NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Red: Futam alatt nem tudtam irni, mert a billentyûzetem kiesik a karom hatótávolságán, ezért nem irtam vissza normálisan. A megpördülésem pedig amiatt volt, hogy miközben majdnem melletted voltam a belsõ íven a 4. kanyar után, beintették a sárgát, és nem akartam melletted elmenni. Ezért elvettem a gázt és befordult az orra. Szóval nem miattad volt, csak ezt leírni futam alatt egy pöttyet rázós lett volna 😄

Meg sok volt a sieto ember es ebbol adodoan jott a megpordules nem egyszer elottem zajlott le.Nem haragszok senkire csak legalabb sargazaszlo alatt probaljuk normalis tavolsagot tartani a masiktol folleg amikor kinyit a pit es zold jelzes elott.<#gonosz3><#vigyor3>
Belülrõl nem szabad elõzni! Ezt vedd figyelembe, ha már nem maradsz az elõtted lévõ mögött kigyorsításkor. Akkor megúszod az efféle büntetéseket. Egyébként én láttam az esetet, akkor pont elõttem voltál. Egyébént szerintem feltûnõen sok volt megint a mûszaki hiba ezen a futamon. 😞

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Ez borzalmas futam volt<#szomoru1>Kiloknek,belemegyek elottem keresztbe allo kocsiba+egyesek nem tudnak sargazaszlo alatt normalisan menni(km-re a masiktol)azt utan a fekete zaszlo mert zoldnel szokas szerint megint nem altak jol es en meg elmegyek melettuk mert belassultak mint allat.Azt vegere sluszpoen motorom elszal.
Alexease
<#szomoru1>
JuanG
ilyen se nagyon volt még bassza meg! elszállt a program exe hibával!

BOCS MINDENKITÕL AKI EMIATT MEGSZÍVTA!!!<#shakehead>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, Phoenix, 156 kor, Fixed Setup (FAST2)
Alexease
ANDRAS!
Ha erre jarsz, kuldj nekem egy mail-t, mert kuldenem a jelszot😊
THX!
Alexease
Megtortent😊)
JuanG
Alex!

Ciccio és én befizettük ma a szerver díjat!!! Keress meg lécci ICQ-n a jelszó miatt!!! 290-462-204

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
OK!
DTap
Remélem még nem késõ jelezni (ma jöttem rá,hogy már csütörtök van),hogy holnap csak 22.10-re tudok jönni,ha lehet a "szokásos" 10 perc késleltetést kérném Alex!Köszi!

<#worship><#worship><#taps><#taps>

Cowek
A superteambe nem mernék jelentkezni, de ha potyateam is indul, rám számíthattok :-)

http://www.f1-info.hu/

sajoati
nov19, de icq

Endure, in enduring grows strong...

Mikor kezdodne?
sajoati
a verseny 5 órás, kitartási verseny, én elsõsorban arra gondoltam, hogy mivel alig van hely, esetleg mehetne HNR superteam, mint múltkor.
ha õk nem érnek rá, akkor mennék én+akinek kedve van.

de esetleg lehetne 2 magyar csapatot is, ez egy nagyszerû event! 😊

icq 152-112-481 itt gyorsabb es egyszerubb megbeszelni szerintem😊
Engem lehet erdekel,de tobb info kene rola.Angolt nem vagom igy honlap kiesik😊Melyik nap lenne hany oratol stb😊
sajoati
ááá, már lehet késõ, talán backup teamnek, de ki tudja, tán már annak se, lehet jelentkezni még a Bullrun 1000-re! (1000 kilométeres rész Bullrun tracken, óriási hagyományokkal, és AD67 moddal!!)

lenne kedve vkinek megpróbálni? (2 fõs, illetve tán van 3. sofõrre is lehetõség)

http://www.thepits.us/br1000/index.html

JuanG
<#worship><#szomoru2>...nemegyszer szurkoltam Neki...

Cowek
Szerencséd van, regisztrál valaki a mailcímeddel az "ilovespammers.com"-on <#eplus2>

DTap
Sajnos már 6 éve...#99

Itt érdeklõdj: http://www.invictus.hu

PuMy
Egy kicsit eltevedtel. Met, tedd amit tenned kell. <#hehe>

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sajoati
ne mondd, hogy most meg is csináltad! 😊) öö.. ilyet majd lehet kérnék vmi jövõ évi mixed autóra! cool! 😊

Remek lett , ha még a verseny is ilyen lett volna......<#eljen>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
Mixed Cup, Spa Night, GTP
- Eredmenyek
- Visszajatszas

Az írásokat tényleg öröm olvasni 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Esküszöm megcsinálom neked a HPCC-s South Park kocsit valami alapra 😄

Mármint ezt 😊 Gondolom mindenki tudja melyik Jimmy 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
köszönöm, köszönöm, micsoda remek közönség! (c)-Jimmy of SouthPark 😊)

majd igyekszem kicsit komplettebben. meg minden. na jo8 all!

HaZso
Ez igen, le a kalappal!
<#eljen><#worship><#worship><#eljen>

DTap
Ez annyira tetszett,hogy már nevetve gondolok vissza a tegnapi kinlódásra miután rekordsebességgel kapcsoltam ki a gépet mérgemben.Persze visszagondolva csak magamra lehetek mérges,talán nem tudtam kezelni kellõen,hogy jó helyen mentem de az elõnyöm tetemesen fogyott és túlvállaltam magam,és innét már csak lefelé vezetett az út.És innét kezdödött a görcsös akarat,hogy visszamásszak valahogy ami kinkeservesen összejött mindig el is uszott.De azthiszem HaZsót leszámitva hasonló a tapasztalata a többieknek is.Ezuton GRAT Janusznak!Szép volt!Irásodnak köszönhetöen már más szinben látom a tegnapi napot!Bocs a 28-as még nincs "felragasztva"...<#worship><#taps><#worship><#taps><#worship>

sajoati
aszta királyságot!! 😊) a mi autónk! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

DTap

PuMy
Jaja, en is csak neztem. <#vigyor>

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
Ez az AD67 MOD eleg nepszeru lehetett az NR-hez, mert a Pits ugy nez ki tulepte a napi letoltesi limitet (10Gb) 😉))))
Met
<#wow2><#taps>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
akartam írni egy versenyrõl versenyre összefoglalót (azért a hosszabb felvezetés), de rá kellett jönnöm, hogy a legtöbbön kiestem a <5. körben. nagyon durva losing streak. 😊

(pedig 1-2 egzotikumra még emlékeztem (pl. sanzik 1 tankos 4. helye Silverstone-ból, Alex maiden victory-ja Glenben (a no-restartos rajtbaleset után <#rinya>), vagy Norbi tündöklése és bukása Le Mans-ban (+a drag race, amihez még mindig nem csináltam pályát).)

Alexease
Koszi, de kibirjak😊)) Inkabb nem matatok a hetterben.
Jolesz holnapra is nem kell azert sokaig fenn maradnod.Aludjal nyugodtan😊<#kacsint>
sanzik
Turkálgass,nyugodtan. Nem okoz gondot.
Alexease
<#wow2><#eljen><#worship><#taps>
Megy fel a HNR-re ...😊 THX!
Alexease
Lesz replay es egyebek, csak tegnap elbenaztam, ma meg most ertem haza es mar megy a HGTRR szerver, nem akarok nekik a hatterben turkalni😉) Ejjel kilinkelgetem oket. Sorry.
ChevyG
kááár<#rinya>
Tihy
<#worship><#worship><#taps><#taps><#eljen><#taps><#taps><#worship><#worship>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Replay nem is lesz vagy nem lehet?<#wow3>
Cowek

sajoati
á, sortörések!!! 😞(

sajoati
kicsit ilyen is lett, kicsit olyan is, de ha már bepötyögtem, csak elküldöm .
:-)

Egy korszak alkonya - véget ért a GTP szezon

Preludium

...Jimmy nagy gondban volt...autójának -- lelki szemei elõtt már sárgára kopott -- gumijai

csikorogva készültek megadni magukat a szezon egyik ritkaságának számító tekergõs pálya

kanyarjaiban. "Ezt a felfüggesztést nem erre tervezték, nem erre tervezték, nem erre tervezték" --

zsolozsmázta magában, miközben a dimbes-dombos aszfaltcsíkon terelgette a 2004-es Ford Mustang

NEXTEL CUP car-t, próbálva számûzni a fejében pirosas árnyalatot felöltõ abroncsok rémképét. Azt

ugyan nem tagadhatta, hogy Glen sikánjai körrõl-körre mosolyt csaltak arcára, de az egész hétvége

alatt érezte, ilyen pályára nagyobb tapadás, a földhöz szinte odaragadó autó kellene, valami

olyasmi, amivel a nyuszik mennek a Nagy Vizen túl, a távoli Európában. (Vagy Japánban? -- már nem

emlékezett, különben is, kis híjján nekiszaladt az egyik megpördült cimborájának.)

...

Fél évvel késõbb aztán megszületett a sorozat, amelyre vágyott: GTP-nek hívták, és a számára

ideálisnak tûnõ, szárnyakkal fölszerelt, 800 lóerõs gépszörnyeket vonultatta fel, a világ

válogatott road pályáin. Eleresztett egy igazi (valójában imitált) dél-texasi "yeee-haa"-t (ejtsd.

jííha!), és felbontott egy jéghideg Bud-ot. Leült a székébe, maga elé tette a nevezési lapot, ám

abban a pillanatban, ahogy az elsõ betûket a papírdarabra vetette volna, valami távolról jövõ,

gonosz félelem kerítette hatalmába. Fagyos izzadságcseppek gördültek végig gondozott sörhasán, és

ahogy az imént olvasott szavak értelme elméjébe hatolt, kaput nyitott a téboly és õrület démonainak. Vad vihogásba kezdett, és feltépte asztalának legalsó fiókját...

Az arrajárók -- varjak, prérikutyák, kóbor lelkek -- egyetlen lövést hallottak csak, mely

vészjósló mementóként visszhangzott az arkansasi sivatag kietlen éjszakájában. Odabent Jimmy

sötét vére komótosan csordogált az átlõtt fejbõl a jelentkezési lap frissen nyomtatott fejlécére:

HNR - GTP Bajnokság -- csatlakozz te is! (csak magyaroknak!)

--

Magyarországon ekkor hajnalodott, a csípõs hideg elõl szobáikba menekült versenyzõk beröffentették

monstrumaikat, bekészítették a csipszet-kólát, és nekiláttak a hétvégi gyakorlásnak, mert tudták,

hogy napokkal késõbb a silverstone-i ex-reptéren kezdtét veszi:

A leggyorsabb szezon

Tudtuk, hogy kemény dió lesz a GTP. Rendben, ez így nem igaz: hittük, hogy kemény lesz, de úgy,

mint mondjuk egy átlagos széria; nyomni kell a gázt, tövig -- vagy azon túl, ugyanakkor reméltük,

a kitûnõ aerodinamikai megoldásokkal bíró jármûvek szélsebesen fognak röpülni, át tüzön-vizen (vö.

Eau Rouge), így a nehézségekért az élmény bõven kárpótolni fog minket.
Ehelyett most egy kétarcú entitástól búcsúzunk, ami versenykörülmények között nem felelt meg az

elvárásoknak. Ki tudja miért, de itt egy jégen csúszkáló, mini-szárnyas rakéta gyorsabb tudott

lenni, mint a semleges, határozottan forduló, egyenesekben az elõzõhöz képest csak poroszkáló

társa.

A záró menet: Spa -- éjszaka, mondhatni kvintesszenciája volt az elhangzottaknak. Istentelen

élvezet enyhén módosított fast setuppal, teszem azt egy Mazda volánja mögött végigszáguldani a

belga pálya hegyes-dombos festményén, idõre egy 2:06-08-as karikát futni... Aztán megjelennek a

gyorsabbak, süvítenek 200 mérföld per órával az egyenesben, az egyszeri 28-as sofõrje meg mit

csinálhat mást, veszi lefele a szárnyat. És a sebességgel oda a fun is.

Így nem csoda, hogy a futam mindezek nonplus ultrájaként két restartot is hozott, részegnek ható

versenyzõkkel, akik pl. az említett Vörös Vizet, vagy épp a két gyors balost (valahol a pálya

közepén) nem tudták bevenni. A sauberem emellett komoly gázfröccsöket adott véletlenszerûen,

amiket a lassú kanyarok nem díjaztak, így ismét szégyenletes eredménnyel tértem vissza a boxba.

Ha jól belegondolok, a GTP-szezon egyetlen pozitívuma az oldringi pole-om, és az a várakozás volt,

ami az egész évadot megelõzte. Illetve a saját festésnek is örültem, hogy össze tudtam hozni, de

ennyi. Legalább három, de inkább öt rajthozállást föl tudnék sorolni, ahol kb. tízszer annyit

vártam, mint amennyit kihoztam magamból.

Részemrõl azért nem temetem örökre a C-osztályt, de idénre köszönöm, elég volt!

Postludium

Ajtócsapódás. Felbõg egy Dodge V8-as... a kamera elõtt egy ütött-kopott, koszos-mocskos, fekete,

28-as rajtszámú dinnyeszállító döcög tova. Az emberek hangosan káromkodnak utána.