51527
-
#40229 Holnap-holnaputan. -
#40228 California Eredmények várható valamikor? -
#40227 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Las Vegas, 134 kor, fixed setup (FAST2)
-
#40226 -
#40225 Leszedtem ezt a dvd-t. Dale Earnhardt Jr. Any Given Day
örülünk? -
#40224 -
#40223 Vivaaaaaaa Las Vegas.... Vivaaaaaaa Las Vegas.... Vivaaaaaaa.... Vivaaaaaaa.... Las Vegaaaaaaaas -
Ciccio #40222 Atlanta Mixed megtörtént, sajnos a CUPos futam miatt nem kellett nyilatkozatot irnom -
Toya #40221 Atlanta Mixed és California CUP eredmények leadva. Az első három ne felejtsen el nyilatkozni!!! -
#40220 Mint írtam bent is, nem volt olyan szar mint gondoltam:)
Ha az elején nem forgatnak ki (nemtudom ki miért mikor, tökmindegy) akkor talán tudtam volna Sanyiékkal menni.
Így a végefelé azzal foglalkoztam leginkább, hogy Zso ne adjon kört, persze az utolsó körben elbambultam és kicsúsztam:) -
#40219 az volt biza -
#40218 elnáspángolni? minek? hülyét még hülyébbre? nincs értelem, meg ver téged eleget az isten! -
72TSanyi #40216 Valóban én ajánlottam, de az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy mikor a pályákat teszteltem, akkor nagyon bennem volt, hogy a V8mod is a befutók között lesz a szavazásnál.
Kétségtelen, hogy ez nem egy múltkori Monza kaliberű pálya volt, de szerintem is jó (nehéz).
Az, meg hogy az ajánlásomra került a verenynaptárba, külön örömmel tölt el, és amit ezúton köszönök is. Eze(ke)n a pályákon való jó szereplés külön motíváció számomra. Készüljetek, ugyanis lesz meg pár új nyomvonal az idei programba! -
Toya #40215 Sanyi ajánlotta a pályát és bár a vonalvezetése távol állt tőlem olyan road versenyt produkáltunk Tihyvel ami igazán élvezetes volt.
Szóval összességében jó pálya volt ez és hármas fokozat nélkül még érdekesebb lett :) -
#40214 igen, és utána 5 millió hsz-en keresztül, honnan lehet leszedni, van e hozzá cheat/crack/végigjátszás/pályaszerkesztő/új autó/új skin/új pálya
ez nem a 2006-os hanem a 2003-as, tök szar az irányítása bezzeg a Thunder...
nem hiszem, hogy kell ez nekünk:) -
#40213 (lehet nagyon sokan voltak tegnap, de...) szóval talán úgy lehetne még népeke t toborozni, hogy a topik címében átírjuk a 2003-at 2006-ra :)
NASCAR Racing Season 2006!
:)
vagy egy új topikot: megjelent a NASCAR Racing Season 2006! :)) -
#40212 ki találta ki, hogy ez a pálya is legyen? -
72TSanyi #40211 Semmi gond, versenybaleset volt. Az hogy milyen tempóval sikerült venni akkor a kanyart... hát ezt majd kíváncsiságból megnézem, ha lesz szerver oldali replay. Szóval nem neheztelek az eset miatt.
-
72TSanyi #40210 Dehogy, szó sincs róla. Szerintem korrekt körözgetés alakult ki közöttünk, ha esélyt láttam volna az előzésre, akkor hidd el, megtettem volna! :)
Sajnos egyszer csak kidobott a szerver, így idő elött vége lett ennek a csatának. -
Toya #40209 Sorry Sanyi a koccanásért! Nem tudom mi volt, előtte körökön át azzal a tempóval vettük be...túl közel voltam és nem tudtam reagálni. -
IzI #40208 feltartasert ha-->(sikerult volna)ez lemaradt:) -
IzI #40207 Sikerult megis csak elindulom,masik versenyt idobe betudtam fejezni:)
Bocs Sanyi feltartsaert ha elmenned melletem akkor tuti nem maradok rajtad igy megtettem mindent hogy mogottem maradjal:)Remelem ne mvoltam tul szabalytalan de ha te maskep latod szivesen meghalgatom:) -
#40206 fast2 -
#40205 Csináltam fast2-őt, Alex icq pls, és átküldöm!
-
#40203 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, CTS, Shanghai, 21 kor, fixed setup (FAST!)
Amig nincs setup, addig FAST-el megy! Ha lesz, cserelem. -
72TSanyi #40202 Zsúfolt a programod az estére! -
IzI #40201 De ha nem q4 akkor meg masik futamon kene resztvennem.Meg ez a shangai bigyo nem igazan nyerte el a tetszesemet -
#40200 Q4 Shanghai MOD -
#40199 Akkor a q4 helyett gyere Shanghaiba! :-) -
#40198 Csak este 8 körül érek haza, úgyhogy ez lehetetlen :-(
Viszont ha jónak érzed, berakhatjuk fixednek felőlem...! -
IzI #40197 En valszeg nem leszek este maga a palya miatt is meg keszulnom kell 1 masik ligafutamra meg q4-ni se artana:) -
#40196 küld át, de a legjobb az lenne ha a Gimp helyett valami normális rajzoló programot használnál -
#40195 OFF -
#40194 off:
igen, megállná ott is, volt már rá példa hogy valaki VB lett a motoros királykategóriában és VB lett a Formula1-ben.
HA valakit érdemes 'megcsinálni' egy ilyen legendának, akkor Rossi kétségkivűl megérdemli (bár én Biaggi szurkoló voltam, vagyok, és leszek is).
Egyszerűen a srácnak ilyen a felfogása..ha egyáltalán odamegy, mármint a Ferrari-hoz,..igazából még megy a puhatolás, mert bármelyik csapat örülne annak a média, szurkoló, és szponzorációs pénz tömegnek amit jelenleg Vale' Rossi mozgatni tud, de elengedhetetlen hogy egy bizonyos szintidőt megfusson, ...és Rossi részéről is megy a puhatolás, mert ő olyan, nem fog akármilyen szakemberek mellé menni, neki szüksége van arra hogy értsék és tudják segíteni a fejlődésben-fejlesztésben.
Másfelől szeret motorozni, lehet hogy meg akarja próbálni, és vonza is a kihívás és lehetőség, de a Formula one világa olyasvalamit testesít meg ami nem mindenkinek tetszik...kb. mint SBK-ból a MotoGp-be jönni.
Szal kihagyhatatlan lehetőségnek tünik, de a kihíváson kivül szerintem túl sok minden nem vonza a Formula1-be.
Kőkemény, tökös gyerek a Rossi, régebben egy szélelbélelt volt, aztán sztár, most meg kökemény profi...de azért mindegyikből maradt benne :)
-cikk
Nagyon jónak néznek ki a kilátásaik, én mégis zavart érzek az erőben , feltünt egy Jedi nemes, Gibernau egy olyan motorral ami vérből van :)))
Loris pedig az egyik legvagányabb pilóta akit csak ismerek...
Szal az első futam után többet tudunk, de én (mivel Max idén nem lesz :(( ), így Hayden és Elias mellett, a Sete Gibernau-Loris Capirossi-Ducati-ra teszek. :)
on: -
#40193 Zso, ha van még időd, azt nézd meg lécci, hogy mi van, ha a fast2 setupomon alkalmazod a Te setupodon lévő swaybar beállításokat, amivel 88% körülire lemegy a front roll couple. -
pasztor #40192 sztem ott is, de halálra unná magát -
#40191 off
Ha már Rossinál tartunk szerintetek Forma-1-ben megállná helyét?(motoron már nincs mit bizonyitania na jó Romettel még...)
on -
januszx #40190 nincs valakinek teljesen veletlenul layeres toyota template-je CTS-hez? :)
vagy esetleg nem tud nekem valaki atkonvertalni egyet psp formatumbol psd-be vagy mas gimp altal kezelt layer-es formatumba?
-
pasztor #40189 így van, most is ö lesz a bajnok. -
#40188 Sztem a doktor még romettal is elverné a mezőnyt