51527
-
IzI #40027 Hat olyan nincs nekunk -
IzI #40026 Nem semmi befuto -
#40025 Motors TV -
IzI #40024 Hol lattad te az egeszet?:) -
#40023 jaja, jó volt, nem csak a befutó, az egész -
#40022 A nagyoknak sem megy jobban ezekszerint!Daytonai káoszbefutó -
IzI #40021 En nem ereztem kockazatosnak tisztan bementem belsore erre te huztal ram:)ha ezt akkor csinalod amikor kezdtem a jatekot tuti kaszallak:) -
#40020 Hihetetlenül izgalmas befutó volt az imént a daytonai Busch futamon.
Feltöltöm mert ezt érdemes megnézni!(Kb 20 perc még) -
#40019 amikor olvastam, hogy csak 1 sárga volt nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam végigmenni
de olvasva ezt a pár hozzászólást, lehet jobb, hogy nem értem végig így nem okoztam vélt vagy valós problémát senkinek:) -
#40018 ja, és neked megért annyit hogy bekockáztass?...meg is lett az eredménye... -
#40017 nem direkt zártam le előtted, hanem nem gondoltam volna, hogy pont a kanyarbejáratnál vágsz ki mellém, pont amikor megkezdem a kanyarodást... -
#40016 http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=news -
IzI #40015 Nem kell ezen semmit megbeszelni mivel en mar nem foglalkozom vele.Nincs semmifele harag feled igy nyugodtan tovabb lephetsz rajta. -
#40014 Nem mondom,hogy nem volt gond (csak nem tartom ekkorának,hogy ki vezet az 50.körben és hány körig...)ismétlem nem tudtam ilyen egyezségről.Sajnálom ,hogy nem közelednek az álláspontjaink.Szivesen állok elé ,hogy megbeszéljük privben vagy ICQ-n.Nem szeretnék én sem itt értelmetlenül "vitatkozni". -
#40013 Örülök neki,hogy te igy látod-valóban hatékony volt összedolgozni.Köszi a biztató szavakat! -
IzI #40012 Juan:a 4. korben konnyen elvihettelek volna annyit szerintem nem ert az a pozicio hogy igy bezarjal elottem -
#40011 Pumy ha vagy messenger plz. -
IzI #40010 Latom meg mindig ugy gondolod nem volt semmi gond igy felesleges felhoznom barmit is mert csak vita lenne belole de ahogy irtam is nem csak en lattam igy a helyzetet.Szerintem lepjunk tovabb. -
#40009 Ezen most ne huzd fel magad, amugyis tok jol mentel, en egy kicsit meg is lepodtem rajta, meg tok jol draftoltunk a verseny kozepso reszen, kulonben nem ertuk volna utol az elsoket. Szerintem az a lenyeg, hogy vegre nem volt 1000 sarga es jo verseny futottunk, Daytona-ban regen volt mar ilyen. -
#40008 Gondolom nem kéred hogy idetegyem a koccolás elötti kört-de most néztem meg és nézd meg te is milyen iveken haladtál(cikázásról ennyit).Vonal alatt eszembe nem jutna elözni.Nem tudom elfogadni ezt az érvet nem tudtam semmiféle egyezményről.Azt meg nem értem végképp,hogy 1-2 kocsihossz elönynél miért baj ha az ember egy egyenes hossz alatt "sávot" vált.Ha mellettem volt 1 kocsi vagy több meg sem mozdultam.Ha én lettem volna a fékező lassu ember,hogy tudtam visszaállni az élre annyiszor?Amikor más vezetett akkor az nem volt baj?a számok szerint nem tartottam fel a mezőnyt fél versenyig mint ahogy...
LEADERS
Driver Laps
Toya 1-11
Istvan Pasztor 12-16
T D 17-25
Toya 26-28
Red 29-31
Pumy 32
T D 33-38
Toya 39
IzI 40
Red 41-42
HaZso 43-44
Tihy 45-51
IzI 52-53
Toya 54-55
T D 56-62
IzI 63-67
T D 68-74
T Sanyi 75-77
HaZso 78-82
Toya 83-89
HaZso 90-94
Toya 95-100
Tavaly egy év alatt vezettem 1 árva kört idén 29-et de ha ezt tudom,hogy ez lesz akkor inkább megyek 80 kört az 5.-en és csak a végén elözök.De ne aggódjatok nem mostanában lesz. -
IzI #40007 Ugy velem felesleges korszamot irni csak annyit irok hogy nem megyunk belsoiven(megbeszeltuk)es poziciot nem lehet vedeni cikazassal.Ezeket kb 6alkalommal megtetted minimum es akkor lehet keveset is mondtam:)amikor koccantunk ott kiloklek 1 szavad nem lehetett volna de mind1 ezzel a versenyzessel izgalmasabba tetted a futamot.Nincs semmi gondom veled csak legkozelebb vedd figyelembe amit en es MAS is irt(nem csak en lattam hasonlokeppen). -
#40006 HNR weboldal, legalul. -
pasztor #40005 Grat Sanyi!
én megint megtaláltam Red-et, mind a ketten begyüjtöttünk egy feketét , de le a kalappal az egy sárgás versenyhez...
lesz riport? -
#40004 Nem gondoltam futam alatt,hogy "gond" lenne velem ezért kicsit meglepett,hogy a végén szóbakerült.Amugy is bántott,hogy a legvégén egy hülye eset miatt lemaradtam és egy elrontott versenynek éltem meg a mait.(Talán még egy győzelem is belefért volna)
Általában a biztonság érzetem vezérel,ha nem érzem 100%-osnak a pályán magam inkább elengedem a gyorsabbat.Pl Toya Pumy számtalanszor megelözött,de takán IZL türelmetlen volt.és vonal alatt sebességkülönbség idevagy oda nem jutna eszembe elözni(Meg is löktél ott rendesen).Nem értem hozzá senkihez egész futam alatt.Hirtelen sávváltást akkor csináltam mikor lemaradtam az élboly végére és kivülröl lehuztam belülre.Az élen akkor csináltam mikor nagyon ellendültem mert mögöttem ment a fej-fej melletti csata.De nem 180-al mentem ott.Talán Izl-vel valóban leálltam.De nem hiszem,hogy nem lehetett volna engem megelözni.Ezt talán Toya és Pumy számtalanszor bebizonyitotta.
Mindenképp megnézem a replayt holnap.De aki ugyvéli,hogy unfair voltam irja meg nekem a körszámot.Vagy jelentsen be ha ugyérzi,hogy olyan súlyos volt.
Nem akarok senkivel sem rossz viszonyba lenni elnézést ha a véleményem megbánt vkit. -
72TSanyi #40003 Köszi, viszont! -
Toya #40002 Grat! -
72TSanyi #40001 Tavaly nekem egyik Daytana-t sem éltem túl. Ezzel a 6. helyemmel elégedett vagyok, mert megdöntöttem egyből a tavalyi legjobb helyezésemet (7. hely 3x) -
#40000 Bocsi, en voltam a bena, felszucstam az iven, sajnalom! -
#39999 hát ennyi
úgy látszik Daytona mumus nekem:)
koccoltam a falat elég rendesen és tetű autóval nem látom értelmét akadályozni azokat akik túl éltek egy két crasht -
#39998 Ilyen nincs! 10 kört nem tudok megtenni, mert a kedves momo úgy gondolja, hogy csak 50% jelet fog leadni a verseny további szakaszában a gázpedálon -
#39997 BOCS!!!
TD teljesen kiesett nekem, Met-re figyeltem, meg giovannit és ciccio-t láttam a tükörben, spotter se mondott semmit akkor mikor megprobáltam visszasorolni giovanni elé...elcsesztem no -
Toya #39996 Daytona nem egy olyan nagy durranás. Sok idegeskedés szokott miatta lenni és sok veszekedés. 1000x jobb és élvezetesebb pályák is vannak tőle...ide egy nagy adag szerencse is kell :) -
IzI #39995 Mer csusztal volna le?Meg csak melegites van -
#39994 Nagyon sajnalom hogy lecsusztam daytonarol -
#39993 Szia akkor most begyujtom vahonnan a gamet es jovok nyomni
nem gond ha nincsenek streetes palyak hisz ez nascar ,festest mar talaltam ha meg van minden es fent van a game akkor jovok -
#39992 Esetleg megdobna valaki egy jelszóval, ha már mailban nem kaptam meg? -
IzI #39991 thx -
#39990 OK! Fent van mind! -
IzI #39989 Kene mert volt reinstall meg valamikor es nem lett elmentve:) -
#39988 Kell valami vagy csak erdeklodsz?:) Ha kell, akkor visszamasolom az osszeset, a datum alapjan ugyis ki lehet szelektalni melyek az ujak.