51527
-
#40350 Ez szép:
-
#40349 -
#40348 late model series utolsó 10 kör... -
#40347 "és a gumi körről-körre egyre jobban kopni kezdett a gumi is."
Azért tudok valamit mi? -
#40346 Előfordul.NP!A 10.ik körben már ott elszúrtam a dolgot, hogy 2x odavágtam a kocsi oldalát a falnak, igazi módjára.Ezután lelassultam mint állat, és a gumi körről-körre egyre jobban kopni kezdett a gumi is.Aztán kivárásra mentem...mivel nem kaptam 1 karikát sem addig gondoltam kiállok a pit-be ahol csodák-csodája 100%-osan helyrerakták a kocsit...És aztán rá 2 körre mikor már 2 karikát kaptam sárga lett....ez minden reményemet szertefoszlatta, de azért toltam neki mint a meszes...egy darabig :-D De semmi gond, mert szerintem tisztán előztél, csak felcsúsztál.Van ilyen. -
#40345 Én neten még nem játszotam ezzel a játékkal (sőt még egyikkel sem) csak helyi hálózaton . Ezért majd segítség is kéne ha úgy alakúl, hogy fel tudjak esetleg lépni. ICQ? meg hasonló dolgok. Nekem ez még sok de szeretném megtanulni.
Ja még egy kérdés: a cts-hez és busch-hoz honnan lehet leszedni a 2006-os season autóit? Mert se az Nascarnet.com-on se a teamsbr.com-on nincsenek fent
Illetve nincs elég -
#40344 Még egyenlőre csak foglalkozom a gondolattal. De lehetséges hogy bevállalom, igazábol nyuszi vagyok. Meg a net sem jó még annyira, mert négyen használjuk és egyenlőre még a rooter-rel szenvedek. -
#40343 -
72TSanyi #40342 Hogy-hogy nem jöttél még futamra? -
#40341 remek! akkor hozz még egy embert! ;-) (vagy egy telefonpóznát a házunk elé ..:) ) -
#40340 Alexease kösz a segítséget minden müködik. Ez igy azért nagyon komoly. Amig nem volt net is nagyon bírtam ezt a játékot de most már imádom. K---va jó. -
#40339 Pobálkoztam, igy sikerült.
-
pasztor #40338 a bajnokság állása 4 futam után (büntik nélkül): bajnokság06 -
pasztor #40337 szélárnyékban rendben volt a dolog, csak "clean air"-ben szívtam vele. -
#40336 egyébb ötlet?:) -
IzI #40335 Csak tudnam azt hogy Pasztor hogy tudott 3. lenni amikor total lezuzta a verdat miattam -
72TSanyi #40334 Semmi gond. Viszont ha én nem lassítok IP mögött, akkor hasonló szitu alakult volna ki. Én akkor éppúgy friss gumikon mentem, mint te. -
#40333 Én meg Sanyitól.Rádszaladtam rendesen nem számitottam ekkora lassulásra és sajnos a fékezés sem segitett.Elnézést érte-sajnálom.
-
IzI #40332 Pont hogy esszel vezettem ezert altam elso helyen -
#40331 NP, vegulis 5. lettem egy serult autoval a szerencsenek is koszonhetoen, nem panaszkodhatom vegulis, meg mindig jobb mint egy kieses. -
pasztor #40330 én Gábortól kérek elnézést, ott egyértelmüen én hibáztam. -
pasztor #40329 magadtol kerj elnezest, ezt megnyerhetted volna, de hiaba mondom neked, hogy ésszel! -
#40328 elmész moziba a cápasrác és lávalány -ra és kapsz egyet -
IzI #40327 Elnezest kerek foleg Pasztortol de pumy-tol is valamiert ledobott asztalra azt hirtelen vissza.Icq-t direkt kilottem igy nem tom mi lehet.Talan telefon bezavart?:)pont akkor csongott az is.Pedig ezen a futamon is jonak ereztem magam de hat mindig tortenik valami.Szep kezdes utan drasztikus visszaeses remelem minnel hamarabb tulesek rajta -
#40326 honnan lehet szerezni 3D-s szemüveget? nem a pc-s verzió kell -
#40325 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Atlanta, 163 kor, Fixed Setup (Fast2)
20:15-kor inditom ujra! -
#40324 persze, hogy kapott, nyáron a budaringen, ossza be -
#40323 nemhiszem, hogy probléma lenne :) -
#40322 ?? -
#40321 gordon -
#40320 Srácok!
Ma sajnos nem tudtam elintézni,hogy időben legyek-igy a "szokványos" 10 perc csuszás kellene (22.05-22.10-re vagyok).Ha megoldható.Köszi! -
pasztor #40319 a kupával mi lett, kapott Zso? utólag is támogatnám! -
januszx #40318 koszi, de a veget nagyon elb@sztam, ha nem fordulok keresztbe akkor siman lehetett volna a 7. helynel egy sokkal jobb is -
januszx #40317 semmi gond, nem lett semmi komoly bajom, egyebkent mar en is aggodtam kicsit, mert nekem sem rikacsoltak semmi, csak tized masodpercekkel a baleset ellott, akkor jott a panik, de mar csattantunk is
-
Ciccio #40316 Janusz tegnap jól toltad, csak így tovább! -
#40315 sorry Janusz a tegnapiért, nem mondott a spotter semmit ezért mentem le, azthittem nincs ott senki, amikor meg megláttam a tükörben, hogy van ott valami sárga akkor meg már késő volt -
#40314 ALEX! Keress meg icq-n légyszíves! -
#40313 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, AeroWar88, Talladega, 76 kor, Fixed Setup (FAST2 Talladega Aero88 - #40308)
-
#40312 jó lenne ha eldöntenéd, hogy melyiket nézed 2 szemmel mert kurva nagyot lehet esni ezen a pályán (is) -
72TSanyi #40311 Az én esélyeimet rontja, hogy fél szemmel lehet, hogy a Barca-Chelsea meccset kell majd néznem...