NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
RedBull-t kivettem a hütöböl, cigi-hamutál + egyéb nyalánkságok bekészitve, jöhet a menet!😛

Mára azt találtam ki magamnak, hogy szeretnék sokat vonatozni és lehetöleg célbaérni, eredmény nem számit! Tetszik a bajnokság mert nagyon sok az igen gyors és jol versenyzö pilota, itt is rengeteget lehet tanulni-fejlödni akárcsak HGTRM-en!<#worship>

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, Lowe's Night, 200 kor, Fixed Setup (FAST2)
Met
azért írtam, hogy havult<#mf1><#beka2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Giovanni
Most már Pit kijárattól falig mész <#idiota><#beka2><#nyes><#nezze><#banplz>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
ne tudd meg, kormány vétel után faltól falig mentem, mostmár javult a helyzet😊

K.András
Az igazság az, hogy heteknek kell eltelni mire ráérzel igazán, elöször joval lassabb leszel mint a bill-el, aztán szépen lassan megszokod és utána fasza lesz!
Kis türelem! 😉

Csavar telleg ott volt valahol a sullyesztobe kosz😊Beallitom ahogy Andras leirta azt meglatjuk.Azt hiszem nagyon optimista voltam ezzel kormany dologgal azt hittem simabb lesz de nem😊
Mondjuk erdemes Daytonaban probalgatni, ha ott sikerult megszoknod akkor johet a tobbi palya

Papailaca

Let\'s get ready to Rumble!

Amit keresel csavar, az a kormány dobozában fogod megtalálni valamelyik karton lap ba illesztve. Jól elrejtették! <#nyes>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

K.András
Kint a profilban 75% az összes középrehuzás kikapcs, bent a játékban 50% az erö, 0% a latency meg a dumping, linearitás 100%...
Na ezzel menjél 100-200 kört aztán utána kezd el állitgatni...

Met
nincs ebben semmi titok, ha azt mondja valaki, hogy 80-10-70 akkor Te azzal fogsz menni mert azt mondták?😊

mindenkinek máshogy jön be
mondjuk nagy oválokon érdemesebb levenni a linearity-t, ez szintén egyén függõ, kinek mennyire kell levenni

Az a gond hogy sehogy se erzem jonak es kene valami kiindulasi pont.Esetleg ennyire titikosak ezek a beallitasok?!
allitsd be ahogy a legjobbnak erzed, es menj vele sokat, majd megszokod

Vki lenne olyan rendesen es megkeresne icq 152-112-481 hogy betudjam allitani rendesen az ertekeket.Probalgatom de valahogy nem tetszik sehogy se.Lehet nagyon hozza szoktam a billentyuzethez?
Mivel csavart nem talalom marad igy😊Es jatekon belul hol angol tudasom nem a legjobb,icq-ra nem tudnal fejonni?
Metwork
játékon belül tudod állítani

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
nascarhoz elég a 2 "villa", rallyinál csavarnélkül a kezemben szokott maradni😊

Vki megtudna mondani lehet e olyat allitani hogy a kormanyerzekenyseget erosebbre rakni ha igen akkor hol a pontosan?icq van ott egyszerubb lenne
ha lenne ra jelentkezo 152-112-481
Mind1 2 villa jol megfogja.
Esetleg van olyan dolog amit erdemes beallitani a setup-ba?
Igen 2 villanak de nekem az a csavaros reszhez kene.Az hol van
Metwork
a kormány tetején van egy rész amit le lehet venni, az alatt van elrejtve a rögzitõ

Re

Nah megvan a kormany csak mint ha hianyozna belole valami meg pedig rogzito csavara gondolok en.Vki tud errol valamit?
DTap
THX!

Alexease
OKS!
DTap
Ma este megint csak 22.10-re tudok jönni.Ha lehet várjatok meg.Köszi!<#help>

Amit a logitech oldalrol lelehet szedni arra gondoltam,delutan kiderul
profiler-re gondolsz?

jó mindegyik, csak müködjön.

Metwork
ért valaki ahhoz, hogy kell autó hangot "gyártani"?
keressen meg icq-n
thx

Metwork
mi?

Kormanyhoz jolesz 4.60 vagy valami regebbi kelll esetleg ?
Jo,koszonom.Mar alig varom 😊
Met
a gyorsaság másodlagos dolog, fõ a biztonság
néha vannak gyakszerverek, azokra benézhetsz

Van azert nemi rutinom igaz nem emberi ellenfelek szemben.Jatszottam par elozo nascar sorozattal meg F1-el.Ami igazan hianyzik az a online verseny tapasztalat de szerintem eleg 1 futam es tudni fogok mindenkire vigyazni kerdes mellette mennyire tok gyors lenni.Kormany hasznalatot remelem gyorsan elsajatitom mivel jogsim is van csak menni fog mar😊De minden csak a jovo zeneje eloszor legyen meg a kormany,fizessem be a penzt azt ha enged versenyni a birosag akkor mar nem lehet gond 😊
Alexease
Ha meg eletetben nem mentel kormannyal es/vagy Nascar-ral/szimulatorral/online versenyen, akkor nem biztos hogy egeszseges lesz azonnal online bajnokin "gyakorolni".
Azert irhatnal eloszor par sort magadrol, hogy eddig milyen szimekkel jatszottal, miota, mennyit, versenyeztel-e mar online bajoksagokban, milyen eredmennyel stb.
Ez nem kifejezetten online funrace, ha egy osszessegeben 4 oras verseny ido allatt, foleg az utolso ket oraban az eles versenyen, ha csak hozzaersz valakihez es osszetori magat nem fog vigyorogni.😊
JuanG
a cup alap Nascar autókkal megy, a mixed pedig mod-okkal: Aero88, CTS, GTP a www.hsw.hu-ról letölthetõek...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

hát én csak az autóm hozom, de lefesteni nem tudom! a festés legyen egy hatalmas hungarian nascar racers logó az autók oldalán! <#taps>

CUP es Mixed verseny kozt mi a kulonbseg ?
Kosz,holnapra igertek a kormanyt,gyorsan megteszek vele par kort😊hogy megis milyen ha jolmegy minden akkor jelentkezek is.
Metwork
vannak versenyek, csak olyan fun race-nek titulált dolgok

Metwork

Ha vege a szezonnak akkor pihi van ahogy az igazabol is van vagy vannak versenyek holtszezonba ? Kinel lehet egyeztetni jelentkezessel kapcsolatban ?
JuanG
én csak a roncsderbitõl félek <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Papailaca
ja,meg festést is kellene csinálni...

Papailaca
Az a gond, hogy a csapat egyenlõre megélhetési és likvidítási problémákkal küszködik. Tehát: mennyi pénzt hoztál?😊

Ahogy gondoltam Saturnba 35e Ft adjak kicsit nevetseges😊Ha minden igaz Dreamcomp-ba van es megis rendelem es akkor jaj nektek mert akkor enis reszt fogok venni a versenyeken 😊
má be is léptem a csapatba, mennyi a fizu? <#ravasz1>

b-type
off:
Aki szereti Tiff Needel-t, vagy a fifth gears sorozatot (én nagyon)
és használ torrentet, annak ajánlom:
fifth gear
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kosz,de meg elotte beugrok Saturn-ba ugy remlik mintha ottis lenni ilyesmi kerdes mennyiert?!
Varenga
Azért írtam a LORD-ot, mert ott vettünk haverommal egyet kb. 3 hete...nézd meg a címet és tiplizz oda...