NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metwork
nemhiszem, hogy be lehet ilyet állítani,
max. annyit tudsz tenni, hogy minden alkalmazást ami feldobhat egy ablakot azt vagy kikapcsolod vagy frissíted, pl. a vírusírtókat, hogy ne jelezze milyen ügyesen talált magának frissítést😊

I will use google before asking stupid questions.

Tihy

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Koszonjuk a servert, de ha tudom hogy csak ennyien leszunk akkor csinaltunk volna magunkat egy sajatot. Egyebkent nem tudja valaki hogy belehet-e allitani valahogy hogy ha a hattarben barmi tortenik akkor se tegye le a jatekot talcara?

Cowek
És köszönjük a szervert 😊

http://www.f1-info.hu/

Cowek
Sajnos valóságoson volt a törés és a híd alatti ugrató miatt szép lassan összettört az autó. 13 kör után már 5mph-val lassabb volt az egyenesekben :-(
Aztán elváltottam magam <#fejvakaras> Teszteltem, moderate damagen nem robban a motor olyan könnyen...

Mindent bele!

JuanG
hajrá, készüljetek!!! Sajnos most a fáradtság engem is elnyom, benéztem de érdemben nem tudok ott lenni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
Bementem én is, nem az én MOD-om, nem az én pályám.
De ez a legkevesebb, hogy itt van ma verseny, hogy segítsünk a felkészülésben titeket.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Igazad van egyebkent.Csak azert lett ez a mod meg palya most mert szombaton nekem rednek es coweknek 5oras versenye lesz itt es probalunk gyakorolni ra.Elnezest a tobbiek neveben is😊
Cowek

Nem az én pályám a mai fun futam, ezért nem is indulok ma. Bementem kipróbálni (most elõször mentem rajta), de nem nyerte meg a tetszésemet.

Sztem populárisabb pályákon kéne nyomulni keddenként, akkor egyrészt többen is lennénk (nem csak 5-6an), másrészt már a mezõny java része ismeri a pályát és ezért lásd egyes pont 😊

JuanG
a cookie dolog viszont bejött 😊))...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ezért bátorkodtam ajánlani a másik EXE-t a V8-hoz, mert jóval kezelhetõbb így mint a PTA...tuti jó versenyek lennének 😊))

De, már rájottem en is <#vigyor>

JuanG
oksa, kipróbálom 😊

JuanG
köszi...hát nem ezt írtam? <#idiota>

Alexease
Persze😉
Alex szervert ellehetne inditani 55 F eszak-nyugati 8mph szellel?😊
Alexease
OK. THX!
Akkor legyen custom

Alexease
THX!
Akkor most fixed legyen ezzel, vagy ez mint valaszthato setup?
HaZso
Szerintem érdemes ezen a versenyen custom setuppal menni, hogy tudjunk még próbálkozni, pl. Norbi szerint puhább rugók kellenek!

Van HaZso fele setup, minden bizonnyal mi is azzal fogunk menni, innenletoltheto

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
AD67 MOD, BullRun, 34 kor (linkek lejebb)/

Setup Custom, de allitolag van valami Fixed, aki tud valamit szoljon legyszi! THX!
Alexease
Amugy mindjart inditom a szervert, csak nincs fent az AD67 es a palya, vagyis toltogetni kell😉 Ami eleg lassu, mert kulfoldre korlatozva van a szerver😉
Alexease
Ahogy Toya is irta, a road palyas versenyek mindig "problemasak" voltak, vagy a mod kezelhetosege vagy a palya hibak miatt.
En mindenkepp, de valszeg tobben/sokan/mindenki is szeretnenek a Mixed Cup-ba road palyas versenyeket. De ehez elsosorban jol mukodo es hasznalhato palyak kellenek. Es persze egy-ket mod😉

Ebben az evben is jelent meg egy-ket palya, meg kellene nezni oket, letesztelni stb. Foleg a pites buntetesek letoltesevel voltak gondok.

A mod kivalasztasa sem egyszeru😉
A CTS egyertelmu, azt mindenhol elvezetes vezetni. A Trans-Am es a GTP a problemak miatt kiesett... Ami maradt a V8, AD67 es az OpenWheel😊)

Az AD67-et tegnap kiprobaltam, bar TA fizikka de nagyon kezesnek bizonyult (bar egyedul, nem versenyben). A V8-hoz es a OW-hez nem sokat tudok hozzaszolni...

Bar reg mentem vele, es igazabol kaszniban sincs valtozas, de meg ott van a GNS mod is😉) Az is egy atmenet a CUP es a CTS fizika kozott, talan vezetheto lenne mindenkinek (mondjuk a IROC is GNS-es;D).

Igazabol, mar en sem tudom mit akartam irni....
A lenyeg hogy en nyitott vagyok - bar az keves😊 - es ha valaki tud palyakat tesztelni, otletezni akkor johet minden😊
Vesz esetben meg az is megoldhato, hogy ha pl. ki lesz valasztva a AD67, de nehany verseny utan csokken a letszam, az erdeklodes stb., akkor a palyakat megtartva berakhato helyette a GNS, IROC, CTS stb.
Na mivel látom néhány kérdés felmerült, így gondoltam válaszolok rá (más úgy sem nagyon fog).
Kezdjük akkor 😊
-Csapatok: Ennek eddig sem volt akadálya (lásd idén a DoT Teamet, vagy Norbit és Prezsit vagy tavaly a Pumy-Atesz-Toya triót), de mivel ezt nem tartják számon a Nascarban (és ahogy ezt mi sem tartjuk számon) így igazából ennek csak képletesen lehet jelentõsége.
-Városi pályák: Az idei évben azért nem kerültek ilyenek a naptárba, mert nagyon sok bugos van belõlük ami egy évvel ezelõtt nagyon megkeserítette az életünket, az a kevés pálya ami meg nem volt bugos (mondjuk Toronto - mert ugye Long Beach is bugos volt online) az olyan kiesési arányt produkált ami elképesztõ.
Úgy próbáltuk meg összeállítani a naptárat, hogy a lehetõ legegyszerûbb és legismertebb road pályák kerüljenek bele, ahol már mentünk vagy úgy általában ismer mindenki, mert nem akartunk úgy járni mint a tavalyi évben ahol lényegében jobb esetben hárman körözgettünk Prezsivel és HaZsoval azokon a pályákon ahol 4-nél több kanyar volt.
-És ez a kevés induló az oka annak is, hogy én félek minden TPTCC, PTA alapokon nyugvó modtól. Egyszerûen volt egy szezon ahol volt lehetõségem látni ahogy a versenyzõk futamról-futamra kikoptak mint most lényegében a GTP-bõl.
Be kell látni, hogy igazán mindenki számára egyformán élvezetes mod kevés van és azok általában ráadásul nem is a PTA alapokon nyugszanak, hanem inkább a CTS fizikáján.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Papailaca
Ha elfogadsz csapattársnak.....

Let\'s get ready to Rumble!

Töröld a HSW-s cookiedat.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

A szimulatoroknal valaszd ki az nr2003-t es balra a letoltesek kozott ott van hogy modok.

JuanG
köszi

JuanG
persze ez a többi szim-re is érvényes...

JuanG
Toya!

Nem tudok eligazodni az új HSW oldalon 😞((

ezen az oladlon bal felül rákkatintok a modok-ra és ez jön be, aminek semmi a köze az NR2003 modokhoz...

jó az új design...de a struktúrát nem vágom 😞((

A modinnen
A palyainnen

petesilver
Festés jár😊 Mondjuk a light széria, mivel ugyanilyen nem lehet a hallgatólagos megegyezési-megkülönböztetési megállapodás alapján. De lehet kérni komplett eltérõ RedBull designt is, és megcsinálom azt.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Metwork
HSW-n keresztül

JuanG
és ez a mod és pálya honnan? lehet indulnék...

ingyen red bull jar? 😊

Metwork
<#vigyor>

petesilver
Kéne már valaki aki az eredményeket is hozza, a szponzort én hozom😊))))

petesilver
Valaki nem akar jönni a Team RedBull csapatba esetleg?

AD37 lesz tudtommal Bullrun palyan.Azt jovoheten megnezzuk V8-at vagy most?<#confused>
Metwork
Na igen, jó lenne az ilyen és ehhez hasonlókat kitalálni és megvalósítani még a következõ szezon megkezdése elõtt, ne megint már szezon közben menjen a szájtépés.

Cowek
Jó lenne csapatokat szervezni! Volt róla szó idény elején, de akor már elkezdtük a szezont. Itt az idõ eldönteni <#nezze><#papakacsint>

Metwork
Az illetékesek eldönthetnék, hogy mivel megyünk este

Korrekt mod-nak tûnik, ezek szerint van olyan állapotban, hogy bajnoki futamokat is lehessen vele menni.
Tényleg, jövõre nem akarunk 2 fõs csapatokat létrehozni?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Ausztral szerver nem lenne tul nyero<#szomoru2>
Cowek
Vannak akik már ligában nyomják a módot:
V8 link

JuanG
monaco-t még nem próbáltam 😊)

Azért a jövõ évi versenynaptárba visszakerülhetne Troies Rivieres, illetve Surfers Paradise, Paris is megállná a helyét. Mit gondolsz, Monaco-val érdemes lenne próbálkozni, esetleg?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?