NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Talan RED jott elotted, es O kellemes meglepetes volt mar az elso gyakorlo szerveren is, es azota nagyon jo teljesitmenyt nyujt! Vagyis "megeri a penzet"😊))
Alexease
Az edzesre probalj meg bejonni korabban, vagy idoben (max 7-8 korul inditok szervert, jobb esetben 6-7), igy lesz ido felvenni a "ritmiust", megnezni ki hogy megy, "ismerkedni" stb.

Mivel En jelenleg nem tudom megoldani a tesztfutamokat, gyakorlast, miegyebet, a szerverrol meg senki nem fog kirugni ha nem lenne eleg jo a teljesitmeny (😄) - kiveve ha menetirany problemak adodnanak😄 - igy lelkiismeretesen neked kell eldontened az edzes, az idomero es a bemelegitesed alapjan, hogy "alkalmas vagy-e" a futamra😊
Hoho indulek enis holnap.Gondolom orultok neki pont ezen a palyan kapcsolodok be<#vigyor3>Ha esetleg tulnagy lesz a sebesseg kulonbseg akkor inakk nem indulok.Nah de majd holnap kiderul 😊
b-type
aha, de mivel maga a sorozat már nagyon régen fut, nem tudom hol csapnak bele...azért raktam be régebbieket is (pl. a nálunk Lotus Omega-ként elhiresült Lotus Carlton, vagy)
a borzas hajú csákót is csípem...van hogy nagyon elsül a humora.
Na nem is offolok tovább, csak ajánlani szerettem volna, mert nekem sok része tetszik.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
hol? a síma Viasat3-on?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
Na akkor ezt meg fogom nézni, thx ;-)

Kosz
b-type
😊 lehet mondani közel 30 év versenyzéssel a háta mögött.Olyan autókkal versenyzett, hogy wow ( Countach pl. )
De én mégis azért bírom mert annyira átjön hogy imádja vezetni az autókat 😊))
és mert szvsz jól mondja, nem cicózik, nem produkálja magát, elviszi-meghajtja-elmondja...és vezetés közben mondja, vagy éppen mutatja.
Szombat 13h körül lesz az elsõ adás..maga a magazinmûsor is elég jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HaZso
Ez az ember tud vezetni :-P

ekkora mezönyt nem nagyon találsz sehol, és nem árt ha (nagyon) értesz a setupokhoz. pl.: FFRL. Ez jó, magas színvonalú, itt mentem én is néhányszor a cts divben.

Metwork
jó így magyarokkal, legalább érti mindenki az anyázást😊

I will use google before asking stupid questions.

Esetleg tudtok kulfodi ligat mondani vagy ajanlani?😊Amit en talaltam: ORCA, NASCAR WORLD LEAGUE, ONLINERACIN.com
sajoati
eredeti játékkal bármikor bemehetsz Sierra szerverekre (haha, vannak még ilyenek?) vagy csatlakozhatsz külföldi bajnokságokhoz.

sok van belõlük, van amelyik komolyabban veszi, van amelyik kevésbé, bár olyan igazán nagy aktív létszámúval (ahol pl. full field van) nem nagyon találkoztam. (vsz, mert nem is kerestem.)

Endure, in enduring grows strong...

JuanG
érdekes ötlet...bár nekem nem hiányzik a dolog, nekem jó így magyarok között, pláne hogy egyre többen leszünk...ha meg hiányozna, akkor jelentkeznék külföldi ligába...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Kivancsi lennek ra hogy volt e mar tervbe veve vagy van esetleg az hogy a ligat nemztekozive tenni.Gondolok arra mondjuk ha esetleg tul draga itthon a szervert ellatni megfelelo nemzetkozi savval akkor kint nemetbe berelni szervert vagy ami megjobb talan mas hasonlo ligaval egyesulni ?!Vagy esetleg jatek netcode-ja 50-es ping korul nem jo mar es igy teljessen ertelmetlen ?!
Alexease kuldtem mail-t nezd meg letszives😊
b-type
off:
összeollóztam egy Tiff Nedell videót, mivel hamarosan nemcsak az Expoler-en nyomja majd a Viasat, nem tudom hol kapcsolódnak be, ezért kis kedvcsináló:
Lotus Carlton-Ferka 360-Ferka F40-McLaren F1-V8 MG V8 Vauxhall-Pagini Zonda-Honda NSX-Bmw M5 V10..bonusz Garry McCoy.
link
on:

Metwork
<#ejnye1>

I will use google before asking stupid questions.

CodeRed
fék.....de jó!!!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Papailaca
Kisbarátom, hadd döntsem el, miért szólok, és miért nem. Engem különösebben nem érdekel az ügy, de ha a közelemben lenne a Sanyi, annyira, hogy ezen a versenyen múlott volna a pozícióm a chaseben, biztos megóvtam volna.

Let\'s get ready to Rumble!

DTap
off
de poénnak nem rossz...
on

Ez igen, brutál! Ezt biztosan bejelentették!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Cowek
Ez mekkora :-)))

http://www.f1-info.hu/

HaZso
Milyen meló lehetett ezt megcsinálni... én próbálgattam, de nem jött össze így <#vigyor3>

ez kiraly 😊
legkozelebb en is igy elozok 😊

Janusz

JuanG
ez jó!!! <#alien><#vigyor4>

<#idiota><#circling><#eljen>

robotnyk
sajoati
azért, mert bona fide jártak el. jóhiszemû szabálysértés 😊

Utolsó helyezetként én nem látom értelmét, hogy pontot kapjon. Akkor vagy adjuk meg a tesója által elért pontot vagy ne adjunk semmit. De, hogy az utolsóét, ez számomra értelmetlennek tûnik.

sajoati
szerintem nem mentünk nekik, semmi gond velük, jó arcok, stb.

csak ha más sofõr megy a versenyben, kapja õ a pontokat, ne pedig az, akinek a festésével, usernevével ment.
(nekem az is jó (rendes vagyok 😊 ), hogy TS utolsó helyezettként legyen elkönyvelve (ami ráadásul nem egy nagy hátrány, 6 v. 7. lett, 9-10-en indultunk, max. 20 pontos veszteség.)

HaZso
Hát lehet, hogy nincs igazam, de én nem találok kifogást erre a TSTZ dologra. Tavaly is ez volt tényleg, családon belül elintézték, most is, figyeltem, rendkívül korrekten versenyzett Zoli, le a kalappal (ilyen kevés indulás mellett). És hogy most az egyszer elõfordult (és bevallották), pláne nem kéne nekik esni, mert sokszor korrektebbül mennek, mint mások... Ráadásul készült egy héten keresztül erre, szerintem dícsérendõ...

Az elõzõ hozzászólásom helyesen: Amíg nem lesz .....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
De ehhez a témához inkább nem szólok többet,mert "joggal" vagyok elfogultnak nevezhetõ.Pedig tényleg nem ez motivált,csak a véleményem mondtam.

Amíg lesz még egy verenyre alkalmas gépünk, addig Zoli nem fog többet jönni! <#vigyor1> Legalább is idén! A következõ bajnokságban, ha a munkarendje engedi, akkor az egyik bajokságot átadom majd neki.

DTap
Láttam és is a futamot kb 15-85%-ban teljesitették a távot,mert Dale JR tényleg nem volt alkalmas állapotban a versenyzésre.Sokba is került neki az a bajnokságban,hogy szabad hétvégéjén átült egy másik sorozatba és megsérült...

Tihy
Nem akarok kötözködni, de ha már NASCAR-ról van szó akkor nem tudom megálni... 😊

"Egyébként a Nascarban ment Dale Jr helyett Truex tavaly szabályosan."

Szóval az úgy volt (és csak így is engedik a szabályok), hogy Jr. kezdte a versenyt és futam közben cseréltek (Jr égési sérülése miatt nem bírta volna végigvezetni a futamot), a szabályok értelmében ilyenkor mindig az elsõ versenyzõ kapja a pontokat, tehát így Jr. nem került hátrányba a bajnokságot illetõen.

Az itteni eset más tészta.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Ok. Hát ami az esetet illeti, ez volt az utolsó. Nem számítottam rá, hogy fennakadást fog okozni ez az eset.

Amit a szabály nem tilt? A következõ futamon bemegyek a kocsiddal és az elsõ körben a falnak hajtok vele akkor is ezt mondod majd?
Azért maradjunk annyiban, hogy nem túl elegáns dolog ha más indul el helyetted...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Amit a szabályzat nem tilt, azt lehet! <#vigyor3> A helyzet az, hogy nem volt idõm felkészülni a futamra, így fordulhatott elõ a pilótacsere. A tegnap megszerzett pontokra viszont mindenképp igényt tartanék!

DTap
Szia!
Valószinüleg okt 23.-án megyek hozzá akkor viszem a többit is.Akkor a Tied is Nála lesz.1090 királyi magyar forintot kell kicsengetni majd érte.
üdv,
Dénes
ui.:Tudom most sok a dolgod,de jó lenne majd ha visszatérnél közénk!

sajoati
vagy esetleg be lehet írni TS-nek az utolsó helyért járó pontot. ennél jobb ötletem nincs, ez sajnos nem csapatbajnokság. (olyan is lehetne pedig. 😊 )

DTap
Pál Lacinak csomag ment!

sajoati
igazából fölösleges lett volna szólni, csak figyelni a kell, hogy a könyvelésnél külön számítsák a pontokat, illetve neked, hogy legközelebb TZ néven indulj.

amúgy én csak tippeltem, hogy TZ vagy.

JuanG
nekem se jutott eszembe hogy Te vagy, azt hittem Sanyi rágyúrt erõsen a pályára 😊)

DTap
T-family ez tetszik!(Valóban azok vagyunk)De sztem nem olyan nagy gáz,hogy ha vki nem ér rá családon belül odaültet vkit,végülis az õ "hirnevével" játszik.Sztem rájátszásban te is ezt tennéd ,nem hagynád veszni az éves munkádat.Az most külön dicséretes ,hogy TZ-nek ilyen jól ment a beugrás.Csak az a "bûne",hogy bevallotta?De ez csak az én véleményem nem akarok senkivel vitába szállni van igazság mindkét oldalon.Egyébként a Nascarban ment Dale Jr helyett Truex tavaly szabályosan.
Zoli jönnöd kéne többször!(saját kocsival!)

bárki szolhatott volna a futam elõtt, hisz tudta mindenki hogy nem ts versenyzik miutan a gyakorlást megnyertem nem szolt senki egy szót sem

sajoati
nono, azóta van egy kiélezett bajnokság; tavaly év végén nem volt tétje a dolgoknak, de most a chase-es rendszerben gyakorlatilag pontokat veszel el a mögötted végzõktõl.

nem lenne ez gond, ha csapatbajnokság lenne, ti lennétek a T-family, de most egy komolyabb verseny folyik, és sokaknak nem mindegy, hogy év végén hol végez.

ettõl még persze nyugodtan jöhetnél versenyezni: TZ néven. pontjaidat is így kapnád, stb.

petesilver
Sziasztok! Már ara sem emlékszem, mikor jártam itt utoljára, ez a költözésesdi egy rémálom. Dtap, ha Hazsonak jó, akkor rajta keresztül nekem tökéletes lenne a sapka, úgyis talizni akarok mostanság vele, majd telefonon megkeresem. Isteni a sapka, köszi!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

valakinek biztos nem tetszik a felháborodásom, de én egy hétig készültem erre a futamra saját setupot csináltam nem kértem kölcsön senkitõl,és anno a trans am-es idõkben mindíg tiszteletben tartottam ha valaki jobb volt nálam mindíg elengedtem a nálam gyorsabbakat ha lekörözött voltam meg pláne, a mostani futamon is hibáztam a 3-4. körben az alagutban de nem kezdtem el tolatgatni hanem megvártam míg mindenki elmegy mellettem, nehogy balesetet csináljak. Pedig csinálhattam volna hiszen a 3. helyem ugrott de nem csináltam hanem ledolgoztam a hátrányom, és miután pál Laci kilökött ki kellett állnom a boxba kerékcserére és ez után már mindegy volt mert tudtam hogy jó helyezést nem érhetek el. Csupán ezért vagyok felháborodva tetszik vagy nem tetszik