51527
-
#40510 Probald OpenGl-ben es/vagy D3D-ben. Kapcsold ki a 3D-s hangokat, ha belennenek kapcsolva:) Volt meg valami trukk, de most nem fog az agyam:( -
Debilon #40509 ha nem bánjátok, benéznék a pénteki futamra, a Mozso szerverre vagyok befizetve..
ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
feltettem a játékot, feltettem 1.2.0.1 peccset, elindítom kalibrálom kormányt, beállítom, csinálok pléjert, indítanám a játékot, de amikor rákattintok a "drive"-ra akkor csak fekete képernyőt látok és a Nascar homokórás ikonját.
mi lehet a baj? -
#40508 holnap futam van? :) -
#40507 úgy van ez, hogy: magyar idő szerint este 6-kor start.
tökmindegy, ki-ki mennyit vezet, minimum számnyi pilótacsere van, pl. min. 5. (ugye a kevesebb a jobb, mert a pittelés sok idő. :) )
aztán: ált. moderate damage van, Daytona RC a pálya, itt azért ügyesnek kell lenni, hogy KO legyen az autó.
csapatnevünk: Hungarian Nascar Racers Light
rajtszámunk: 119 (light osztály 100-999)
és örülnénk, ha gyünnél! :) (+1 tartaléktag se ártana, ld. T-Onlányos sirámaim)
-
pasztor #40506 hogy van ez, mennyit kell vezetni / mikor? úgy értem 1 3 órás stint, vagy többször kevesebb? -
#40505 Ápr. 8-i, GTP Mazda, Daytona RC, 12 órás csapatba még 1 embert keresnénk.
Eddigi résztvevők:
Cowek
Gio
+én (telefonpóznára várva, vagyis T-Online-tól függ)
szervezők ASAP várnák a visszaigazolást... -
#40504 jajaja. én is úgy vettem észre, hogy pár embernek sikerült kinőnie az "első kanyarban furakodni kell" szindrómát :)
mindíg várom az első körben a sárgát és csodálkozok, hogy nincsen, furcsa, de tök jó :D -
pasztor #40503 hát, én emlékszem idökre, mikor alig voltunk, mégis peregtek a sárgák. én ezt a mostani higgadtságot inkább a mezöny profiságának tudom be, ha nem haragszol! -
Redvin #40502 jo lenne :) -
#40501 Azért a kevés sárgák mostanában annak is köszönhető, hogy nem igazán van nagy tömeg a pályákon.
Véleményem szerint, inkább legyen kétszer ennyi sárga, csak legyünk dupla annyian.
Olyan jó lenne ha végre versenyek előtt még az sem lenne biztos, hogy a top20-ban végez e az ember. ...jó , jó, már felébredtem :) -
Toya #40500 1 volt az én motorhibám miatt is :P -
72TSanyi #40499 Ráadásul legjobb tudásom szerint ezek olyan esetek voltak, amik nem jártak több autó egyidejű rongálódásával.
Azt tudom, hogy egy sárga miattam volt, amikor a hátsó egyenesbe érve nem sikerült az ellenkormányzásom, és bepördültem. A dologban bosszantott, hogy talán feleslegesen intették be rá a sárgát, mert mire a mötöttem lévő beértj, addigra már menetirányba sikerült tenni az autót. -
#40498 Bizonyám -
pasztor #40497 most nézem, csak négy sárgánk volt bristolban, le a kalappal a csapat elött! -
#40496 KOSZI!! -
#40495 BSZ ALEX!!! -
#40494 a THS-el mi van? ott is voltak jó dolgok -
#40493 Nekem régről van egy alap tutorial E.Ruiztól, de meg kell majd keresnem, ha nagyon nem boldogulsz. -
csocso81 #40492 Köszi. Megpróbálok egyet készíteni! ha nem megy akkor majd szólok -
#40491 BSZ Alex! Laca, hiányoztok a timesheet-ekről, tessék felmondani, vagy eladni a gyárat, vagy mittomén. :)
Grat a másik Lacinak, remélem Gordon vagy Dale lett a gyerek neve! :) (bár utóbbit tán mégse, úgyis magyarul anyakönyveznék, abból meg Dél lenne :D ) -
#40490 hehe. de te nekem hiányzol szivi
ha valamit csinálok, azt szeretném 100%-osan csinálni, de sajna most elég bizonytalan, hogy mikor érek haza, meg nem tudok gyakorolni, béna lennék, és kiröhögnétek, meg mittudomain. ha lesz időm, mindenképpen jövök majd, de erre egyenlőre kevés az esély (talán majd a következő bajnokságba jövök).Úgyhogy, ne félj Met, visszatérek, oszt elverem rajtad a port, csak most kaptál egy kis pihenőt.
A másik Lacinál gyerek született, ő igazoltan van távol:) -
#40489 Mi van a bmw-sekkel?
Miért nem jöttök versenyezni? Nem mintha hiányoznátok() csak úgy érdekel -
#40488 2x KOSZI! -
#40487 Boldog Születésnapot! -
#40486 HEPPI BÖRSZDÉJ!! -
#40485 KOSZI! -
#40484 Boldog Születésnapot ! :) -
#40483 Riszpekt mester! :-D Ilyen jó minőségben honnan lehetne sok NASCAR reklámot megszerezni? Mert az az oldal amit linkeltél csak nagyon rossz minőségűekkel foglalkozik :( -
#40482 KOSZI! -
#40481 Boldog szülinapot ALEX!!!! -
#40480 TAZ -
#40479 KOSZI! -
#40478 Nem is figyeltem, és tényleg!
HBD Alex! -
#40477 Boldog Születésnapot Alex! -
#40476 köszi megkukkantom!! Ezer hála !
szerk: leszedtem megnéztem, még1x thx! :-) Tényleg nem a legjobb minőség, szal ha hazaértél pakold fel valahova, plz :)
Chevy Monte Carlo We'll be there -
#40475 Én csak hétfőn leszek otthon, csak akkor tudom elküldeni, de találtam egy helyet, ahol fent van, igaz, nem a legjobb minőség, de jobb mint a semmi :-)Egyébként nekem is ez az egyik kedvenc reklámom
daletonadave -
#40474 Arra gondoltam, abban van benne Taz, a tazmán ördög! :-D
Elő tudnád keríteni? Plzplzplz :)
Toya és neked megvan? Bár ha Alex megtalálja akkor már nem kell :-) -
Toya #40473 HaZsonak tuti megvan, én írtam ki neki egy csomó hasonló dologgal együtt :) -
#40472 Ez amikor a rajzfilmfiguraval egyutt autoznak? Ha igen akkor az meg van valahol:) Csak nem ilyen neven, mert mar rakerestem:) De tuti hogy itt meg lesz valakinek. -
#40471 Hy emberek!
Egy nagyon régi NASCAR-os TV reklámot keresek, hátha nektek megvan!
Idősb és ifjabb Dale Earnhardt szerepelt benne, és a Chevy Monte Carlo csapatát reklámozták, a video neve pontosan ez volt:
nascarpassing.mpeg
Egyébként ha rákerestek arra a google-ben, hogy "nascarpassing" akkor látszik hogy egy site-on hostolták anno a video-t, de már törölték :(
Ha esetleg valamelyik NASCAR-fan társamnak megvan a gépén akkor kérem töltse fel valahova!! 6 mega az egész :|
Előre is köszi [reménykedik]