51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    HNR Nextel Cup, Talladega
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • Ciccio
    Azért az a lebaszástól messze volt

Ha külső ívre sodródsz vagy ahogy Te fogalmaztál "elalszod" a kanyart, akkor nem kéne olyan ütemben bevágódnod a belső ívre, mint ahogy tetted, mert ezzel Lorira a szívrohamot, Metre a frászt, rám meg a kiesésemet hozod , mivel a sebesség különbség jelentőssé vált azáltal, hogy a külső ívre szaladtál. Nem is értem miért kellett akkor Neked olyan drasztikusan a belsőre rántanod.
    Igazából ennyi. Már láttam a gyakorláson is, hogy a kelleténél többet szitálsz az íveken, és furcsállottam is, hiszen nem ez volt a megszokott Tőled. De most már értem, hogy a kormány setupod volt kaki.
  • JuanG
    jah, de mindegy nem jött ki a verseny amúgy se, mert elcsesztem az elejét...

TrackIR se jött be, nem segít inkább ront a vezetési élményen :))...netkar alatt visszont fasza :))
  • Cowek
    Modjuk azt a kanyart elaludtam, ezért ilyesztettem rád... Bocsi
  • B Lori
    Ha a verseny elso felére gondolsz ha jol emlékszek volt egy szituacio amikor ez elottem lévo kiment a kulso ivre majd elég meredeken jott vissza ezért lassultam meg,azt nem tudom hogy csak a lag volt-e mert a versenyen volt tobb ilyen eset hogy hirtelen megindul felém az autó,és feleslegesen reagáltam.
    Elnézést kérek és remélem megszokom ezeket a dolgokat.
  • Met
    mögöttem volt amikor belassult előttem Lori, fékeltem, Cicció is fékelt és megcsúszott
    azt nem tudom Lori miért lassított

Juan, amikor nekivágódtál a falnak meglöktelek? Nem éreztem, hallottam semmit, csak a tükörben láttam
  • Cowek
    Bocsi Ciccio, de volt köztünk 2 autó amikor falnak mentél, nem értem miért én kaptam a leb***...
    Azt viszont sajnálom hogy szarul állítottam be a kormányt, ezért szitált az autó, ez miatt elnézést kérek azoktól akiket megzavartam.
  • Tihy
    igen
  • B Lori
    Ha véletlenul megszakad a kapcsolat akkor verseny alatt visszalehet menni a szerverre?
  • ChevyG #41102
    administrators, start your computers
  • Cowek
    Nascar PC fanatikusoknak :-)
  • Giovanni #41100
    Jah, meg esetleg a Compactiveban
  • Giovanni #41099
    Próbáld meg a Ramirisban
  • Cowek
    OFF:
    Nem tud valaki ECC-s SD RAM-ot? Szerverbe kellene..
    ON:
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Talladega, 94 kor, FAST2
  • IzI
    Helyes :)
  • gordon 24
    Köszi a tanácsot, gyakorlok, és jövök játszani.

• IzI
    Ha jonni akarsz 1* igyis ugyis ezt kell hasznalnod igy offline-ba tudsz legalabb gyakorolni.Szerintem egyenesbe nem kell annyira ellenekormanyozni mint pl VH set-be ott aztan megszenvednel ezzel :)
  • IzI
    Upsz ezt felre irtam uccsot ne vedd figyelembe Lori :)
  • IzI
    Akkor itt az ido valtani :)
  • gordon 24
    Igen szerintem is azért nem használom őket.
    De azok amiket ti csináltok, azokba is annyira félrehuzza az autot mint a progis?
    Na mert nekem az nem tetszik elsősorba, mert én ugye a kormánypadot nem tudom egy ricnivel arréb rakni mint a NASCAR-osok. Igy tök szar hogy ferdén kell tartani az egynesbe. Ráadásul ha nem az eredeti setup van akkor nagyon félre húz. ezért én mindig visszaállitom a futómüvét.
  • B Lori
    Azt gondoltam :)))
  • IzI
    Ha telleg akarsz csatlakozni akkor mar most toltsd le honlaprol adott palyahoz a Fast2 set-et es azzal mennyel.Szerintem nem lesz gond kiporgesgatloval.Eredeti set-ek igen csak silanyak :)
  • gordon 24
    Hát én nekem csak Daytonába és Talladegába van Setup, mindenhol máshol az eredetivel megyek.
    Azokat pedig ugy csináltam, hogy ha Qualify-re kellet akkor a program álltal az adott pályára való Qually-t állitottam be a versenyre pedig a Fast-ot de az is a program szerinti.De ezt csak Daytona és Talladegán.
  • IzI
    Lehet alul menni ha felul nincs hely:)
  • B Lori
    Értem,akkor tulajdonképpen a racing line szerint lehet,vagyis a kanyarokba le lehet menni csak az egyenesbe nem.
  • IzI
    Sajat setup hasznalsz vagy Fast2 ?
  • IzI
    Kiporgesgatlot nem lehet hasznalni.Egyebkent annelkul is siman lehet menni csak megfelelo setup kell hozza es a itteni set-ek 1-2 kivetellel nem hiszem hogy gondot okoznanak ezugyben :)
  • gordon 24
    Hát olyat még nem.Azért mert ugy nem tudok olyan gyors lenni mint amilyennek lenni kell. Mert viszont nagyon felhúztam az ellenfeleket. 85-94% között vannak.
    De egyébként gyakorlom már a belső nézetet, de ez a kipörgésgátló. Fú az nehéz lesz, na mind1 majd próbálgatom.

Majd ha menni fog én is szeretnék veletek menni. Majd tanulok.
  • IzI
    Nem szabad folyamtosan menni belul max azt hiszem utolso 2korben
  • B Lori
    Dega-ba és Daytona-ba érvényes a sárga vonal szabály?Lehet folyamatosan a belso íven menni?
  • Met
    Nemértem, ha csak olyan pályákon mész amik az adott modhoz "járnak" akkor miért nem belső nézetből vezetsz?
    Láttál már nascar pilótát a motorháztetőn ülve vezetni?:)
    Talladegában érdekes lenne

Csak a kuplung segítség és az ideális ív megengedett
  • B Lori
    Jobban orultem volna ha a mérce pl. D.Cope....de azért igyekezni fogok :)))
  • gordon 24
    Igazából én is szeretném, de nekem még fejlődnöm kell, mert nem tudok belső kamerával jól menni. Csak ugy tudok jól menni ha csak a motorháztető látszik!
    A kipörgésgátlót ti használjátok?(Traction Control)
    Mert nekem még az is kell!!
    Pedig nagyon régóta játszom vele már vagy 3éve.

A szabadedzésbe hogy lehet részt venni???
    Ott sokat lehetne tanulni.
  • IzI
    Gordon te mikor akarsz beszallni?Valamikor elkell kezdeni meg ha csak szabadedzesnel vagy velunk az is valami
  • DTap
    Tessék jönni a HNR versenynaptár szerint is!
  • gordon 24
    Én is pont igy vagyok ezzel!! Ha Nextel,Nexteles versenynaptár,ha Craftsman,akkor Craftsman-os versenynaptár, ha busch akkor busch-os versenynaptár szerint játszom!!
    Más pályákon csak transam vagy aero- val megyek.
  • 72TSanyi
    Hát ha úgy fogsz menni, mint például J. Gordon, akkor biztos nem lesz probléma! Egyébként remek, hogy csatlakozol! Hozz magaddal még pár embert!
  • B Lori
    Ez is igaz hogy bármennyire jól van megcsinálva azért ez mégse a valóság és valóban lehet elonyt szerezni a visszaváltással....csak nekem volt meglepo mivel én a real NASCAR-t is nagyon szeretem és mindent igyekszek úgy csinálni mint ott,pl. nem is használok olyan pályákat ahol a valóságba nem volt verseny :))

Ha minden jól megy akkor este már én is indulok,remélem nem fogok sokat bénázni és turelmesek lesztek velem :)))
  • gordon 24
    Ez igy van! Ha nézitek a Nextelt akkor is lehet látni hogy (némelyik versenyző, ott se mind) Pocono az egyetlen olyan hely ahol váltogatnak.(persze a két road pálya kivételével).
    Szóval elméletileg nem kellene váltani a játékba se, de pl martinsvillebe én is szoktam. Meg Poconoba is.