51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Cowek
    Találtam egy brutális árakkal működő áruházat ha valaki MOMO-t szeretne venni.
    De a többi cucc is igen olcsó.
    Online Bolt
  • gordon 24
    Jó ha addig kibírja akkor majd megcsinálom.
  • Cowek
    Amikor már a pedálok érdessége fényesre kopik a zoknitól, akkor azért nem árt majd megigazítani
  • gordon 24
    Köszönöm a választ ha szükség lesz rá ugyis irok, remélem sose lesz!
  • Met
    Kis WD40, kis szigszallag, kis FBS ragasztó segítségével, normál sziloplaszt és szaloncukor papír nem jó!!:)

itt egy leírás
  • gordon 24
    Aha és ez hogy javítható?
  • Met
    Annyi a történet, hogy egy idő után a gáz nem 100%-os lesz, lenyomod tövig és csak 70-80%-os teljesítményt ad le.
  • gordon 24
    Ja az elöbb irtad!!
  • Alexease
    En csak azert nem tapasztaltam meg, mert nem Momo-m van
  • gordon 24
    Köszi, remélem én se tapasztalom, mondjuk elég olcsón jutottam hozzá, pedig új.

Leárazta a saturn aztán 18000-ért oda adták.
  • Alexease
    Arrol szerintem a Momo-sok tudnak hosszasan meselni:) En nem tapasztaltam szerencsere;) De allitolag eleg tatosan javithato hazibarkaccsal. Ugy tudom MoZso a nem hivatalos supporter es Met a hazi szereleo mester:DDDD
  • Tihy
    Ha a hely nem gond, szerintem rakjál fel még egy NR-t egy másik könyvtárba, legalább is én így csinálom eegyik össze-vissza buherálva off-ra, másik steril, eredeti on-ra. Lehet menne egyel is, de így még esélyt sem adok, hogy ne stimmeljen valami online :)
  • Alexease
    Minnel gyaribbak a palyak, annal jobbak:) Termeszetesen, grafikai valtozasok, javitasok lehetnek, de a vonalvezetes es a track.ini ne valtozzon;)
    Valamelyik nagyobb update-ben valtoztattak az ini-ken, igy unkompatible lett az egesz:)))
  • gordon 24
    Nekem az van, mi a hibája?
  • Alexease
    Pontosabban a Momo ami gazos, foleg a gyarihibas pedalja:) Amugy a kormany jo lenne.
  • gordon 24
    Miértis irta le a Logi magát, mi nem tetszik benne?
  • B Lori
    Nekem is már 5 éve megvan,igaz már szétszedtem de minden eredeti benne és ha nem jon ossze az online akkor is már kelleni fog egy új.

Még egy kérdés,ahhoz hogy online tudjak menni jobb ha az erdeti pályák vannak mindenféle javítás nélkül? Mert akkor újrarakom az egészet ugyanis nekem szinte minden pálya már felújított.
  • Alexease
    Nekem is TM-em van jonehany eve, es hibatlanul mukodik. Leszamitva, hogy kicsit kotyog mar akormany es neha szivat a botvalto, de azert mar kapott boven:)
    Bar ez meg mukodik rendesen, de lassan nem artana beszerezni egy frissebbet:) A Logi a Momo-val szamomra leirta magat, bar allitolag a DFP eleg jo. De eddig nem sokat tudtak teszteni, meg viszonylag uj. De egy ilyen uj TM-re mar lehet hogy beneveznek, csak nem tudom mennyi az eselye hogy itthon is lehet majd kapni?!
    De igazabol egy H-Patter-nes valto kellene es egy harmadik pedal:)))))))))
  • Met
    jónak néz ki
  • B Lori
    Van de csak sima,offline az is elég :))

Ha már szóba került akkor megkérdem hogy mi a véleményetek erről
    http://www.thrustmaster.com/eng/d_prd.php?p=T310&fam=4
    most is ez a márka van,ezért szeretnék ilyet.
  • Alexease
    Meg sem leszek itthon holnap, de azert 18-ra megprobalok hazaerni;)
    Kormanyod azert van, gondolom?! :)
  • sajoati
    tavaly az átlag versenyzőszám 20,6 körül volt, kétszer 24; pacecar nélkül :)
  • Met
    nem árt nagyobb helyet hagyni, ugyanis néha ha túl közel kerül egymás mellé 2 autó akkor a lag összevágja a 2 autót
  • Redvin
    Elozeseknel nem kell nagyobb helyet hagyni, de ha kilokod a masikat nem fogja megkoszonni :D
  • B Lori
    Sziasztok!

Én lennék az a "field filler" akit Alexease már említett.
    Bevallom nem számítottam rá hogy ilyen hamar teszt lesz,így gyorsan tanulmányoztam a szabályokat mert online tapasztalatom az egyenlő a 0-val,néztem a Texas-i replayt és úgy látom hogy az offline-al ellentétben sok minden másképp mukodipl. az előzéseknél nagyobb helyet kell hagyni stb.tehát lesz mit tanulni.Ha sikerül a teszt akkor egy FFB kormányt is akarok venni mert az sincs.

Holnap nem tudom mikortól lesz pontosan a teszt,nekem sajnos 18:00 előtt nem a legjobb de ha csak akkor lehet akkor mindent megteszek hogy ott legyek.

• pasztor
    Most hogy mondod!

Hogy felejthettem el egy ilyen nagyformátumú gondolkodó alapvetését!
  • CodeRed
  • Met
    persze, hogy annyi volt mivel ketten voltatok, tudod van az az egyensúly dolog, ping-pong, amikor neked ping akkor a világ másik felén meg valakinek pong és így egyensúlyban van a föld (idézet Kelly Bundy-tól)
  • pasztor
    Így van, a quality a lényeg, és az nekem mindig 100-on van. A pingem meg 111 minden versenyen. Mikor ketten toltuk kintröl Doriannal akkor is annyi volt.
  • gviski
    Sziasztok!

Pénteken technika gondokkal küzködtem. A szabadedzésen minden ok volt, de hirtelen megszakat az internetem (központi hiba). És csak ma reggel javították ki a hibát :( remélem következő versenyen rajthoz tudok állni, és nem lesz hasonló gondom.

Üdv.: g-bor
  • Met
    mivel "év" közben szállnál be ezért arányosan kevesebb valamivel, mondhatni személyreszabottak az árak:)
    minnél később fizetsz annál olcsóbb ;)
  • ChevyG work
    nem találom, hol van a fizetési feltétel v mi. régen volt asszem (ha jol emléxem 3e Ft)
  • DTap
    kiváncsiságból végigfutottam,a második texasi futamon meg 23-an mentünk.
  • DTap
    Voltunk 20 felett is talán egyszer 24 voltunk ha jól emlékszem Talladegán.Jó lenne ismét ha népesebb lenne a mezőny.
  • IzI
    Erre az evre kicsit megfogytakoztunk most kb 12-13 tavaly volt 18 is
  • ChevyG #40795
    mennyien szoktatok lenne 1 átlagos versenyen?
  • CodeRed
    De amúgy a legfontosabb az hogy a quality 95-100 között legyen.
  • ChevyG #40793
    nekem a kedvencem a "beheggesztett ajtók" voltak és levették a visszapillantót és a kilincseket
  • IzI
    Ne vicceljtek mar ha stabil 200 van az illetonek siman mehet.Joparszor megyek annyival es olyan ellen is soha nem szoltak es nem is zavart
  • DGray
    Ugy emlekszem, hogy nekem 90 korul pingem volt, amikor jatszottam. Az boven jo volt. Sot, ugye volt olyan, amikor ketten nyomtuk egyszerre Pistivel.