51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • IzI
    Mostanaba sokat tortem masok verdajat csupan ezert:)
    Valszeg Met lesz a kovetkezo allomas.
  • Toya
    1. És ennek miért kellene örülnünk?
    2. Legközelebb Methez vidd el mint a többiek :)
  • IzI
    Orulhettek nem leszek holnap es meg valszeg jovoheten se igy egygondal kevesebb van a palyanSzar pedal kicsit bemondta az unalmastes leadtam bevizsgalasra.Meglatjuk mit hoznak ki belole
  • Redvin
    Hi! Valaki nem tudna adni egy torrent cimet a jatek iso-jahoz, mert tonkrement a cd-m, johet privben is, elore is thx
  • CodeRed
    KÖSZÖNÖM!!!!
  • Tihy
    Superspeedway.net

az "NR2003 Major Updates"-ben van a 300 megás + egy patch hozzá, de vannak újabb dolgok is ott :)
  • CodeRed
    Tud valaki track update-t a játékhoz?Valamikor másfél éve volt egy 300mb-os csomagom amiben olyan fotorealisztikus texturaupdatek voltak minden pályához, hogy az arcom majdnem leszakadt.Például Talladega valami überbrutál volt.Egy kis "eldugott" ftp-n leltem rá de azóta sem találtam meg egyetlen nagyobb oldalon sem a link meg már sajna nincsen meg.
  • Ciccio
    Akkor láttalak először mérgesen a pályán, remélem utoljára (legalábbis velem szemben utoljára)
  • Alexease
    Az biztos:) Azt meg egeszsegesen sem birom, nem hogy ugy, hogy alapbol szedulok:)))))
  • Toya
    Bristolt négy sárgával lefutni, amiből kettő motorhiba, egy pedig törmelék miatt van az már nem rossz.
    Garantáltan rosszullettél volna ha elindulsz :D
  • gordon 24
    Müködik a www.teamsbr.com (mondjuk csak egy új nexteles autó van de mükszik)
  • Alexease
    Igen, mostanaban teljesen jo:) Neha meg sarga is alig-alig van:)
  • Toya
    Idén nálunk sem - eddig :D
    Na jó egyszer én megijesztettem Ciccio-t, de az a történtek fényében a legkevesebb :)
  • Alexease
    Es az AI nem is uvolti le a versenytars fejet a kilokik:))))
  • Toya
    Azért más az online és más az offline. A gép lényegében nem tér ki az adott vonalról ha baj is van, de online mindenki félti a kocsiját.
    Ráadásul más is az amikor offline elesel és mérgeskedsz, hogy nem fejezted be és más amikor kiesel de három másik játékost is magaddal viszel.
  • 72TSanyi
    Hát igen, ahogy egyik ligatársunk fogalmazott számtalanszor ez ügyben: "Gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni!"
  • csocso81
    Hello!!

Hát sajnos ez a gépcsoda gyártás nem nagyon akarodzik menni... Úgyhogy köszönettel elfogadnám a tutorialt.
    Más. Nagyon komoly ez a játék. Kb 1 hete van meg eleinte csak tesztelgettem egyedül és körözgettem. Miután ez ment felbátorodva nagyarcal belevetettem magam egy single racebe. Itt már a gyakorláson a többi auto mellett kezdtem megérezni hogy miért szép is ez a sport. Az időmérő eléggé tűrhetően sikerült. Középmezőny... Ez idáig a játék könyebb része. Majd jön a verseny. Na ez az amit képtelen vagyok befejezni. Általában mindig sikerül valahogy ütköznöm valakivel. És ahogy a visszajátszást megnézem mindig én vagyok a vétkes. Úgyhogy van mit a tejbe aprítanom. Még sok ezer kört kell megtennem, és sok türelemre van szükségem hogy tényleg menjen a játék! Szóval a játék nagyon bejött csak én vagyok még béna!!! De nem adom fel, gyakorolgatom és hátha jobban megy:)
  • sajoati
    noooo, valakiiii? nem jon meg vki 12 orasra? Cowek, Gio IRL nevek kellenenek. :) (priv.)
  • Metwork
  • HaZso
  • 72TSanyi
    Én meg elég láma voltam a végén. A piteléskor azt hittem túlmentem a kijelölt zónán, ezért visszatolattam, mire nekiestek az autómnak, és elkezdtek kereket cserélni. Már csak a replayből jöttem rá, hogy valójában jó helyen álltam meg, és a splash-nyi üzemanyagot egy pillanat alatt beletöltötték. Csak én ezt sajna nem vettem észre!
  • DTap
    Ayrton Senna ma lenne 46 éves...
  • DTap
  • CodeRed
    Nekem meg beszart a hengerfejem
  • Met
    sorry mindenkitől, főleg Toya-tól
    sikerült vissza váltanom 2-be, azért pörögtem meg
    amikor draftba voltam fel kellett kapcsolni 4.be és a jobbos előtt tettem vissza 3.ba
    amikor elöl voltam akkor nem kapcsoltam 4.be de rutinból visszaváltottam a kanyar előtt
    a kocsit lezúztam, a korábbi 175 mph-ból lett 159, aztán inkább kiléptem
  • geri15
    köszi ;-)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, AeroWar, Papyrus, 43 kor, Fast2 (#40518 vagy HNR).
  • Alexease
    Ezen a honlapon:) HNR
  • geri15
    köszi.
    a hsw-n néztem, de onnan törölték csak a link van fennt
  • IzI
    Kosz,egyebkent ahogy megirtam mar egybol szolt icq:)
  • IzI
    Honlapon megtalalod
  • geri15
    sziasztok!
    egy NO-CD crack-et honnan tudnék szerezni a 1.2.01-es verzióhoz?
  • HaZso
    FAST2 setup, 1988mod, Papyrus Motorsport Park :-)
  • sajoati
    a 4 gumitalp alatt is van 1-1 csavar. Met mesterrel konzultálj a továbbiakat illetően. :)
  • IzI
    Kinek van itt MOMO-ja es szedte mar-e szet a pedaldobozkat?
    Minden csavart kitekertem(elvileg)de nem akar jonni tan lekell vesziteni az aljat?:)
  • Alexease
    OK!
    Bar ma le kell adnom meg egy ujsagot es ertekeszletem is lesz, de ugy nez ki el tudok logni:)))
    Ha kell akkor inditok 10-15 perccel kesobb es akkor talan sikerul elerned:)
  • sajoati
    lehet vezetni mondjuk 6-8-ig, meg 0-1-ig, és akkor aludhatsz is :)
  • Toya
    Alex ma indítsd majd a szervert, mert én csak kezdésre esek be - ha sikerül.
  • pasztor
    hát én nem bírok hajnal 6-ig fent kuruttyolni!
  • Debilon
    jelenleg D3D-ben 800x600 és 16bit-en, most megnézem 32bit-en is..

a 3D hangok nem voltak bekapcsolva
    az a fura, hogy ezelőtt egy jó 2 hónapja rendesen ment.. :(