51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • JuanG
    nem, az akkor volt mielőtt kiléptem a futamról...

az ominózus eset pedig akkor amikor 3. voltam hazso és toya mögött, az első kerékcserénél...és tényleg valami előzésről beszélt, 45 fölé nem mentem, és stopngo -t kaptam...bug volt sztem...
  • DTap
    Sajnos a koccanást követően oldalazva csusztam a falnak és ugy is pattantam vissza (nem láttam semmit se + az oldalazó csuszás miatt elvesztettem a teljes sebességem).Megállás után ESC-et akartam nyomni azonnal mert tudtam,hogy igen rossz helyen vagyok(visszanéztem és jól sejtettem,hogy pont az út közepén) és ugye kocsi még "egyben" volt jó lenne megmenteni.Sajnos kevés volt az idő mert más ott is voltál.Bánt,hogy te estél ki harmadik "félként".Meg azért is,hogy ennyire a végén volt és,hogy ez az 1 esetem volt egész futam alatt de nem usztam meg...
  • Tihy
    Dénes, az esetünk előtti pillanatban nem szállt el a négyesed? nem azért lassultál egy kicsit? Mert nálam úgy tűnik a replayból, hogy mikor akarsz váltani 4-be csak üresen pörög a moci...aztán jövök én hátulról :(
  • CodeRed
    Nem voltam körhátrányban és nem léptem túl a sebességet.Aztmondta a spotter, hogy előztem a pitben....csak nem tudom kit
  • Tihy
    azért is longest line ját, általában
  • Toya
    A sebességtúllépésért a sor végére küldött a program, tudom mert az velem is megtörtént :P
  • Met
    Nem azért kaptál feketét mert korábban mentél be a pit-be? Néztem is, hogy Te is körhátrányban vagy de mész be. De a Reportban benne lesz miért kaptátok.
  • JuanG
    az nem számít, azt CodeRed is tudná ha sebesség túllépés miatt kapott volna feketét...
  • JuanG
    vannak fenn sokan attól függ hol? ...ha az itteni szerverre akarsz menni akkor az nem fog menni :)...
  • gordon 24
    Lehet nem tudom én nem voltam ott ez csak tipp volt.
    De az tény kicsit gyorsabban ment (szerintem)
  • Neoncsoves
    Most van fent vki? :) Mert megnezem asszem megvan :P
  • JuanG
    megy
  • Neoncsoves
    Sziasztok! Megy eredeti nelkul neten? Köszi a választ!!
  • JuanG
    de előtte már sztem megkapta, mint ahogy én is...ez valami bug volt...
  • JuanG
    ott mentem előtted és akkor én is feketét kaptam , és nem pitspeeding miatt hanem valami más miat, hogy leelőztem valakit (vagy mi)???...el is baszta a kedvemet (pláne a sok sárga után)...

aztán a Dtap - Tihy balhénál nem tudtam Dtap-ot kikerülni, arra számítottam hogy megy tovább balra még (nem áll meg), sorry!
  • gordon 24
    Én nem versenyeztem!! (hisz tudjátok)

De ha figyelmessen nézed egy pillanatra átlépted a sebesség határt. 45 helyett 46-tal mentél kb 0.00000001 s ig. Ez egy gyökérség volt a program részéről.

Öszinte részvétem!!!
  • CodeRed
    Légy szíves valaki mondja meg nekem, hogy miért kaptam ezért fekete zászlót?
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Phoenix, 156 kor, Fixed Setup (FAST2)

• Met
    jobb ha olyan csinálja aki szokta:) versenytáv meg beállítások miatt
  • gviski
    oké, igaz ha tudnám hogy a serverren melyik iconra kénne menni, meg hogy mit kell beállítani akkor én is tudnék servert inditani
  • Met
    majd ideírnak ha megy már
  • gviski
    látom még nincs server
  • gviski
    ok tnx
  • Met
    ugyan az mint múltkor
  • gviski
    Hi!
    Jelszót honnan lehet megtudni?
  • sajoati
    HNR Light csapattagok! Cowek már küldött magáról vmit, esetleg a törpiek is írhatnának, amit leadtok (nicknevem_kukac_freemail_pont_hu-ra), azt továbbítom a szervezőknek, és ha rátok kerül a kamera, akkor rólatok fognak beszélni...

esetleg vmi pilótasorrendet (ki kezd, kire vált először, stb.), hogy tudjanak rólatok beszélni a közvetítésben, lécci-lécci.

bármi jöhet: név, életkor, lakhely, foglalkozás, család, állatok, kedv. zenekar, kedv. autó, tökmindegy! :)

ja, és aki kívácsi rá: www.rlmtv.comITT LESZ A KÖZVETÍTÉS, RÉSZLETEKET NEM TUDOK :)
  • Ciccio
    Részemről OK
  • DTap
    Este 22.05-re tudok jönni ha tudtok várjatok meg!Köszi!
  • Toya
    Hát ha nem volt semmi gond, akkor gondolom legegyszerűbb ha elküldöd a jelentkezésed és Alex tuti megkeres.
  • sajoati
    az lesz, hogy mész pénteken versenyezni és hevvelni a fant. :)
  • B Lori
    Most akkor velem mi lesz,várnom kell a végleges dontésre vagy elkuldhetem a hivatalos jelentkezést?
  • sajoati
    über rulz! :) me szeret depi zaxiz.
  • DTap
    Feltettem ide a multkor készitett Fordot akinek bejön leveheti.
  • CodeRed
    Ez akkor is
  • Alexease
    rFactor PCC Bugatti High (WMV, 60Mbyte)

Sajnos nagyobb felbontasban nincs, mert csak 400x300-ban tudtam felvenni, beszaggatott rendesen (pedig lassitva volt);) Ez egy High-ban tomoritett verzio.

A motionblur-t en is szeretem, elvileg minden mozgas alapja:) Itt most nem a funkciojat hasznaltam ki, hanem a kamera elmozdulasokhoz akartam szellemkepet adni (a zene vizhangjai miatt), a sebesseg es az irany fugvenyeben:) Ugy-ahogy osszejott;) De ez inkabb csak egy "demo"-nak lenne jo - mint ahogy elkepzeltem - mert tele van kamerabeallitasi, vagasi, idozitesi hibaval:(
  • DTap
    Nagyon jó!!!
  • CodeRed

Ez QRVA JÓÓÓ!!!! Énis imádom a motion blurt és használom is előszeretettel :-D
    Feeling nagyon ott van kira!!!Amúgy Kill Bill-ben van még 1-2 zene ami autós movie alá szintén betehető :-D
    Nicsen meg nagyobb felbontásban a cucc?
  • Alexease
    Ha mar nem voltam versenyen, beteszem, mivel kuzdottem 3 orat:)

rFactor PCC Bugatti (WMV, 10Mbyte)

• DTap
    Köszi Sanyi! Müködött a dolog.
  • Giovanni #40873