NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki szerver atjarhatosaggal szeretne indulni, mindenkepp igazolja azis a tagsagat! Amelyik szerverre be van fizetve, az ottani szervezovel kuldessen nekem egy mail-t (alexease
THX!
De a HSW-n talasz kulonbozo NR hangokat, probalgasd azokat, jobbak mint az eredeti.
GPL, Clermont-Ferrand, WVM, 5Mbyte
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://www.f1-info.hu/
Ahogy igértem itt a filmrészlet a korabeli monzaipályáról.
De en amugy is a hosszabb palyakat szeretem, rovidebb szakaszokkal de sok-sok kanyarral, ahol rengeteget "kell" fekeznem, valtanom, gepeszkednem😊)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
GPL Silverstone (WMV, 6Mbyte)
Kinezetre meg ilyen. Ahoz kepest, hogy lassan 7 eves, nem is olyan rossz, de menni vele megunhatatlan😊))

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Én meg arra gondoltam, hogy gyártatni kellene valamiféle galléros inget, amire mondjuk a liga logója (vagy mittudomén) lenne hímezve/nyomva. Ez érdekelne valakit?
Izelito. Hirtelen el kezdtem felvenni, de gozom sem volt mi lesz belole, mert meg az sem volt beallita, igy lelottem. De nem lett volna rossz, mert DVD codec-en volt alapban😊 Mindegy, majd maskor😉
Addig itt egy kis reszlet - kicsire tomoritve: Grand Prix (AVI, DivX, 5,5Mbyte)
Alex, meg tudnád mondani, hogy mit jelent a Riport-ban az 'On Track Laps'?
Ez a mutató mit takar? Lefordítani épp letudom (Pályán töltött körök), de nem tudom, hogy mi számít annak? Thx.
Pole: IzI (190.222mph)
Winner: HaZso (128.568mph)
Fastest lap: Pumy (189.894mph)
Most laps led: Kiss Norbert (100 laps)
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Így is lett, de mondom, semmi gond<#lookaround>#lookaround>
Let\'s get ready to Rumble!