könnyebbnél meg úgy tûnhetett, hogy folyton bedugom az orrát, holott csak más íven mentem, mint a legtöbbek. (a könnyû az lassabb is volt egyben vmivel...)

grat a túlélõknek! 😊

Endure, in enduring grows strong...

JuanG
ki nyert? Õ(?): <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
bocs TD, de a visszapillantót látva kicsit beparáztam...

para

ibronk
Á, kösz 😊

Tihy

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ibronk
Honnan szeditek ezeket már?

robotnyk
28 75 Gyorgy Makai/Hodme20vasarhely Hungary PlayStation 2 Ford 32.563 165.832
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, New Hampshire, 150 kor, Fast setup
Met
Ha valakinek még nincs meg a Nascar Heat, tudok forrást.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

robotnyk
nem tudtak mit írni hometownra 😄
Szóval akkor mégsem Chevy-vel fog versenyezni?

Tihy
2005 ARCA RE/MAX SERIES EVENT #21
Chicagoland Speedway, Joliet IL, 9-10-05
Official Entry List, SK Hand Tool 200

.
.
.
.
.
#75 Gyorgy Makai PlayStation 2 Ford 04 Taurus
.
.
.
.

K.András
Hu bazz, marha jo ez a setup!Alaphangon 6mph-el jobb vagyok a kanyarcsucson mint eddig...

Tihy
Lassú voltam 😊

Tihy

K.András
Köszi!

ibronk
http://setup-guru.com/forumdisplay.php?s=b461174064c165c0f9b25af9f5c63e0f&f=11

K.András
Daytonára nincsen valakinek egy jo gyors és tartos setupja?Mert alap setuppal nem tudom megverni a gépet, ti ha AI ellen játszotok, ami gondolom nem sürü de biztos volt már rá példa, akkor milyen erösségüre állitjátok be?Mert 90%-on idömérön még középmezönyben vagyok(46.900-mal) de versenyen hihetetlen lassunak tünik a gép a többi autohoz képest, leszedtem valami FAst2 nevü setupot ami elég jo de AI ellen esély nincsen ezzel sem...Nem sokat nyomtam én ezt anno azért kérdezek ilyen hülyeségeket, viszont most kezd megtetszeni, mostanában nézegettem a nascart sport 1-2-ön 😊

HaZso
Igen, az eredeti fast-tal megyünk majd...

JuanG
kb. évi 3000FT

petesilver
Hát sajna nem tudom letesztelni. Ki se bonthatnám, de azt megoldom. De játszani végképp nem tudnék rajta, még akkor sem, ha lenne bent olyan gép, amin elindulna az nr2003, márpedig olyan gép nincs😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Hi!
Kössz a linket a jelentkezéhez, csak egy kérdésem lenne Idéznék a a felvételi lapról: "A versenyek saját fizetõs szerveren kerülnek megrendezésre!" ez azt jelenti, hogy aki nevez rá és indulni is akar annak le kell perkálni egy bizonyos összeget a szerverért? Mert ha igen az se nagy gáz, gondolom ezek nem valmai hûdenagy összegek.
Tihy
ha jól emlékszem, az eredeti fastal mentük az elsõ futamon is NH-n