NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jo ezeket enis tom de vagy nincs nekik vagy nem valaszolnak emailre.En arra gondoltam esetleg vki nem reg jart valamelyik uzletbe es latta ott mondjuk.
Varenga
a LORD-nál 26.990.-

sajoati
depo.hu

Endure, in enduring grows strong...

Kosz,mar csak a kormany kene de sajnos nem nagyon lehet kapni azt a franya MOMO kormanyt😞 Esetleg vki nem tud olyan helyet ahol biztosan van es nem tobb mint 30e Ft
Papailaca
Pisti, majd az LFS-ben gyere te is a Hungarian Nascar Racers csapatba

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
3600 Ft/ev.
Re

Ha jelentkezni akarnek akkor mennyi kellene fizetnem ?
HaZso
Szombati és vasárnapi (!) Astra kupáról készített kamerás felvétel!!! Köszönet érte Dénesnek! <#worship>

DTap
Bocs srácok mig elmentem dolgozni bekapcsolva hagytam a gépet és töltöttem fel a tárhelyre.Mire hazaértem megszünt létezni (amit nem értek).Hamarosan pótlom az elveszett dolgokat addigis sorry ha valaki arra jár és nem talál semmit.<#worship><#nemtudom><#worship>

Cowek
Ebben megint jól megkaptad <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Egy jó eredmény eléréséhez szerintem nagyban hozzájárul a setup megfelelõsége. Ha ilyennnel nem rendelkezel, akkor komolyabban kell gépészkedned, hogy stabillabban irányítsd az autót. A GTP meg az a mod, amiben nem lehet biztosra menni. Én személy szerint utálom a pattogó autókat (kb. azért nem vagyok híve a GTR-nek sem), és ezeket a futamokat figyelve nem vagyok egyedül. 😄 Ha egy gagyibb beállítással elindulsz, és lassúbb tempóban körözgetsz, úgy is elcsíphetsz egy jobb helyezést. Én pl. tegnap erre próbáltam játszani. (Ha nem diszkvalifikálnak, akkor - Juan és Toya hozzászólását olvasva - valszeg 4. helyen érhettem volna célba. 😄 )

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Atom lesz remélem 😊

JuanG
<#taps><#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Nem teljesen. Én bármilyen setuppal dög lassú vagyok. Az oválokat nem érzem igazán, a custom setupoknál meg stabil, jól irányítható, és kiszámíthatóan viselkedõ setupokat csinálok, amikkel még óvatosan is megyek.Tehát tudom mitõl vagyok lassú, de élvezet vele menni setupokat csinálok magamnak. Ezért csodálkozom, amikor élvezhetetlen setupokkal mennek sokkal jobban nálam.

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
szerintem a setupra általában túl sok mindent fogunk, lehet arra kenni, ha lassúak vagyunk, persze lehet, hogy nagyon béna a beállítás, ilyenkor jobban meg kell izzadni 1-1 eredményért, de igazából csak Párizsban, meg gtp futamokon éreztem magam emiatt rosszul.

Metwork
<#eljen>

I will use google before asking stupid questions.

petesilver
Ez nem jó valóban. Sokszor csodálkozom, hogy néhány versenyzõ milyen rossz setuppal képes nálam gyorsabb körökre!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
szárny 30, súly tök hátul, fékerõ 58%, meg amit írtam. 😊 mondtam, hogy nem értek hozzá 😊)

de köszi, majd legközelebb így csinálom 😊

HaZso
Hát akkor valamit rosszul csináltál szerintem :-)
Én 18°-os szárnnyal mentem, 220mph volt a top speed, súly elõre (!), rebound-ot megemelni(!), fékerõ 70% elöl(!), elsõ stabilizátort megemelni, stbstb..., így stabil volt a kocsi, kerékcsere nélkül az utolsó kör volt a legjobb 😛

sajoati
szó szerint erre gondoltam én is! nagy fun rendes beállítással menni, asszem ruenben és le mansban is 45 körüli szárnyállás az alap.

ehhez képest jó idõt 24, ill. 30-as szárnnyal tudtam menni mind2 pályán, ráadásul a jó is idézõjelesen értendõ.
ilyen szárnynál pedig már erõsen küzdeni kelett az autóval, persze ehhez hozzájön, hogy nyilván a saját setupom nem kiegyensúlyozott (kb. annyit csinálok, hogy a féket mindig lehúzom 56-58%-ra, súlyt hátra, egy kis compr./rebound, ha kevésnek tûnik, hasmagasság legaljára, gear ratio-k állítva, és kész.)

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
THX!
b-type
thxa! 😊
Gratta Norbi! (megint és mindig 😊 )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DTap
A szombati Astra kupáról készült kamerás felvétel letölthetõ innét (wmv- 63Mbyte).Hamarosan jön a vasárnap is.(A reggelit felvettem Alex)

b-type
ide lenne sztem jó a fix setup...akár a default is.
Szerintem alaphelyzetben is ok, Monza-ban kiderült számomra hogy ha én is '12-'13-as köröket szeretnék menni, akkor el kell felejteni a szárnyakat, és sajnos ezzel már nem az az autó ami nekem megtetszett anno. (és tetszik a mai napig is)
Egy jó verseny sztem megér annyit hogy ne wr legyen a verseny hotlap-ja.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HaZso
<#worship>

HaZso
Nem rossz :-)

Alexease
A palya valoban jo lenne, olyan klasszik szaguldozos😊 A regi cuccokhoz meg jo volt, most mar tul keskeny es a folyamatos padka sem valami baratsagos😊 De hat a regiek allatok voltak, kozuton toltak azoknak a "fapados" erogepeknek ezerrel😉))
Persze, gyorsan mentem is a kedvencel, ez a palya erre valo😊 Persze, csak "lepes tempo" mert ebbe bele kell jonni😉)))
Ruen (WMV, 12Mbyte)
Alexease
Mixed Cup, GTP Day, Ruen
- eredmenyek
- Visszajatszas
JuanG
valóban jó, de inkább csaak száguldozni...elõzésre csak 1 hely van..

F1CH-ben sokat mentem ezen a pályán, mindenféle verdával 😊...

Papailaca
Nekem amúgy kifejezetten tetszik a pálya...

Papailaca
sry Ati,de azt hittem látsz. Ne haragudj ,láttam a tükörben,hogy elkaptad,mert nem számítottál rám. Ha tudom,akkor az egyenesben kezdek csak elõzni,mert nekem a kocsim elég gyors volt ott,a többiekéhez képest.
Még 1×sry!

JuanG
én meg a vége fele beragadtam a kerítésbe 😊)...kicsit fáradt voltam így próbáltam stabil setuppal (38-as szárny) hiba nélkül menni, de így is becsúszott pár...

ez a pálya nem GTP versenynek való...

Én maradok annál ahol 4 kanyar van és slussz 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
nekem - a fps porblémán kívül - csak annyi bajom van vele, hogy ahhoz, hogy gyorsan menjél, iszonyat nagy kockázatot kell vállalni.

"békés" setuppal kb. 3-5 mp-vel lassabb lettem volna.

Szerencsére már csak egy GTP futam van, így azt hiszem én mellõzöm a részvételt azon 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nekem is annyi. A kocsi fejreállt, ezután 3 percig álltam a pitben, majd visszamentem és gyorsabb voltam mint a 3-4.helyezett, de x kör után megint eldobtam még ekkor is ment volna tovább a kocsi, de nekem baromira elegem lett az egész GTP-bõl.

Azt leszámítva, hogy nem sikerült a futamra éppkézláb beállítást gyártanom, még az is betett, hogy a boxlátogatásomkor összeszedett sebességtúllépésemet nem sikerült a boxban töröltetnem. Remélem a jövõ évi bajnokságban az ilyen hibás pályákat mellõzni fogjuk, ugye?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Hát ez így van!

Tihy
Nem baj, mi már szunyálunk, mikor a többiek még kergetik odabent egymást és holnap sokkal frissebben ébredünk, mint õk 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DTap
Megoldom.

DTap
A tiéd jobb lett Zsó,én közben próbáltam a sapkámmal integetni örömömben és kicsit remegõs lett a felvétel.<#eljen><#eljen><#eljen>

Met
GTP nekem is ette a gépet

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
én is kiléptem, bár nekem volt némi segítségem. meg amilyen frame rate-el megy a verseny... elején azért is bénázok gtp-ben ennyit, ha már az 1. kört túlélem, csoda.

pedig a practic-en 50-90 fps van.

Alexease
Inkabb kileptem😊
Nem tudtam beallitani normalisan, hasznalhatora, biztonsaggal a kormany, el sem akartam indulni😉 Csak rabeszeltek hogy induljak el😉
Met
már ki is estél?

Alexease
Na en ennyit birtam😊) Ahoz kepest eleg sokaig😊
Az a baj, hogy igy elvezhetetlen, mert millimetereket lehet csak a kormanyon mozgatni, meg egyenesben is izgalmas megtartani rendesen - de foleg biztonsaggal. A GTP meg amugy is "ideges" tipus😉
Alexease
Valaki vegye fel legyszi! Koszi!
Prezsi
Norbi holnap 7-kor az RTL Klub Reggeliben!

Met
nekem is van ilyen, ha 30 napos hónap jön, elsején 31.-e van nálam😊