51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Mi a helyzet a GTP 1.1-es verziójával? Mi igaz abból, hogy csak eredeti cd-vel lehet használni? Tudtok erről valamit?
  • sajoati
    Cowek IRL nevén kívül mindent leadtam az SSCA szervezőinek, Giovanni, TSanyi, magam, csapatnév, stb.

Az ő nevét is leadom, ahogy elmail-ezi. :)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Martinsville, 250 kor, FAST2
  • PuMy
    Valszeg csak ugy maradt (regen is volt ra pelda), nyugodtan lodd le.
  • Met
    restartolni nem tudsz?
  • Alexease
    SZERVER MEG NEM MEGY

Egyelore valakik vannak a szerveren, valami F1C-s moka lehet?! Nem tudom most mi van, megprobalok korbenezni...
  • Giovanni #40584
    Én elküldtem. Majd jelezz vissza, hogy megkaptad e!
  • CodeRed
    Nincs mit.
  • Debilon
    köszi szépen:D
  • CodeRed
    Azthiszem pár hete Izl dobta be a fórumba a linket.

Errefelé találod

Ilyesmi "újítások" vannak benne:
  • pasztor
  • Debilon
    Codered, a bal felső sarokba mivel/hogyan lehet kiíratni az infokat?
    sokkal jobban szem előtt van, mint a jobb alsó sarokban..
  • ChevyG work
  • CodeRed
    ...falnak kenődünk, és közben gyönyörködünk
  • pasztor
    versenyzünk, nem nézelödünk!
  • ChevyG work
    hihetetlen, hogy eddig nem ismertétek
  • Metwork
    én is kedvet kaptam hozzá:)
  • pasztor
    na, ezt nekem is töltenem kell ...
  • Tihy
    és talán a jövőben is várható tőlük egy-két érdekesség, mert megállapodást kötöttek a Richard Childress Racing-gel, hogy ők biztosítják részükre a sim supportot, vagy valami ilyesmit
  • CodeRed
    Mégvalami.A player iniben van egy sor

fog=0 ; Fog on or off

A 0-át írjátok át 1-re és nagyon jó kis köd efektek kaptok.Ha megnézitek a nagyobbik képet indianapolis cockpit akkor igencsak látszik mennyire "párás" a levegő.
  • CodeRed
    Húúúúú srácok!!!Aki még nem nézte meg azt az update-t aminek az elérhetőségét Tihy megadta az gyorsan nézze meg.Valami elképesztően gyönyörű.Sorry a nagy képért de nem bírtam ki hogy meg ne mutassam.Az alábbi linken pedig letölthetitek a full jpg képet ami 11 mega :-) mert ez azért erősen lebutított.Ja és semmi photoshop nicsen rajta.NAGY KÉP INNEN!!!

• IzI
    Az a pedal nem jonne rosszul csak kicsit sok az a 500euro
  • pasztor
    nem csak brd, van saját szim is (persze csak a HW, a software az F1 challenge, GTR, NR2003 stb), pl egy F1 sauber cockpit, forma ford stb. website itt. a cég cuccainak szállítása felállítása, stb lenne a meló gondolom. angol tudás (vagy portugál ) gondolom alap...
  • sajoati
    lesben álltál? ;-) btw 5 pilóta lehet max, ha valaki még...

IzI: én is kíváncsi vagyok, de ahogy értelmezem, vmi rendezvényekre mászkáló, ott BRD cuccokat kiállítgató megfelelő technikai érzékkel bíró embert keresnek pl. Mo.-ra is.
  • IzI
    Ez mi? Nem ertem teljessen:)
  • Alexease
  • sajoati
    HNR LIGHT TEAM KÉSZ!!

Cowek, Giovanni, TSanyi (ezzel válaszoltam is a privire, óvjuk a sávszélemet :) ), (esetleg sajoati, ha lesz telefon+adsl)
    no. 119, MAZDA, VALÓDI NEVEITEKET KÉREM POSTÁZNI a nicknevem kukac freemail pont hu-ra, hogy elküldhessem!!!

EZT MEG OLVASSA EL, AKIT ÉRDEKEL! :) 31 team van, tessék sietni a reggel! MIN. 2 pilóta. (de ha 2-en húztok le 12 órát, akkor megemelem a bukómat! :) )

1. helyezettek H-váltót kapnak (minden cspattag!) 2-3. helyezettek akármit. (még nem tudni.) Pálya hét vége fele lesz.

Hi All,

Just wanted to give you an update.. I don't want to give out too much information before we fill out the roster. The sign ups are still coming in. We're up to 31 teams now.

Rules : The rules will be completed by the end of the week and posted here and most likely at the website.

Drivers: You must have a minimum of 2 drivers and a maximum of 5.

Car templates : I found some updated templates at the Redline Developments site here

Track: Will be uploaded with the correct track.ini by the end of the week.

Practice server: We don't have an official server but can use the FLOG servers on VROC. The first to join is boss.

Disconnect procedure: For those of you who are new to endurance racing, I will provide detailed instructions on how to change drivers and disconnect. I will post this by the weekend along with NR2003 kill.

Car files: Im working with RaceLM to have a place to upload our cars.. Will let you know when thats ready to go..

You can get the GTP mod here if needed..http://www.redlinedevelopments.com/gtp2/gtpscreens.php

If you want a teammate to join this group.. Have them go here.. http://games.groups.yahoo.com/group/SSCAEnduro/join

Updated prize list is here.. More to come on this.. http://www.sim-gear.com/1179963.html . All 6 teams on the podium will receive a prize.. Thats every driver on all 6 of those teams will take something home..

I've attached the latest roster..

Teamspeak, the broadcast, etc will be discussed soon as well.

Get ready for the race everyone.. This is going to be a long one !!

Darin Gangi

YAHOO! GROUPS LINKS

Visit your group "SSCAEnduro" on the web.

To unsubscribe from this group, send an email to:
    [email protected]

Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
  • pasztor
    ezt el is felejtettem:

"to be straight and fast, we are thinking of opening an "advanced Event
    Team" for countries such as Croatia, Slovenia, Albania, Macedonia,
    Hungary, etc.

For that we need people, at least one technician with availability to
    make 35 events around these countries, driving license and a car able to
    run along.

This is time to implement our dream, vision and strategy of having
    SimRacing and our drivers to whom we first contact trying to work for us
    there.

Please send me coments about this asap.

Have a nice weekend.

Cheers,

Luis"

Luis a Virtual-Games tulajdonosa, simulátorokat gyártanak / forgalmaznak (BRD), különbözö autó meg gamer sókra kellene menni. ha valakit érdekel szóljon, én továbbítom Luis-nak.
  • Met
    Úgy tudom Mozso felvette a kapcsolatot a Logitech mérnökeivel, szóval tudnak róla. És módosítás is volt, a poti tengelyébe (ami belemegy a pedálba) tettek egy fém pöcköt, olyan rugószerűséget gondolom azért, hogy jobban tartson. Bár haszna nincsen mert Hazso-nak is már pöckös van.
  • Met
    nincs, de pákát tudok adni
  • CodeRed
    Pedig jó az a pálya hidd el!
  • IzI
    Soron kovetkezo palyat ugyse csipem es nem is lennek jo rajta szal nagy veszteseg nem er annal inkabb a masik ligaba valo tavolmaradas
  • CodeRed
    És ebben az a legdühítőbb, hogy a fél világ tudja ezt, csak a logitech-hez nem jutott el az info?Elég gusztustalan árulni valamit (ráadásul nem olcsón) ami köztudottan gyári hibás, és a legszebb az egészben, hogy semmiféle ráncfelvarráson nem esett át a cucc.
  • Alexease
    En azt nem ertem, hogy mit vizsgalnak rajta?! Koztudott, hogy gyarihibas:) Amikor erdeklodtem szam.tech boltban utana, megelozott az elado es o mondta hogy gyari hibas de mindig cserelik:)
  • CodeRed
    Az a baj, hogyha kicséril egy vacsi újra kb fél év múlva ugyanez lesz a gondja.Szal mindenféleképpen sufnituningolni kell :-D
  • IzI
    Akkor hoznak 1nap alatt ha kell.Most bevizsgalason van
  • CodeRed
    Ha már "itt" vagy megkérdezem, hogy nincsen véletlenül 'jópénzé' egy gameport csatid?Olyan aminek apa a vége és bevan kábelezve (nincs itt pesten a forrasztópákám)
  • CodeRed
  • Metwork
    amúgy most néztem, hogy ide hoztad a Bosnyákhoz ahonnan egy artistaköpésnyire dolgozok :D
  • Metwork
    én mondtam neki, hogy kell megcsinálni, mi volt a válasz?:)
    "á visszaviszem gariba, egy nap alatt hoznak mindent" :DDDDD