51527
-
72TSanyi #41234 Csak tipp, de próbáld meg újra futtatni a játék könytára alatt található config.exe-t. -
#41233 Nem jó a Crack! Szedd le a Nocd Exe-t is!!! 1201 patchez!!!
Nekem u.e csinálta.
-
Mik #41232 Mitől lehet az, hogy akár testing-et akár single-t nyomok vagy opponent manager-t szabálytalan művelettel kilép a játék? Peccs minden van rajta amit az oldalon találtam. -
#41231 Ak szeretne egész nap autóversenyt nézni mint például én, az ITT megteheti.
(UPC Direct 50-es csatorna) -
72TSanyi #41230 Ok. Thx. Nekem is ez a logikus. Csak egy alkalommal annak kapcsán merült fel ez a kérdés, hogy amit Dini szokott készíteni képet a futam végeredményéről, azt a büntetőpontokkal halmozott eredményből készítette. Ha hazaértem, utánanézek, hogy mikor is volt ez.... -
Toya #41229 Nem így van. Összesen a nyilatkozatok le nem adását kezeljük évek óta külön, mivel az azonnal nem tud jelentkezni a táblázatban.
Az, hogy valaki az adott futamon csinál valami olyat ami miatt büntetést kap (folyamatosan chatel, balesetet csinál) az nehogy már ne befolyásolja a helyezését.
Ha most valaki végigmegy úgy hogy közben 10 játékoson gyalogol át, majd a futam után kap 180 pont büntetést attól még szerinted ő a nyertes, mert ez volt a végeredmény?
Amúgy a nyilatkozatok hiánya is mindig az adott futam pontszámából kerül levonásra, csak nektek ez már nem szúr szemet, mert addigra láttok egy végeredményt, én viszont csak később tudom meg ki is az aki nem írt nyilatkozatot. -
IzI #41228 Hol latjatok a bunteteseket? -
72TSanyi #41227 Az lehet, de a helyzet az, hogy arról még egyszer Met homályosított fel, hogy attól, hogy büntetőpontokat kap valaki egy versenyen, az még nem befolyásolja a versenyen elért helyezését. Azaz a kiharcolt helyet és a pontozást külön szokás kezelni. Vagy mégsem? -
IzI #41226 Hol mi -
#41225 Igaz ott van bünti is.Elnézést! -
#41224 nem hibás, csak nézd a büntiket is :) -
#41223 -
#41222 A report szerint Izl még megvan,sztem csak az eredmény oldal hibás. -
#41221 Igen mintha Izl kimaradt volna?-lehetséges? -
72TSanyi #41220 Legjobb tudásom szerint 2 db 6. hely a legjobb, amit idén elértem. (Daytona illetve ha jól rémlik Phoenix). Így a véleményem, hogy a Phoenix-i eredmények nem valósak, ott van egy-egy hely csúszás. Légyszi járjatok utána! Thx. -
Ciccio #41219 Sok sikert! -
#41218 cső haver! :)) -
pasztor #41217 üdv a csapatban! -
Mik #41216 Sziasztok,
leadtam nevezésemet,48-as autót választottam majd plz mindenki töltse már le péntekig.
Alex icq helyett msn-t adtam meg, remélem ez nem probléma. -
#41215 Javitottam, sorry:)
De meg nem az igazi, a Nextel Cup textas-i futameredmenyeket es 1-2 nyilatkozatot nem tatalaltam -
#41214 természetesen ez Alex-nek szólt -
#41213 A Cup phoenix-i nyilatkozatomat nem találtad meg? pedig elküldtem már vagy egy hete -
#41212 Egyébként frissült az oldal fennt vannak az eredmények és a bajnokság állása-lehet böngészni!Köszönet Alexnak! -
#41211 Alex légyszi majd a talladegai nyilatkozatoknál a nevem után a 10-est 3-asra javitsd ki!Sok jelentősége nincs de azért KÖSZI! -
Ciccio #41210 Reportot a népnek, Hőjjjjj! -
#41209 HaZso bent van, meg is van setup :) -
#41208 SZERVER ELINDITVA (egy joideje:D)!
HNR Mixed Cup, AeroWar88, Daytona
Setup-ot nem talaltam, vagyis nagyon ugy nez ki hogy nincs:) Egyelore FAST-el fut;) -
72TSanyi #41207 Nem gondoltam volna, hogy nincs fent az oldalon, de úgy tűnik, hogy nekem megvan, az előbb néztem. Innen letölthető: Red Aero88 -
Redvin #41206 Vegulis megtalaltam, szoval aki indulni szokott es nem akar egy egyszinu autot latni az tegye fel. Es ezuton megkerem Alexet hogy tegye ki az oldalra is :)
aero88_car -
#41205 Igazad van, a szándék a fontos. -
#41204 nekem sincs meg, sőt, most néztem, hogy alig van aeros festés felrakva nekem:) -
B Lori #41203 Bevallom nem is néztem utánna hogy mi a gondja,csak láttam hogy kéri én meg nemrég foglalkoztam ezzel,gondoltam segíttek de nem jott ossze :))) -
B Lori #41202 Hoppá.....még tanulnom kell a neveket,azt láttam hogy red.... :) -
Redvin #41201 Ugy hogy Alex nem tette fel (vagy nem kuldtem el?) :D -
Arról már nem is beszélve, hogy ez a festés fent van a hnr weboldalon is, szal akkor nem kérné Red, hogy valaki küldje el neki. -
#41199 Ez az enyém el a kezekkel -
B Lori #41198 Ma milyen setup lesz? -
B Lori #41197 Remélem ez az :))
http://www.mysharefile.com/v/2314625/76.codered.aero88.zip.html -
#41196 Nekem nincs meg, de hogy hogy nem került fel a HNR weboldalra? -
Redvin #41195 Nah sracok, nehogy mar egyikotoknek se legyen meg az aero-s festesem, valaki igazan feltolthetne. Thx.