NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Igen az is tuti, figyelni kell ilyenkor kintre is. Es ez sajnos, ahogy Pumy is irta, mert elvileg ha betartana mindenki mindenhol a sebesseget, nem lenne ilyen gond.

Multkor ebbol volt is kavarasom, ott benaztam a pit vonal elott, mert ahogy beindultam a pitbe, kint valami keveredes volt, lassulas, en meg nem mertem bemenni, elkezdtem kutakodni a kirt sorrendben, es valakit jol fel is tartottam😊))))
PuMy
Amugy elvileg ilyen elo se fordulhatna ha mindenki rendes sebesseggel kovetne a pc-t.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Tihy
Igen, a pit bejárata más tészta, ott tilos megelõzni mást, aki kint marad a pályán, de utána már ketté válik a dolog, nem is lehet elvárni, hogy már aki bent van a pitben az még utána figyelgesse, hogy a pályán mi van, ezért nincs is bünti az ilyen martinsville eseteknél, de ahogyan mondtam a pit bejárata az már más dolog.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

PuMy
A vonal atlepeskor igen, a pitben mar nem szamit.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

A hétvégén majd keresek olyan replay-t korábbi futamokból, amikor azért járt a büntetés, mert pitbe térve a bejáratot úgy léptem át, hogy azzal egyidejûleg megelõztem a pályán maradt (és pozíció tekintetében elõttem álló) társamat. Ez a szabály tuti, hogy létezik.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
mire kell különösen tekintettel lenned? hát, a többi autóra😊

kérdezz nyugodtan, segítünk

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Elvileg: 😉
Ha mindketten mentek a pitbe, a vonal elott nem elozheted meg, es/vagy a pit-ben sem elozhetsz belulrol.
Nekem ez azért nem tiszta, mert volt olyan futamom itt Martinsville-ben korábban, hogy a pit kezetét jelzõ vonalat úgy léptem át, hogy ezzel pozíciót javítottam, és erre büntetést kaptam, mert állítólag szabálytalanul elõztem (a boxban). Most ennél a helyzetnél is ezt vártam volna. Ha Hazso be is lassított a pace car mögött, a többiek akkor sem elõzhetnék meg, a piten áthaladókkal egyetemben. Szerintem. De ha nem így van....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Viccet felreertve nyugodtan kerdez enis bombazom a nepet butabnal butabb kerdesekkel<#wow2>
<#nyes><#vigyor3>
Most fogom és letöltöm az egész HNR szabályzatot. Holnap meló közben elolvasom és tanulmányozom. Van valami megjegyzésetek azzal kapcsolatban, hogy mire kell különös tekintettel lennem?
Illetve ha valamit nem értek és hülye kérdéseket fogok ide írni, akkor kinevettek? 😄

Jokkor mentem ki itt az a lenyeg<#vigyor0>
Tihy
meg nem véletlenül van a pitben is felfestve a rajt-cél vonal, az ott is számít

Tihy
Nincs itt semmi bug, a negyedik képen látszik, hogy a pályán lévõk lelassítottak (a pace car már valahol elõrébb lehet) ezért már nehogy a pitben lévõ szívjon, arról õ nem tehet, akkor lenne bug, ha hagyná a progi, hogy a pace cart is megelõzze, de errõl itt nincs szó (legalább is a képek alapján)

Szerintem is gyere.Az a 3600 Ft 1 evre szerintem boven megeri es nem is mesz rosszul.Szal ne tetovaz<#vigyor3>
<#zavart1><#vigyor3>

Alexease
Ilyeket en is rendszeresen beszivok😉 Mogottem valaki tamad, gondolom inkabb elengedem, mert ha nyomul en meg menekulok (feltartani nem szeretek;P) akkor csak a gumimat koptatom feleslegesen (mar a verseny elejen) majd inkabb megyek mogotte, es ha elkoptatta a gumikat megelozom kenyelmesen😉) De ez nem jon ossze, mert miutan belassul nem tudom megelozni mert frankon fogja az iveket😊))) Igy marad a leszakadas a tobbiektol, es korozgethetunk ketten😊))
Az kötelezõ az ilyen vérre menõ csatákban! <#eljen><#eplus2>

Ja igen emlekszem megis loktelek 1 kicsit😊
A helyzet az, hogy én abban a hitben engedtelek el, hogy menj, ha gyorsabb vagy, és én inkább csak tartom veled a lépést. De valóban, egyre inkább kezdtünk elszakadni Tihytõl. Én a késõbbiekben kénytelen voltam Red-nek is utat engedni, mert egyszerûen gyorsabb volt nálam. Pechem az volt, nem volt idõben sárga zászló a futam vége fele, nekem meg muszáj volt pitre mennem tankolni. Történt ugyanis, hogy volt egy olyan közös pitünk, amikor úgy akartam eléd kerülni, hogy nem tankoltam. Pechemre még az elõzés sem jött össze, ugyanis egyszerre jöttünk ki a kijárón! 😄

Ezek szerint jol pit-em?😊
TSanyi 140. kor kornyeken jol lelasitottuk egymast ahogy elneztem nem nagyon akartal visszaelozni pedig adtam helyet vagy nem?😊
Megvan a rejtély. Szerintem ez a játék bugja. Izi miután a pályán keresztbe fordult, sárga lett. Miután a pitet nyitották a 4. helyrõl lép a boxutcába, és a pitben elsõként lépi át a célvonalat. A gép - tévesen - így õt tekinti elsõnek. Miután a pitbõl kijövet áthalad a célvonalon, már újból 4.-nek van sorolva. <#vigyor3>

Met
én az FPS-ektõl nem szoktam jól érezni magam😊

Évente járok kontrollra a szememmel. Állítólag olyan mint a sasoké. 😊 Szûrõszemüveget használok. A monitorom meg egy 8ms-es 19 colos Philips TFT, szóval annak sem kellene problámának lennie. Csak én vagyok "ilyen". Pedig letekertem már pármillió kilométert a gép elõtt. 😊

Met
nem kellene neked szemüveg vagy egy jobb monitor?

Szerintem csak azok a palyak farasztoak amelyiken sokat kell fekezni mert jobban kell figyelni fektavra + ellenfelre is hogy mikor fekezik
Nekem egy GTR verseny is elég megterhelõ. Megfájdul a szemem, a fejem és elõjön a szédülés is. Nem mindig, csak néha.

Na megyek, edzek NR-ben, hogy minél elõbb csatlakozhassam hozzátok. 😊

nekem csak akkor fárasztó, ha nincs senki a közelemben verseny alatt. ha Redet üldözöm akkor mindig túl hamar vége a versenynek! <#nyes><#wilting>

sajoati
szerintem fárasztóbb, mint egy 1 órás road verseny, azokon a pályákon ált. van pihi, itt a sárgát nem mindig nevezném annak, ráadásul az elején adódik belõle a legtöbb.
plusz ugye elõtte 2 óra (prektisz+kvali+hh) körözgetés.

de igazából pályája (+setup, ellenfelek) válogatja a nehézséget.

Endure, in enduring grows strong...

JuanG
ááááá

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nem jön vissza az a helyzet.
Azért áll ott a figura a pit végénél aki addig tartja neki a STOP táblát ameddig a sor el nem megy 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
a pitben elõzés csak ideiglenes...de nem szabad egynek venni a pitutcát és a pályát...

de akkor nem tudom hogy mi van, ha valaki sárga alatt mondjuk a 3. helyrõl csak "áthalad" a piten megállás nélkül...hova jön vissza?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Szóval ezzel azt akarod mondani, hogy a boxban is lehet ilyen módon elõzni???? Mindenestre érdekel az eset, és visszanézem majd a történteket...

A pitlimit 35 volt. Ez felérne annyival, hogy az élen haladó megállt a rajtvonal elõtt, nemde? <#hehe>

JuanG
nem olyan fárasztó mint egy 1 órás GTR verseny 😊)...no meg vannak sárgák...

JuanG
ha õ már a boxban van és ott az elõírt sebességgel haladva gyorsabb azoknál akik kint vánszorognak és megelõzi õket, akkor miért kapna büntit???

Mennyire nyúltok ki egy ilyen 200 körös multi után. Ha jól láttam ez gyakorlatilag másfél óra erõs koncentrációt jelent. Én még nem toltam az NR-t multiban sosem, de az AI ellen is igen fárasztó.

Gozom sincs mikor voltam elol es elvileg semmilyen feketezaszlot nem kaptam.Vegen meg kiderul csinalta meg1 szarvashibat<#confused>Igy is megviselt a verseny vegen tortent dolgok + elis faradtam elegge lehet azis kozre jatszott de ezt Tihy-t nem hiszem hogy erdekli<#vigyor3>
Ha a boxban elõzött volna, akkor azért büntetés jár. Én már többször szívtam meg így. Szóval nem errõl lehetett szó. A replay-t majd megnézem, de melóhelyen nincs telepített játékom! 😞

Tihy
Gondolom kint a pályán lassabban mentünk mint 35, de ha annyira érdekel, nézd meg a replayt, abból mindenre fény derülhet 😊

Na az elõbbi tézisem megbukott. Ahogy nézem a büntetéseket, õ a 62. köri dolgok miatt kapott büntetést. Ezek szerint mégicsak az élre kellett állnia valahogy 5 körrel a vége elõtt! De hogyan?

Akkor lehet, hogy a progi egy újabb hibáját mutatta be. <#wilting>
Ugyanis a Report szerint Izi a 115-ik kört vezette. Nos, ha õ akkor volt boxban, akkor átléphette elsõként a rajtvonalat (a boxban), viszont akkor az nem volt szabályos. Ahogy néztem szabálytalan elõzésért volt is neki egy büntetése, és ezt akkor kaphatta. Ha így történt, akkor pedig elég gagyi, hogy ilyen esetekben is lead lap-ként írta neki jóvá! <#banplz>

Tihy
Pont fordítva lehetett, õ ment ki.

A 115. körben hogyan kerülhetett Izi az élre? Zso ill. Tihy akkor kiment volna pitre?

Tihy
Nyugodt lehetsz, a bajnokság kimenetelébe biztos nem szóltál bele 😊, csak bosszantott, hogy nem szorongathatom meg egy kicsit HaZsot az utolsó körökben 😊, de már túltettem magam rajta, semmi gond.

Alexease
Mixed Cup, IROC, Martinsville
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
Bocs Tihy nem szandekos volt.Megint elojott a rutintalansagom pedig meg F2+space is volt.Es megtortent amitol legjobban feltem beleszoltam a bajnoksag kiemenetelebe<#szomoru1>.Pedig egesz versenyen mindenkit elengdtem aki menni akart😊mondjuk csinaltam 3 sargat rossz kigyorsitas miatt+100 kort 3-ba kellett menni elszalt franya 4. 😊
Alexease
En pont ezert nem indultam😊 Mostanaban amugyis szedulos vagyok, multkor meg golyozott is a szemem rendesen😉
sajoati
hú, ma nem hiszem, hogy írok vmit is (v. holnap) a verseny 40. körében megszédültem rendesen, alig bírtam retirálni. aztán jobban lettem, de abban az állapotban csak kártékonykodni tudtam volna.
hate ya, martinsville!

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Na jó.....még gondolkodom 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.