51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
    Belsőkamera (közvetités részlet)
  • sajoati
    köszi! :) töltöm! :) majd jövök vissza szurkolni.
  • sajoati
    ja, még annyit, hogy ilyen fokozatvesztésdi szekvenciális váltóval az igazi :))
  • DTap
    Neked mindent Ati!Csinálok egy 'onbord' videot is.Hamarosan...Töltsd az aksit!!!
  • DTap
    De sajnálom...
  • sajoati
    hát ezt szomorúan hallom... igaz, 1 fokozattal is el lehet döcögni ;-)

sajna a mobilomon teljesen lemerült az akksi, így kénytelen vagyok hamarosan bontani a netet...

TD, remek volt a kis videó, még több jöhetne, igaz ezt is vagy 1 óráig szedtem. :)

csak így tovább Team HNR Light, és nem feladni, ha minden kötél szakad, akkor is lehet, hogy egy pitkiállás utáni pilótacsere megjavítja az autót, szóval utolsó lehelletig, gyerünk!! (tudjátok, endure... :))) )
  • 72TSanyi
    Már egy órája nem kell, csak 2 fokozat küzül választani. Már csak 1. és 5. fokozat létezik, a következő cserével így egy újabb setup kerül bevetésre....
  • DTap
    Igen csak igy tovább!
  • Giovanni #40983
    HSW Light T. abszolút 8. Kategória 3.
  • HaZso
    Az is igaz :-P
  • HaZso
    HAJRÁ HSW Light Team!!!!
  • DTap
    részlet a közvetitésből (képen a Magyar csapat)
  • DTap
    Akkor azt majd felajánlják nekünk...
  • Giovanni #40978
    Cowek most összetettben 9 és kategóriában 3. helyezett
  • sajoati
    vicces lenne, ha nem a tárgynyeremények, hanem egy közvetítés venné rá őket a szereplésre. :)
  • ShaiHulud
    3. a light kategoriaban!
  • ShaiHulud
    9. gogo!
  • HaZso
    Ha ezt meglátja Norbi vagy Prezsi, jönni fognak újra talán
  • HaZso
    Te JÓÓÓÓÓÓÓÉG, milyen eszméletlen jó ez a közvetítés, a következőn elindulok, csak szóljatok, mikor lesz
  • Giovanni #40972
    29 induló volt, ha jól tudom
  • sajoati
    hány induló volt végül? megvolt a 32, vagy csak 25? úgy kell csinálni, mint a hokisok a szezonban: apró célokat kitűzni, és akkor nem is olyan sok az a 82 meccs + PO. :)

itt meg félidő, meg minden :)
  • Giovanni #40970
    HNRL Team abszolút 10!
  • Giovanni #40969
    Úgy néz ki, hogy az új setuppal sikerűl az előttünk lévőkkel tartani a tempót.
  • ShaiHulud
    nem jol lattam, nem 3jegyu esett ki:) 4. a hsw team a kategoriaban.
  • ShaiHulud
    ha jol latom 3. helyrol egy 3 jegyu esett ki tehat egyelore 4. a hsw team, ha utolerik korben a kiesettet akkro 3. ak a lightban:) (remelem jol lattam)
  • ShaiHulud
    nah 3. kiesett camshafttal szal ha sikerul utolerni a korokben akkor 10.ik helyen lesznek a sracok:)
  • sajoati
    a 3 szemjegyű autók a Light osztály. Vagyis a 11. hely abszolút 11., kategórián belül hol állunk? :)
  • gordon 24
    Go Go HSW-team!!!!!!!!
  • ShaiHulud
    hajra sracok nyomjatok! :) mar az nagyszeru lenne, ha sikerulne vegig erni:)
  • DTap
    Jelentem pillanatnyilag a HSW-team a 11. helyen áll.
  • DTap
    Igen én láttam ki is volt irva a csapat neve sőt rendkivül profi közvetités megy nekem nagyon tetszik!Az igazság az,hogy most 3 órát nem voltam itthon tehát a korábbi állapotot tudom mondani.De most csatlakozok újra és megróbálom fraps-sel elkapni a magyar csapatot és kiteszek egy részletet.
  • sajoati
    van onboard kamera is néha? :)
  • Giovanni #40959
    Tényleg, látott valaki piros fehéz zöld kocsit 119-es számmal a közvetítésben? :)
  • Giovanni #40958
    Most megyek újra megmelegítem a vacsit és nyújtózom :)))
  • Giovanni #40957
    11-ik helyen váltottunk most....van 3 fokozatunk: 1,4,5
  • sajoati
    azért azt mondjuk el, h 32 csapat nevezett hivatalosan, abból, ha már csak 17 van (bár hány indult?), az nem rossz arány. :)

ENDURE!! :) In enduring grows strong! :)))
  • sajoati
    az eleg, csak allitsatok at a setupot! nekem is segitettek anno ezzel az otlettel, es bevalt!

:)
  • Cowek
    Kicsit olyan mint egy Simson a 3 fokozattal, de jó lesz :-)
    Giovanni 3 fokozattal is úgy megy mint mi 5-el
    Most 17 csapat van életben, és 12.-ek vagyunk.
  • 72TSanyi
    Gio most mondja, hogy egy autó megint elfüstölt, de ezek úgy tűnnek, hogy nem járnak minden esetben verseny feladással. Egy tankolással egyébként lehet menni legalább 1 órát. Így Gio még úgy fél órát körözhet pilótacseréig.
  • 72TSanyi
    Nem adtuk fel, de már majdnem úgy tűnt, hogy a 4. fokozat is elszállt. 3-asunk ugyanis már nincs. De jelen állás szerint úgy megy vissza majd Cowek, hogy még az 1,4,5 meglesz! Reméjük!