51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
    Szomorú hir:
    Paul Dana életét vesztette ma délután a Warmup-on az első idei IRL futam elött.
  • DTap
    A bristoli hó....
  • Alexease
    Megvannak, koszi!
  • Met
    gyere majd fel icq-ra
  • Alexease
    Megnezem... :)
  • Toya
    Alex néhány napja küldtem egy mailt. Megkaptad?
  • Alexease
    Meg lehet:) Szolok ha fent vannak...
  • Redvin
    Alex (vagy barki mas), nem lehetne megoldani hogy az osszes versenyzo autofesteset feltedd egy zipben az oldalra?
  • Giovanni #40622
    THX
  • Met
    done
  • Giovanni #40620
    Ha megvan elküldenéd nekem a [email protected] -ra?
    Köszi
  • Met
    asszem nekem megvan valahol
  • Giovanni #40618
    Nincs meg valakinek véletlenűl a carview-erhez a GTP-s mód?
  • Tihy
    tegnapi Busch verseny Bristolból:

egy kis klip

befutó

verseny közben volt egy jó kis nézők vs csapatok hógolyócsata :)
  • Alexease
  • pasztor
    sokat iszol Alex!
  • Alexease
    Fent van:)
    Fent is volt, csak Report helyett Repot volt a konyvtar neve
  • Giovanni #40613
    Köszi, ezzel már működik
  • pasztor
    report mikor lesz martinsville-röl?
  • Giovanni #40611
    az 1.0 nekem is működött...az 1.1-es már nem
  • 72TSanyi
    Én mentem rajta, csak mivel nincs eredeti cd-m, így csak a GTP 1.0-val. A pályát az alábbi linkről tudod leszedni: Daytona_RC
  • pasztor
    sanyi icq számod pattincsad priviben!
  • Giovanni #40608
    Na, most vagy én vagyok béna, vagy én vagyok béna. Feltettem a GTP-t, letöltöttem a pályát, az ini-t. A pályát bemásoltam a track könyvtárakba, felülírtam az ini-t. A kínom az, ha GTP Launcherből indítom, akkor látom a listában a pályát, viszont azt írja, hogy nem találja. Ha meg a NR2003_GT2_Series_v2.0.exe -vel indítom, akkor meg bármit választhatok a menüben, nr2k3.exe hibával kitesz.... Ötlet?
  • 72TSanyi
    Köszi srácok az infót. Ennek a srácnak már van 4 pozítív visszajelzése, úgyhogy megbízok benne, meg itt most 45 euróról van szó. Méltányos áron jutottam hozzá! :D
  • Papailaca
    "miután a pénz a számlámra megérkezett, a lehető leggyorsabban küldöm a csomagot. a postai dijakat a vevő fizeti"

tehát el kell utalnod a lóvét, oszt azután küldi a csomagot. én már egyszer megszivtam 800 euroval, úgyhogy én ezt nem ajánlom, persze attól ez még lehet korrekt csávó...
  • pasztor
    azt írja, hogy amint megérkezik a pénz a számlájára, küldi a gammát. + a postaköltség is a te reszortod.
  • sajoati
    szerintem a Daytona RC a sima Daytona Road Course palya, a lentebb talalhato track.ini-t kell lecserelni, meg persze a GTP trackd folderebe betenni.

nem kotelezo, csak nem lenne rossz, ha rajtam kivul mas is kapna a hireket :)

a smirglileveltol.
  • Giovanni #40603
    És ezt a Daytona RC pálya Smokeys (Alex Ulleris)-t honnan lehet letölteni?
    És kötelező arra az izére feliratkozni?
    És miért piros a majom feneke?
  • 72TSanyi
    Szóval még annyi infót találtam, ha a fizetést el szeretném kezdeni, hogy 'Cash on collection' mellett itt már megjelenik egy olyan fizetési mód is, hogy 'Money Transfer'.
    Meg a gyerkőc írt oda egy Payment Instuction-t is (németül)
    Nach eingang des Geldes auf meinem Konto,werde ich das Paket schnellstmöglichst versenden.Für die Versadtkosten ist der Käufer verantwortlich.
    Hát emmeg' mi?
  • 72TSanyi
    Ami kimaradt a szövegből, hogy fizetési módról van szó.
  • 72TSanyi
    Segítségre lenne szükségem, pls:
    Ha ebay-en egy dolognak a 'Cash on Collection' van megjelölve, azt mit is jelent? Az még oké, hogy a cash készpénzt jelent, de mit takar ez a fogalom, illetve miképp lehet egy ilyet tőlünk rendezni. (az eladó német gyerkőc)
    Sajnos Paypal-os fizetési lehetőség nincs.
  • HaZso
    Norbi és Prezsi nem akarnak jönni úgyhogy talán a következőn elindulunk...
  • sajoati
    Daytona 12 oras GTP 1.1 track.ini

EZT kell berakni a Daytona RC pálya Smokeys (Alex Ulleris) verzióba. (Buszmegállós :) ; a bólyák között kell elmenni itt, különben pályalevágásnak minősül -> kemény bünti.)

Ja igen, és a résztvevőknek tessék feliratkozni ide:
    SSCAEnduro yahoogroup

Csak mondom, hogy ha pl. egy 5 fős superteam megnyeri a versenyt, a díj értéke kb. 5x40KHUF=200KHUF.
  • sajoati
    ja, és csak eredetivel megy. Sanyi, nem tudsz valakitől kölcsönözni egyet, ha már megvenni bótban úgysem lehet? :-/
  • sajoati
    szerintem simán összekeveredett a 2 game... :( en a gtp 1.1-nek kulon NR2k3-at telepítettem, azt hiszem ezt kéri is ez a mod.

reinstall nr2k3.
    install még 1 nr2k3
    install gtp 1.1 az új nr2k3-ra.
  • 72TSanyi
    Tegnap futam után feltettem a GTP1.1-et. Az első telepítés nem sikerült, mikor a <NR2k3 könytár>\GTP1.1 helyre adtam meg a telepítés helyét. Akkor hiába nyomtam egy start-ot, nem törént semmi. Aztán mikor közvetlenül a <NR2k3 könytár> alá raktam a játékot, akkor már elindult volna, csak épp kérte a cd-t. Az ugye meg még nincs. Ma reggel meg gondoltam megnézem a tegnapi replay-t, erre a menüben GTP háttérzajok, és a replay-t viszanézve szintén bizonyos kameranézetekben GTP hangok hallhatók mindaddig, amíg be nem kressel a NR2003.exe Ez mi a rák lehet? Most telepíthetem újra a játékot? Találkoztatok már ezzel a jelenséggel?
  • Toya
    Ebben a pályában benne van, de én nem éreztem vészesen soknak.
  • PuMy
    Bocs a sok sarga miatt, ma vhogy nem ment a dolog.
  • ChevyG #40592
    érdekelne, hogy létezik-e javitás a pontozásra (chase), és arra, hogy 64 versenyzőnél több idnulhasson egy idényen (a 65. mindig törlődik)

és külső progi nincs a ratingsok állitására?
  • Alexease
    Igaz:) Balhe volt az 1.0-as verzioval. Egyreszt a tort EXE, masreszt a nem liszenszelt automarkak miatt:)