51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Nascar-hoz szerintem max 100 az elfogadhato. Amugy meg 50-el fut mindig.
  • Alexease
    http://nascarracers.hsw.hu
  • Tihy
    azért 200 már egy kicsit sok :)
  • IzI
    Egyebkent ha vkinek 200-as pingje van meg az is boven jo.Szerintem nem kene korlatozni kulfodi e vagy nem max annyit hogy legyen pinglimit mondjuk 200
  • Met
    az mintha közelebb lenne:)
  • Tihy
    Szlovákia
  • Met
    Doriannal sem és Pistivel sincs baj pingileg :)
    a srác messzebbről jönne mint németország?
  • Alexease
    Lenne egy uj versenyzonk, B.Lorant szemelyeben, akit Tihy ajanlott es nagyon jo Nascar versenyzonek igerkezik, de sajnos "kulfoldi". Bar a szerver sebessege korlatozott kulfoldre, es igy jelentkezeseket sem tudun emiatt elfogadni, de szerintem egy tetsztet megerne kiprobalni, hogy pontosan mit is jelent a "lassu" eleres.

Igy kedden, ha megtudjuk szervezni, tartanank egy tesztet. Mivel ugy nez ki itthon leszek, a delutan folyaman inditanek egy Nextel szervert, de ideiglenes password-del, amire Lorant is be tudna jonni! Ha esetleg mukodne a kapcsolata es a palyan is megallna a helyet (:D) akkor bovulhetne ismet a letszam;)
    Ha esetleg tud valaki masis jonni, aznap elotte-kozben jelezze nekem. THX!
  • Tihy
    na jurosoknak még véletlenül se hidd el amit mondanak, VF, VCS csak össze vissza beszéltek, annak idején egy összefoglaló kész kabaré volt

nekik a CTS - kamion volt, meg metanol az üzemanyag és egyéb finomságok :)
  • ChevyG #40781
    azok a lökött jurosportosok kavartak a viperrel, de a régi dodgoknál eggyértelmü, hogy intrepid
  • Tihy
    igazából Intrepid volt :)
  • 72TSanyi
    Már ideje volt!
  • januszx
    itt vannak az idei "festesek"
    mindenki szedje le, az is aki mar egyszer megtette, mert valtozott a filenev
    cup
    cts
    aero88
  • gordon 24
    Ja rendben!! Szerintem a Charger valami állatúl néz ki! Majdnem a legszebb az autók közül, de persze nem a legjobb. (A legjobbak a Hendrick-es Chevyik)
  • ChevyG #40776
    akkor volt szó róla mikor bejött (ujra) a DODGE
  • gordon 24
    Aha! Mondjuk Viperről nem hallotam, de attól még lehet.
  • ChevyG #40774
    viperröl is szo volt, de igazábol R/T volt (mint a CHARGER)
  • CodeRed
    Akkor ezekszerint nem nálam volt a hiba mert nekem is cak sokadszorra jött le jól.
  • DTap
    Köszi!
  • IzI
    Alex-et keresd meg szerintem szivesen valaszol nevezessel kapcsolatban
  • IzI
    Ne hasznalj letoltesvezerlot nekem azzal hibasan szedte le
  • DTap
    Kérdés:Ti le tudtátok venni Viski Gabor kocsiját?
  • gordon 24
    Igen ez tetszene benne! Ha jelentkezem mennyi a nev költség ?
  • DTap
    Az ICQ az ICQ (www.icq.com).Itt is jelezheted indulási szándékod sztem.De van néhány "hivatalos" teendő amit itt intézhetsz.
    Itt csak azon kell "törnöd" a fejed,hogy vajon a másik,hogy csinálja,hogy gyors és alig koptatja a gumiját.És hogy birja több körig pedig a setup fix neki is.Itt minden rajtunk a mulik ez a szép benne.
  • gordon 24
    Mondjuk az biztos hogy zavró is hogy a játékba , nekik minden sokkal egyszerüb. Meg attól tudok falra mászni ,hogy egy majd kétszáz körös versenyt egy pit kiállássl csinál meg a gép.Amikor az igazi versenyzők 60-70 körönként kereket cserélnek.

Egyébként hogy müködik a nevezés?
    Az ICQ szám az a Messanger száma?
  • DTap
    Akkor ugyanugy vagy vele mint én (én is rajongóból lett játékos vagyok).És hozzád hasonlóan engem is "zavart" a belső nézet,főleg még a régi FFB nélküli kormánynál.De hidd el érdemes "átszoktatnod" magad a belsőnézetre és hagyatkozz az érzéseidre (+a Spotterre) megéri!A % sem olyan lényeges szerintem mert az AI letol ész nélkül ha neked már pl kopott a gumid.Itt a verseny folyamán mindenki hasonló gondokkal küzd és próbál taktikázni és ez teszi izgalmassá a dolgot.Gyere és meglátod magad is és nem fogod megbánni.A hétfő esték meg amugy is szabadok (de szerintem pár hónap alatt a péntek este lesz a kedvenced)...
  • gordon 24
    Köszi! Igazából szeretnék veletek is játszani, de én nem szeretem a belső nézetet, én azt szeretem amikor csak a motorháztetőt látom. Ha belső nézetbe van nem érzem hogy mi hol van és baleset lesz belőle.Gyakorlok de nem tudom mikor fog ez még menni! Egyébként a versenyzők 85-90% közé vannak állítva, és én is a versenytáv felét játszom mint ti.
  • Alexease
  • gordon 24
    Van igen. Egy MOMO force feedback-es! Ezt a Játékot nagyon szeretem. Megvan a 2002-es is ,de a 2003-as sokkal jobb. Én már nagyon régóta játszom vele 3 éve. Mindig ugy csinálom, hogy megírom a Igazi versenynaptárt. Vasárnap mennek az igaziak én meg hétfőn lejátszom. Már háromszor nyertem a végén. az első bajnokságot a 2002-es játékkal nyertem. A másik kettőt a 2003-sal. Volt még egy második hely is... Igazábol a rajongás az igazi NASCAR miatt van. És emiatt imádom ajátékot is!!!!!
  • petesilver
    Ez eszembe juttatja, hogy azért kevesen vagyunk:) Ma olvastam az F1 Racingben, hogy Günther Steiner a Red Bull Racing korábbi technikai igazgatója áprilistól csatlakozik a RB Toyotával közös NASCAR Nextel Cup csapatához.
  • Cowek
    Van kormányod Gordon? Ilyen rajongással sok örömöd lehet a játékban ha beletanulsz. Ez a fajta rajongás nálam elismerést érdemel
  • gordon 24
    Nagyon szivesen!
  • petesilver
    Köszi!
  • gordon 24
    Igen Tudom hogy idén Charger, csak azt nem tudom, hogy a játékba mi. Azt hiszem
    Interpid (de ebbe nem vagyok biztos). Vagy N/T.
  • 72TSanyi
    A Dodge a Charger típust szerepelteti.
  • gordon 24
    Igen Pontiac. A chevrolet az MONTECARLO, a Ford az TAURUS,(idén FUSION), a Dodge (azt nem tudom)
  • petesilver
    Valaki emlékszik még esetleg tutira, hogy a Grand Prix márkanevű autó az nr2003-ban melyik autó modelje tulajdonképpen? Én mintha pontiac alapra emlékeznék.....
  • DTap
    Én is számolom pontosan ugy áll mint nálad.Pistié csak 6 futamig volt rájöttem idöközben.
  • pasztor
    OK, nálam is így áll, csak annyi, hogy Zso-nak 5 ponttal több van, meg neked 6 körrel kevesebb vezetett kör.
  • pasztor
    Hehe, tudom mi a hiba, az, hogy hülye vagyok.