NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DTap
Ide érdemes ellátogatni!

Alexease
Koszi, megkaptam!

Aki szerver atjarhatosaggal szeretne indulni, mindenkepp igazolja azis a tagsagat! Amelyik szerverre be van fizetve, az ottani szervezovel kuldessen nekem egy mail-t (alexeasehswhu) a tagsagarol es a lejarati idejerol!

THX!
DTap
Mailben küldtem az igazolást.

HaZso
Alex! Ha tudsz, gyere egy kicsit icq-ra légyszíves!

mondani is akartam, hogy a ferrafi sokkal kezesebb, mint az a bolondgomba lotus 😊. clermont-ot próbáld ki a '65-ös moddal is! <#worship>

Kosz😊
akkor legkozelebb 2-3-at mondjal 😊

Alexease
Ha az NR konyvtarba instaltad, akkor mar reg rossz😞 Valszeg felulirta oket. Ha maskor installod, akkor nyugodtan egy kulon konyvtarba, az NR-en kivul, mert abszolut kulon kezeli, teljesen atirtak, utana meg az NR-t is leszedheted, nem kell neki.

De a HSW-n talasz kulonbozo NR hangokat, probalgasd azokat, jobbak mint az eredeti.
GTP-t felraktam de hangokat megvaltoztatta.Hogyan tudnam helyre rakni?
Soron kovetkezo cup palya nagyon rossz😊idom is nagyon gyenge lehet mas setup-al mentetek rajta tavasszal?
DTap
Jók ezek az "off"-ok.<#eljen><#taps><#eljen>

Alexease
Köszi! <#worship> Ez a 7. hely idei legjobbam, ha jól sejtem Martinsville után másodszor. De végre azt is elmondhatom, hogy ezt önerõböl futottam, nem kaptam vissza körhátrányt, meg ilyenek.<#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
légyszíves a következõ verseny elõtt tömd tele a szádat virslivel és még ne is gondoljál a sárgákra😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Te meg nagyon jól mentél tegnap, még egyszer gratula! <#taps>

én is benne vagyok!

Alexease
<#eljen><#worship>
Cowek
Simán nem haragszom, a versenyzés eleme hogy néha valaki elnéz egy ívet. Kicsit visszafogom magam, talán még ki is kerülhettelek volna. Nálam ennyi benne van :-)

http://www.f1-info.hu/

DTap
3 óra alvás után azért túléltem a melót<#hawaii>és végre itt vagyok...
Ahogy igértem itt a filmrészlet a korabeli monzaipályáról.

Alexease
Hat ja😊)) Nekem sosem ment ugy mint a nagyoknak, en nem tudok ugy vegig csuszkalni a palyan ahogy kellene😉
De en amugy is a hosszabb palyakat szeretem, rovidebb szakaszokkal de sok-sok kanyarral, ahol rengeteget "kell" fekeznem, valtanom, gepeszkednem😊)
túl sokat fékezel alex! <#nyes>

sajoati
hehe, megint annyi yellow lett, amennyit mondtam (9) 😊)

Endure, in enduring grows strong...

Remeljuk nem az utolso<#vigyor3>
Járj át a GPL X-be, tudod szerver átjárhatóság 😉

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Persze, hogy nem birtam ki😊 De alig tudtam elinditani, es meg kilepesnel fagyogat is, ugy nez ki az SP2 nem nagyon tetszett neki (tudtam hogy nem kell felrakni😄).
GPL Silverstone (WMV, 6Mbyte)

Kinezetre meg ilyen. Ahoz kepest, hogy lassan 7 eves, nem is olyan rossz, de menni vele megunhatatlan😊))
Alexease
Az mar a legvege, az sem rossz😛
DTap
Én Monzáról vettem fel-de reggel melo majd vmikor kiteszem.

DTap
Nem lenne rossz de akkor mindenkinek kellene,hogy megérje mert pár darab nem gazdaságos.Már beszéltünk róla.Én benne vagyok.Más ha lesz megint még 12 sapka tervben van.Majd szólok ugyis.

Tényleg baromira jó! Aszem elõre kell vennem a letöltési listámban, feltéve, ha megtalálom valahol! 😄

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Jó 5let, idén egyszer már szóba lett hozva, és akkor Met és Pápailaci is említett valamit, hogy az elkészítésében tudnának is tenni valamit.
Én meg arra gondoltam, hogy gyártatni kellene valamiféle galléros inget, amire mondjuk a liga logója (vagy mittudomén) lenne hímezve/nyomva. Ez érdekelne valakit?

Alexease
Grand Prix
Izelito. Hirtelen el kezdtem felvenni, de gozom sem volt mi lesz belole, mert meg az sem volt beallita, igy lelottem. De nem lett volna rossz, mert DVD codec-en volt alapban😊 Mindegy, majd maskor😉
Addig itt egy kis reszlet - kicsire tomoritve: Grand Prix (AVI, DivX, 5,5Mbyte)
Alexease
Bar eddig minden evben felvetodott, de egyszer sem jott ossze, ezert most csak erintolegesen megemlitem, hogy esetleg jo lenne a szezon vegere egy gravirozott tablaval egy kupat osszehozni😊 Mashol olyan szepek vannak (LFS, HGRTM), csak en vagyok ennyire bena, hogy keptelen vagyok fenyiteni es megszervezni hogy legyen valami😉
Aham. Köszi.

Alexease
A program figyeli, hogy mikor mesz le a palyarol. Ebbe beleszamit ha csak minimalisan is le mesz a csik ala.
Janusz meg a Highest Climber 14 helyes elõrelépésével! 😄

Alexease
Igen, igy azert izgalmasabb😊
Aham. Pedig úgy tudom hogy jó. Szóval illõ lenne nekem is megnézni már végre! 😊

Alex, meg tudnád mondani, hogy mit jelent a Riport-ban az 'On Track Laps'?
Ez a mutató mit takar? Lefordítani épp letudom (Pályán töltött körök), de nem tudom, hogy mi számít annak? Thx.

PuMy
Na ez tetszik. Legalabb most nem mindenhol Norbi van. <#vigyor>
Pole: IzI (190.222mph)
Winner: HaZso (128.568mph)
Fastest lap: Pumy (189.894mph)
Most laps led: Kiss Norbert (100 laps)

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
Nem nezem, ideges lettem😞 Tobb mint 2 oras, es mar a vege fele volt😞 Eddig egyszer sem lattam vegig, mindig lemaradtam rola😞((
Alex, nem nézed a filmet? Sajna végignéztem a adókínálatunkat, de nincs közte TCM. Ezt a filmet pedig már ajánlotta Dini is, majd megkeresem neten! 😄

Alexease
Nextel Cup, Texas
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
Nah joejt
Nagyobb rutin-al es higadsaggal kilehetett volna vedeni.
<#sir>
Papailaca
igen, de nem teljesen te voltál a hibás, egyszerûen annyi, hogy ha látod, hogy elõl valaki pörög,akkor te is lassíts, mert mindketten megszívhatjuk😊
Így is lett, de mondom, semmi gond<#lookaround>

Let\'s get ready to Rumble!

Utana nagyon lelassultal,motorodat gajra vagtam?
Utolso 10kor eleg nehez volt 2* olyan gyors voltam mint a tobbiek kivel Prezsi mert o is pit-el szalonozni kellett a palyan de azert szepen lehuzodtak de volt 1-2 kivetel<#vigyor3>
Papailaca
np😊

Let\'s get ready to Rumble!

Prezsi
Np, de döntsd el egyértelmûen hol akarod elengedni a lekörözõt és használd a tükröt (kaszni kikapcsolva) plusz a shift-F2-t futam közben akkor nem ér meglepetésszerûen ha utolérnek.

Ezt en is elmondhatom sajnos<#szomoru1>Szerintem nagyon lefarasztom magam treningen mert egyszeruen neha kihagyok es csak a gazt nyomom mint a hulye.Papailaca es Pontius-t utottem ki ha minden igaz de ha van mas is akkor toluk is elnezest.