51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Arra is fel lehet készülni, hogy ezt most megnyerem azértis, sebesség ide-vagy-oda :D !!!!Szal el se induljatok este, ne is erőlködjetek!! :))

Amúgy azon gondolkodtam, lehet sokan leszünk, egy ssw-t csak nem hagy ki senki! nem?
  • HaZso
    Ja és készüljetek fel, hogy majdnem olyan gyorsak leszünk, mint a CUP kocsikkal, nem sok a különbség! :)
  • HaZso
    Holnapra FAST2 beállítás, 88mod, Talladega
  • 72TSanyi
    Engem invitált múlt héten egyik haverom, de a helyzet az, hogy nem vagyok elragadtatva a csütörtöki rendezésektől.
    Mondjuk ha meg pénteken lenne, akkor meg versenyezni kellene jönni....
  • sajoati
    oszt metálmánián voltál? vagy vki innen? (rajtam kívül? :) )
  • Met
    hát ha ellopja a zöldzászlót megkergetjük de verés lesz a vége
  • 72TSanyi
    Gondolod kergetni fogunk?
  • Alexease
    Az "autokra" - MOD-okra (AeroWar, CTS, GTP, CTS, BGN, TransAm stb.) - a HSW-n talalhatsz linkeket, vagy nalam privatban.
  • Alexease
    Az altalunk hasznalt kiegeszites palyakat megtalalod itt: http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=downloads_tracks

• gordon 24
    Köszi ez normális válasz.
  • gordon 24
    Nagyon szelemes, ezzekel a szar játékokkal mint (nfs) játszon aki akar. Én csak szimulátorokkal játszom. A pályák alatt azt értem hogy vannak olyan versenyályák melyek az alap játékban nincsenek benne,viszont kellenek ezek érdekelnének. Az auto belátom hülye kérdés. Egyébként a Nascar a legkirályabb sport.
  • Alexease
  • Met
    az az
  • Met
    továbbra is bárkit bármikor :)
  • Alexease
    Gondolom, ez az amit itt "magyaritottatok"?! :)))
    (Nascar-The.Imax.Experience.DVDR.Hunsub.READNFO-NoNaMe)
    (A fancia menu alatt van a magyar felirat.)
  • petesilver
    És TÉnyleg! Hiába, nem csak vezetésben fejlődsz, látodlátod! Mit tesz az idő mi? Még a végén öreg korodra mégsem lövöd le, aki a házad előtt zavar focival, meg ilyenekkel :D
  • Met
    most mi van, teljesen kultúrált voltam:)
  • pasztor
    mért nem ütöd mingyá
  • januszx
    na ezt elszurtam, itt van meg 1x, de mar linkkent
    aero88 festes
  • januszx
    hi!
    itt egy felkesz festes(magamat ismerve lehet hogy kesz :)) holnapra (aero88), hogy legalabb ne rozsaszin autot kelljen kergetnetek :)

http://ojjektum.uhulinux.hu/~janusz/nascar/aero88/111_janusz_2006.cts.car.zip
  • sajoati
    - a pályák egyenként telepítendők az nr2k3 alá (bár vannak track-packek), kb. az ált. zipben tömörített fájlhalmot kell a megfelelő könyvtárba másolni (readme van ezekhez)
    - "új autók" az úgymond modokban vannak, amik fizika és/vagy külcsín módosítások. nézz körül a hsw.hu-n!
  • sajoati
    ne bántsd a rookie-t. lehet még nem ismeri a terminus technicusait az nr2k3-nak, attól még lehet a jövő versenyzője :)
  • Met
    (Milyen pályák autók stb)

Figyi ez nem NFS, hibajavítások vannak benne. Lehet eltévedtél...
  • gordon 24
    Köszi.
    Tudsz a patch-ről valami konkrétat mondani? (Milyen pályák autók stb)
  • gordon 24
    Pumy!
    Ez a film nagyon kemény lesz! Remélem ilyen lesz a film is és nem csak ezek jelenetek jók benne amit beválogattak.
  • Met
    - A www.hsw.hu-ról le tudod szedni a patch-et.
    - nem kell
    - lehet

a bajnokságban való részvételhez szükséges szabályok megtekintéséhez klikk banner
  • gordon 24
    Sziasztok!
    Régen jelentkeztem ,mert nem volt netem. Mondjuk nem is nagyon ismertek, én kérdeztem még régebben a nascar ruházattal kapcsolatban. Na mindegy.
    Most hogy van net, láttam ezt a lehetőséget,hogy lehet hálozatba játszani az NR2003-mal. Kérdeseim: Milyen Patch-ket kell letőlteni ahoz,hogy lehessen Játszani?
    Eredeti játék kell?
    Nem forcos kormánnyal lehet?

A válaszokat előre köszi.

Jeff Gordon a Király!!!!!!
  • petesilver
    Ezek állatok!
    oválverseny másképp
  • CodeRed
    :-D már megoldotam THX!!!Kézzel kellett paraméterezni :-D jó móka volt!
  • JuanG
    :(...én csak egy reinstall-t tudnék javasolni...
  • Tihy
    igen :) jó lesz
  • Alexease
    Most kedden lesz
  • PuMy
    Errol a filmrol hallottatok mar? Talladega Nights
  • 72TSanyi
    Thx.
  • DTap
    Köszönöm Sanyi,hogy felhivtad a figyelmemet és elnézést Pete!Azért sokadszorra csak sikerül.És boldog születésnapot kivánok!
  • DTap
    Akkor egy véleményen vagyunk!
  • Tihy
    tisztában vagyok ki Tracy (1993-97 között nekem az IndyCar/CART volt a csúcs :) , csak azt mondtam amit ő nyilatkozott.
  • 72TSanyi
    Dini, légyszi kreálj egy új képet a pénteki végeredményről, mert Pete előttem végzett a futamon. Thx.
  • DTap
    Azért a multkori 20 kör alatt 20 hely nem volt gyenge tőle-és sajnos John Anretti "hülyesége" fosztotta meg a jó eredmény lehetőségétől.Aki látta Tracy (korai) pályafutását nem kétkedne benne(nem vagyok PT fanatikus Zanardi a kedvencem).De ő még a régi "Indycar" iskolán edződőtt ezért érdekes szinfoltja lenne a Nascarnak szoritok neki,hogy sikerüljön.
  • Tihy
    azért Puret-et is csak roadra hívják, egy majdnem full szezont ment Cup-ban 2000-ben, akkor sem sok sikerrel (1db top10, az igaz, a PPI csapat sem volt fényes)

Pruet NASCAR stat