51527
-
#40187 off:
Rossi mindig befutó sztem amíg a mezőnyben van (régebben nem így gondoltam, de már de), viszont én Gibrnau-Ducati-ra hazárdíroznék :)
Capirossi-t is mondhatnám, de Giber'-nek 'elszámolni' valója van. :)
on: -
#40186 hi, off:
van valakinek híre arról, milyen a rangsor az idei MotoGp gépek között? Rossi lesz olyan jó, mint tavaly? most gyakorlatilag 8 hónapos lekötésre 40%-kal fialtathatja a pénzét az ember.
(gamebookersnél 1,4 Rossi VB címe)
illetve kispénzűeknek javaslom a Detroit - Western Conference winner 3,00-ért, ez viszonylag hamar eldől (kb. 2 hónap), és elég jó esélye van.
ja, amúgy márciusban lesz [telefon]pózna osztás a környékünkön, ha megcsípünk egyet, már áprilisra lehet normális netem :) (vagyis :((((( )
/off
-
#40185 Gyere Pete MSN-re vagy ICQ-ra, amikor tudsz!
Az a helyzet, hogy én tegnap egész este próbálkoztam a pályával, gyártottam egy sokkal jobb setupot, mint a "fast", de nem merem "kiadni", mert lehet, hogy szét fog szakadni a mezőny... úgyhogy inkább arra szavaznék, hogy maradjon az eredeti beállítás - persze ha meglátom a Tiédet, lehet, hogy megváltozik a véleményem ;-) -
#40184 A Wally's Wolrd nagyon állat, tavaly az a rész volt a legjobb, mikor az utasa 300-nál telefújta habbal a képét, meg képen locsolta vízzel :) -
Ciccio #40183 Alex: mail ment a @hsw.hu-ra -
#40182 Wally menj középen!!! -
pasztor #40181 kösz midkettötöknek! -
#40180 Ezt személy szerint kipróbáltam és jó ajánlom mindenkinek! -
#40179 Winston nincs! -
Toya #40178 Itt -
#40177 Az rFactor-ban gyarilag van beepitve minden kamera mozgatasi, forgatasi, zoom-olasi efekt. Fraps-el vettem fel (400x300/30fps). A vagas es egyebb efektek (kontraszt, szaturacio, motion blur) Vegas 6.0-al keszult. -
Marco #40176 Konkrétan az érdekelne, hogy melyik programmal készítetted. Illetve az rFactor topikban van egy PCC videód is, a pörgős indulásról. Az a speckó kameramozgás és zoomolás érdekelne, hogy pontosan mivel készült (program, plugin, egyéb). -
pasztor #40175 urak,
van már valahol 2006-os winston cup set (festések)? -
#40174 Ez a Shanghai pálya nagyon durva lesz!!! Zso ha vagy este felé, jelentkezz lécci, elkezdtem hegeszteni valami setup félét, tesztelni kéne holnapra. Csak ajánlás képpen, aki indul, gyakoroljon, mert nem eccerű itt körözgetni! -
Toya #40173 Hát sajnos nem este lett a dologból a munkahelyemnek köszönhetően, hanem vasárnap hajnal.
A pályát feltöltöttem ide, a táv 23 kör. -
#40172 felraktam, jók, mondjuk az NBC logot lehet nem akarok hosszú távon nézni, na mindegy:) -
#40171 Minden konyvtarban bele van irva, hogy hova kell oket masolni:) -
IzI #40170 Nascarhoz van par uj dolog akit erdekel,en felraknam ha tudnam hova kell:)
http://forum.vo-racing.de/thread.php?threadid=11695
http://www.bhmotorsports.com/download/12195
Ezen a 2helyen van rola szo. -
IzI #40169 TE inkabb gyere versenyezni:) -
IzI #40168 Alex ment mail ! -
#40167 Azt nem kaptam:) -
#40166 mixed, Monza, Hazso?:) -
#40165 http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=races&date=060217&data=views -
#40164 -
#40163 Büntetést a garázdáknak -
IzI #40162 En leadtam -
#40161 Toya (1.)
Nincs mit írni a versenyrol. Szimplán szerencsém volt mint ahogy a gyozteseknek egy ilyen hazárdjátékhoz hasonló pályákon lenni szokott. Sikerült végig az élmezonyben autóznom, sokat vezettem és Pumy segítségével egész jól haladtam :)
A végére próbáltam ot támogatni, de falat fogott és Izivel és HaZsoval a nyakamon engem intett le elsonek a kockás zászló. Nagyszeru futam volt, kevés sárga, jó versenyzok.
KELL ENNÉL TÖBB?
IZI (2.)
HaZso (3.)
-
#40160 Azert az enyem is:) Most neztem meg, es nekem sincs Shanghai palyam:) Igy a track.db-ben nincsenek benne az adatai, csak az alapokkal, azert szamol 400 kor;))) -
#40159 Nézzétek meg majd azért légyszi,hogy mindenki jó helyen van-e és jó-e a festése? -
Toya #40158 Valóban kifelejtettem, este pótolom és a körszám is tuti az én hibám. -
#40157 Lenne 2 kérdésem. A keddi futam Sanghai, CTS. Hol található ez a pálya, mert a trackpackben nem leltem. 400 kör????? Mi az isten ez, Minidodzsemgokartkörbekörbe pálya???????? -
#40156 A versenyben futott koridok megegyezese, tehat h mennyire mentel egyforma koridoket a futamon. A readme szerint csak akkor van ertelme ha nincs sarga a futam soran. -
#40155 Koszi! Hat igen, egy kicsit durva volt. De szerencsere osszejottek a dolog ezuttal. -
72TSanyi #40154 Thx! -
#40153 ez mit jelent? RACE LAPTIME CONSISTENCY -
#40152 és ne feledjük Pumy a büntit követően honnan kapaszkodott vissza :)... -
#40151 -
#40150 1280x960 -
#40149 -
#40148 Meg mindig a labam. De mar eleg jol mukodik, jarni mar tudok:)