51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Ez szép:

• JuanG
  • DTap
    late model series utolsó 10 kör...
  • CodeRed
    "és a gumi körről-körre egyre jobban kopni kezdett a gumi is."

Azért tudok valamit mi?
  • CodeRed
    Előfordul.NP!A 10.ik körben már ott elszúrtam a dolgot, hogy 2x odavágtam a kocsi oldalát a falnak, igazi módjára.Ezután lelassultam mint állat, és a gumi körről-körre egyre jobban kopni kezdett a gumi is.Aztán kivárásra mentem...mivel nem kaptam 1 karikát sem addig gondoltam kiállok a pit-be ahol csodák-csodája 100%-osan helyrerakták a kocsit...És aztán rá 2 körre mikor már 2 karikát kaptam sárga lett....ez minden reményemet szertefoszlatta, de azért toltam neki mint a meszes...egy darabig :-D De semmi gond, mert szerintem tisztán előztél, csak felcsúsztál.Van ilyen.
  • gordon 24
    Én neten még nem játszotam ezzel a játékkal (sőt még egyikkel sem) csak helyi hálózaton . Ezért majd segítség is kéne ha úgy alakúl, hogy fel tudjak esetleg lépni. ICQ? meg hasonló dolgok. Nekem ez még sok de szeretném megtanulni.

Ja még egy kérdés: a cts-hez és busch-hoz honnan lehet leszedni a 2006-os season autóit? Mert se az Nascarnet.com-on se a teamsbr.com-on nincsenek fent
    Illetve nincs elég
  • gordon 24
    Még egyenlőre csak foglalkozom a gondolattal. De lehetséges hogy bevállalom, igazábol nyuszi vagyok. Meg a net sem jó még annyira, mert négyen használjuk és egyenlőre még a rooter-rel szenvedek.
  • DTap
  • 72TSanyi
    Hogy-hogy nem jöttél még futamra?
  • sajoati
    remek! akkor hozz még egy embert! ;-) (vagy egy telefonpóznát a házunk elé ..:) )
  • gordon 24
    Alexease kösz a segítséget minden müködik. Ez igy azért nagyon komoly. Amig nem volt net is nagyon bírtam ezt a játékot de most már imádom. K---va jó.
  • gordon 24
    Pobálkoztam, igy sikerült.
  • pasztor
    a bajnokság állása 4 futam után (büntik nélkül): bajnokság06
  • pasztor
    szélárnyékban rendben volt a dolog, csak "clean air"-ben szívtam vele.
  • Met
    egyébb ötlet?:)
  • IzI
    Csak tudnam azt hogy Pasztor hogy tudott 3. lenni amikor total lezuzta a verdat miattam
  • 72TSanyi
    Semmi gond. Viszont ha én nem lassítok IP mögött, akkor hasonló szitu alakult volna ki. Én akkor éppúgy friss gumikon mentem, mint te.
  • DTap
    Én meg Sanyitól.Rádszaladtam rendesen nem számitottam ekkora lassulásra és sajnos a fékezés sem segitett.Elnézést érte-sajnálom.
  • IzI
    Pont hogy esszel vezettem ezert altam elso helyen
  • PuMy
    NP, vegulis 5. lettem egy serult autoval a szerencsenek is koszonhetoen, nem panaszkodhatom vegulis, meg mindig jobb mint egy kieses.
  • pasztor
    én Gábortól kérek elnézést, ott egyértelmüen én hibáztam.
  • pasztor
    magadtol kerj elnezest, ezt megnyerhetted volna, de hiaba mondom neked, hogy ésszel!
  • JuanG
    elmész moziba a cápasrác és lávalány -ra és kapsz egyet
  • IzI
    Elnezest kerek foleg Pasztortol de pumy-tol is valamiert ledobott asztalra azt hirtelen vissza.Icq-t direkt kilottem igy nem tom mi lehet.Talan telefon bezavart?:)pont akkor csongott az is.Pedig ezen a futamon is jonak ereztem magam de hat mindig tortenik valami.Szep kezdes utan drasztikus visszaeses remelem minnel hamarabb tulesek rajta
  • Met
    honnan lehet szerezni 3D-s szemüveget? nem a pc-s verzió kell
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Atlanta, 163 kor, Fixed Setup (Fast2)

20:15-kor inditom ujra!
  • Metwork
    persze, hogy kapott, nyáron a budaringen, ossza be
  • Metwork
    nemhiszem, hogy probléma lenne :)
  • Metwork
    ??
  • gordon 24
    gordon
  • DTap
    Srácok!
    Ma sajnos nem tudtam elintézni,hogy időben legyek-igy a "szokványos" 10 perc csuszás kellene (22.05-22.10-re vagyok).Ha megoldható.Köszi!
  • pasztor
    a kupával mi lett, kapott Zso? utólag is támogatnám!
  • januszx
    koszi, de a veget nagyon elb@sztam, ha nem fordulok keresztbe akkor siman lehetett volna a 7. helynel egy sokkal jobb is
  • januszx
    semmi gond, nem lett semmi komoly bajom, egyebkent mar en is aggodtam kicsit, mert nekem sem rikacsoltak semmi, csak tized masodpercekkel a baleset ellott, akkor jott a panik, de mar csattantunk is
  • Ciccio
    Janusz tegnap jól toltad, csak így tovább!
  • Metwork
    sorry Janusz a tegnapiért, nem mondott a spotter semmit ezért mentem le, azthittem nincs ott senki, amikor meg megláttam a tükörben, hogy van ott valami sárga akkor meg már késő volt
  • HaZso
    ALEX! Keress meg icq-n légyszíves!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, AeroWar88, Talladega, 76 kor, Fixed Setup (FAST2 Talladega Aero88 - #40308)

• Met
    jó lenne ha eldöntenéd, hogy melyiket nézed 2 szemmel mert kurva nagyot lehet esni ezen a pályán (is)
  • 72TSanyi
    Az én esélyeimet rontja, hogy fél szemmel lehet, hogy a Barca-Chelsea meccset kell majd néznem...