51527
-
72TSanyi #41274 Hát a feliratot nem 'tom, hogy ki használja, de magával a szabállyal szerintem mindenki tisztában van. A tegnapi futamon vagy 2x okozott majdnem problémát, hogy lekörözött versenyzőnek próbáltak visszaadni körhátrányt. Az ilyen vonal előtti belassítások időnként megbosszulják magukat. -
72TSanyi #41273 Daytona_Aero88_eredmények -
B Lori #41272 Értem....az edzés alatt nézegettem másokat hogy hol fékeznek de esélyem se volt olyan rovid féktávo venni,és meg az alukormányzás is gondot okoz de azzal azért megbirkóztam mert már 5 éve van ez a kormány úgyhogy megszoktam hogy a szemre és a hangra hagyatkozom,csak akkor volt a legrosszabb amikor kozel jott valaki mert korán se mertem fékezni nehogy belémjojjon.... -
B Lori #41271 Az elengedéshez még annyit hogy nem tudom használjátok-e a spotter mellett a feliratot mert ha átmegyunk a célvonalon és ott kiírja hogy "Where's under caution...stb." akkor már nem lehet előzni. -
#41270 Epp' egy nagysagrend a kulonbseg a ket kormany tipus kozott, nem csak vezetesi elmenyre hanem hasznalatra is:) Eleg csak abba belegondolni, hogy amikor kanyarodsz, az auto kaszni elmozdul, csavarodik, athelyezodik a sulypont es azt egy FFB-s kormanyon erzed. Ezzel fleg megcsuszasokat lehet menteni, mert mar a csuszas elott erzed, hogy mikor, mennyire "mozdult" el a kasztni, es mar elotte tudod kontrollalni a dolgokat. De termeszetesen, a kanyarodastol a fekezesig mindenben "segit". Pontosabban, tajekoztat az auto mozgasarol;)
Vagyis, erdemes FFB-s kormanyt beszerezni! -
B Lori #41269 Egyszer sikerult elfékeznem magam és kicsusztam,aki mogottem jott attol elnézést kérek mert megzavartam és o is megcsuszott!
Azért meg koszonet hogy az eljén megpróbáltátok visszadni a kort amit valószinu azért kaptam mert elindultam a kvalin de akkor eszembe jutott hogy jobb lesz ha a végérol indulok ezért visszamentem a pitbe de sajnos tulléptem a sebességet és ezért diszkvalifikáltak,amikor indult a verseny rakattintottam a Drive-ra de nem engedett be,már azt hittem nem mehetek de 1 kor után a pit-be találtam magamat :))
Most azért látszott hogy kormányommal az ilyen tipusu pályákon problémák lehetnek,leginkább a féktáv mert amúgy elkorozgetek és olyan nagyon lassú se voltam.
Van itt olyan aki ment sima kormánnyal és utánna váltott FFB-re,eggyáltalán az lehet a gond,mert volt olyan akivel tartottam a lépést de a fékezésnél és még az íveknél is másképp mentunk,én még soha nem próbáltam FFB kormányt ezért érdekelne a kulombség mert lehet hogy bennem van a hiba :))
-
#41268 Megerkezett, koszi! -
Toya #41267 Hát jó lenne ha valaki linkelne ide egy mentett HTML-t :P
Alex Texast elküldtem. -
#41266 HNR Mixed Cup, Daytona, AeroWar
- Visszajatszas
- Report
HNR Nextel Cup, Richmond-Night
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
Sajnos a Daytona-i eredmenyeket (HTML) sikerult letorolnom (masolas helyett):( Ez foleg Toya-t fogja erzekenyen erinteni - gondolom - erdekelne, hogy most ilyenkor mi van?! :o -
Redvin #41265 Sry mindenkitol akinek az elso 100 korben barmilyen problemat okoztam volna :( -
#41264 ki morcos?:)
Mike nem indult -
#41263 No, nem szabad megkérdezni? PH-n nem vagy ilyen morcos a kormányos topikban...... -
#41262 persze -
#41261 Ki nyert? Mik(e)? :))) -
#41260 elfáradtam :(((...meg amúgy se szeretem ezt a pályát... -
#41259 legutsó mondás (2x rákérdeztünk, különböző ügyintézőktől): április vége.
aztán helyesbített a kishölgy: ha május első hetében nincsen még, akkor telefonáljak megint. f@sz@...
viszont fejlesztettem gépet. :) -
Toya #41258 Netedről van valami hír már? Jöhetnél végre... -
#41257 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Richmond-Night, 200 kor, FAST2 setup
-
pasztor #41256 lásd elözö poszt. nem kell ettöl félni, inkább a taktikán fogod megszívni, nem a vezetési tudáson ;). -
pasztor #41255 akkor jöhet, Richmond egy melós pálya, a setup pedig megbocsátós (inkább alulkormányzott), nemigen lesz gond. de ott a másfél órás praccy kezdésnek, azon ki lehet puhatolni, mennyire tudja tartani a tempót. -
Mik #41254 Akkor újra. Festésem adatmódosítással.
Ezt húzza le mindenki plíz.
Alex egy szerverelérhetőséget meg pass-t majd légyszi lökj már át nekem pü-ben ha már reggeltél a bajnokságban. Szabadedzésre talán tudok jönni. :) Köszi. -
Mik #41253 Ha még többet akkor meg így: mike.jpg :)))) -
#41252 Jó van én nem vettem részt azon a versenyen. De elhúztál ez tény. Ha sokat gyakorolnál így néznél ki:
-
#41251 akármit mondtok, Richmondban nem elindulni bűn ;-) -
#41250 mi az hogy kiesett, elhúztam mint a kengyelfutó gyalogkakukk -
#41249 Azért ne gondold, hogy Mik(e) kezdő. Elmondanám, hogy megverte az összes HGTRM-es, minket a PH-n (HGTRR), talán Juan egyszer nyert ellene, de azért, mert kiesett. Szinte minden ideje világcsúcs. Kiss Norbi idejénél is jobb időket megy, jobb időket megy MaxD-nél, szóval így kell kezelni a pasast......:))))))) -
Mik #41248 Nekem január óta van kormányom, addig bill-eztem.
Az első versenyem hgtrr-ben volt, szánalmas eredménnyel. :))))
Azóta úgy ahogy fejlődtem :) de még van hova és van miért tanulni.
A gyakorlások szerintem is fontosak, inkább ott tapogasd ki az autód és sajátmagad határaid mint a többiek között. :)
Mindenki más, lehet neked a versenyt megelőző napon való gyakorlás tesz jót, valakinek (néha nekem) ha pihentet előtte.
Mások vagyunk, más képességekkel megáldva. :p -
#41247 én Bristolban mentem először, ami 16 seces pálya, craftsman truckkal, ami barátságos autó, és vagy 11 kör hátránnyal értem be (mondjuk bénáztam össze-vissza, lehúzódtam még a közvetítő helikopter elől is ;-) ), de végig mentem, s ez a lényeg.
viszont azt vettem észre, hogy sokat segít, ha az ember verseny előtti napon gyakorol, testing, sőt, egy rövid 10-15%-os AI-k elleni race is nagyon sokat dob, látod, hogy ha túlzottan akarsz, hol csúszhatsz fel a felső ívre, stb.
csak mondom, előzni nem kell akarni. :) -
Mik #41246 Igen, bevallom töredelmesen, hogy még kezdő vagyok és nem akartam belerondítani a nagyok dolgába a mai napon. :) -
#41245 már bocs, hogy így ismeretlenül tanácsolgatgatok, szóval vilkommen, helló, én én vagyok, te te vagy, a többit lásd lejjebb :)) -
#41244 kifogások, kifogások... ;-) a parketta végig pályák a legnehezebbek lehetnek, végig forgalomban autózni, stb.
itt meg csak menned kell, ügyelni arra, hogy ne akarj előzni (fölösleges: az előtted levő úgyis elcseszi, ha meg nem, akkor jól megy, emigyen Te is jól mész :) ; vagy a pitben lenyomod)
és Richmond nagyon kafa kis pálya (emlékeim szerint), szeressük.
festés: volt aki mittomén, 10 futamot (vagy többet) nyomott le egy színű (avagy festés nélküli) autóban. :)
-
Mik #41243 Hát nem valószínű, hogy részt tudok venni a mai versenyen. Elég gázos napom lesz már most látom, a kocsim festését is rosszul linkeltem mert nem írtam át az adatokat, illetve már megvan csak a pendrive-om nincs nálam. :)
A pályát kipróbáltam, azt mondom jobb is hogy most nem indulok, nekem valami buzi nagy pálya kellene elsőre ahol parketta végig. :))) -
#41242 Ahogy nézem párhuzamosan megy a müholdas adással. -
#41241 Ez mostanaban valtozott?! Mar regen meg van a link, de nem volt rajta sok minden, most ugy nez ki szinte egesz nap nyomjak:) Lesznek rajta jo dolgok, majd veszek fel belole boseggel:) -
#41240 Ez igazán jóhir!!! -
#41239 Én mindig futam után a report alapján csinálom a csoportképet.Nem tudhatom akkor még valami van-e esetleg a háttérben.De ez valójában is igy van van.Néha a tvben látottak után módosulhat az eredmény. -
72TSanyi #41238 Ha valakit érdekel, akkor az alábbi linken letölheti a múltkori 12 órás DaytonaRC endurance versenyről készített közvetítést. -
Mik #41237 Ok most már sikerült, 1.2.0.1-et ír ki verziószámnak az elején, bár jó gyorsan elkapja a képet, van 2tized mp-em hogy lecsekkoljam. :) -
72TSanyi #41236 Az 1.2.0.1-es patch nélkül nem fogsz tudni játszani.... -
Mik #41235 Most sikerült, az oldalon található két nocd-t raktam fel.
A 1.2.0.1-es patchet hanyagoltam. Remélem nem lesz így gubanc a szerveren.