51527
-
#40951 Hát ez az élő közvetítés nagyon komoly.
Azt hittem csak kis karikák köröznek majd felülnézetben,de ez mintha rendesen nézném a versenyt. És folyamatosan megy a kommentár. Nagyon jó!!
Ha jól vettem ki akkor 14. a HSW team és talán 17-en lehetnek még versenyben.
Szóval hajrá! -
#40950 ok, a lényeg, hogy nem feladni. :) néha versenyben levők számát is megírhatnátok, meg ilyesmi :) -
#40949 3D-s hang ki van kapcsolva a jatekban? Esetleg a DXDiag-nal a gyorsitasat is le lehet venni egyel. -
72TSanyi #40948 20:38-kor újabb kényszerű cserénk volt. Vissza kellett adnom a volánt, mert jelentkezett a gépemen az a fura hiba, hogy a hang elszáll, és helyett csak valami fura cincogás hallatszik. Így képtelen voltam 1:41-nél jobb köridőket menni, így Gio, aki talál ez alatt a 35 perc alatt, amíg bent voltam max addig juthatott, hogy bekészítette magának a vacsit a közvetítés nézéséhez.
Kiszedem a gépből az audigy káryámat, megnézem, hogy az okozhatja-e valamilyen formában a hibát.... -
#40947 hajrá, szurkolunk! :) szerintem már az siker, hogy a technikai részeket megoldottátok. :) 4 és fél perc egy 12 órás versenyben könnyen ledolgozhtató ;-)
van, aki tudja nézni a közvetítést? volt szó a magyar csapatról? -
#40946 Megtörtént a váltás. Nem éppen a legsimábban. Utolsó fél körben hátulról meglöktek és az oldalamra fordultam. Így vontatást kellett kérni (4:30mp) Úgy hogy elvesztettük a kategória 3. helyet. Sanyi az 5. helyen váltott engem. -
72TSanyi #40945 Gio ezekben a pillanatokban áll ki tankolásra. Utoljára a 18:26-os kényszerű pitelésén (szélvédő tisztítás :D ) járt ott. -
#40944 -
72TSanyi #40943 Semmi probléma Gio netjével, 18:20-kor vette át a volánt, és azóta nyugodtan körözget. -
#40942 jó kérdés nem tudom-talán ha vki olvassa aki tudja informál minket. -
IzI #40941 Vegulis ki lesz a 3. versenyzo?Mert tegnap gio netje nagyon rosszalkodott -
#40940 Felül fut folyamatosan,nagyon profin meg van csinálva!Jelenleg a mieink 14. helyen állnak.Sok sikert nekik ezuton! -
IzI #40939 Most mar jois.Es van valami lista ki hanyadik? -
IzI #40938 Van is adas?Mert en nem latok semmit -
#40937 -
72TSanyi #40936 Az alábbi linken élőképen nézhetitek a futamot. http://www.rlmtv.com/
Itt a fejlécben szereplő 'Launch BroadCast'-ra kell kattintani, és már nézhető is..... -
#40935 az http://www.rlmtv.com/ -on a launch broadcast-ra klikkelve, pedig az élő közvetítést lehet nézni a kommentárral -
#40934 Megtörve bár, de tartja Cowek a kategória negyedik helyét. Abszolútban pedig 19. Egyébként a 22. helyről rajtolt. -
#40933 ha valaki nézi, majd kommentálja már nekünk, akik nem tudják nézni :) -
#40932 -
#40931 Ha valaki követni szeretné a 12 órás GTP futamot, akkor látogasson el ide:
http://racelm.com
aztán klikk a LIVE Server Listing menüre, majd az SSCA GTP Day-re -
#40930 úgy értem a sárga után a rajtnál :) -
#40929 a lényeg hogy legközelebb ne állj be az 1. és a 2. közé lekörözöttként :))) -
#40928 nem -
#40927 - ha sárga van és körhátrányba vagy akkor nem tudsz rögtön kimenni amikor kinyit a pit, csak a következő körben, a spotter mondja is
- amikor mondja a spotter, hogy a következőre zöld jelzést kapunk akkor be kell mennni belső ívre, egész előre, ilyenkor vagy egy előtted levő körhátrányos autó mögé kell állnod vagy ha Te vagy az első körhátrányban levő akkor a pace car mögé-az első mellé kell állnod
Ha valamiért nem akarsz előre menni (nagyon le van zúzva az autód és nem akarsz bajt okozni, vagy csak simán nem akarsz bajt okozni) akkor nem kell előre menned, viszont ha te lennél legbelül az első ( tehát mögötted még van körhátrányos) akkor velük cseszel ki ha nem mész előre, ugyanis ők nem előzhetnek meg, ilyenkor hajts át a piten (vagy még korábban) és a sor végére kerülsz.
Remélem nem sikeredett nagyon bonyolultan leírni.:)
Segítség, hogy a spotter dumáját szöveges formátumban is meg lehet jeleníteni, ha esetleg az angollal van gondod, készült a progihoz magyarosítás -
B Lori #40926 Lehet hogy csak akkor hajol előre ha valami akció van,vagy inkább állíthatja a támlát csak most a felvétel kedvéért arra a rovid idore nem tette meg......egyébként ugy vezet mintha az igazi autóba ulne.
Azt a kormányt én is elfogadnám :)) -
#40925 szétrohadna a derekam, ha így ülnék végig egy versenyt :) -
#40924 Állat az a kormány!!!! -
B Lori #40923 Persze,csak most látom hogy megváltozott a neve azért nem megy :) -
B Lori #40922 Ez érdekes...próbáld meg bemásolni a google-be,nekem ugy mukodik
http://www.santiagoracing.com/videos/GatewayJSNASCARNation.wmv -
#40921 Tnx a tegnapi versenyt, de ugy láttom még egy kicsit gyorsulnom kell, és nem hibázni, ezt a sárga zászlós részt nem nagyon értettem, de most már kezdem.
Ezt a gtp honnan lehet leszedni? -
#40920 Itt nincs semmi -
B Lori #40919 Es az nem lehet hogy a sárga érvénybelépése után változott a sorrend,sajnos a replay azt nem mutatja. -
B Lori #40918 Azt hiszem ez a video itt mindenkinek erdekes lesz :)))
Denny Hamlin és a NR2003 -
#40917 Esetleg nincsen valakinek linkje a GTP 1.0-ás verziójához? -
#40916 ez lett elküldve... nagyjából az, amit írtatok :) sajna többre most nem futotta, egyrészt 11-kor keltem, 125-ös futam, poor Talma, másrészt ma még nem ettem, poor me :)
Hungarian Nascar Racers Light, car no.: 119
HNR Light Team was founded specifically for this event, the 12 hour Daytona RC GTP endurance race. Unfortunately the founder will not be able to participate due to ISP errors (no broadband internet access at this time), so the team features 3 seasoned drivers. (Note, that the 'Light' attribute in the team's name not only refers to the team's decision to starti in the 'Light' class, but also to the fact that they don't want to suggest that they are the best pilots of their league.)
All of them hails from Hungary; the youngest, Sándor Tapsonyi (age: 25, nickname: TS) (Sandor Tapsonyi in case you can't see the accents on certain letters) is a software developer at Nokia and a Jeff Gordon fan. He refers to himself as an 'average skilled NR2K3 fan', and he's been racing in the Hungarian Nascar League since the Nov. 2004. In his first full season he finished 11th in the HNR CUP Championship that featured all the 36 races of the real 2005 NEXTEL calendar. Though he has never finished in top 3, he has several top10 finishes and a std (standard deviance) of 4,73 which is as good as the 8th position out of 30+ racers in terms of deviance. Sandor had more luck in the MIXED championship racing Aero88, GTP 1.0, CTS and IROC cars. He finished 4th in this cup of mixed mods and tracks. (Besides of some common speedways, superspeedways, MIXED CUP had tracks like Monza, Papyrus Int. Speedway, Paris, old Spa-Francorchamps, Silverstone, Laguna Seca, etc.) As this event is Sandor's first endurance race, he looks forward a solid result: that would be seeing the chequered flag at the end of the day.
Zoltán Böröcz (again, without accents: Zoltan Borocz), aka 'Giovanni' is 31, single, living in Szombathely, Hungary and works as a multimedia developer. He's been fiddling with computers since 1987, his favourite games are Nascar Racing 2003 Season, rFactor and Microsoft Flight Simulator 2004. In his spare time he likes to travel to various places, do a bit of gardening or touring. He's been in the HNR league since 2003, with last year being the worst due to the lack of races started (16 of 36). He had several top 5 finishes and an average standard deviance (5.12). This is first endurance event.
Gábor Petre (Gabor Petre), aka 'Cowek' was born 2 days before Giovanni, so he's 31 too, married has 2 dogs (called Zsömi and Folti; these could be transleted best as Crumb (or Bun) and Spotty) and a proud owner of the '1 time race winner' title. Of course, this win was the highlight of his 3 years long NASCAR carrier, though he had a lot of good top 5 and top 10 finishes last year. (He achieved 9th position in the 2005 HNR CUP.) He had been competing in pool for 6 years (in case you wouldn't know: pool is like snooker), his best result is a 5th in the National Pool Championship. He's managing his own IT enterprise, their profile is IT in health care. His favourite NR2k3 mod is CTS and his message is "I love the Hungarian League, because it's full of geniuses who always beat me to the ground. ;-)" and of course "GO HUNGARIANS!!".
Maybe this time we will not see a magnificent victory from a HNR league team like HNR Team's in the last year Daytona 6hr race, but we can be sure of the passion and the dedication of these guys! (If you have any questions during the race, drop a mail at chaosultra_at_freemail_dot_hu . ) -
#40915 szerencsétlen, egy helyzet volt, pont akkor történt ez a kis lassulás, mikor előzéshez gyorsultam rád, ilyenek sajnos benne vannak a pakliban. Ha 10-20 mp-vel követnénk egymást ilyen nem lenne, de szerencsére a NASCAR nem ilyen. (könnyen beszélek nem én húztam a rövidebbet) -
#40914 Megnéztem:1.19,25-nél jelzi a 3-ból 4-be rakás közti N-et nálam a replay és valóban pirosban a fordulat 1.19.26-nál már koccantunk könnyen lehetett amiatt is-arra is gondoltam,hogy a kerekek a levegőbe vannak talán azért a kipörgés?
Jó kis cata volt addig sokáig ugyse birtam volna már-bár mindketten kissé ingadoztunk ez tette lehetővé,hogy hol szoros volt hol volt egy kis lélegzetvételnyi "nyugi".Nem szeretem az ilyen beesek a rajtra versenyeket (de másképp ellehetetlenülne a részvételem-lemondani meg nem akarok róla),mert ilyenkor nagyobb a nyomás rajtam ha sikerül jó helyere kerülnöm igyekszem megőrizni azt de nem mindig megy.Visszagondolva kár volt eröltetni jobb lett volna egy sima X. hely. -
#40913 np :)...kikerülhettelek volna, csak nem jól reagáltam az alatt a rövid idő alatt... -
#40912 Nem vettem észre bár ott elég későn váltottam kijövet (ha nagyon belül vettem a kanyart és 3.ba lelassultam).De az uj rajtnál már nem volt meg.Nem tudtam minek a számlájára irni.De mindegy volt mert az elejét sem tudták kikalapálni-sőt szerencsésnek mondhatom magamath,hogy nem estem ki.