NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most csak úgy festettem, de ha valakinek kellene az nyugodtan használja 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso
<#eljen>

JuanG
eddig csak én adtam le info-t...sztem kezdetnek ez az infoszerkezet jó lenne, csak mindenkinek meg kéne csinálni...legfõképp Alex-nek a kitöltõsdit 😊))...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Ha irsz, jobb ha sozveges file-t kuldesz, mert az oldal admin nem egy profi portal site, igy egy kicsit fapados😉))

Valszeg a profil azert all, mert nincs eroltetve😊 De ha lesz idom befejezem ugy ahogy gondoltam, azokkal az adatokkal amit kitalaltam, korbe kuldom a mail-t a Profil Form linkjevel, es kitolti aki akarja😊
sajoati
ha adsz ra jogot vagy vmi, akkor majd irkalok.

a profilokkal kapcsolatban szerintem mindenki a masikra var. vagy nem? :-//

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
A HNR fooldalon a hirek kozott van lehetoseg benyilo oldalra hosszabb leirasokat, cikkeket, elemzeseket, bemutatokat, beszamolokat stb. betenni, ha kell kepekkel egyutt. Eddig nem volt ra igeny😊
Sot van Profile resz is mar regota, de erre sincs igeny (HNR Profil)
, igy meg azis betas😊))
sajoati
köszönöm, köszönöm, micsoda remek közönség. (c)-Jimmy of Southpark. 😊

ha van rá minimális igény, szívesen írok ilyen (illetve jobb, picit hosszabb) összegzést az adott versenyekrõl. 😊

Alexease
Mixed Cup, AeroWar, Darlington
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
<#worship>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
szóval:
HEADLINE:
SAJOATI DRIVES IT HOME AFTER A DRAMA-FILLED, HALF-FIELD FIEND OF RACE @ DARLINGTON

Bár szeretem ezt a pályát, nem ment valami jól. így is harmadik lettem, de részemrõl ezt leginkább a gondviselésnek tudhatom be.

Az elsõ körökben viszonylag sok volt a sárga, a 3-as 4-es kanyar többeknek gondot okozott, az egész kicsit fun-race jelleget öltött, még olyan ikonok is hibáztak, mint HaZso vagy Toya, utóbbi azzal, hogy nem indult a versenyen. (Ez föltehetõleg annak tudható be, hogy nem vett részt a hivatalos gyakorláson(?). Csak találgatni tudunk.)

Kellemes tempót diktált az eleje -- hogy ez alatt kik értendõk, nem fejteném ki, a 7-8 résztvevõbõl alig akadt, akinek nem jutott vezetett kör --, magam leszkreccseltem a falat, majd egy-két alkalommal a túlsót is, valamint egyszer-kétszer kollidálódtam versenyzõtársaimmal, de érzõdött, hogy a mai napon a kitartás lesz a kulcsszó (lásd sig: endure... in enduring grows strong...), és ez be is jött.

A végefelé (roncsautómmal vánszorgó fejembõl nézve) félelmetes tempót diktáló TSanyi két kör hátrányt dolgozott le, miközben elöl hol HaZso, hol Tihy látszott befutónak. Az utolsó szekcióban, a 147. kör ledolgozásától pár percnyire TS akkorát rontott, hogy azt hittem, pitkiállásra ment, így megszereztem azt a 3. helyemet, amire sokáig úgy gondoltam, legkevésbé leszek büszke, de utólag azért tudom értékelni, hogy egy agyongyötört masinával behúztam egy top 3-at.

A VERSENY VÉGEREDMÉNYEamennyire emlékszem
1. Tihy 2. HaZso 3. sajoati 4. TS 5. Red 6. Pápailaca(?) 7. Met (talán 😊 )

petesilver
GYÕZELEM! Tegnap befejeztem a számítógépasztal építését 80%-ban, és már idejét sem tudom mióta újra beröffentettem a gépet. Elvileg hétvégére internetem is lesz!

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
de, én mindjárt.

Nah mit tortent senki semmit nem ir?<#wow2>
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Mixed Cup, AeroWar, Darlington, 147 kor, Fixed Setup (FAST)
Met
pár percel azelõtt indítják, mint hogy ide beírják😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szerver mikor lesz kb ?
petesilver
Nekem is az ugrott be róla, meg a deathkartz 😊)))

sajoati
azért kell ilyen nyomin kinéznie, mert nem benzinnel megy?

wow megarace2 feeling😊

petesilver
Egy kis jövõbe tekintés: hidrogénes versenyautó a Toyotától:Toyota MTRC

Tihy
dehogynem 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

LoL ezen a Darlignton palyan nem is lehet elozni annyira szuk.
Alexease
Ezek nem, de igy nez ki jatekban is.
DEXTER92
Ezek a képek a játékból vannak?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Es ugyanazok a setup-ok vannak mint nextel-be?
Kosz
Met

Holnapi MIXED futamra mit kel leszednem hogy reszt tudjak venni ?
Tihy
csak egy javaslat, a Charger igazából a Pontiac body-n mutat jól (áll közelebb a valósághoz), javarészt arra is készítik a template-ket

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

JuanG
kösz!...már megint nem ugrott be a masgrafx 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

robotnyk
itt van 2006os Chevy
JuanG
2005-ös template-eket honnan lehet szedni? (psd)...

JuanG
thxa!!! azért írtam át Juan-ra a nevem, hogy egyértelmûbb legyen...jövõre az új autómmal már nem lesz ilyen gond 😊))

robotnyk
ha már mindenki, akkor én is, egoképszpem jön 😛

Cup

Busch

CTS

vannak sajátok is, de ezek jobban tetszenek 😊
Nem is szoktam ignorálni. Van amikor nem tudom kit takar éppen a név és bizony akkor hagyon az eredetin, lényegében pontot veszít az illetõ ha nem szól.
Szerencsére mostanában már csak Juan neve szokott feltünni 3-4 formában, de ott már rutinból írom át az év elejei JG-re a nevet 😊

Alexease
Nem😊 A program listazza ki az autofile-okat, abbol szedi ki a rajtszamot, nevet, es csak a nev elejere tesz nagy betut😊)
Kosz,jo minden csak nem lehetne a nevem veget nagy I-el irni ?😊
Tihy
Egyetértek 😊 egy kis lopással: Drama-Danger-Dedication

Alexease
Kuldtem mail-t remelem jolesz
Alexease
<#idiota>
Most nektek szolt, de amugy altalanos, mert sokan elbaltazzak ez a reszet, es kavaras van belole😉 Mindenkinek sajat erdeke is, hogy rendesen szerepeljen az eredmenyekben, es ne ketszer-haromszor... vagy sehogy😊
meg nekem "07_Neved.cup" <#idiota>

Ez legfokepp nekem szolt szerintem😊
Alexease
Ha autot csinaltok akkor nekem a mit kilinkelek majd az oldalra a CAR file kell, korrekten elnevezve (02_Neved.cup, 07_Neved.cup). Es a CAR file-ban rendesen kitoltve a rajtszam, a nev, csapat, sponzor stb. A Pit szemelyzetet se felejtsetek el megcsinalni! Alfa-beta-teszt verziokat nem akarok kilinkelni, csak problema van belole.

A jatekban is rendesen allitsatok be a jatekos nevet, hogy rendesen lehessen latni futam alatt. Az eredmenyeket egy program dolgozza fel - amit Toya kezel😊 - es ha tobbszor bejottok, tobb neven, ossze-vissza rajtszammal akkor a hajat tepi ki, vagy jobb esetben ignoralja a teljes eredmeny (hagy ne dolgozzon mar mas heleytt).

THX!
csináltam, szóval saját dizájn <#vigyor1>

Legyen akkor az amit Toya mondott😊
Fuck3 jokis jargany csinaltad vagy szerezted ?😊

Kosz,talaltam is parat.
Egyebkent kinek szurkoltok a sorozatban vagy sima szemlelodok vagytok tobbnyire ?!😊
Met
mi ez a kocsi képekkel dobálózás?<#ticking>

nesztek az én félig kész kocsim<#crazya>