NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szívesen írkálok ilyet, de újságírni manapság szerintem nem kifizetõdõ dolog, itt meg a fun a fizetség 😊
Endure, in enduring grows strong...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utolagos engedelmeddel felraktam az irasod a HNR-re (HNR News)! Mar reg szerettem volna valami hasonlo dolgokat, ha lesz tobb is, akkor atirom a progit hogy tudja kulon listazni az ilyen es hasonlo cikkeket.
Ha valami gaz van, akkkor szolj, leszedem.
THX!
Frissítettem az autóm festését (voltak benne hibák illetve a hátuljára raktam egy 7-est)
ITT van, légyszíves frissítsd a honlapon!!
Mindenki töltse le és használja ezt! Ez a végsõ verzsön! <#idiota>#idiota> többet nem nyúlok bele <#vigyor5>#vigyor5>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Vagyis ha tuleled a verseny elso harmadat, onan mar jo versenyek szoktak lenni😉 De azert volt mar keves vagy sarga nelkuli verseny is😉
Szerintem az elején volt nagyon durva, sárga-ságát követett, utána már csak elvétve volt sárga.
Volt, hogy simán ki kelett jönnöm PIT-be mert egyszerûen nem volt sárga 20-30 körig és a gumiim elfogytak...
különben meg átvertek a jegyüzérek, most nézem, hogy Vancouverben lesz a meccs, nézzétek ti is, 4:00am-kor a Sport2-õn
Még most sem értem, hogy történhetett... <#wilting>#wilting>
Na inkább visszanézem videóban, hogy mi is történt 😊
Én valami olyasmire emléxem, hogy 2-en mentek elöttem, talán elõzték egymást és az egyik hirtelen belassult (19) (nem tudtam reagálni)
Meglepetéssel indult a hétvége: a 2-es autóban az újonc Penske Racing versenyzõje, Izi átlépte a bûvös 190 mph átlagot az atlantai oválon, a mezõny sokáig csak a fejét vakarhatta a tempót látva: vajon az új festés okozhatja a rettentõ sebességet vagy szerepet játszhat benne az is, hogy a csapat dúsgazdag tulajdonosa egész hétre kibérelte a pályát az összes hotdogossal együtt?
A Vancouver Canucks Hungary költségvetése az utóbbi idõben visszaesett (beindult az NHL szezon, apadnak a források), ez az eredményeken is meglátszik, és bár a hajnali Coyotes elleni 3-2-es siker, a négy meccses gyõzelmi sorozat jó kedvet és erõt adott a körözéshez, nem sikerült megkedvelni a kvad-ovált, ahol az idei szabályok szerinti, "gyors-kettõ" kódjelû beállítások igen hamara alulkormányozottá tették a verdát.
No sebaj, a kvalifikáción egy kellõképpen frusztrált 189.597 mph-el (29.241) megcsíptem a 12-ik helyet amivel tovább erõsíthetem magamról az eddig még nemigen reklámozott "én vagyok a mezõny felezõje"-képet.
(Még a gyakorlás krónikájához tartozik egy igen látványos ütközés, amelyet a hosszabb távollét után pályára lépõ Tom Piski célgörbén történõ lassulása váltott ki. (Alex azt hitte, hogy még épp elfér mellette -- nem fért el... én azt hittem, elférek Alex mellett -- nem fértem el. A messze szálló autómba belerongyolt HaZso, aztán még Redet is láttam repülni keresztbe; nagy mulatság volt, fõleg a szerelõknek összerakni az autót fél órával a minõsítõ edzés elõtt.)
A VERSENY
Huszonnégyen álltunk föl a pitlane-be, ahol a szezon eddigi talán legjobb GSYE fogadott (sajnos DSYE-ként). Felbõgtek a motorok, rajt. Az elõzetes sárga-jóslások közül az én 7-esem, illetve a tizensokas tippek, valamint Toya "kettõ az elsõ 10 körben" vetélkedett egymással, amint a 8. oválkarikát követõen beintették a kósünt.
Sajnos az autó nem viselkedett túl jól, hamar alulkormányozottá vált, ahogy azt várni lehetett, ezért az elsõ körök viaskodásai után hagytam, hogy a gyorsabbak elmenjenek. Ez persze nem tetszett a csapatfõnöknek, de hát nem õ ül ebben az átkozott lélekvesztõben... mégis, amikor T.D. és Met is alaposan elhúzni látszott tõlem, veszélyben forgott a top 10, zöld alatt kirendelt a pitbe.
Rossz döntés volt. Eddigre ugyan már sokak elvéreztek (Alex restartnál belülrõl megelõzött, mert elrontottam a hideg gumiknál a startot és a falhoz csiszolódtam (bocsánat mégegyszer!), az egyik esélyes, Steve Pasztor úgy tûnt, balesetezett), mégis, voltunk még elegen, hogy beintsenek egy sárgát.
Ez meg is történt, ráadásul egy kétségbeesett pit-limit-átlépés miatt fekete zászlóval díjaztak: drive thru penalty. Innentõl kezdve tulajdonképpen a HNR Böröczky Pepijeként szurkoltam az elõttem levõk rossz sorsáért, de fogalmazhatunk úgy is, és ez talán jobban fedi a valóságot, hogy páholyból (kb. 4-5 kör hátrányból) figyeltem az eseményeket.
Azt láttam, hogy HaZso gépével történt valami, de Norbi is össze-vissza kószált a pályán, elõbbi talán zöld alatt pittelt (majd sárga) utóbbit pedig az egyik újonc beforgatta. (Különben elõttem is lejátszódott hasonló: Tom Pisky és Pumy viaskodtak egymással a pitkijárat felé, aminek a vége a 74-es megpördülése lett; jót mosolyogtam: tisztára, mint a rendes CUP-ban.)
Az utolsó 20 körben már magamon is csak mosolyogni tudtam, az eddigi kálváriámat egy elszállt 4-es fokozat tetézte (ilyen a világon nincsen, hogy ezen a pályán kiszakadjon egy fokozat!), majd sikerült félig-meddig fõszereplõvé válnom, hiszen a falhoz lapuló Canucks-cart hátulról felöklelte a rookie Pontius, amivel én mondjuk semmit sem veszítettem, de az elején biztosan változtott a sorrend emiatt.
Hogy a kockás zászló elõtt pár másodperccel miért lett sárga, azt én már nem tudhatom: a 11. helyen bekocogtam, fancsali képû szerelõk és egy csapat kínai jegyüzér közé, akiktõl sikerült beszerezni egy belépõt az esti Canucks@Avalanche meccsre, úgyhogy részemrõl irány Denver!
És még valami: a 45-ös autónak két perc hiányzott, hogy a napi remek teljesítményére rámondhassuk: na persze, szülinaposként könnyû! Vagyis grat a szülnap elõtti 6. helyhez, és egyben bsz from an Unofficial Vancouver Canucks Hungary Hungarian Nascar Racers NEXTEL CUP Team -- "I MADE THE CHASE YOO-HOO" Driver.
Az azért volt mert nem volt meg nekem annak az autónak a skine vagy mert olyanra volt megcsinálva? (konkrétan T.Sanyi 72-esel, +még nemtudom ki 1 narancssárga autóval)
Még pedig hogy ne 1 mosogépet vegyél hanem kettöt, mert 1-en billegni fog a teknö ;P
http://druglord.buzz.hu/ ;)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Tok jo dolog az internet, tok jo dolog a forum. Most eppen mosogepet kell hogy vegyek, gondoltam korbeolvasgatok, jegyzetelek, el is olvastam 1-2000 hozzaszolast, rengeteg informacioval lettem gazdagabb, igy sokkal nagyobb a kaosz a fejemben mint volt, es igy most, megugysem tudom hogy mit vegyek😊)))))))
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
"Tok mind1 ki hol all ha gyorsabb vki vagy latod hogy eroszakoskodik attol tavol kell maradni."
Ezzel most azt mondod, hogy eröszakos vagy és azért maradjak töled távol vagy azért mert esetleg gyorsabb vagy???
Ha eröszakos vagy akkor az a válasz, hogy itt azt nem szabad mert elrontod a másik versenyét, ha ugy érzed gyorsabb vagy akkor meg azt válaszolnám, hogy nem attol gyorsabb valaki a másiknál mert tud 1 DB gyorsabb kört, hanem azért mert folyamatosan gyorsabb tud lenni, viszont aki folyamatosan gyorsabb a másiknál az nem kap egy kört hacsak nem más hibájábol...
Szerintem az edzésen futott jo köröd miatt vérszemet kaptál, és elhitted hogy megtudod te ezt csinálni 168x egymás után.Nincs probléma téma lezárva részemröl.
Nem cikáztam elengedtem mindenkit, volt kb 10 ember akit elengedtem egyik elött sem cikáztam...Persze ott a visszajátszás mond hol van ez...
http://www.f1-info.hu/
A futam elött elsõdleges célnak azt tûztem ki, hogy ne okozzak sárgát és hogy épségben érjek célba.
Ezt majdnem sikerült is teljesítenem.
Qualifikáláson az 5ik helyet sikerült megszereznem...
Az elsõ sárgáig (5-6 kör szépen is mentem, igaz 1 helyet csúsztam de nem izgatott a dolog, örültem, hogy eddig minden simán ment)
Aztán jött az elsõ PIT kiállás <#idiota>#idiota> Visszajövet a pályára túlléptem a záróvonalat-->fekete zászló
A spotterem magyarázta, hogy áljak vissza a nemtudom ki mögé aki a 6ik helyen haladt. (kicsit megzavart a dolog, mind1... lényegtelen)
Zöld zászlónál egybõl kijövök büntit letölteni, de megint feketét kaptam sebességtúllépés miatt)
Innentõl kezdve már tényleg csak az számított, hogy ne legyek senkinek útban, és azthiszem ezt teljesítettem is hibátlanul az utolsó 5 körig amikor is hátulról beleszáltam a 19-be. (igazából nem tudom, hogy történt, nem is keresek kifogásokat, ELNÉZÉST 19!!! <#shakehead>#shakehead>)
IzI-tõl is duplán bocsánat!
Én az elsõ versenyemet nagyon élveztem... (és talán ha nem vétek ilyen ostoba hibákat akkor jobb helyen is végezhettem volna)
argh.
Izl, tudod a lekörözö versenyzö meg a lekörözött között ritkán alakul ki csata hiszen semmi értelme, nem értettem miért kockáztattál ilyen modon és miért nem áltál be mögém vonatozni, ahelyett hogy "ugy csináltunk" volna mintha az elsö helyért küzdenénk...Persze én voltam a hülye megint, el kellett volna vennem a gázrol a lábam hadd menjél el majd elesel alapon...
Ez a játék szvsz nem arrol szol, hogy addig nyomjuk a gázt amig el nem esünk, inkább arrol hogy megtaláljuk azt az egyensulyt ami kell ahhoz hogy végigmenj egy versenyen, elsö sárga után én kint maradtam igy sikerült az elejére teleportálnom magam, persze nem szándékosan csak nem akartam berántani a kormányt ne legyen gond. Ezek után tök szépen elengedtem mindenkit, vigyázva rájuk hiszen ezen a pályán ebben a játékban most ök jobbak, ezért ugy gondoltam nekem nem velük kell versenyeznem, hanem magamat és a pályát kell leküzdenem olyan modon, hogy végigmegyek.
Természetesen nem haragszom senkire, már fel sem bosszantott az eset lassan immunis leszek mindenre, csak gondoltam megosztom a nézeteim és a mai versenyt az én szemszögemböl.
Mindegy, Jeff Gordon-nak vagy Junior-nak pl. még ilyen szezonja sem volt, õk még a rájátszásba sem kerültek be ha így nézem... <#smile>#smile>
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Az elso sarganal, ujrainditasnal elottem kissebb rajtproblema, belassulas, kenytelen voltam belulrol elmenni mert hatulrol jottek es nem hiszem hogy lattak hogy gond van, igy kaptam egy feketet😉))))) Ezzel meg nem lenne gond, elofordul - jobb mintha fekezek es rajtbaleset;P - csak utana folyamatos sarga ozon, nem tudnak beallni a sorba, igy nem engedik el a mezonyt, aztan ujra sarga stb...😊
My words are weapons.In which I murder You with?
Kozelitoleg van meg nehany ilyen szamadat😊 Vagyis ez mind "azthiszem", "hajolemlekszem", "talan": a GPL 280Hz, a regi NR 350, az uj 375 (de lehet hogy tobb?!), az NH-ra pakoltak (elvileg) plusz 6 "inercia" pontot plusz 500Hz, a nK 500Hz es keszul az 1kHz-es is😊
De valahol van egy site/oldal ami ezekkel a fizikai reszekkel, megvalositasokkal, tortenetekkel foglakozik.
375x számolja másodpercenként?
My words are weapons.In which I murder You with?