51527
-
pasztor #40750 Semmi gond, szólj nyugodtan, Dini.
Lehet, hogy van benne hiba, de ez úgysem hivatalos. -
Toya #40749 Szerintem meg ez az állás :P
Talán egyeztetnünk kellene :)
-
#40748 nagyban -
#40747 -
#40746 Bocs,hogy szolok Pisti de vmi nem lehet jó sztem.Mintha néhány embernek hiányozna egy futam. -
pasztor #40745 állás -
pasztor #40744 én is betegen vezettem tegnap, az öreg Earnhardt törött bordával is versenyzett. nincs kifogás! -
pasztor #40743 IGEN! -
#40742 Emlitette Zsó és benne vagyok.Én sem voltam sajna "top formában" mert sikerült összeszednem (a sok melo miatt) vmi bordaporc-gyulladást ugyhogy én is gyógyszereztem magam.Szerencsére már jobban vagyok igy azért bevállaltam.Remélem legközelebb már tudsz jönni.
Egyébként nem rossz a kép (valamin mesterkedsz )-csak nem meglesz az idei összes? -
#40741 Azért ez is széép ám:
-
#40740 Én már említettem Zsonak egy közös F1 néző, dumcsis hétvégét veletek, nála! :) Tegnapi napom borzalom volt. Olyan migrénem volt, hogy melóhelyről haza kellett jönnöm, ami szétrobbanó fejjel át a városon nem jó. Ráadásul örököltem a front érzékenységet, az elmúlt 2 hetem horror, 14 nap alatt elfogyasztottam 2,5 doboz Qualerint:( Szóval totál kikészít sajna ez a semmilyen-frontos időjárás. Este felnéztem ide, de versenyezni képtelenség ilyen tompa-fájós fejjel:( -
Redvin #40739 Sajna nem ment minden jol, igy tegnap meg nem tudtam indulni, de ha minden igaz jovoheten talan, de nem merem elkiabalni :D -
IzI #40738 Jott is csak elszalt lehet nem is akart utana visszajonni pedig nem mentem rosszul -
Toya #40737 Viski Gábor és valóban jöhetett volna. -
#40736 És az új srác is tedd hozzá!
Viccet félretéve jöhettél volna nyugodtan nagyon megbizhatóan köröztél. -
#40735 Pete, Alex, Red, CodeRed, nem leszünk így jóba', hol voltatok? :PPP -
#40734 HNR Nextel Cup, Texas
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
#40733 Köszi!
De miért nem jöttél versenyezni?(Készülj itt a tavasz megyünk túrázni!) -
Toya #40732 Paint Shop Pro, Photoshop és persze egy layeres template -
Redvin #40731 Hat errol van szo, egy moddolhato nr2k3 szintu szim kell :D -
#40730 Szimulator, Nextel 2006, szabalyok, modderek vannak: NROS... de azert meg sem egy NR2003. -
Redvin #40729 Kilehetne ezt is jatszani, csak kene 1 jol moddolhato szimulator, a tobbit a modderek megoldanak :) -
#40728 Milyen progi kell ahoz hogy tudjak szép autót csinálni? Mert gondolom ezeket nem a Paintshopba csináljátok. -
#40727 De:)
Hirtelen bekavart hogy a Sony az F1-et "vette el" utana meg az EA a Nascar-t;)
De elobb utobb a Nascar is a Sony kezebe lesz, foleg ha a PS3-al erositeni akar majd az USA piacon... -
#40726 Hát akkor szar ügy, mivel az Ea egy nagy szar! Azok maradjanak annál amihez értenek NFS meg ilyenek. Egyébként ezt nem bírom felfogni hogy miért kell mindenhol egy nagy cég kezében lennie mindenek! Egyébként igy van a WRC-vel is az is csak PS2-van. -
#40725 Az F1-es jogok vannak a Sony-nal, nem? -
#40724 Nem valoszinu, mivel olyan mint Papyrus mar nem is letezik. A masik dolog pedig, hogy a Nascar jogok 2010-ig az EA kezebe vannak. -
#40723 Nincs mar Papyrus:( Es hiaba is gondolkodnanak, a Sony-nal (PS2) vannak a jogok:( -
#40722 Az kár pedig jó lenne ha nem intenének le sárga alatt. Na mindegy remélem a Papyrus gondolkodik a folytatáson! -
#40721 Nem tudok rola, hogy lenne ilyen modositas. Ez valszeg mar engine szintu lenne, ami mar nem lehetseges... -
#40720 Sziasztok! Nem tudtok a játékhoz olyan javitást melyben benne vannak a Chase szabályok, a Green Wihte Chckered, és az új pontozási elvek? Ja és hogy rövid pályákon engedje a 43 autot? -
#40719 Bocs, de a hülye hangok átíródtak a gtp miatt, és tömegbe elnyomta a kocsim hangját, így nem "hallottam" a tapadásom, és megcsúsztam -
#40718 hát ennyi,
az első sárgát én gyártottam, sorry, Gio belassult előttem, én is lassítottam és kibillentem
a második sárgánál Gio pörgölődött elől, Pumyval, Janusszal kerülgettük volna, Janusz fel a falra és visszacsapódva eltalált, bigtimemotor -
#40717 Hát ez szép lett! Grat! Elsőre azt hittem Toya csinálta, mert csak a képet néztem! Ezt vedd dícséretnek!!!! -
#40716 THX!:) -
Toya #40715 Én pedig beállítottam az órát szintén ott :D -
#40714 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Texas, 147 kor, fast2
-
Toya #40713 Lesz ma egy új versenyzőnk :)
Az autóját innen tölthetitek le - sajnos a fórumba még nem tud írni, mert nem telt le az idő. -
Toya #40712 Igen valóban láttam. Az első játék volt amit a fix hardveres PS2-esen akadni láttam, azóta sem volt szerencsém hasonlóhoz.
Nem igazán manager rész van benne, hanem csapattársakat irányíthatod, de ez annyira bonyolult és nehézkes, hogy lényegében semmi értelme nincs (mert hát 200 mph-nél ki kezd el a kontrolleren nyomogatni gombokat és ikonok közül válogatni melyik csapattárs mit is csináljon? - grrrrr)
Szerintem ez annak ellenére is totális bukás lett, hogy konzolra megéri fejleszteni :D -
#40711 Hivatalos oldal, több videóval
A premier a Lowe's Motor Speedway-en lesz májusban a Coca-Cola 600 előtt, a kettes kanyar lelátóval szemben felállított óriáskivetítőkön, kb 30000 szerencsés ember számára :)
A hangok is érdekesek: pl Richard Petty, Darrell Waltrip is köztük lesz.