NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papailaca
Na, ezt kellene olvasniuk az rFactorosoknak, mikor mondják, hogy megrögzött Gtr-es vagy😊

Let\'s get ready to Rumble!

K.András
Thx.
Van rá esély hogy jol fog menni 😊
Ez nem a GTR, ami állandoan szorakozik velem neten, itt full grafikával rezzenéstelenül fut a játék online, ráadásul uolyan gyors off mint online! 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

szép ótó lett, most aztán lássuk hogy megy! <#ravasz1>

Igen😊 és kiderült ismerem azt az embert is látásból, mivel dolgoztam neki, aki építtette ezt+a többi lakóparkot Dunakeszin. Na Õ nem gyenge multimiller!! Porche Chayene+ 911 Carrera a 2 hétköznapi autójuk, ezeket váltogatják a feleségével egymásközt, ki menjen mikor melyikkel.

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

Metwork
nem tévesztettél meg az a miller tulképpen milliomos akart lenni<#zavart1>

I will use google before asking stupid questions.

K.András
Megcsináltam a festésem délután fel is rakom valahova, számot mivel foglalt a 77-es választottam másikat 557:

Elölröl
Hátulrol

atyka
Boldog szulinapot mindenkinek! 😊

Roccso
Üdvözlet az Uraknak a 30as KLUB-ban!😊))

sanzik
Kircsi,kb 5 percre fogunk lakni egymastol. <#vigyor2>
En holnap elutazok egy-masfel hetre,de ha megjottem akkor erre visszaterunk mindenkeppen. <#wave>
petesilver
Igen😊 Valami miller negyede Dunakeszinek, a környék+egyéb tényleg hihetetlen klassz, valami Német akármi utca, az a lakóparkos rész, ami szemben van a rendõrséggel. Eleinte fejtörést is okozott a dolog, elég király verdák parkolnak a környéken 😊)))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Annak ket elonye is van:
- ha kilokdositek egymast, akkor azonnal nyakon is tudjatok egymast csapni😊
- egy jo verseny utan adott a kozos ivas es a lereszegedes😉)
sanzik
Hello,Te komolyan Dunakeszire fogsz jonni???
Van itt net,majd atjossz,hozod a geped,van router aztan nyomjuk a futamot innen egyutt! <#eljen>
Giovanni
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a jókívánságokat <#integet2><#wave>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sanzik
Boldog Szulinapot akinek van! 😊
Hi!<#integet2>

Csatlakozom az elöttem szólokhoz,gratula a születésnaposoknak!!!<#worship>

És tényleg van élet 30 fölött,söt minden nap AJÁNDÉK!!!!<#awink>
Boldog szülinapot Laca & Gio! 30 után is van élet! <#taps>

HaZso
Boldog szülinapot Giovanni és Laca! <#worship>

Mnemomic
Boldog Születésnapot minden ünnepeltnek!

EZT A KÉRDÉST MÁR MEGOLDOTTA, RÉÉG VETT MÁR MAGÁNAK SAJÁT BUSZT!! 😊

ÉN AZT HITTEM, HOGY A 20. ÉLETÉV NAGY SZÁM-ÉLETÉRZÉS LESZ. NEM LETT SEMMI KÜLÖNÖS. a 30. SE LETT SEMMI EXTRA, CSAK KEZDTEM AGGÓDNI, HOGY SOK ELMENT MÁR!! MOST A 40-ET VÁROM, MERT ÁLLÍTÓLAG ONNAN KEZDÕDIK AZ ÉRETT FÉRFI!! 😊))

Alexease
Boldog szulinapot mindenkinek!😊
sajoati
boldog szülnapot, term. az ünnepelteknek kötelezõ a pénteki részvétel! 😊

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Én is köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, és boldog szülinapot az ikertestvéremnek Papailavának <#nevetes1>

Ez a 30-as dolog tényleg nagyon érdekes állapot, de majd a 40 is hasonló lesz, ha megérjük. Ugyanis ebben a korban már így is minden nap ajándék <#buck><#papakacsint><#idiota>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Metwork
majd akkor leszel öreg ha a buszon át akarják adni neked a helyet, addig semmi gond😊

Papailaca
Köszönöm a jókivánságokat, de azért egy kicsivel többre számítottam, megmondom õszintén😊
Pl: néger táncoslányok, közös szerenád stb..<#buck>
Úgyhogy mostantól nem kettessel kezdõdnek már az éveim.
Amikor kisebb voltam,azt gondoltam, hogy a 30 évesek már nagyon öregek, és ha én is 30 leszek, akkor már én is borzasztóan idõs leszek. Ehhez képest most abszolút nem érzem magam öregnek, bár errõl talán a fiamat kellene megkérdeznem, meg a fodrászom 10 éves fiát, aki úgy szólt hátra a csajnak, hogy "Anyu, keres egy bácsi!".
Ebbõl próbálhatnánk levonni bármilyen konzekvenciát, de én inkább úgy gondolom, hogy mindenki annyi idõs, amennyinek érzi magát.
Mégegyszer köszönöm a köszöntõt!
písz

Boldog szülinapot a ma ünneplõknek! <#integet2>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Talán addigra stabilizálódunk anyagilag. Addig azonban vastagon kalandos lesz a történet! 😊

Metwork
jövõre?
mi tart olyan sokáig?
tök jó karácsonyi ajándék lenne a net😄

Metwork
Boldog születésnapot nektek is!

JuanG
BSZ minden ünnepeltnek!!! <#integet2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Boldog szülinapot minden ünneplõnek!!!!
Úgy néz ki megvan az új albérlet/Dunakeszi/, elõreláthatólag holnap lesz az utolsó versenyem, aztán talán jövõre lesz otthoni netem megint. Nem tudom lehet-e, de le kéne ezért szedni a mixed rájátszásból talán pontcserével, és kûzdjön az esetleg a rájátszásban, aki utánam jön, és még indulni tud. Majd melóhelyrõl neten figyelem tovább az eseményeket, aztán remélem a jövõ évi bajnoki rajtra már újra itt leszek!!! Holnap még elkenem mindenki száját, utána pedig nagyonjó versenyzést mindenkinek!!!! 😊 😊

Tihy
Boldog szülinapot Papailaca és Giovanni!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ibronk
Ja, pestrõl fõleg 2002-es képek vannak, kinyomoztam, mert a Nemzeti már rajta van, a Mûvészetek Palotáját meg még el se kezdték, és az egy pár honapos idõszak volt 2002 közepén 😊 <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

HaZso
Aha, kb 2002-ben nézhetett ki így a pálya :-) A Hungaroring felvételérõl tudom :-P

sajoati
ti akkor mind-mind szalasztottatok annak idején? <#vigyor2>

Endure, in enduring grows strong...

Cowek
Külföld ünneplésen voltam a Kedvesem jóvoltából 30. születésnapom alkalmából <#vigyor3>, és nagyon jólesett a sok gratulációt elolvasni itt a fórumon. Mondhatni a "hab a tortán" <#vigyor>. KÖSZÖNÖM SZÉPEN Mindenkinek! <#worship><#worship><#worship>

Gratulálok az újabb évfordulósoknak: Éljen Giovannni és PapaiLaca <#integet2><#taps><#integet2>

http://www.f1-info.hu/

K.András
THX!

Alexease
Itt egyszerubb a helyezet mint mashol😉
Az Opponent Managerben jobb oldalt letrehozol magadnak egy uj Drivert a rajtszamoddal. Allatta kivalasztod a Car-t vagy a Crew-t es Importalod a kimentett TGA-dat. Aztan csak elmented felul a Save-vel. Az autot a Series\Cup\Cars\-ba teszi xxxxxx.car neven.

De az Opponent Managerben alul van egy kis "photoShop" is ha azt akarod hasznalni😊)
Hát a psd-ben az a poén, hogy azt külsõ progikkal szerkesztheted kedvedre, mert rétegekkel dolgozik. Ha fogod a psd-det, és tga-t csinálsz belõle, akkor a játék indítása után az opponent manager-ben az autóra rá tudod húzni ezt a textúrát. Arról ugye tudsz, hogy annak ellenére, hogy a játék saját szerkesztõje csak az 512x512-es képekkel dologzik, de ennek ellenére te az 1024x1024-es képeket is rá tudod tenni az autódra.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
Boldog Szulinapot Cowek!
K.András
naés a tga-val mit kezdek utána, csak bedobom?

Konvertáld át tga-ba, a játék csak azokat kezeli.

K.András
Mit kell a psd fájlal csinálni, hogy az bekerüljön a játékba mint auto?Mert GTR-nél van erre egy prg, de itt semmi...

Giovanni
Én már tegnap este megünnepeltem....fáj is a fejem marhára <#buck><#taps>

Papailaca
nekünk meg holnap😊

Boldog szülinapot Cowek! <#integet2>

A gond csak az vele, hogy nem frissítik ezeket a felvételeket. (Már júniusban is csak ez kép volt róla. Ez a pálya manapság eléggé át van alakítva a mostanihoz képest.)

ibronk

<#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Giovanni
Boldog szülinapot csapattárs <#wave><#vigyor2>

Boldog szülinapot!!!<#integet2>

HaZso
Boldog Szülinapot kívánok én is #24! ;-)