51527
-
Toya #40147 Te miért nem voltál Alex? -
#40146 http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=downloads_misc&inf=download/misc/HNR_2006_001_Daytona_Render.inf&melyik=nev&rendezes=asc
:) THX! -
#40145 köszönöm! a kép hamarosan elkészül (még előhivom)! -
#40144 http://alexease.uw.hu/smiles.php
... click on smile, SG, CTRL-V :))) -
#40143 http://nascarracers.hsw.hu/races/060224/report/index.html
HNR Nextel Cup, California
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
#40142 amatőr -
#40141 thx, ja jót mentünk :), a végén azonban jobban elfogyott a gumim, nem találtam úgy az íveket mint a verseny első felében... -
Ciccio #40140 -
Ciccio #40139
-
#40138 Na ez is a fáradtságom jele (a mai ilyen melóbol hazafutós verseny volt az utosló sárgáig azthittem túlteljesitem a tervet de aztán visszaestem).Javitom:"Report-ot".Köszi! -
Toya #40137 Rohadt jól mentél...ha nem rontod el akkor egyszer azt a kanyart akkor még mindig mögötted autózok.
De azért kétségtelenül jó páros voltunk és sikeresen eldraftoltunk :) -
#40136 Ehh, bírta volna még a gumim, csak eluntam a taktikám, és gondoltam ha csak nincs sárga, bemegyek pitelni. Beérek a pitba Juan mögött, egyből szólnak, hogy yellow flag! Fene essen bele! :( -
#40135 Report tudna esetleg vki adni? -
pasztor #40134 valahogy meg kell magyarázni... -
#40133 hányós fejeske nincs?:D -
Ciccio #40132 -
pasztor #40131 minek ide dsl? -
#40130 ilyen meleg volt a hangulat?:D -
pasztor #40129 áh, csak gio fázott, mert erös volt a menetszél, azt kicsit hozzámbújt... -
#40128 mostmár legalább tudom milyen sebességre számítsak ha lekorlátoznak:) -
#40127 Jo ez a game, lekorlatozott chelloval is (le 30kbyte, fel 6kbyte) 55-os volt a pingem. -
Toya #40126 Nekem spec az tetszett amikor te az elején kakaskodtál és kiszorítóst játszottál valakivel :) -
#40125 páholyból néztem :)) -
pasztor #40124 mekkora verseny volt... kár hogy a mitsubishi annyit nem bír ki, hogy picit visszapattan a falról... japán technika, vazze
nagyon voltam ma, a regi szép idök hangulatát idéztem :)
a végén a Zso-Toya buli mindenkinek kötelezö darab! -
#40123 jó verseny volt, a végére sajnos elfogyott a kraft :DD...kár hogy ilyen sok sárga volt :(... -
Ciccio #40122 Bocs, akiknek (ha egyáltalán volt ilyen) a 2. körben lévő megcsúszásommal kellemetlenségeket okoztam.
Aztán már nem bírtam cérnával a következő sárgákat és kiléptem, miután Janusz cikázása miatt, félrerántottam a kormányt, nehogy beletrafáljak és másodszor is megpördültem. Ez végleg betette a kiskaput.
Egyébként is megy a finn-orosz jégkorong elődöntő.
(nincs harag Janusz, nyugi) -
IzI #40121 Jelenleg rossz verda van fent a szerveren es a regi elis veszett szal kaosz van nalam -
V8Man #40120 Közben el is felejtettem még valamit: köszi Alex, hogy feltetted. -
#40119 még nem láttam a festésed:D
csak kíváncsi voltam, hogy milyen hatások érték művészeted -
V8Man #40118 Nem, még olyat sem, abszolút észrevétlen voltam eddig ilyen paintjob-értékelési szempontból.
De mellesleg egy fémzenét kedvelőtől nem várná egy kollegája, hogy egy tipikusan fémzenei közegbe immár 27 éve gitárokat gyártó cég szponzorálásával nyomuló autóját megszólja. -
#40117 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, California, 125 kor, fixed setup (FAST2).
-
#40116 Koszi, felraktam! -
#40115 és olyat mondtak, hogy ronda? -
V8Man #40114 Na ilyet még senki nem mondott egyik alkotásomra sem, úgy hogy nagyon megbecsülendő a vélemény. Köszönöm szépen az elismerést. -
pasztor #40113 szép lett! -
V8Man #40112 Üdv Mindenkinek!
Most egy népszerűtlen kérésem lesz amit persze nem kötelező teljesíteni, úgy is Alex-től függ majd a dolog.
Szóval tudom, hogy későn ébredtem a téli álmomból de én is megcsináltam az új festésem, csak gondok voltak még vele a végén ezért is késtem. De most itt van és letölthető:
V8Man 2006
Ha Alex is úgy dönt hogy ez még feltehető a szerverre, akkor töltsétek csak le, hogy mindenkinél egy legyen meg...
Köszi és elnézést a kellemetlenségekért.
-
#40111 Úgy néz ki talán semennyit 21.20-ig hazaérek. -
72TSanyi #40110 Ma mennyit kell rád várni, hogy indulni tudjál? -
#40109 Ugy gondoltam,hogy a győztes áll keresztben elöl.A top 5-ig a második sor.Majd a 6.-tól az utolsóig többiek (természetesen az indulók számától függően változna a létszám).A pálya logója a bal sarokban-esetleg HNR logó is(?) és az alap szine mindig más lenne.Igy évvégére szép kis "emléklapgyüjteményünk" lenne. -
IzI #40108 Kosz