51527
-
72TSanyi #40872 Üzenet a HNR Light team tagjainak! Elfogadták a nevezésünk még 1 nappal a határidő lejárta után is! -
#40871 Azzal nincs gond, 100Mbit-es a szerver:) -
B Lori #40870 Tihyvel mentunk kozel egymáshoz meg elozgettuk egymast és azt mondta nem volt gond és nalam is rendbe volt,hogy ha tobben vannak bent az nincs hatással a pingre? -
#40869 Szerintem nem lehet gond, mas is megy ilyen parameterekkel (Ping: 80-111, Quality: 100). A koridovel meg nem volt gond, bar versenyben nem az szamit, de azert megis:) -
B Lori #40868 Koszonom a lehetoseget!!!!!
A reakciokbol itelve elfogathato ping igy most már csak a hivatalos megerosités kell hogy johetek-e és akkor már csak a reszleteket kell megbeszélni :)
Egyébként nagyon elvezetes volt :))) -
Igen tudok:) Ilyenkor tavasszal-nyaron mar nincs gondom, foleg bicikli miatt is, de iszom boven. Valszeg a tel gyalaz le teljesen, a mozgashiany... -
#40866 egy csomó topicba berakott egy smile-t, hsz vadász -
#40865 Mit csinált az arc? -
#40864 Az teljesen korrekt, én is ugy építettem össze. -
#40863 nem:)
mondjuk, hogy tudsz e inni útközben -
#40862 Tudom hogy friss reg vagy, de ezt jobb ha abbahagyod, mert ban lesz belole;) A rF-bol mar toroltelek:) -
#40860 Nekem nincs fenykep rola, de majd megorokitem:)
Amugy egy epitett biciklim van, alkatreszenket szereztem be, rakattam ossze;) (Mali alu vaz, Kalloy stucni, FSA csapagyak, RTS teleszkop, Sachs hajtokar, Shimano STX cuccok, Cateye "vilagitastechnika" :DDD). Nem egy mai darab, de nekem boven jo:) -
#40858 Azert van bicikli ut is (ugy-ahogy). Forgalomban azert en sem szeretek menni, csak ha nagyon kell. De viszonylag szerencsem van, mert a munkaba jaros utvonalam viszonylag bekes:) Egyedul amikor a "hegyre" tekerek fel, akkor vagyok "veszelyben" :)))))) Foleg, amikor a kocsog BKV-s kek busz, tol felfele az uton, 30 cm-re mogottem, nekem meg elfogy a sebesseg a valtorol, es nem gyozok menekulni:))) -
januszx #40857 Bp-n???
eletbiztositasod van? :)
soha nem ertettem, hogy emberek hogy mernek ott bicozni...
-
Debilon #40856 valaki tudna nekem tippet adni, hogy miért alacsony a quality a nr2k3-ban ha csatlakozom a szerverre?
szerettem volna a teszten résztvenni, de 78-ról szépen lassan lement a quality 60 környékére és iszonyatosan laggolt.
semmi nem ment a háttérben (kikapcsoltam IRC-t, böbgészőt bezártam)
XP tűzfala aktív egyedül, de nascar engedélyezve benne. -
#40855 Nagyon helyes, én is bringázom, még régebben Monti Downhill versenyeken indultam is.
Mondjuk amikor szoktunk feljárni a hegyre engem is ki szoktak akasztani, mondjuk én nem szarozom ha elém jön neki megyek. Mondjuk ebböl már volt veszekedés ordítozás.
Tudom nem ide tartozik:(Laffite), de ezt berakom:
Ez az enyém!!! -
#40854 Persze hogy van. Ontsem nyakon oket?! Vagy mi van?! :))) Vagy ott voltal a hidon Te is?! :)))))) -
#40853 kulacs van a bringán? -
#40852 Ja;) -
#40851 Bringázol???
-
#40850 Amugy alig tudtam hazaerni:) Biciklivel! Olyan "katasztrofa turizmus" van a varosban, hogy szornyu:))))))) A Lanchidon szinte csak oroszok voltak:D Meterenkent all egy ember, ket sorban, es mindenki fenykepez, filmez:)) -
#40849 INDITOTTAM TESZT SZERVERT, tobbekkozott Lorinak. De aki tud, mehet be korozgetni, Aero88 MOD van, Poconoval. Az IP-t mindenki tudja, a password: testtest. -
B Lori #40848 Ja,ez csak a multiba mukodik a single-be nem tudtam átálítani :) -
#40847 mind a két szériában fix-et használunk, és egyedül a steering ratio-t lehet változtatni -
B Lori #40846 Kész vagyok a tesztre....csak a ping lesz nézve vagy az is hogy eggyáltalán korbe tudok-e menni a pályán? :))
Azt még le se írtam hogy DSL 2048 / 384 van.
Tegnap este kipróbáltam ezt a Pocono setup-ot mert eddig mindig sajátot használtam és nem is volt olyan vészes úgyhogy ezzel a kormánnyal is lehet szolidan menni.Egyébként a fix setupon lehet változtatni (steering ratio) vagy ebbe a bajnokságba nem fixet használtok?
-
#40845 OFF
Április 21.én elkezdődik a Richard Burns Rally bajnokság
ha valakit érdekel szóljon privátban
ON -
IzI #40844 Nem fontos:) -
pasztor #40843 Ha nincs vele gond, akkor eddig igazolatlanul hiányoztál! -
#40842 he? -
#40841 hi, skacz, nem adtam le, de TSanyinak megirtam a mobilomat, meg vagyok icun, keressetek! :) -
#40840 Más:
Most pénteken sajnos megint kések-ez önmagában nem lenne gond de nincs is itthon senki aki belépne helyettem-ezért ma megpróbáljuk azt,hogy Sanyi belép helyettem a gyakorlásra én meg majd kb 22.40-kor megpróbálok belépni a futamra.A pitből nem jövök ki csak szeretném tudni müködik-e ez igy akkor pénteken ez lesz a megoldás. -
#40839 Az április 8.-ai 12 órás GTP endurance versennyel kapcsolatban lenne Sanyinak (pillanatnyilag nem tud gépközelbe jönni) infora szüksége.Jó lenne ha SajoAti (vagy vki aki jó angolos) tudna segiteni.A lényeg,hogy a kocsi festése amivel menni fogtok el van-e küldve ha nem akkor hová kell küldeni?Remélem vki tud segiteni és köszi érte!!! -
IzI #40838 user error mi?:) -
#40837 pedállal semmi gond (no momo hiba), én kb. novemberben vettem, egyelőre tök jó :)))...egy havernak is ez van már egy éve kb. és neki sincs pedál gondja... -
pasztor #40836 Ja, árban kb. egy kategóriában vannak, a Logitech kicsit olcsóbb is, és a PS2-n (ha van) is használható. -
pasztor #40835 Én is egy ilyenen gondolkodtam, de én tavaly vettem egy Thrustmastert (Ferrari Enzo FFB), és sajnos több gondom is volt vele (rugók, érintkezök törése). Support kb. nulla, hiába könyörögtem cserealkatrészért csak garanciális cserét csinálnak, de arra egy elfoglalt Nascar versenyzö nem ér rá.
Én - többek tanácsára - egy Logitech Driving Force Pro-t rendeltem inkább (bár a pedál vészesen hasonlít a Momo-ra). -
#40834 Remélem, ezúttal jól adom meg a linket:
Pocono, 88mod, fast2 setup
A steering ratio-t mindenki saját ízlése szerint változtassa majd... -
B Lori #40833 Ha minden jól megy akkor holnap lesz a teszt.
Megfogattam Tihy tanácsát és felraktam még eggyet,sott még az E-re is telepítettem eggyet így már 3 NR van a gépemen :))) -
#40832 Néz körül a Saturnban. Én a MOMO-t 19000-ft-ért vettem. -
#40831 Most értem haza,csak érdeklődnék,hogy megvolt-e próba és hogy sikerült?Jöhet-e Lori versenyezni?