51527
-
72TSanyi #39947 Bocs Ciccio, elbénáztam az első kanyart.... :( -
#39946 Nah, ez a "felvezeto futam" nem jott ossze nekem:(
- "Hosszupisi" volt verseny elott - nem birtam abbahagyni:DD - igy eppencsak lekestem a rajtot (pedig meg zold volt amikkor kattintottam:DDD).
- Utana, alig hogy kijovok a boxbol, mar valaki elottem fustolt, amire utolertem es kikerultem, mar nem lattam ki az autobol:)
- Aztan meg mar annyira siettem - valamiert kaptam is egy kort:P - hogy folyamatosan zuztam az autot.
- Majd a kovbetkezo jobb lesz;) -
#39945 thx all :) , netem most is van, ph@sza GPRS, 2-3-4 kbyte/sec :) ; rendes netem nemtom... :( ha hoznak telefonpóznát elénk.
az a vicces, hogy ha novemberben kijön a szerelő, látja, hogy 1 darab póznát kell csak levazzni, megkapja a kötelező kenőpénzt, és nov. közepétől szaladna a dolog, így megvárjuk, amíg kiolvad a főd. :(( -
#39944 Ez olyan jó, hogy mindjárt jelentkezem még egyszer -
#39943 -
#39942 Nagyszerű!-Neted mikor lesz Ati? -
#39941 -
Toya #39940 Király, kirakom :) -
#39939 LIGA AJÁNLÓ-TOBORZÓ alább, biztos szét lesznek tördelve a sorok , sry
Pénteken (06.02.17.) indul a világ leghangosabb sorozata!
Csatlakozz Te is!
Aki nem próbálta, nem ismerheti... ezt nyugodtan kijelenthetem... mi is így voltunk vele... hisz' legtöbben forma-autókból érkeztünk, mások a sportkocsijaikat hagyták maguk mögött. (Az én Porschémat speciel az M5-ös egyik parkolójából lopták el.) Vannak közöttünk olyanok, akik mindennap az autópályán teszik próbára a türelmüket gépjárművükben vagy éppen egy kamion, mentős rohamkocsi volánja mögött hadakoznak. Akad pályaversenyes, Astra kupa futamgyőztes, Swift kupa résztvevő. Péntekenként azonban mindannyian megszállottá, addikttá, overállba-sisakba bújó, motorzajtól süket pszichiátriai esetté vedlünk, vé alakba rendezett nyolchengeresekkel álmodunk és csak egy égi hangra várunk, mely eldörgi az országban kelettől nyugatig:
Uraim, INDÍTSÁK BE A MOTOROKAT!
Innentől csak a gázpedál és az ellenféllé nemesedett többiek léteznek: robbanásig fokozódó feszültség, lélegzetelállító viadal, amelyre semmilyen
más versenyforma nem lenne képes, csak az, aminek most részesei vagyunk: az egymástól centikre autózó, hihetetlen koncentrációképességet és nem kevesebb kitartást, idegrendszeri terhelhetőséget, taktikai érzéket, vezetői tudást igénylő szériaszörnyetegek száguldása a legjobb oválpályákon: a magyar NASCAR bajnokság. Évi 36 futamon keresztül rendezzük a hazai stock-car sorozatok non-plus ultráját, az amerikai mintához leghűbben Magyarországon és talán a kontinensen is; követve az egyik legjobb pontozási rendszert, amelyben nemcsak az elsők örülhetnek, ahol szó az, ha valaki befért a legjobb 10-be, és ahol az év végén egy rájátszás keretében a 10 legkiválóbb pilóta külön harcában az utolsó pillanatig nyílt a bajnoki cím kérdése.
A start előtt -- vagy a "későn kelőknek" szezon közben -- lehetőséget biztosítunk az újoncoknak: gyertek, próbáljátok ki, mitől lehet, hogy
péntekenként évek óta átlagosan több, mint húszan robbantjuk be a motorokat kaján vigyorral arcunkon. (Hozzátartozókat nem hozni ám!) Ha tapasztalt sofőr vagy, remek! -- ha nem, annál jobb: keddenként változatos pályákon: ovál, utcai, épített és közúti aszfaltcsíkok nevesített klasszikusain a könnyen vezethető, élményszámba menő kontrollal bíró Craftsman Truckokkal és régebbi (80-as évek vége felé gyártott) szériautókkal rendezzük a MIXED nevű sorozatot. Itt sincs mellébeszélés (a szezon végét minden pályák parnasszusán, az eredeti, 22 km-es
Nürburgringen ünnepeljük!), de a pengeéles küzdelmek mellett könnyedebb a hangulat egy-egy hibázás esetén. (A MIXED szezon február 14-én kezdődött, akiknek megadatott a lehetőség, Monzában körözhettek; sajnos részemről "technikai gondok miatt nem utazhattam".)
Aki nem próbálta, nem ismerheti -- így kezdtem e pár soros ajánlót, így is zárom: autóversenyző véleményem szerint nem létezhet úgy, hogy e kitűnő műfajnak -- az oválpályás szériaautózásnak -- neki ne bátorkodott volna. Külön plusznak tartom, hogy remek közösséghez van lehetőség most (illetve, mint említettem volt: akár szezon alatt) csatlakozni: szívesen látjuk az ászokat, átlagosakat, gyengéket, ha képesek kultúráltan, jobbára balesetmentesen vezetni. Szóval, ha meg akarod ismerni, milyen az, ha nemcsak a rajtnál és alkalmanként van szó szerinti verseny, hanem órákon keresztül folyamatosan, akkor állj közénk, és próbáld ki!
Reméljük, Veletek megvalósul az az álmunk, hogy az amerikai szériához hasonlóan egyszer nálunk is 40-en gördülünk ki a pitroad-ról!
sajoati,
a 19-es Ford Mustang büszke tulajdonosa, a Canucks Hungary Team tagja
Hungarian Nascar Racers
A liga fóruma:
www.sg.hu/forum.php3?cat=2 (itt a NR2003 fóruma)
---
<FIGYELEM! A beharangozó egy számítógépes szimulátorról szólt, e kifejezések azonban nem szerepeltek benne: ezt ugyanis verseny közben mi magunk sem érezzük ekképp. Ó, a Porschét kivéve. Őt tényleg ellopták. Egy régi 924-es volt... nyugodjék békében.>
"Aki nem próbálta, nem is ismerheti" -- néhány kellék, amely elengedhetetlen AZ élményhez:
- egy PC
- egy force feedback-es kormány (a MOMO típushoz ingyen szervíztanácsok járnak)
- minimális díj a szerverbérletre (éves díj, havi 2-300 forint szintű, egy összegben)
- a legjobb autószimulátor program, amit a Papyrus / Sierra készített, és szerencsére
ismeri a sorozathoz szükséges szabályokat; a keresztségben a NASCAR Racing Season 2003 nevet kapta
(Vagyis NEM Nascar Simracing, Nascar Thunder, EA Sports NASCAR stb.)
- saját autófestés; kérésre készíthetünk egyet Neked
- szélessávú Internetkapcsolat
- a ráhangolódáshoz ajánlottak a HSW fanmovie-jai, különös tekintettel a CrashFan szériára, a szezonösszefoglalókra (Phantom Of the Nascar,
HNR2005 bestof), és a filmátirat Days of Thunder-re
--
ADATLAP:
HUNGARIAN NASCAR RACERS BAJNOKSÁG:
Versenyek pénteken:
20.00-21.30 - gyakorlás
21.30-cc.21.40 - kvalifikáció
cc.21.40-22.00 - happy hour (bemelegítés)
22.00-cc.0.00-0.30 - verseny
Évenkénti futamok: 36 (34 különféle ovál (short track, speedway, superspeedway), 2 road track)
Résztvevők száma átlagosan: cc. 20
Sárga zászlós periódusok száma (min-max.):
1-14(?)
Bajnokok: [LFS] Norbi (2003, 2004), HaZso (2005)
Autók: 800+ lóerős szériautók, fix, publikus beállításokkal (fast2)
-- -
#39938 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, CTS, Monza, Fixed Setup (2006_Monza_Fixed - HNR vagy #39932), 25 kor.
-
#39937 építsünk versenyautót
Ez az oldal nagyon ott van!!!! Akit érdekel egy kis versenyautó kívül-belül, rajzasztaltól a végtermékig, az feltétlen nézze végig!!! Véletlenül találtam rá, de iszonyat jóóóóó! -
Toya #39936 Igen és ez azt jelenti, hogy indul a valódi Nascar szezon is :) -
pasztor #39935 pénteken daytona? -
#39934 Toya!
Ha ott tartasz ,tedd fel a régi festésemet lécci, mert azzal megyek idén is a mixed ben! -
#39933 -
#39932 MONZA CTS FIXED Setup -
Ciccio #39931 -
72TSanyi #39930 Aki már letöltötte volna a weboldalról az idei festésemet, annak ajánlom figyelmébe az alábbi linket:
http://web.t-online.hu/stap/forum/72.tsanyi.cup.zip
A helyzet az, hogy a lejjebb látható renderelt képeken vettem észre, hogy az autóm jobb oldalán a bagoly szárnyai között látható Henrick logo lemaradt. Ezt a hiányosságot pótoltam. -
#39929 -
#39928 OKKKKKK!!!! :))) -
#39927 figy, Met, Tasi még küldött egy pár javítanivalót, majd elforwardolom Néked maholnap, sassintsd meg, aztán ha vmi nem okés, akkor beszéljétek meg.
biztos van update a feliratok pötty hu-n, a lényeg, hogy átmélezem, aztán majd csevegjétek le, hogy ezek mit, hol javítanak,
OKKKKKK???? :))) -
#39926 Hova osszam meg a full dvd-t?:)
Keress meg icq-n -
Toya #39925 Alex az én autóimat is kirakhatod, egyik sem változott a 2005-ös szezon óta. -
#39924 válasz ment -
72TSanyi #39923 Srácok, a holnapi versenyre a fixed setup mikor lesz elérhető? -
#39922 Isuzu gemini reklam! Nagyon jo!;)
http://video.google.com/videoplay?docid=3688185030664621355
-
#39921 Corvette hatsolampa elado!
-
pasztor #39920 -
pasztor #39919 VAZZZ -
#39918 Igen. Privi ment! :-) -
#39917 Nehanyan megtanultak vezetni (gondolom ez az, en nem neztem):))) -
#39916 A HNR oldalra folyamatosan toltogetem az uj dolgokat, igy a beerkezett festeseket is. Aki kuldott de nem latja a sajatjat, az kuldje el legyszi ismet, mert lehet hogy elkallodott:)) Napi tobb tucat (vagyis neha 100-on feluli) levelet kapok, amelyeknek a 95%-a hulladek, es ha a Subject alapjan elnezem, akkor elofordulhat hogy a trash-ben vegzi:))
Koszi es sorry a kellemetlensegert! -
#39915 Soha többet nem állok szóba veled -
#39914 -
#39913 Sajoati! Privi ment! -
#39912 1 héttel a NASCAR szezon kezdése előtt itt egy kis vezetéstechnikai gyakorlat
-
#39911 Met! Privi ment! -
#39910 Valaki aki nagyon vágja a DVD témát, nem tudná megosztani azokat a fájlokat, amik már tartalmazzák a magyar feliratot?
Bármilyen megoldás érdekel :-)
Köszi :-) -
#39909 Akkor azt ugy teszem oda -
Toya #39908 Enyém semmiben sem változik :)