51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    A festeseket NEKEM kuldjetek (alexease[kukac]hsw[pont]hu). De csak akkor, ha mar VEGLEGES! :) Tartsatok meg az eredeti rajtszamotokat, az eredeti file-nevet stb. Egyszeruen csak a regi festest importaljatok ra a regire.
  • IzI
    En eleve megse probalok jonni mert tom mi varna ram:)
  • JuanG
    én se tudok jönni...

a 2006-os festést kinek kell elküldeni????
  • DTap
    Sajnos én nem tudok jönni...
  • 72TSanyi
    Kire illetve milyen pályára lehet számítani ma este?
  • DTap
    Köszi!
  • Alexease
    HNR Winter Cup, Michigan
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • DTap
    A tegnapi futamról replay-t lehetne majd letölteni?
  • 72TSanyi
    Az elmúlt percekben nem sikerült a szerverre belépni. Hogy lehet ez?
  • Toya
    Szerver elindítva: Michigan (fast2, 50%, dupla kopás)
  • 72TSanyi
  • petesilver
    AZTÁN HA ETTŐL LESZEL GYORSABB, TUTI MEGŐRÜLÖK!! :)
  • Cowek
    Ahhoz nem volt szerencsém még, örülök hogy jót választottál :-) Okozzon neked sok örömet
  • Alexease
    Grat hozza!
    Tavaly amikor en vettem a TFT-t, en is kerdezoskodtem, es ahogy egyre jobban "okosodtam", annal bizonytalanabb lettem, es annal jobban kuszott felfele a monitor ara:)))) De miutan megneztem, kiprobaltam nehany monitort kulonbozo valaszidokkel, fenyerokkel, kontrasztokkal, rajottem, hogy egy bizonyos szint felett mar parasztvakitas vagy teljesen felesleges az egesz (nem beszelve, a plusz 100e-es tetelrol):D

Amugy, talan nekem is az egyik "focelpontom" a Samsung 970P volt, de akkor meg eleg huzos volt az ara (~185e).
  • BMW PLaci
    Hi!Nekem is itt vigyorog már a 970P és nagyon király nem hazudik a 1000:1 es kontraszt
  • Cowek
    Itt vigyorog velem szemben a 930BF... ne is gondolkozz rajta! :-)
    A szememnek nálam nagyon bejön, csak a Brightes, és Contrast lent van 15-ön annyira izmos!
  • BMW PLaci
    Köszi Pete a felvilágositást,ha minden jol megy még ma este kiprobálhatom a 970-est ,mert az mellett döntöttem!
  • petesilver
    Persze, de csak 9 után leszek otthon szerintem, vagy holnap este. Csónak, esetleg: hajó! :)
  • Papailaca
    Pete, majd megkeresnél msn-en?
  • petesilver
    Megkérdeztem a Samsungos termékfelelősünket. Ő a 970-es monitort ajánlaná mert: a 930-ban annyi az extra, hogy rámentek a 4ms-es válaszidőre, és kakukk. Ezzel ellentétben a 970-nek sokkal jobb a kontrasztja, ott a minőségre helyezték a hangsúlyt, ezáltal szebb kialakítású a monitor, és sokkal szebb az alkotott kép is. Véleménye szerint a szem annyira nem érzékeli a 4-6 közötti különbséget, ezért ezen hátrány igazán nem jelentős. Uff!
  • ChevyG work
    930 as olcsobb és rövidebb a válaszideje (4)

én tuti a 930as választanám
  • BMW PLaci
    http://www.samsung.com/hu/products/monitors/tft_lcd/lcd/970p.asp

és

http://www.samsung.com/hu/products/monitors/tft_lcd/lcd/930bf.asp

hirtelen ez a két linkem van hozzá
  • IzI
    Nekem 730BF-em van eddig hibatlan.Gondolom sok kulonbseg nincsen 730 es 930 kozott(technika) :)
  • Metwork
    melyik a jobb?:)
    valami linket dobjálmár hozzájuk
  • 72TSanyi
    Az remek! (A monitorkérdést passzolom)
  • BMW PLaci
    Sziasztok!Uj monitort vennék samsung 930bf-et vagy samsung 970p-t válasszam

A bajnokságra érkezem majd a Toyatol kapott 108-as verdával!
  • JuanG
    hát én nem mentettem el...
  • 72TSanyi
    Nem láttam az esetet, van róla replay? Egyébként nem én, hanem öcsém ment.
  • Toya
    Na én meg sikeresen lemaradtam, mert kicsit nehezebb volt hazajutni mint gondoltam :/
  • sajoati
    azert latszik, hogy ez verbeli farmerbaratsagra alapulo szeria. egy Gunther biztos nem segitett volna rajtad. :)) (igy. :DD )

na majd ha lesz netem, jovok en is. addig vki fejleszthetne egy vonohorog-modot hasonlo esetekre
  • JuanG
    hát ez jó volt :DDD...a 2. kör vége felé, a második döntött kanyarban keresztbálltam, rá a baloldali "töltésre", és fennekadtam...aztán írtam sanyinak hogy szedjen le onnan, de szerencsétlenül jött ki a dolog mert fejreállított :DDD...aztán betett a boxba, over ...

hejj azért jó lenne itt min. 10-en menni...
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA (mar regen)! :)
    CTS, Nurburg-ring 1970, 10 kor, custom setup, pit 1x, damage NO

• Alexease
    Ma CTS lesz, Nurburgring 1970 (Nordschleife). Elvileg fix setup-os lenne, csak az meg nincs. Ha nem lesz mas, inditom fast-al (ha egyaltalan van hozza;D). Ha az sincs, marad a custom;) Nem hinnem, hogy a setup fog donteni:)))
  • jola
    szisztok lesz futam?
  • HaZso
  • Prezsi #39752
    :)
  • IzI
    Mar nem fontos illetekesnek kuldtem privatuzenetet.
  • IzI
    Mennyibe is kerul az a licensz?
  • JuanG
    holnap akkor CTS-el milyen setuppal megyünk??? mennék pár kört nurburgringen :)))
  • Prezsi #39748
    Kösz mindenkinek igazából kurva jók voltunk, kivéve Norbit. Zso, te meg vegyél már licenszet!