51527
-
#40790 Nascar-hoz szerintem max 100 az elfogadhato. Amugy meg 50-el fut mindig. -
#40789 http://nascarracers.hsw.hu -
#40788 azért 200 már egy kicsit sok :) -
IzI #40787 Egyebkent ha vkinek 200-as pingje van meg az is boven jo.Szerintem nem kene korlatozni kulfodi e vagy nem max annyit hogy legyen pinglimit mondjuk 200 -
#40786 az mintha közelebb lenne:) -
#40785 Szlovákia -
#40784 Doriannal sem és Pistivel sincs baj pingileg :)
a srác messzebbről jönne mint németország? -
#40783 Lenne egy uj versenyzonk, B.Lorant szemelyeben, akit Tihy ajanlott es nagyon jo Nascar versenyzonek igerkezik, de sajnos "kulfoldi". Bar a szerver sebessege korlatozott kulfoldre, es igy jelentkezeseket sem tudun emiatt elfogadni, de szerintem egy tetsztet megerne kiprobalni, hogy pontosan mit is jelent a "lassu" eleres.
Igy kedden, ha megtudjuk szervezni, tartanank egy tesztet. Mivel ugy nez ki itthon leszek, a delutan folyaman inditanek egy Nextel szervert, de ideiglenes password-del, amire Lorant is be tudna jonni! Ha esetleg mukodne a kapcsolata es a palyan is megallna a helyet (:D) akkor bovulhetne ismet a letszam;)
Ha esetleg tud valaki masis jonni, aznap elotte-kozben jelezze nekem. THX!
-
#40782 na jurosoknak még véletlenül se hidd el amit mondanak, VF, VCS csak össze vissza beszéltek, annak idején egy összefoglaló kész kabaré volt
nekik a CTS - kamion volt, meg metanol az üzemanyag és egyéb finomságok :) -
#40781 azok a lökött jurosportosok kavartak a viperrel, de a régi dodgoknál eggyértelmü, hogy intrepid -
#40780 igazából Intrepid volt :) -
72TSanyi #40779 Már ideje volt! -
januszx #40778 itt vannak az idei "festesek"
mindenki szedje le, az is aki mar egyszer megtette, mert valtozott a filenev
cup
cts
aero88 -
#40777 Ja rendben!! Szerintem a Charger valami állatúl néz ki! Majdnem a legszebb az autók közül, de persze nem a legjobb. (A legjobbak a Hendrick-es Chevyik) -
#40776 akkor volt szó róla mikor bejött (ujra) a DODGE -
#40775 Aha! Mondjuk Viperről nem hallotam, de attól még lehet. -
#40774 viperröl is szo volt, de igazábol R/T volt (mint a CHARGER) -
#40773 Akkor ezekszerint nem nálam volt a hiba mert nekem is cak sokadszorra jött le jól. -
#40772 Köszi! -
IzI #40771 Alex-et keresd meg szerintem szivesen valaszol nevezessel kapcsolatban -
IzI #40770 Ne hasznalj letoltesvezerlot nekem azzal hibasan szedte le -
#40769 Kérdés:Ti le tudtátok venni Viski Gabor kocsiját? -
#40768 Igen ez tetszene benne! Ha jelentkezem mennyi a nev költség ? -
#40767 Az ICQ az ICQ (www.icq.com).Itt is jelezheted indulási szándékod sztem.De van néhány "hivatalos" teendő amit itt intézhetsz.
Itt csak azon kell "törnöd" a fejed,hogy vajon a másik,hogy csinálja,hogy gyors és alig koptatja a gumiját.És hogy birja több körig pedig a setup fix neki is.Itt minden rajtunk a mulik ez a szép benne. -
#40766 Mondjuk az biztos hogy zavró is hogy a játékba , nekik minden sokkal egyszerüb. Meg attól tudok falra mászni ,hogy egy majd kétszáz körös versenyt egy pit kiállássl csinál meg a gép.Amikor az igazi versenyzők 60-70 körönként kereket cserélnek.
Egyébként hogy müködik a nevezés?
Az ICQ szám az a Messanger száma? -
#40765 Akkor ugyanugy vagy vele mint én (én is rajongóból lett játékos vagyok).És hozzád hasonlóan engem is "zavart" a belső nézet,főleg még a régi FFB nélküli kormánynál.De hidd el érdemes "átszoktatnod" magad a belsőnézetre és hagyatkozz az érzéseidre (+a Spotterre) megéri!A % sem olyan lényeges szerintem mert az AI letol ész nélkül ha neked már pl kopott a gumid.Itt a verseny folyamán mindenki hasonló gondokkal küzd és próbál taktikázni és ez teszi izgalmassá a dolgot.Gyere és meglátod magad is és nem fogod megbánni.A hétfő esték meg amugy is szabadok (de szerintem pár hónap alatt a péntek este lesz a kedvenced)... -
#40764 Köszi! Igazából szeretnék veletek is játszani, de én nem szeretem a belső nézetet, én azt szeretem amikor csak a motorháztetőt látom. Ha belső nézetbe van nem érzem hogy mi hol van és baleset lesz belőle.Gyakorlok de nem tudom mikor fog ez még menni! Egyébként a versenyzők 85-90% közé vannak állítva, és én is a versenytáv felét játszom mint ti. -
#40763 -
#40762 Van igen. Egy MOMO force feedback-es! Ezt a Játékot nagyon szeretem. Megvan a 2002-es is ,de a 2003-as sokkal jobb. Én már nagyon régóta játszom vele 3 éve. Mindig ugy csinálom, hogy megírom a Igazi versenynaptárt. Vasárnap mennek az igaziak én meg hétfőn lejátszom. Már háromszor nyertem a végén. az első bajnokságot a 2002-es játékkal nyertem. A másik kettőt a 2003-sal. Volt még egy második hely is... Igazábol a rajongás az igazi NASCAR miatt van. És emiatt imádom ajátékot is!!!!!
-
#40761 Ez eszembe juttatja, hogy azért kevesen vagyunk:) Ma olvastam az F1 Racingben, hogy Günther Steiner a Red Bull Racing korábbi technikai igazgatója áprilistól csatlakozik a RB Toyotával közös NASCAR Nextel Cup csapatához. -
#40760 Van kormányod Gordon? Ilyen rajongással sok örömöd lehet a játékban ha beletanulsz. Ez a fajta rajongás nálam elismerést érdemel -
#40759 Nagyon szivesen! -
#40758 Köszi! -
#40757 Igen Tudom hogy idén Charger, csak azt nem tudom, hogy a játékba mi. Azt hiszem
Interpid (de ebbe nem vagyok biztos). Vagy N/T. -
72TSanyi #40756 A Dodge a Charger típust szerepelteti. -
#40755 Igen Pontiac. A chevrolet az MONTECARLO, a Ford az TAURUS,(idén FUSION), a Dodge (azt nem tudom)
-
#40754 Valaki emlékszik még esetleg tutira, hogy a Grand Prix márkanevű autó az nr2003-ban melyik autó modelje tulajdonképpen? Én mintha pontiac alapra emlékeznék..... -
#40753 Én is számolom pontosan ugy áll mint nálad.Pistié csak 6 futamig volt rájöttem idöközben. -
pasztor #40752 OK, nálam is így áll, csak annyi, hogy Zso-nak 5 ponttal több van, meg neked 6 körrel kevesebb vezetett kör. -
pasztor #40751 Hehe, tudom mi a hiba, az, hogy hülye vagyok.