NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let\'s get ready to Rumble!
Van rá esély hogy jol fog menni 😊
Ez nem a GTR, ami állandoan szorakozik velem neten, itt full grafikával rezzenéstelenül fut a játék online, ráadásul uolyan gyors off mint online! 😄
http://druglord.buzz.hu/ ;)
- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!
I will use google before asking stupid questions.
En holnap elutazok egy-masfel hetre,de ha megjottem akkor erre visszaterunk mindenkeppen. <#wave>#wave>
Mission Impossible 2010: PRO Class
- ha kilokdositek egymast, akkor azonnal nyakon is tudjatok egymast csapni😊
- egy jo verseny utan adott a kozos ivas es a lereszegedes😉)
Van itt net,majd atjossz,hozod a geped,van router aztan nyomjuk a futamot innen egyutt! <#eljen>#eljen>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Csatlakozom az elöttem szólokhoz,gratula a születésnaposoknak!!!<#worship>#worship>
És tényleg van élet 30 fölött,söt minden nap AJÁNDÉK!!!!<#awink>#awink>
ÉN AZT HITTEM, HOGY A 20. ÉLETÉV NAGY SZÁM-ÉLETÉRZÉS LESZ. NEM LETT SEMMI KÜLÖNÖS. a 30. SE LETT SEMMI EXTRA, CSAK KEZDTEM AGGÓDNI, HOGY SOK ELMENT MÁR!! MOST A 40-ET VÁROM, MERT ÁLLÍTÓLAG ONNAN KEZDÕDIK AZ ÉRETT FÉRFI!! 😊))
Endure, in enduring grows strong...
Ez a 30-as dolog tényleg nagyon érdekes állapot, de majd a 40 is hasonló lesz, ha megérjük. Ugyanis ebben a korban már így is minden nap ajándék <#buck>#buck><#papakacsint>#papakacsint><#idiota>#idiota>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Pl: néger táncoslányok, közös szerenád stb..<#buck>#buck>
Úgyhogy mostantól nem kettessel kezdõdnek már az éveim.
Amikor kisebb voltam,azt gondoltam, hogy a 30 évesek már nagyon öregek, és ha én is 30 leszek, akkor már én is borzasztóan idõs leszek. Ehhez képest most abszolút nem érzem magam öregnek, bár errõl talán a fiamat kellene megkérdeznem, meg a fodrászom 10 éves fiát, aki úgy szólt hátra a csajnak, hogy "Anyu, keres egy bácsi!".
Ebbõl próbálhatnánk levonni bármilyen konzekvenciát, de én inkább úgy gondolom, hogy mindenki annyi idõs, amennyinek érzi magát.
Mégegyszer köszönöm a köszöntõt!
písz
Let\'s get ready to Rumble!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
mi tart olyan sokáig?
tök jó karácsonyi ajándék lenne a net😄
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Úgy néz ki megvan az új albérlet/Dunakeszi/, elõreláthatólag holnap lesz az utolsó versenyem, aztán talán jövõre lesz otthoni netem megint. Nem tudom lehet-e, de le kéne ezért szedni a mixed rájátszásból talán pontcserével, és kûzdjön az esetleg a rájátszásban, aki utánam jön, és még indulni tud. Majd melóhelyrõl neten figyelem tovább az eseményeket, aztán remélem a jövõ évi bajnoki rajtra már újra itt leszek!!! Holnap még elkenem mindenki száját, utána pedig nagyonjó versenyzést mindenkinek!!!! 😊 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Endure, in enduring grows strong...
Gratulálok az újabb évfordulósoknak: Éljen Giovannni és PapaiLaca <#integet2>#integet2><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
http://www.f1-info.hu/
Az Opponent Managerben jobb oldalt letrehozol magadnak egy uj Drivert a rajtszamoddal. Allatta kivalasztod a Car-t vagy a Crew-t es Importalod a kimentett TGA-dat. Aztan csak elmented felul a Save-vel. Az autot a Series\Cup\Cars\-ba teszi xxxxxx.car neven.
De az Opponent Managerben alul van egy kis "photoShop" is ha azt akarod hasznalni😊)
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
http://druglord.buzz.hu/ ;)