NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Grat a gyoztesnek es a tobbieknek akik elve megusztak persze Tsanyi-nak is jo unalmas lehetett😊
Légyszi ha tudtok, segítsetek!
Nem tudom mitõl de egyik napról a másikra csinál egy olyan hibát a gépem, hogy nem tudok sehova be jelentkezni. Sem fórumokra, sem letöltõs sms oldalakra, sehova!El fogadja jelszavamat és a felhasználó nevemet mindenhol de valahogyan mégsem látja, hogy be vagyok jelentkezve... Például az RTL fórumon mindig újra be kell jelentkeznem minden egyes hozzászóláshoz. Az INDEX-en be sem enged jelentkezni, a wandoo-n meg ki is írja, hogy bent vagyok de mégis kéri, hogy jelentkezzek be amikor a tartalomhoz hozzá akarok férni!
Mi okozhatja ezt?Akinek volt ilyen az írjon légyszi!
Köszi!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
A disconnectek alatt nem tom ,mi történt, de ha valakinek gondot, vagy balesetet okoztam, elnézést érte! Többet nem fordul elõ, az tuti, mert kihúzom ezt a szart!
Let\'s get ready to Rumble!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
kiegészítés meg ízlés dolga😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Még annyi kérdésem lenne, hogy milyen patcheket, és kiegészítéseket rakjak fel a játékhoz, és milyen sorrendben?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
I will use google before asking stupid questions.
Endure, in enduring grows strong...
Az utolsó versenyen, ha Tihy nem indul, én meg nyerek, akkor én leszek a második a végelszámolásnál.
Ha a Zso, és a Tihy nem indulnak, én pedig nyerek, én leszek a mixed bajnoka.
Nekem érdekem, hogy ne induljatok.
Konklúzió:
HA CSENGETNEK, NE NYISSATOK AJTÓT!!!!<#eplus2>#eplus2>
hát igen, van tapasztalat. minket 1 hónapig szivattak, hogy hol volt net, hol nem volt, kapcsoljuk ki a modemet, vissza, biztos a tûzfal miatt, meg minden, sajnos csak hetente-kéthetente tudtam rájuk szólni, addig anyám küdzött velük, végül annyit sikerült elérni, hogy csak a fél havi díjat kellett kifizetni.
ja, meg matávkábelnél nem lehetett lemondani a netelõfizetést
ON
szóval akkor készülj Red, erõsen, remélem hármótok közül egy legalább beszél angolul. 😊)
Nm várnám a csodát a Matávtól. Én nyáron költöztem városon belül. Kértem a matávot, hogy hozzák utánam a vonalat, adsl-t mindent. Természetesen! - Volt a válasz - Ennek semmi akadálya. Majd benyögték, hogy mégsem tudják, mert az utcában, ahova költöztem, már nem bír el a hálózat, és a szomszéd utcából kéne fejleszteni. Na mondom, akkor fejlesszenek....Hát az nem ilyen egyszerû, sok pénz(ami állítólag nincs) és évekbe is bele telhet. Na jó, akkor a netet majd valahogy megoldom, de akkor a telefont hozzák át. Sajnos azt sem lehet, talán pár év múlva!!! <#wow1>#wow1><#mf3>#mf3> Mindez 2005-ben Szombathelyen, ami ugye egy megyeszékhely! Na akkor irány a UPC. Elregélem mi a kínom. Adjak be egy kérvényt, õk felmérik a terepet, és talán jövõre! MI VAN??? Beszélek az építtetõvel aki a UPC-vel már Tavaly szerzõdést kötött, és idén márciusban ki is fizette a teljes fejlesztést. A kedves szolgáltatónak annyi lett volna a feladata, hogy egy kábelecskét áthúz az utca egyik felérõl a másikra (5méter). Na mondom ismét Jupíszi....hát igen valamirõl mégis tudnak, de nem ilyen egyszerû a dolog. Mondom rendben, akkor esetleg reklámoznám a céget a helyi újságban, az iparkamaránál a fogyasztóvédelemnél, és egyéb fórumokban, ok?
Érdekes módon 2 nap múlva lett TV, internet, egy hét múlva pedig UPC telefon.
Isten hozott az ejuban <#levele>#levele>
Bocs az offért
ON
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
itt minden részletet megtudsz + plusz a gyakorló szerver címét is. jelenleg jó esély van rá, hogy nem tudok menni, de a matávaxelerotonline lehet, hogy csodát tesz; (ADSL-t kell bekötniük, de úgy, hogy még telefonvonalunk sincs. erre van másfél hetük...)
+ kellene egy festés. szerintem Porschéval menjünk, esetleg Ford GT-vel, erre kéne vmit hipergyorsan.
a nevünk HNR Backup Teamként lett leadva, de ez változhat, csak beírtam vmit, siettem. Jan Kohl, a fõszervezõ, várja a módosításokat.
Esetleg IRL neveket sem ártana, úgy tûnik, ezek itt nem nickeznek :-// .
És persze PRACTICE, PRACTICE, PRACTICE, evribadi!!
Lesz NRTV, lehet szurkolni is!! 😊)
ja, és amit a legtöbb setup-guide-ban írnak: addig menj egy setuppal, amíg ugyanazokat a köridõket nem tudod futni, utána lehet váltani.
ja*2: szerintem az easy setupot hagyd a fenébe
szóval kéne egy backup csapattag, vagy Cowek, IzI gyakoroljatok, mint állat, mert fejenként kb. 2,5 óra fog így jutni 😊)
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Mission Impossible 2010: PRO Class
A játékban kapcsold be az ideális ív mutatását! "R" betû megnyomsával a pályán
Elösször próbálj meg az íven maradni, majd ha biztosnak érzed a pályát vedd le az ív mutatását és próbáld meg ív nélkül.
Ha így is megy és biztosnak érzed magad akkor próbálkozhatsz saját ívválasztással, lasítási pontokkal, hogy minél gyorsabb legyél...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Kezdõ Nascar játékos vagyok, és kéne néhány vezetéstehnikai jótanács.
Ti mikor kezdtek el fékezni? A kanyar megkezdése elõtt, vagy kezditek ráhúzni az ívre, és csak utána lassítotok? És kb mikor kell elkezdeni gyorsítani?
Ha kell valakinek privizzen vagy ICQ-zzon.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Meg tudna e vki mondani olyan ligat amit ismer es erdemes megprobalni ?<#rolleyes>#rolleyes>