51527
-
IzI #40550 Mostanaba sokat tortem masok verdajat csupan ezert:)
Valszeg Met lesz a kovetkezo allomas. -
Toya #40549 1. És ennek miért kellene örülnünk?
2. Legközelebb Methez vidd el mint a többiek :) -
IzI #40548 Orulhettek nem leszek holnap es meg valszeg jovoheten se igy egygondal kevesebb van a palyanSzar pedal kicsit bemondta az unalmastes leadtam bevizsgalasra.Meglatjuk mit hoznak ki belole -
Redvin #40547 Hi! Valaki nem tudna adni egy torrent cimet a jatek iso-jahoz, mert tonkrement a cd-m, johet privben is, elore is thx -
#40546 KÖSZÖNÖM!!!! -
#40545 Superspeedway.net
az "NR2003 Major Updates"-ben van a 300 megás + egy patch hozzá, de vannak újabb dolgok is ott :) -
#40544 Tud valaki track update-t a játékhoz?Valamikor másfél éve volt egy 300mb-os csomagom amiben olyan fotorealisztikus texturaupdatek voltak minden pályához, hogy az arcom majdnem leszakadt.Például Talladega valami überbrutál volt.Egy kis "eldugott" ftp-n leltem rá de azóta sem találtam meg egyetlen nagyobb oldalon sem a link meg már sajna nincsen meg. -
Ciccio #40543 Akkor láttalak először mérgesen a pályán, remélem utoljára (legalábbis velem szemben utoljára) -
#40542 Az biztos:) Azt meg egeszsegesen sem birom, nem hogy ugy, hogy alapbol szedulok:))))) -
Toya #40541 Bristolt négy sárgával lefutni, amiből kettő motorhiba, egy pedig törmelék miatt van az már nem rossz.
Garantáltan rosszullettél volna ha elindulsz :D -
#40540 Müködik a www.teamsbr.com (mondjuk csak egy új nexteles autó van de mükszik) -
#40539 Igen, mostanaban teljesen jo:) Neha meg sarga is alig-alig van:) -
Toya #40538 Idén nálunk sem - eddig :D
Na jó egyszer én megijesztettem Ciccio-t, de az a történtek fényében a legkevesebb :) -
#40537 Es az AI nem is uvolti le a versenytars fejet a kilokik:)))) -
Toya #40536 Azért más az online és más az offline. A gép lényegében nem tér ki az adott vonalról ha baj is van, de online mindenki félti a kocsiját.
Ráadásul más is az amikor offline elesel és mérgeskedsz, hogy nem fejezted be és más amikor kiesel de három másik játékost is magaddal viszel. -
72TSanyi #40535 Hát igen, ahogy egyik ligatársunk fogalmazott számtalanszor ez ügyben: "Gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni!" -
csocso81 #40534 Hello!!
Hát sajnos ez a gépcsoda gyártás nem nagyon akarodzik menni... Úgyhogy köszönettel elfogadnám a tutorialt.
Más. Nagyon komoly ez a játék. Kb 1 hete van meg eleinte csak tesztelgettem egyedül és körözgettem. Miután ez ment felbátorodva nagyarcal belevetettem magam egy single racebe. Itt már a gyakorláson a többi auto mellett kezdtem megérezni hogy miért szép is ez a sport. Az időmérő eléggé tűrhetően sikerült. Középmezőny... Ez idáig a játék könyebb része. Majd jön a verseny. Na ez az amit képtelen vagyok befejezni. Általában mindig sikerül valahogy ütköznöm valakivel. És ahogy a visszajátszást megnézem mindig én vagyok a vétkes. Úgyhogy van mit a tejbe aprítanom. Még sok ezer kört kell megtennem, és sok türelemre van szükségem hogy tényleg menjen a játék! Szóval a játék nagyon bejött csak én vagyok még béna!!! De nem adom fel, gyakorolgatom és hátha jobban megy:) -
#40533 noooo, valakiiii? nem jon meg vki 12 orasra? Cowek, Gio IRL nevek kellenenek. :) (priv.) -
#40532 -
#40531 -
72TSanyi #40530 Én meg elég láma voltam a végén. A piteléskor azt hittem túlmentem a kijelölt zónán, ezért visszatolattam, mire nekiestek az autómnak, és elkezdtek kereket cserélni. Már csak a replayből jöttem rá, hogy valójában jó helyen álltam meg, és a splash-nyi üzemanyagot egy pillanat alatt beletöltötték. Csak én ezt sajna nem vettem észre! -
#40529 Ayrton Senna ma lenne 46 éves... -
#40528 -
#40527 Nekem meg beszart a hengerfejem -
#40526 sorry mindenkitől, főleg Toya-tól
sikerült vissza váltanom 2-be, azért pörögtem meg
amikor draftba voltam fel kellett kapcsolni 4.be és a jobbos előtt tettem vissza 3.ba
amikor elöl voltam akkor nem kapcsoltam 4.be de rutinból visszaváltottam a kanyar előtt
a kocsit lezúztam, a korábbi 175 mph-ból lett 159, aztán inkább kiléptem -
#40525 köszi ;-) -
#40524 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, AeroWar, Papyrus, 43 kor, Fast2 (#40518 vagy HNR).
-
#40523 Ezen a honlapon:) HNR -
#40522 köszi.
a hsw-n néztem, de onnan törölték csak a link van fennt -
IzI #40521 Kosz,egyebkent ahogy megirtam mar egybol szolt icq:) -
IzI #40520 Honlapon megtalalod -
#40519 sziasztok!
egy NO-CD crack-et honnan tudnék szerezni a 1.2.01-es verzióhoz? -
#40518 FAST2 setup, 1988mod, Papyrus Motorsport Park :-) -
#40517 a 4 gumitalp alatt is van 1-1 csavar. Met mesterrel konzultálj a továbbiakat illetően. :) -
IzI #40516 Kinek van itt MOMO-ja es szedte mar-e szet a pedaldobozkat?
Minden csavart kitekertem(elvileg)de nem akar jonni tan lekell vesziteni az aljat?:) -
#40515 OK!
Bar ma le kell adnom meg egy ujsagot es ertekeszletem is lesz, de ugy nez ki el tudok logni:)))
Ha kell akkor inditok 10-15 perccel kesobb es akkor talan sikerul elerned:) -
#40514 lehet vezetni mondjuk 6-8-ig, meg 0-1-ig, és akkor aludhatsz is :) -
Toya #40513 Alex ma indítsd majd a szervert, mert én csak kezdésre esek be - ha sikerül. -
pasztor #40512 hát én nem bírok hajnal 6-ig fent kuruttyolni! -
Debilon #40511 jelenleg D3D-ben 800x600 és 16bit-en, most megnézem 32bit-en is..
a 3D hangok nem voltak bekapcsolva
az a fura, hogy ezelőtt egy jó 2 hónapja rendesen ment.. :(