51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Giovanni #41154
    Kellemes húsvétot!!!

• Alexease
    Ez jo, ilyen mar volt nekik (DualHead):) Ennel csak a renderrel van a gond, mert tudni kell min. 2400x600-at renderelni:)
    Amugy a DualHead most 28600+AFA a Ramiris-nal;) De az nem jo, mert kozepen zavar a ket monitor kavaja:)))))))))
  • Met
    azon teljesen meglepődtem, hogy olyan későn volt csak sárga, az első körben kanyar előtt lassítottam, készültem de nem jött be
    kicsit furcsa is volt zöld alatt pitelni:)
  • PuMy
    Ahogy nezem a Matrox csinalt most egy ilyen dobozkat!
    Matrox's TripleHead2Go - Surround Gaming
  • pasztor
    ja, az jó volt :)
  • B Lori
    Én is szeretek kivul menni de az eredmény mindig az volt hogy a kulso iven visszaestunk.Ha elindulna 4 egyforma gyors versenyzo akkor ketten kivulrol nem tudják megelozni a másik 2-ot de még a 2 sort se tudják sokáig tartani.Ezeken a BR pályákon kulso iven tudod tartani a belsok tempoját,én csak offline mentem rajta és ezért kérdezem hogy ti probáltátok-e.
  • gordon 24
  • Met
    eltünt pár hsz, biztos a leállás miatt
  • Alexease
  • Alexease
    Ja a teljeseitmeny valoban nem az igazi. Azert is lenne jo ez a monitor tuning megoldas, mert a DVi/TFT szabvany meg evekig menni fog.
  • Met
    inkább törlöm sry

szóval

nem a pályával van a gond, mindenki belül szeret menni
    pedig nagyon izgalmas 2 sorban menni
    tegnap amikor Pistivel draftoltam belül Toya és Pumy meg kívül az kurva jó volt, remélem még sokszor lesz ilyen élményben részem:) bár az sem mindegy, hogy kik vannak ott, van 1-2 ember aki ha bejön mellém igyekszem a lehető legmesszebb menni tőle

• Debilon
    ez igaz, hogy nem olcsóak, de használtan olcsóbban hozzá lehet jutni..
    viszont tény, hogy (ha jól emléksztem) a 3D teljesítményük a megjelenésükkor sem tartozott az élmezőnybe..:D NR2K3-hoz nem kell olyan izmos VGA (szerintem) a normális játszhatósághoz.. aki meg olyan játékokkal is nyomul annak meg tényleg nem jó megoldás..
  • Alexease
    valami hasonlot tudtak, de valszeg messze elmarad a 3D-s kepesseguk a mai kartyaktol, valszeg irtozatosan dragak, es azt cserelgetni 2 evente nem valami kifizetodo;) De gondolom, mar nem is gyartjak:)
    Ennek a kulonallo kutyunek az lenne a nagy elonye, hogy egyszer kell megvenni, gep es kartya fuggetlen, es nem fugg toleg a gep teljesitmenye:)
  • Tihy
    de tudnak és történetesen az NR2003 az egyik, amelyik támogatja is a 3 monitoros megjelenítést :)
  • Debilon
    a Matrox VGA-k nem tudnak/tudtak ilyesmit?
    egyszer láttam valahol, valami reülőszim volt, és valami jumbo műszerfala volt vagy 4 monitoron
  • B Lori
    Foleg a repulogépszimulátorokhoz használtják.
    TrackIR-video
  • B Lori
    A DaytonaBR és TalledegaBR pályákat próbáltátok valamikor? Állítólag a kulso iven is lehet elozni ha pl. megy 4 auto egymás után akkor az utolsó ketto el tud menni kivul is mig jelenleg csak akkor van igazán esélye ha egy autóval álnak szembe,pláne ha jon az 5-ik aki szinten beall a belso sorba :))
  • Alexease
    Akkor meg nem kellene a TrackIR, mert ott is elfordulna a kep;)
    3 monitor kellene, 1 elektornikaval (felbontva a felbontast 3 egyenlo reszre), es program allithato Aspect Ratioval es FOV-al (lasd. netKarPro):))))

Csak sajnos, erre varhatunk:) pedig a legolcsobb megoldas lehetne;) E helyet, majd nehany ev mulva, "kitalaljak" az eztra aranyu TFT monitorokat (3:1) es a hozzatartozo videokartya meghajto programokat, lehetosegeket:( Ahelyett, hogy lene egy jo elektronikai csapat, aki felfedezne a lehetosegeket, es keszitene egy "kulonalo" eloszto boxot (1 be es 3 digitalis kimenettel), ami elosztana a 3 TFT fele a jelet:) Meg ha a videokartya nem is tudja a felbontast, akkor is lehet allitani az Aspect Ratiot (itt-ott). Ha mar 1280 pixel szelessegben fut a program, mar akkor is 1280/3 pixel vagyis ~426 pixelnyi informacio jut 1 monitorra (ugy hogy megmarad az 1024 pixeles magassag), ami szerintem eleg. Osszessegeben meg van az informacio, a terlatas miatt ugyis egyben kezeli az ember. Es emellett lehet nezelodni:))) Termeszetesen, ilyenkor a FOV allitassal, a monitorok egymashoz viszonyitott szoget is lehet befolyasolni;)

Ha tud valaki valamilyen csapatot aki ilyet tud csialni, akkor szoljon:) Az otlet az ovek lehet:)))) Szerintem lenne ra igeny - foleg most, az olcsobb TFT-k koraban - el lehetne adni nehany olyan "dobozkat":)))
  • Met
    érdekes lehet, bár haszna szerintem csak akkor lenne ha oldalt is lenne 1-1 monitor pluszba :)
  • Alexease
    A monitorra es a fejedre teszel egy-egy kutyut es amikor forgatod a fejed ugy mozog a kamera a jatekban:) Az a hatranya, hogy ha elforgatod a fejed akkor a kamera is valtozik, de ahoz hogy lass valamit a monitorbol, "szemmel" kell hogy odanez:)
  • Met
    akkor sorry
    mi az a TrackIR?
  • B Lori
    Megy egy visszaszámláló (15mp) ha letelik megjelenik a download és csak rá kell kattintani.
  • Alexease
    http://nascarracers.hsw.hu/index2.php
  • IzI
    ES hogy lehet onnan leszedni a festeseket?Mert latni latom csak letolteni nem tom:)
  • 72TSanyi
    Thx!
  • Alexease
    Utos kis verseny lesz:P Remelem lesz franko kozvetites megint:)
  • sajoati
    ja, július 8. a Waktins 12hr race dátuma. és már regisztráltam a HNR Light csapatot. :)
  • sajoati
    ja, július 8. a Waktins 12hr race dátuma.
  • sajoati
    hi all; elküldtem Darinnak a mailcímeket. és akkor egy levél:

Hi All,

The 29 teams that participated in the race at Daytona, have priority and may retain their car numbers for the Glen race. I have a feeling that we will have a larger field for this race so I wanted to give those of you that put the effort in to run at Daytona, first shots at those entries for the next race.

We will have all 12 hours broadcast again as well !! I'd like to see more of you make you way up to the broadcast booth for interviews during and after the race. It was a lot of fun ! we'll help you do so.

Go to the SSCA Enduro site to REGISTER and also grab the version of Watkins GTP that we will be using.. Realisitc weather again and it may be a little hot out in July.. ;-)

This time around I'm also going to need all the drivers email addresses for your team.

SIM GEAR will be back again as the primary event sponsor.. Check out what they have to offer over there.. The SST Lightning shifter is awesome and they also have a cockpit for sale that looks rock solid !

See you on the track !!

Darin Gangi
  • Alexease
    THX!
    http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=downloads_misc&melyik=nev&rendezes=asc
  • B Lori
    Azt még gyorsan megemlíttem hogy nem én csináltam :)))
    Gondolom ezt mindenki ismeri de azért illendosegbol itt a cime:
    http://www.tucknut.net/
  • Alexease
    Turelmesen versenyezni, mindig kifizetodobb:)
  • Alexease
    Koszi, fent is van a szerveren!
    Csak megjegyzem, hogy Lori korrektul elnevezett minden ZIP-et, csak fel kellett masoljam:))) THX!
  • B Lori
    Kossz!
    Az utolsó sárgánál nagy szerencsém volt,persze az is igaz hogy elotte meg 2x is pechem volt,de a lényeg hogy nagyon jó volt versenyezni human ellenfelek ellen és jó sokáig mentunk zold alatt :)))
    A lentebb említett eseten kívul remélem nem okoztam gondot,igyekeztem "udvariasan" menni meg azért versenyezni is :)))
  • Ciccio
  • DTap
    (Ami vasárnap estig meglesz)
  • DTap
    Rajta lesz a csoportképen!
  • B Lori
    Kép is van
  • B Lori
    Az autóim :))
    Lori-cars
  • Alexease
    Grat! Latom vegig benne voltal a surujeben, es azert a vegen megis jol sikerult!;)