51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Daytona, 100 kor, Fixed Setup (FAST2).
  • IzI
    Regi festesek mikor kerulnek vissza?:)
  • 72TSanyi
    Hát ja. Jelentkezzen Alexnél, és ha rábólint az indulásra, akkor már az edzések során is levonhat némi tapasztalatot, hogy mire számíthat a versenyen.
  • sajoati
    amíg nem próbálta az ovált online, addig szerintem ez elhamarkodott következtetés :)
  • Met
    20:00 Nascar: száguldás és dícsőség

Két órás dokumentumfilm a népszerű amerikai autóversenyről, melyből megtudhatjuk, milyen is egy olyan világban dolgozni és élni, ahol minden a sebességről szól. Most kiderül, vajon lehet-e tartani a tempót az állandóan gyorsuló technikával.
  • Tihy
    http://www.port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ch=38&i_days=3&i_xday=3&i_where=1

ha az amire gondolunk, akkor egy doc. film

a teljes angol címe: NASCAR: Life in the Fast Lane: The E! True Hollywood Story
  • Met
    1. mi az a Story TV?

2. az milyen film?
  • Tihy
    Story TV

szombat (februar 18.)
    20:00 Nascar (száguldás és dícsőség)

ism. vasárnap 14:30 Nascar (Life int the fastlane)
  • DTap
    Akkor talán van remény ,hogy mozogni is tud majd eccer? :)
  • Tihy
    fene sem tudja, de már vannak legalább képek :)
  • DTap
    Hogy áll ez a projekt?
  • Tihy
    iracing.com

• Met
    úgy néz ki csak a mixed futamok leszenk élvezetesek számodra, ott vannak road pályák, CUP-ban csak 2 van:)
    - a másolt játék nem akadály
    - festést rengeteg helyről le lehet szedni (klikk banner, linkek)
  • IzI
    Honlapon fentvannak az adott palyan hasznalatos setup-ok ha esetleg keszulni szeretnel ra.Festest meg itt talalsz
    http://nascarnet.com/archives.asp?pagenumber=7&sortby=18&filesim=&filetype=Cars&search_text=
  • MaverickSXT
    Szia nekem is vannak kedvenc palyaim mint pl spa,Melbourne stb... de ezek gtr palyak vagyis en azzal jatszok talan jol tudok talan nem de onlineba meg nem jatszottam tehat lehet hogy pancser vok nem hasznalok segitseget csak a stabilizatort a tobbi ki van kapcsolva mert ugye bar akkor hol marad az elvezet a gazt nyomni mindenki tudja gondolom amugy tetszik a nascar de meg nem probaltam tehat szeretnek kerni nehany tampontot hogy is kezdjek a dologhoz game telepites gondolom de nekem valszeg csak tort lesz es ha megvan minden akkor penteken kapcsolodok a daytonia futamhoz persze nekem se auto festes se mas nincs tehat megkosznok minden segitseget
  • ChevyG work
    van valakinek "2006 season.ini-je"? vagy merröl lehet letölteni?
  • DTap
    Szia MaverivkSXT!
    Sokan azt gondolják,hogy a Nascar csak puszta körözgetés...pedig szinte nincs két egyforma pálya mindegyiknek van egy jellegzetessége és másféle vezetéstechnikát is kiván.Szerintem itt is nagyon jól érvényesül (mint a valóságban),hogy mindenkinek van kedvence és más-más pálya "fekszik" neki jobban (vannak közöttünk (UFÓK) is nekik mindegy hol megyünk). Mondom ezt azért,hogy ha megpróbálod több futamon érdemes indulni mindenképp.Érdemes megjegyezni ,hogy a pénteki futamokon egyforma setupot használunk ami tovább fokozza azt ,hogy tényleg minden rajtad múlik.Persze vannak a szabályokban olyan különlegességek melyek más (főleg Európai) sorozatoktól idegenek.
    De többünk sztem ugyvan vele,hogy elvonási tünetei lennének ha nem futhatná le a heti 250-500 (!) mérföldjét.
  • sajoati
    szia, nr2k3-hoz vannak kivalo modok, kivalo road palyak.

ezeknek a fizikajuk is mas! a GTP pl. olyan prototipus autokat hasznal, mint amilyenekkel LeMans-ban mennek.

• IzI
    Kerdezzel azt meglatjuk:)
  • Tihy
    katt a bannerre, ott megtalálsz mindent
  • MaverickSXT
    hi all vmi felvilagositast a dologrol kaphatnek?
    talan beszalok bar en inkabb gt rajongo vok es a nascar nem igazan nyugoz le de talan megis egy probat meger
  • HaZso
    Holnap Rádcsörgök! Most kedden érdekes módon nem vettem észre, hogy gond lett volna :-P
  • Met
    pedálügyileg mi a helyzet?
  • sajoati
    bakker, tegnap elfelejtettem bejelentkezni (mondjuk a mobilom is teljesen le volt merulve), pedig 1 kűrt kezdtem volna a pontokért.

az alacsony létszám viszont remélem a szezon kezdetnek szól! keddi CTS Monza nagy fun pedig.
  • pasztor
  • pasztor
  • 72TSanyi
    Thx!
  • Cowek
    Ettől megjött a kedvem ahhoz amihez eddig is megvolt :-)
  • petesilver

F S # DRIVER INTERVAL LAPS LED POINTS STATUS
    1 1 81 HaZso 134.725 25 14* 185 Running
    2 6 33 Tihy -3.34 25 4 175 Running
    3 3 35 Toya -10.28 25 3 170 Running
    4 7 66 Juan -37.49 25 4 165 Running
    5 5 73 P Silver -1:09.12 25 0 155 Running
    6 4 44 Alexease -20L 5 0 150 Retired
    7 2 72 T Sanyi -24L 1 0 146 Retired
    8 8 27 M Ciccio -25L 0 0 142 Accident
  • 72TSanyi
    Tényleg, most látom, de a Season-t egy 's'-el szokás írni
  • 72TSanyi
    Mondanátok egy végeredményt?
  • petesilver
    Klassz volt! Gyakorlás híján futam alatt melegedtem bele, a közepétől néha már reflexem is volt!! Kezdő versenynek remek volt, kár lett volna kihagyni, szerencsére még szeretek vezetni!
  • 72TSanyi
    Hát a helyzet az, hogy tisztába vagyok azzal, hogy más mit érez akkor, ha egy kanyarig jut csak mások hibája végett. Bocs még1x.
  • Ciccio
    Azért ne ostorozd magad emiatt
  • JuanG
    nem volt rossz..ahhoz képest hogy szinte az egész téli szezonban pihentettem magam, közben új kormányom is van amivel a gázt és féket finomabban adagolhatom - elégedett vagyok :)))...persze 2-3 hiba így is becsúszott, valamint betett Tihy pit nélküli stratégiája is :)...
  • JuanG
  • 72TSanyi
    Az esetet jelentettem a versenybíróság felé. Kivizsgálás nélkül kérem a 30 pont büntetést! Így legalább legközelebb higgadtabb leszek....
  • 72TSanyi
    Sajnálom hogy elb@sztam, de ez benne van a versenyben szerintem......
  • Ciccio
    NP, már lehiggadtam :D
  • Ciccio
    Nekem az első kanyarban akadtak gondjaim Sanyival...Első futam, első kanyar...nekem sem jött össze.

Csak azt nem értem, ha valaki elb@ssza más futamát, kapásból a legelején, legalább lenne benne annyi kurázsi, hogy kilép azonnal és "átadná" az utolsó előtti helyet az "ártatlannak".