51527
-
#41194 mit? -
#41193 legalább ezt ne -
#41192 valószinűleg a "halom email" között van a táblázat is :) -
#41191 Tdom:) Tegnap este kaptam meg minden eredmenyt, ma fel teszem az osszeset. -
pasztor #41190 Alex, megint le vagyunk maradva táblázat, eredmény, állás ügyileg! -
Redvin #41189 Sziasztok
Most mar nagyon ugy tunik hogy megoldottak a problemaim, szoval ezen a heten ismet elindulok. Ezert szeretnem kerni a segitsegeteket, mert reinstall volt, es elfelejtettem elmenteni az aero88-as festesemet, ezet arra kernem azt akinek megvan hogy kuldje el nekem. Elore is THX. -
#41188 nagyban -
#41187 -
Bounti #41186 Köszönöm a segítséget!!! -
#41185 Utolsó OFF -
Bounti #41184 Bocsika hogy ide írogatok, de itt vannak emberek...
Be is jelentkeztem...
Hol van az a gomb amivel elindíthatom a letöltést? -
#41183 Nekem megy...
Be is jelentkeztél regisztráció után?
De azért javaslom ne OFFoljuk szét a Nascar fórumot a HMM V. demójával -
Bounti #41182 A letöltés rovatunkat csak a regisztrált és bejelentkezett látogatók érhetik el.
A regisztráció és bejelentkezés a fórum nyitóoldalán.
Ez meg volt de hogyan tölthetek?
-
Bounti #41181 Konkrétan az SG Hírmagazin Főoldal-Letöltések-Főkatalógus / Játékdemó-letöltések / RTS - valósidejű stratégia-Heroes of might magic V demo -
#41180 Mondjuk sokat segít ha elárulod melyik oldalról szeretnél... -
Bounti #41179 nem ide tartozik, de talán tudtok segíteni.Hogyan tudok a játékdemókból letölteni itt az oldalon?már regisztrálva vagyok! -
#41178 Ez de tuti
A végén ugye azért senki sem sérült meg? -
#41177 -
#41176 Köszi megpróbálom. Az az igazság azért szeretném csak a menüt magyarra, mert mégis csak Amerikai ez a sport és azért az jobban hangzik hogy: Gentlman Start Your Engines!!!! -
Toya #41175 Egyszerűen csak az EXE-t kell berakni a játék könyvtárába. -
#41174 Alexease_ => rFactor <= _Porsche_Drift WMV, 6,5 Mbyte :P -
Tom Polsky #41173 megoldódott a probléma, a javítás kellett neki, most már tökéletesen müxik , megyek is gyakorolni és köszönök mindent, valamint mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepet és a csajoknak reggelre rengeteg locsolót -
#41172 Ez milyen játékból van? (Csak nem a Nascar egyik módja?) -
#41171 Beteszem ide is, talan valakit erdekel
Alexease_rFactor_Porsche_Drift WMV, 6,5 Mbyte
-
#41170 Most hogy a magyarositásről van szó, szeretném megkérdezni tőletek, olyan magyarosítás van hozzá, amely csak a felíratokat változtatja át, de a spottert nem? -
Toya #41169 A gond a következő lehet. Egyszerűen nem azonos könyvtárban van a magyarítás a játékkal - ez szokott lenni a leggyakoribb hiba, ezt egy szimpla copy-pastevel kiküszöbölheted.
Vagy egyszerűen nincs patchelve még a NR2003-ad. -
#41168 Nem csak azzal megy.A javitás fennt van? -
Tom Polsky #41167 Azzal az EXE-vel el sem indul a menü,
Runtime Error!
Programe: C:\...\NR2003hun.exe
R6025
-pure virtual function call
hibaüzenetet írja ki aztán ennyi :(
Mi lehet a baj?
Esetleg az lehet, hogy a magyarítás csak az eredeti game-et szereti? -
#41166 Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
Mint igértem meglenne a Talladegai csoportkép de sajnos átmenetileg nem érem el a tárhelyemet igy később tudom csak kitenni. -
Toya #41165 Azzal az EXE-vel indítod a programot amit a magyarítás rak fel? -
Tom Polsky #41164 hali jóemberek, ma telepítettem fel a nascar rancing 2003-at a Thunder 2004 után és már az első körökben jobban elnyerte a tetszésemet a NR2003, na de amiért írok az az, hogy leszedtem a netről mellé a magyarítását, feltelepítettem szépen de a szöveg nem magyar csak itt ott elvétve. Ez ügyben tudna e valaki megoldást mondani nekem, hogy hogy legyen minden magyar rajta, mert magyarul jobban megtudnám ismerni a game-et.
Előre is köszi. -
#41163 THX! :)
-
Toya #41162 Alex ment egy halom email :D -
#41161 A Vegas-ban a Media Generator resznel nezz szet;) -
Exiledd #41160 Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy azt hogyan tudnám megoldani amit már sok videoban láttam hogy magára a képre rávigyek szöveget, Sony Vegas 6.0-vál probálkozok de nem nagy sikerrel ha valaki esetleg tudna segiteni ebben megköszönném vagy esetleg ha van hozzá vmi leirás az is nagyon jo volna. Elöre is köszi. -
pasztor #41159
ne nagyon rúgjatok be, mert csúnya versenyünk lesz Richmondban... -
#41158 Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :-) -
#41157 Kellemes Unnepeket! -
#41156 Ha megjelenik itthon is, es normalis aron, letesztelek egyet:) Majd sozlok:) -
Ha valaki bevállalja azonnal szóljon