51527
-
#41111 HNR Nextel Cup, Talladega
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
Ciccio #41110 Azért az a lebaszástól messze volt
Ha külső ívre sodródsz vagy ahogy Te fogalmaztál "elalszod" a kanyart, akkor nem kéne olyan ütemben bevágódnod a belső ívre, mint ahogy tetted, mert ezzel Lorira a szívrohamot, Metre a frászt, rám meg a kiesésemet hozod , mivel a sebesség különbség jelentőssé vált azáltal, hogy a külső ívre szaladtál. Nem is értem miért kellett akkor Neked olyan drasztikusan a belsőre rántanod.
Igazából ennyi. Már láttam a gyakorláson is, hogy a kelleténél többet szitálsz az íveken, és furcsállottam is, hiszen nem ez volt a megszokott Tőled. De most már értem, hogy a kormány setupod volt kaki.
-
#41109 jah, de mindegy nem jött ki a verseny amúgy se, mert elcsesztem az elejét...
TrackIR se jött be, nem segít inkább ront a vezetési élményen :))...netkar alatt visszont fasza :)) -
#41108 Modjuk azt a kanyart elaludtam, ezért ilyesztettem rád... Bocsi -
B Lori #41107 Ha a verseny elso felére gondolsz ha jol emlékszek volt egy szituacio amikor ez elottem lévo kiment a kulso ivre majd elég meredeken jott vissza ezért lassultam meg,azt nem tudom hogy csak a lag volt-e mert a versenyen volt tobb ilyen eset hogy hirtelen megindul felém az autó,és feleslegesen reagáltam.
Elnézést kérek és remélem megszokom ezeket a dolgokat. -
#41106 mögöttem volt amikor belassult előttem Lori, fékeltem, Cicció is fékelt és megcsúszott
azt nem tudom Lori miért lassított
Juan, amikor nekivágódtál a falnak meglöktelek? Nem éreztem, hallottam semmit, csak a tükörben láttam -
#41105 Bocsi Ciccio, de volt köztünk 2 autó amikor falnak mentél, nem értem miért én kaptam a leb***...
Azt viszont sajnálom hogy szarul állítottam be a kormányt, ezért szitált az autó, ez miatt elnézést kérek azoktól akiket megzavartam. -
#41104 igen -
B Lori #41103 Ha véletlenul megszakad a kapcsolat akkor verseny alatt visszalehet menni a szerverre? -
#41102 administrators, start your computers -
#41101 Nascar PC fanatikusoknak :-) -
#41100 Jah, meg esetleg a Compactiveban -
#41099 Próbáld meg a Ramirisban -
#41098 OFF:
Nem tud valaki ECC-s SD RAM-ot? Szerverbe kellene..
ON: -
#41097 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Talladega, 94 kor, FAST2
-
IzI #41096 Helyes :) -
#41095 Köszi a tanácsot, gyakorlok, és jövök játszani.
-
IzI #41094 Ha jonni akarsz 1* igyis ugyis ezt kell hasznalnod igy offline-ba tudsz legalabb gyakorolni.Szerintem egyenesbe nem kell annyira ellenekormanyozni mint pl VH set-be ott aztan megszenvednel ezzel :) -
IzI #41093 Upsz ezt felre irtam uccsot ne vedd figyelembe Lori :) -
IzI #41092 Akkor itt az ido valtani :) -
#41091 Igen szerintem is azért nem használom őket.
De azok amiket ti csináltok, azokba is annyira félrehuzza az autot mint a progis?
Na mert nekem az nem tetszik elsősorba, mert én ugye a kormánypadot nem tudom egy ricnivel arréb rakni mint a NASCAR-osok. Igy tök szar hogy ferdén kell tartani az egynesbe. Ráadásul ha nem az eredeti setup van akkor nagyon félre húz. ezért én mindig visszaállitom a futómüvét. -
B Lori #41090 Azt gondoltam :))) -
IzI #41089 Ha telleg akarsz csatlakozni akkor mar most toltsd le honlaprol adott palyahoz a Fast2 set-et es azzal mennyel.Szerintem nem lesz gond kiporgesgatloval.Eredeti set-ek igen csak silanyak :) -
#41088 Hát én nekem csak Daytonába és Talladegába van Setup, mindenhol máshol az eredetivel megyek.
Azokat pedig ugy csináltam, hogy ha Qualify-re kellet akkor a program álltal az adott pályára való Qually-t állitottam be a versenyre pedig a Fast-ot de az is a program szerinti.De ezt csak Daytona és Talladegán. -
IzI #41087 Lehet alul menni ha felul nincs hely:) -
B Lori #41086 Értem,akkor tulajdonképpen a racing line szerint lehet,vagyis a kanyarokba le lehet menni csak az egyenesbe nem. -
IzI #41085 Sajat setup hasznalsz vagy Fast2 ? -
IzI #41084 Kiporgesgatlot nem lehet hasznalni.Egyebkent annelkul is siman lehet menni csak megfelelo setup kell hozza es a itteni set-ek 1-2 kivetellel nem hiszem hogy gondot okoznanak ezugyben :) -
#41083 Hát olyat még nem.Azért mert ugy nem tudok olyan gyors lenni mint amilyennek lenni kell. Mert viszont nagyon felhúztam az ellenfeleket. 85-94% között vannak.
De egyébként gyakorlom már a belső nézetet, de ez a kipörgésgátló. Fú az nehéz lesz, na mind1 majd próbálgatom.
Majd ha menni fog én is szeretnék veletek menni. Majd tanulok. -
IzI #41082 Nem szabad folyamtosan menni belul max azt hiszem utolso 2korben -
B Lori #41081 Dega-ba és Daytona-ba érvényes a sárga vonal szabály?Lehet folyamatosan a belso íven menni? -
#41080 Nemértem, ha csak olyan pályákon mész amik az adott modhoz "járnak" akkor miért nem belső nézetből vezetsz?
Láttál már nascar pilótát a motorháztetőn ülve vezetni?:)
Talladegában érdekes lenne
Csak a kuplung segítség és az ideális ív megengedett -
B Lori #41079 Jobban orultem volna ha a mérce pl. D.Cope....de azért igyekezni fogok :))) -
#41078 Igazából én is szeretném, de nekem még fejlődnöm kell, mert nem tudok belső kamerával jól menni. Csak ugy tudok jól menni ha csak a motorháztető látszik!
A kipörgésgátlót ti használjátok?(Traction Control)
Mert nekem még az is kell!!
Pedig nagyon régóta játszom vele már vagy 3éve.
A szabadedzésbe hogy lehet részt venni???
Ott sokat lehetne tanulni. -
IzI #41077 Gordon te mikor akarsz beszallni?Valamikor elkell kezdeni meg ha csak szabadedzesnel vagy velunk az is valami -
#41076 Tessék jönni a HNR versenynaptár szerint is! -
#41075 Én is pont igy vagyok ezzel!! Ha Nextel,Nexteles versenynaptár,ha Craftsman,akkor Craftsman-os versenynaptár, ha busch akkor busch-os versenynaptár szerint játszom!!
Más pályákon csak transam vagy aero- val megyek. -
72TSanyi #41074 Hát ha úgy fogsz menni, mint például J. Gordon, akkor biztos nem lesz probléma! Egyébként remek, hogy csatlakozol! Hozz magaddal még pár embert! -
B Lori #41073 Ez is igaz hogy bármennyire jól van megcsinálva azért ez mégse a valóság és valóban lehet elonyt szerezni a visszaváltással....csak nekem volt meglepo mivel én a real NASCAR-t is nagyon szeretem és mindent igyekszek úgy csinálni mint ott,pl. nem is használok olyan pályákat ahol a valóságba nem volt verseny :))
Ha minden jól megy akkor este már én is indulok,remélem nem fogok sokat bénázni és turelmesek lesztek velem :))) -
#41072 Ez igy van! Ha nézitek a Nextelt akkor is lehet látni hogy (némelyik versenyző, ott se mind) Pocono az egyetlen olyan hely ahol váltogatnak.(persze a két road pálya kivételével).
Szóval elméletileg nem kellene váltani a játékba se, de pl martinsvillebe én is szoktam. Meg Poconoba is.