51527
-
#41071 erre pl Phoenix kicsit rácáfolt, mert a második leggyorsabb idő sikerült, váltás nélkül
nem vagyok szakértő, de ezeknek a nagy űrtartalmú V8-asoknak az egyik alap tulajdonsága, hogy széles fordulatszám tartományban képesek max-hoz közeli teljesítményt leadni. kb 7000-7500-nál van a max nyomaték, szóval nem kell annyira pörgetni.
Az persze más kérdés, mennyire van ez leprogramozva az NR-ben...
Amúgy egyetértünk, ízlés kérdése. -
72TSanyi #41070 Hát mindenki maga dönt! Tény, hogy hosszú távon nem szerencsés a váltogatás, viszont vannak olyan szituk, hogy a visszaváltással gyorsabban lehet haladni szerintem. -
B Lori #41069 Hát igen kockázatos és visszaolvasva látom hogy más problémát is okozhat....meg ez lagalábbis számomra olyan unrealisztikus :))) -
#41068 ja, sokan szeretik elveszítgetni a fokozataikat :) pedig ezekben az autókban nem erre készülnek a váltok, nem lehet annyit nyerni a váltással, mint amennyit veszít, ha kiszakad esetleg. -
#41067 -
#41066 nagyban -
#41065 -
B Lori #41064 Én szivesen mennék helyetted és így legalább az owners pontjaid meglennének....ha lenne olyan :)))) -
B Lori #41063 Belenéztem a Phoenix-i versenybe és meglepve tapasztaltam hogy visszaváltotok a kanyarokba,én gyakran még Pocono-ba se váltok :))
A fekete zászlós esetet is megnéztem,amikor érvénybe lépett a sárga a második és harmadik kozott volt egy lekorozott (78)aki a 2-es kanyarba kicsúszott és igy elmentetek mellette viszont a kiálásig nem vette vissza helyét,amikor kimentetek a pit-be akkor ugyan gyorsított de a 3-4-ik helyezetten már nem segített,szerintem ezért kaphattak buntetést elozésért. -
#41062 Foleg ilyen kozvetitessel, amilyen volt kifejezetten jo! -
#41061 :( akkor marad a szurkolas, szereny velemenyem szerint az is van olyan izgalmas, mint a verseny ::) -
#41060 Sziasztok!
A pénteki versenyen nem tudok indulni sajna, mert egyébb elfoglatságom lesz :( így hát majd a következőn talizunk.
Üdv.: g-bor -
#41059 Koszi, de kihagyom:(
Meg mindig nem birom a gyurodest (szeduleses baromsag), de mar javulok:) -
#41058 oks! Alex, jössz akkor? ;-) Legfontosabbat nem is mondtam:
SSCA Daytona 12 órás eredmény
ez alapján 10. (kat 4.) lett a csapat, kb. 70 kör kellett volna a végéig. grats az eredményhez! -
#41057 -
#41056 Naná hogy megyek!!! -
#41055 HNR Light csapattagok! küldjétek el az emailcímeteket Darinnak. A Simgear vsz minden részvevőnek ad vmit. Póló, baseballsapka, 1$-os kupon, nem tudom.
Júliusban Watkins Glen 12h, a nagy sikerre való tekintettel SimGear szponzoráció dettó, HNR Light-ot nevezném, a mostani csapattagok előnyt élveznek == ha nem mondják le határozottan, akkor őket. (Ill. bocs, előbb mondja mindenki, h neki oké-e, de ha igen, akkor addig más nem fér be. Helyesebben az 5. ülés még kiadó, bár 5 pilóta kicsit sok, nem? ;-) ) -
#41054 Semmi gond, nekem is csak 1. és 3. maradt a végére :-) -
#41053 Na ilyen a "formám" egyszer elindultam idén egy keddi versenyen.3. kör váltóhiba kiakasztó tud lenni ha egész gyakorlás alatt semmi gond nincs és futamon meg... -
#41052 -
#41051 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, Laguna Seca, 40 kor, Fixed Setup
-
#41050 LagunaSeca CTS fixed -
#41049 Áh...ezt nem tudtam :) De akkoris magyar -
#41048 Van egy Holland Kiraly Andras is, ha jol tudom:) Vagyis, nem biztos, hogy a GHTRM-es K.A. volt az:) Bar szep eredmeny lenne. -
#41047 csak a győzteseket láttam
link -
IzI #41046 Gio hol latod a vegeredmenyt? -
#41045 A hétvégi 12 órás GTP futamon indúlt rajtunk kívül még egy magyar versenyző, méghozzá a Light osztályban győztes Northstar Racing Lights csapatban :) -
IzI #41044 Ezt nem is vitatom :) -
#41043 de ők se -
#41042 Pedig azok a derék emberek úgy cseleznek
-
#41041 utólag is GRATULA a HNRL Team-nek!!! -
#41040 jah, főleg a magyar bajnokik :)))...vasárnap délidőben, kaja közben/előtt/után heverészve a legjobb, szarrá röhögöm magam :DDD -
IzI #41039 Nem tudjatok mi a jo -
#41038 foci?
-
IzI #41037 -
#41036 hát ja marad az NHL, ugyis mindjárt itt a play off! -
#41035 -
#41034 -
#41033 tudjátok mi a legjobb? hokimeccset hallgatni rádióban, eredetiben. pl. a Canucks meccseit! :))) és ettől fosztott meg a mocs*k T-f@sz*m. de tényleg. tök nagy élmény. :) -
IzI #41032 Focit nem szidni