51527
-
#40630 Szomorú hir:
Paul Dana életét vesztette ma délután a Warmup-on az első idei IRL futam elött. -
#40629 A bristoli hó.... -
#40628 Megvannak, koszi! -
#40627 gyere majd fel icq-ra -
#40626 Megnezem... :) -
Toya #40625 Alex néhány napja küldtem egy mailt. Megkaptad? -
#40624 Meg lehet:) Szolok ha fent vannak... -
Redvin #40623 Alex (vagy barki mas), nem lehetne megoldani hogy az osszes versenyzo autofesteset feltedd egy zipben az oldalra? -
#40622 THX -
#40621 done -
#40620 Ha megvan elküldenéd nekem a [email protected] -ra?
Köszi -
#40619 asszem nekem megvan valahol -
#40618 Nincs meg valakinek véletlenűl a carview-erhez a GTP-s mód? -
#40617 tegnapi Busch verseny Bristolból:
egy kis klip
befutó
verseny közben volt egy jó kis nézők vs csapatok hógolyócsata :) -
#40616 -
pasztor #40615 sokat iszol Alex! -
#40614 Fent van:)
Fent is volt, csak Report helyett Repot volt a konyvtar neve -
#40613 Köszi, ezzel már működik -
pasztor #40612 report mikor lesz martinsville-röl? -
#40611 az 1.0 nekem is működött...az 1.1-es már nem -
72TSanyi #40610 Én mentem rajta, csak mivel nincs eredeti cd-m, így csak a GTP 1.0-val. A pályát az alábbi linkről tudod leszedni: Daytona_RC -
pasztor #40609 sanyi icq számod pattincsad priviben! -
#40608 Na, most vagy én vagyok béna, vagy én vagyok béna. Feltettem a GTP-t, letöltöttem a pályát, az ini-t. A pályát bemásoltam a track könyvtárakba, felülírtam az ini-t. A kínom az, ha GTP Launcherből indítom, akkor látom a listában a pályát, viszont azt írja, hogy nem találja. Ha meg a NR2003_GT2_Series_v2.0.exe -vel indítom, akkor meg bármit választhatok a menüben, nr2k3.exe hibával kitesz.... Ötlet? -
72TSanyi #40607 Köszi srácok az infót. Ennek a srácnak már van 4 pozítív visszajelzése, úgyhogy megbízok benne, meg itt most 45 euróról van szó. Méltányos áron jutottam hozzá! :D -
#40606 "miután a pénz a számlámra megérkezett, a lehető leggyorsabban küldöm a csomagot. a postai dijakat a vevő fizeti"
tehát el kell utalnod a lóvét, oszt azután küldi a csomagot. én már egyszer megszivtam 800 euroval, úgyhogy én ezt nem ajánlom, persze attól ez még lehet korrekt csávó... -
pasztor #40605 azt írja, hogy amint megérkezik a pénz a számlájára, küldi a gammát. + a postaköltség is a te reszortod. -
#40604 szerintem a Daytona RC a sima Daytona Road Course palya, a lentebb talalhato track.ini-t kell lecserelni, meg persze a GTP trackd folderebe betenni.
nem kotelezo, csak nem lenne rossz, ha rajtam kivul mas is kapna a hireket :)
a smirglileveltol. -
#40603 És ezt a Daytona RC pálya Smokeys (Alex Ulleris)-t honnan lehet letölteni?
És kötelező arra az izére feliratkozni?
És miért piros a majom feneke? -
72TSanyi #40602 Szóval még annyi infót találtam, ha a fizetést el szeretném kezdeni, hogy 'Cash on collection' mellett itt már megjelenik egy olyan fizetési mód is, hogy 'Money Transfer'.
Meg a gyerkőc írt oda egy Payment Instuction-t is (németül)
Nach eingang des Geldes auf meinem Konto,werde ich das Paket schnellstmöglichst versenden.Für die Versadtkosten ist der Käufer verantwortlich.
Hát emmeg' mi? -
72TSanyi #40601 Ami kimaradt a szövegből, hogy fizetési módról van szó. -
72TSanyi #40600 Segítségre lenne szükségem, pls:
Ha ebay-en egy dolognak a 'Cash on Collection' van megjelölve, azt mit is jelent? Az még oké, hogy a cash készpénzt jelent, de mit takar ez a fogalom, illetve miképp lehet egy ilyet tőlünk rendezni. (az eladó német gyerkőc)
Sajnos Paypal-os fizetési lehetőség nincs. -
#40599 Norbi és Prezsi nem akarnak jönni úgyhogy talán a következőn elindulunk... -
#40598 Daytona 12 oras GTP 1.1 track.ini
EZT kell berakni a Daytona RC pálya Smokeys (Alex Ulleris) verzióba. (Buszmegállós :) ; a bólyák között kell elmenni itt, különben pályalevágásnak minősül -> kemény bünti.)
Ja igen, és a résztvevőknek tessék feliratkozni ide:
SSCAEnduro yahoogroup
Csak mondom, hogy ha pl. egy 5 fős superteam megnyeri a versenyt, a díj értéke kb. 5x40KHUF=200KHUF. -
#40597 ja, és csak eredetivel megy. Sanyi, nem tudsz valakitől kölcsönözni egyet, ha már megvenni bótban úgysem lehet? :-/ -
#40596 szerintem simán összekeveredett a 2 game... :( en a gtp 1.1-nek kulon NR2k3-at telepítettem, azt hiszem ezt kéri is ez a mod.
reinstall nr2k3.
install még 1 nr2k3
install gtp 1.1 az új nr2k3-ra. -
72TSanyi #40595 Tegnap futam után feltettem a GTP1.1-et. Az első telepítés nem sikerült, mikor a <NR2k3 könytár>\GTP1.1 helyre adtam meg a telepítés helyét. Akkor hiába nyomtam egy start-ot, nem törént semmi. Aztán mikor közvetlenül a <NR2k3 könytár> alá raktam a játékot, akkor már elindult volna, csak épp kérte a cd-t. Az ugye meg még nincs. Ma reggel meg gondoltam megnézem a tegnapi replay-t, erre a menüben GTP háttérzajok, és a replay-t viszanézve szintén bizonyos kameranézetekben GTP hangok hallhatók mindaddig, amíg be nem kressel a NR2003.exe Ez mi a rák lehet? Most telepíthetem újra a játékot? Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? -
Toya #40594 Ebben a pályában benne van, de én nem éreztem vészesen soknak. -
#40593 Bocs a sok sarga miatt, ma vhogy nem ment a dolog. -
#40592 érdekelne, hogy létezik-e javitás a pontozásra (chase), és arra, hogy 64 versenyzőnél több idnulhasson egy idényen (a 65. mindig törlődik)
és külső progi nincs a ratingsok állitására? -
#40591 Igaz:) Balhe volt az 1.0-as verzioval. Egyreszt a tort EXE, masreszt a nem liszenszelt automarkak miatt:)