51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Tihy
    erre pl Phoenix kicsit rácáfolt, mert a második leggyorsabb idő sikerült, váltás nélkül

nem vagyok szakértő, de ezeknek a nagy űrtartalmú V8-asoknak az egyik alap tulajdonsága, hogy széles fordulatszám tartományban képesek max-hoz közeli teljesítményt leadni. kb 7000-7500-nál van a max nyomaték, szóval nem kell annyira pörgetni.

Az persze más kérdés, mennyire van ez leprogramozva az NR-ben...

Amúgy egyetértünk, ízlés kérdése.
  • 72TSanyi
    Hát mindenki maga dönt! Tény, hogy hosszú távon nem szerencsés a váltogatás, viszont vannak olyan szituk, hogy a visszaváltással gyorsabban lehet haladni szerintem.
  • B Lori
    Hát igen kockázatos és visszaolvasva látom hogy más problémát is okozhat....meg ez lagalábbis számomra olyan unrealisztikus :)))
  • Tihy
    ja, sokan szeretik elveszítgetni a fokozataikat :) pedig ezekben az autókban nem erre készülnek a váltok, nem lehet annyit nyerni a váltással, mint amennyit veszít, ha kiszakad esetleg.
  • HaZso
  • DTap
    nagyban
  • DTap
  • B Lori
    Én szivesen mennék helyetted és így legalább az owners pontjaid meglennének....ha lenne olyan :))))
  • B Lori
    Belenéztem a Phoenix-i versenybe és meglepve tapasztaltam hogy visszaváltotok a kanyarokba,én gyakran még Pocono-ba se váltok :))

A fekete zászlós esetet is megnéztem,amikor érvénybe lépett a sárga a második és harmadik kozott volt egy lekorozott (78)aki a 2-es kanyarba kicsúszott és igy elmentetek mellette viszont a kiálásig nem vette vissza helyét,amikor kimentetek a pit-be akkor ugyan gyorsított de a 3-4-ik helyezetten már nem segített,szerintem ezért kaphattak buntetést elozésért.
  • Alexease
    Foleg ilyen kozvetitessel, amilyen volt kifejezetten jo!
  • sajoati
    :( akkor marad a szurkolas, szereny velemenyem szerint az is van olyan izgalmas, mint a verseny ::)
  • gviski
    Sziasztok!

A pénteki versenyen nem tudok indulni sajna, mert egyébb elfoglatságom lesz :( így hát majd a következőn talizunk.

Üdv.: g-bor
  • Alexease
    Koszi, de kihagyom:(
    Meg mindig nem birom a gyurodest (szeduleses baromsag), de mar javulok:)
  • sajoati
    oks! Alex, jössz akkor? ;-) Legfontosabbat nem is mondtam:

SSCA Daytona 12 órás eredmény

ez alapján 10. (kat 4.) lett a csapat, kb. 70 kör kellett volna a végéig. grats az eredményhez!
  • Alexease
  • Giovanni #41056
    Naná hogy megyek!!!
  • sajoati
    HNR Light csapattagok! küldjétek el az emailcímeteket Darinnak. A Simgear vsz minden részvevőnek ad vmit. Póló, baseballsapka, 1$-os kupon, nem tudom.

Júliusban Watkins Glen 12h, a nagy sikerre való tekintettel SimGear szponzoráció dettó, HNR Light-ot nevezném, a mostani csapattagok előnyt élveznek == ha nem mondják le határozottan, akkor őket. (Ill. bocs, előbb mondja mindenki, h neki oké-e, de ha igen, akkor addig más nem fér be. Helyesebben az 5. ülés még kiadó, bár 5 pilóta kicsit sok, nem? ;-) )
  • HaZso
    Semmi gond, nekem is csak 1. és 3. maradt a végére :-)
  • DTap
    Na ilyen a "formám" egyszer elindultam idén egy keddi versenyen.3. kör váltóhiba kiakasztó tud lenni ha egész gyakorlás alatt semmi gond nincs és futamon meg...
  • Alexease
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, Laguna Seca, 40 kor, Fixed Setup

• HaZso
    LagunaSeca CTS fixed
  • Giovanni #41049
    Áh...ezt nem tudtam :) De akkoris magyar
  • Alexease
    Van egy Holland Kiraly Andras is, ha jol tudom:) Vagyis, nem biztos, hogy a GHTRM-es K.A. volt az:) Bar szep eredmeny lenne.
  • Giovanni #41047
    csak a győzteseket láttam

link
  • IzI
    Gio hol latod a vegeredmenyt?
  • Giovanni #41045
    A hétvégi 12 órás GTP futamon indúlt rajtunk kívül még egy magyar versenyző, méghozzá a Light osztályban győztes Northstar Racing Lights csapatban :)
  • IzI
    Ezt nem is vitatom :)
  • Met
    de ők se
  • Cowek
    Pedig azok a derék emberek úgy cseleznek
  • JuanG
    utólag is GRATULA a HNRL Team-nek!!!
  • JuanG
    jah, főleg a magyar bajnokik :)))...vasárnap délidőben, kaja közben/előtt/után heverészve a legjobb, szarrá röhögöm magam :DDD
  • IzI
    Nem tudjatok mi a jo
  • Met
    foci?
  • IzI
  • ChevyG work
    hát ja marad az NHL, ugyis mindjárt itt a play off!
  • ChevyG work
  • ChevyG work
  • sajoati
    tudjátok mi a legjobb? hokimeccset hallgatni rádióban, eredetiben. pl. a Canucks meccseit! :))) és ettől fosztott meg a mocs*k T-f@sz*m. de tényleg. tök nagy élmény. :)
  • IzI
    Focit nem szidni