51527
-
72TSanyi #40270 Hát ez Pruett-nak is sikerült, igaz azzal nem vagyok képbe, hogy ő mennyit verenyzett cart után a Trans-Am-ben, hogy épített pályás menőként számoljanak vele a Nascarban. Erről van valami infód? -
IzI #40269 Megtudna nekem nezni vki rules-ba hogy lehet e egyedul indulni vagy kell egy vagy tobb tars?Halas lennek erte:)
http://ics.xnsrl.com/ICS400.html -
#40268 plííízzz help!!Lenne egy olyan problémám, hogy valami miatt az NR2003-ban hiába állítom a textúra szűrést "extreme"-re és hiába csavarom fel a videókari driverében 16X-ra az anizotrópikus szűrést, semmi sem történik a játékban.A "texturesetsize"-t is kézzel kellett beírnom az .ini fájlba mert valami miatt rosszul határozta meg a "config.exe" és rohadt csúnyák voltak a textúrák.Kérdésem az lenne, hogy találkozott e valaki ezzel a problémával?Mondjuk azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az AA-t is bármekkorára állíthatom, ott sem történik semmi.Kipróbáltam DX-ben és OpenGL-ben is mindent, de semmi változás.A videókari amúgy egy Gef7800GT.Elképzelhető, hogy az NR régi grafikus motorja, illetve az újabb Gef-ek másképpen használják a szűrést és az élsimítást?Más programoknál semmi ilyesmi gond nincsen csakis és kizárólag NR-nél....előre is THX ha valaki tud segíteni. -
#40267 Tracy-nek még sokat kell tanulni a NASCAR-t, nem úgy működik ez, hogy csak átülünk nyíltkerekes szériából és már a csúcson is vagyunk. -
#40266 -
72TSanyi #40265 Megint lesz nagy őrjöngés, ha Fernandeznek sikerül az élre állnia, az biztos. Amúgy Tracy-től én többet vártam, amit Said pole-ja méginkább fokoz. De majd a versenyen... -
#40264 a halacskás oldalt nem ismered?
amúgy ennyiszer ismétli a Motors TV: Busch, Mexico -
#40263 Ha kozvetitik net-en, akkor folyamatosan mar kozben is;)))))) De elotte semmikepp -
#40262 de azért csak a futam után ugye? -
Toya #40261 Kicsit szétnézel az interneten az egész futamot megtalálod már a verseny napján :) -
#40260 Igen, elfelejtettem, viszont pont a Busch miatt írtam, hogy kéne valami videó, az a pálya érdekel nagyon :-) -
#40259 #40256, #40258 - Koszi! -
pasztor #40258 Toya táblázatát használtam, azért az azonosság. Javítva ;) -
Toya #40256 Már megoldottam azóta Pumy, nekem az előző szezonban használt név kavarta be a dolgot :) -
#40255 nagyban -
#40254 bizony-bizony és sajnos nem leszek itthon -
#40253 A hétvégén csak Busch-ban lesz verseny: Telcel-Motorola 200, Autodromo Hermanos Rodriguez, Mexico.
Cup, CTS, off week -
#40252 bocs-javitom pillanat -
#40251 2 Pumy? -
#40250 -
#40249 Te is Points Calculator-ral csinaltad? Csak mert asszem Toya is azt hasznalja es nala is pumy-kent jegyez a program annak ellenere hogy mar ezer eve atirtam a jatekban Pumy-ra es az osszes eredmeny file-ban is Pumy-kent vagyok jegyezve. Szal nem ertem. -
pasztor #40248 támogatom a kérést! -
#40247 Tegnap kiderült, hogy pár versenyző nincs tisztában a szabály és büntetés módosításokkal. Íme:
FUTAM HALASZTÁS, ÚJRAFUTÁS, RESTART
• Abban az esetben ha az internetszolgáltató hibájából a futamon 5 versenyző nem tud indulni és/vagy futam közbe szakadnak le a szerverről, akkor az a verseny automatikusan újra megrendezésre kerül az adott bajnokság következő napján. Természetesen a szerver hibájából fellépő ilyen jellegű problémák esetén szintén automatikusan újra megrendezésre kerül az adott futam.
• Ha a futam elején egy tömegbalesetben 4 autó komolyan megsérül vagy kiesik, akkor a szervert újra indítjuk és a futamhoz mindenki újra felállhat. Az eset mentésre kerül és a hibázó versenyző megkapja a büntetését.
• Továbbra sincs restart abban az esetben ha valaki lekési a rajtot és nem tud felállni a rajtrácsra!
Pontelvonás
A chat stop megszegését a versenybíróság a jövőben a következő módon szankciónálja:
-"Chat stop szegés" - első esetben 5 pont, második beírás után 10, harmadik után 15 pont, stb...
-"Floodolás vagy folyamatos beszéd" (5 vagy annál több beírás egymásután) - 50 pont levonás
A Chat Stop érvényes az időmérés idejére és a futam teljes idejére (a rajthoz való felállás megkezdésétol!!!).
Kérünk mindenkit, hogy a figyelmeztető üzeneteket (nincs 3-as, stb...) a restartoknál egyszer írja be!
Magán üzeneteket a versenyző társaknak a következő módon lehet küldeni '/#VERSENYZO SZÁMA üzenet szövege'.
Büntetések
I. kategória (Balesetek)
Short: 5 pont
Speedway: 10 pont
SSW: 20 pont
Road: 5 pont
II. kategória (Súlyos balesetek):
Short: 10 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Speedway: 20 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
SSW: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Road: 10 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
III. kategória (Szabálytalanságok):
Short: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Speedway: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
SSW: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Road: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Azon versenyzők akik egy futamon 3 sárga zászlót okoznak, azoktól 20 pontot vonunk le!!! Bejelentéstől függetlenül megnézzük minden sárga zászló okát és ennek megfelelően szabjuk ki a büntetést.
A szabályok el nem olvasása vagy figyelmenkívül hagyása nem mentesít senkit azok betartása alól szerk. -
#40246 Dénes, majd ha ráérsz, akkor a hétvégi Busch és Nextel futamokról linkelj be videót a rajtról és a célbaérkezésről pls! ;-) -
pasztor #40245 azoknak, akik szintén nem bírják kivárni, itt a bajnokság állása 3 verseny után (a büntik még nincsenek benne... ha rosszak voltatok azt vonjátok le... )
bajnokság06.pdf -
V8Man #40244 Azt hiszem ezt már nem először szívom meg... Pitkiállás, pitben büntetés a nem biztonságos beállás miatt, ez egy dolog, de ahogy letelik az idő és tovább kellene mennem, a bíró kollega csak álldogál tovább előttem az óráját nézegetve...
Csak a kilépés oldotta meg a helyzetet. Jó futam volt, mondhatom. -
IzI #40243 Pontosan nem emlekszem mar de tekernem kelett a kormanyt balra nehogy elvigyem a hatsodat ezaltal kifaroltam.Majd megnezem replay-t mit lehetett volna csinalni.Setup teny hogy kicsit gazos volt reszben ez miatt is tortent a pordulesem de hat ez nem mentseg:)Elegge bosszant ez a buta hiba mert eselyesnek ereztem magam -
IzI #40242 zold,elvileg fent van szerveren -
Ciccio #40241 Pedig nekem milyen szép kis tütűm van, bibibiiiii -
Toya #40240 Nálam a fél mezőny már szines. Volt ma is rózsaszín kocsi (HaZso), zöld, kék, stb :)))) -
pasztor #40239 nekem zöld volt -
Ciccio #40238 nekem sem volt meg a festése, de jó volt így is....szép piros :D -
#40237 csatlakozom -
#40236 Izl melyik festéssel mentél (bordó vagy zöld)? -
#40235 En ugy lattam h belso iven me'g elfertel volna, nem? -
pasztor #40234 report? -
pasztor #40233 azon nem reklamálhacc, hogy ki hogy megy elötted, menj úgy, hogy ne legyen baj. -
#40232 ne szabd meg senkinek mennyivel megy...készülj fel mindenre...de aszem jól döntöttél :)) -
#40231 ejjjj...ez a fast2 setup tavaly is ennyire fos volt? ... mert akkor sokat fejlődtem...kisújjamból jobban kirázok egy jobbat... -
IzI #40230 Pumy kanyarba mehettel volna gyorsabban is igy valasztanom kelett te vagy en