51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Hát a feliratot nem 'tom, hogy ki használja, de magával a szabállyal szerintem mindenki tisztában van. A tegnapi futamon vagy 2x okozott majdnem problémát, hogy lekörözött versenyzőnek próbáltak visszaadni körhátrányt. Az ilyen vonal előtti belassítások időnként megbosszulják magukat.
  • 72TSanyi
    Daytona_Aero88_eredmények
  • B Lori
    Értem....az edzés alatt nézegettem másokat hogy hol fékeznek de esélyem se volt olyan rovid féktávo venni,és meg az alukormányzás is gondot okoz de azzal azért megbirkóztam mert már 5 éve van ez a kormány úgyhogy megszoktam hogy a szemre és a hangra hagyatkozom,csak akkor volt a legrosszabb amikor kozel jott valaki mert korán se mertem fékezni nehogy belémjojjon....
  • B Lori
    Az elengedéshez még annyit hogy nem tudom használjátok-e a spotter mellett a feliratot mert ha átmegyunk a célvonalon és ott kiírja hogy "Where's under caution...stb." akkor már nem lehet előzni.
  • Alexease
    Epp' egy nagysagrend a kulonbseg a ket kormany tipus kozott, nem csak vezetesi elmenyre hanem hasznalatra is:) Eleg csak abba belegondolni, hogy amikor kanyarodsz, az auto kaszni elmozdul, csavarodik, athelyezodik a sulypont es azt egy FFB-s kormanyon erzed. Ezzel fleg megcsuszasokat lehet menteni, mert mar a csuszas elott erzed, hogy mikor, mennyire "mozdult" el a kasztni, es mar elotte tudod kontrollalni a dolgokat. De termeszetesen, a kanyarodastol a fekezesig mindenben "segit". Pontosabban, tajekoztat az auto mozgasarol;)

Vagyis, erdemes FFB-s kormanyt beszerezni!
  • B Lori
    Egyszer sikerult elfékeznem magam és kicsusztam,aki mogottem jott attol elnézést kérek mert megzavartam és o is megcsuszott!

Azért meg koszonet hogy az eljén megpróbáltátok visszadni a kort amit valószinu azért kaptam mert elindultam a kvalin de akkor eszembe jutott hogy jobb lesz ha a végérol indulok ezért visszamentem a pitbe de sajnos tulléptem a sebességet és ezért diszkvalifikáltak,amikor indult a verseny rakattintottam a Drive-ra de nem engedett be,már azt hittem nem mehetek de 1 kor után a pit-be találtam magamat :))

Most azért látszott hogy kormányommal az ilyen tipusu pályákon problémák lehetnek,leginkább a féktáv mert amúgy elkorozgetek és olyan nagyon lassú se voltam.
    Van itt olyan aki ment sima kormánnyal és utánna váltott FFB-re,eggyáltalán az lehet a gond,mert volt olyan akivel tartottam a lépést de a fékezésnél és még az íveknél is másképp mentunk,én még soha nem próbáltam FFB kormányt ezért érdekelne a kulombség mert lehet hogy bennem van a hiba :))
  • Alexease
    Megerkezett, koszi!
  • Toya
    Hát jó lenne ha valaki linkelne ide egy mentett HTML-t :P
    Alex Texast elküldtem.
  • Alexease
    HNR Mixed Cup, Daytona, AeroWar
    - Visszajatszas
    - Report

HNR Nextel Cup, Richmond-Night
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report

Sajnos a Daytona-i eredmenyeket (HTML) sikerult letorolnom (masolas helyett):( Ez foleg Toya-t fogja erzekenyen erinteni - gondolom - erdekelne, hogy most ilyenkor mi van?! :o
  • Redvin
    Sry mindenkitol akinek az elso 100 korben barmilyen problemat okoztam volna :(
  • Met
    ki morcos?:)
    Mike nem indult
  • Panther
    No, nem szabad megkérdezni? PH-n nem vagy ilyen morcos a kormányos topikban......
  • Met
    persze
  • Panther
    Ki nyert? Mik(e)? :)))
  • JuanG
    elfáradtam :(((...meg amúgy se szeretem ezt a pályát...
  • sajoati
    legutsó mondás (2x rákérdeztünk, különböző ügyintézőktől): április vége.

aztán helyesbített a kishölgy: ha május első hetében nincsen még, akkor telefonáljak megint. f@sz@...

viszont fejlesztettem gépet. :)
  • Toya
    Netedről van valami hír már? Jöhetnél végre...
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Richmond-Night, 200 kor, FAST2 setup
  • pasztor
    lásd elözö poszt. nem kell ettöl félni, inkább a taktikán fogod megszívni, nem a vezetési tudáson ;).
  • pasztor
    akkor jöhet, Richmond egy melós pálya, a setup pedig megbocsátós (inkább alulkormányzott), nemigen lesz gond. de ott a másfél órás praccy kezdésnek, azon ki lehet puhatolni, mennyire tudja tartani a tempót.
  • Mik
    Akkor újra. Festésem adatmódosítással.
    Ezt húzza le mindenki plíz.
    Alex egy szerverelérhetőséget meg pass-t majd légyszi lökj már át nekem pü-ben ha már reggeltél a bajnokságban. Szabadedzésre talán tudok jönni. :) Köszi.
  • Mik
    Ha még többet akkor meg így: mike.jpg :))))
  • Panther
    Jó van én nem vettem részt azon a versenyen. De elhúztál ez tény. Ha sokat gyakorolnál így néznél ki:

• sajoati
    akármit mondtok, Richmondban nem elindulni bűn ;-)
  • JuanG
    mi az hogy kiesett, elhúztam mint a kengyelfutó gyalogkakukk
  • Panther
    Azért ne gondold, hogy Mik(e) kezdő. Elmondanám, hogy megverte az összes HGTRM-es, minket a PH-n (HGTRR), talán Juan egyszer nyert ellene, de azért, mert kiesett. Szinte minden ideje világcsúcs. Kiss Norbi idejénél is jobb időket megy, jobb időket megy MaxD-nél, szóval így kell kezelni a pasast......:)))))))
  • Mik
    Nekem január óta van kormányom, addig bill-eztem.
    Az első versenyem hgtrr-ben volt, szánalmas eredménnyel. :))))
    Azóta úgy ahogy fejlődtem :) de még van hova és van miért tanulni.
    A gyakorlások szerintem is fontosak, inkább ott tapogasd ki az autód és sajátmagad határaid mint a többiek között. :)
    Mindenki más, lehet neked a versenyt megelőző napon való gyakorlás tesz jót, valakinek (néha nekem) ha pihentet előtte.
    Mások vagyunk, más képességekkel megáldva. :p
  • sajoati
    én Bristolban mentem először, ami 16 seces pálya, craftsman truckkal, ami barátságos autó, és vagy 11 kör hátránnyal értem be (mondjuk bénáztam össze-vissza, lehúzódtam még a közvetítő helikopter elől is ;-) ), de végig mentem, s ez a lényeg.

viszont azt vettem észre, hogy sokat segít, ha az ember verseny előtti napon gyakorol, testing, sőt, egy rövid 10-15%-os AI-k elleni race is nagyon sokat dob, látod, hogy ha túlzottan akarsz, hol csúszhatsz fel a felső ívre, stb.

csak mondom, előzni nem kell akarni. :)
  • Mik
    Igen, bevallom töredelmesen, hogy még kezdő vagyok és nem akartam belerondítani a nagyok dolgába a mai napon. :)
  • sajoati
    már bocs, hogy így ismeretlenül tanácsolgatgatok, szóval vilkommen, helló, én én vagyok, te te vagy, a többit lásd lejjebb :))
  • sajoati
    kifogások, kifogások... ;-) a parketta végig pályák a legnehezebbek lehetnek, végig forgalomban autózni, stb.

itt meg csak menned kell, ügyelni arra, hogy ne akarj előzni (fölösleges: az előtted levő úgyis elcseszi, ha meg nem, akkor jól megy, emigyen Te is jól mész :) ; vagy a pitben lenyomod)

és Richmond nagyon kafa kis pálya (emlékeim szerint), szeressük.

festés: volt aki mittomén, 10 futamot (vagy többet) nyomott le egy színű (avagy festés nélküli) autóban. :)

• Mik
    Hát nem valószínű, hogy részt tudok venni a mai versenyen. Elég gázos napom lesz már most látom, a kocsim festését is rosszul linkeltem mert nem írtam át az adatokat, illetve már megvan csak a pendrive-om nincs nálam. :)
    A pályát kipróbáltam, azt mondom jobb is hogy most nem indulok, nekem valami buzi nagy pálya kellene elsőre ahol parketta végig. :)))
  • DTap
    Ahogy nézem párhuzamosan megy a müholdas adással.
  • Alexease
    Ez mostanaban valtozott?! Mar regen meg van a link, de nem volt rajta sok minden, most ugy nez ki szinte egesz nap nyomjak:) Lesznek rajta jo dolgok, majd veszek fel belole boseggel:)
  • DTap
    Ez igazán jóhir!!!
  • DTap
    Én mindig futam után a report alapján csinálom a csoportképet.Nem tudhatom akkor még valami van-e esetleg a háttérben.De ez valójában is igy van van.Néha a tvben látottak után módosulhat az eredmény.
  • 72TSanyi
    Ha valakit érdekel, akkor az alábbi linken letölheti a múltkori 12 órás DaytonaRC endurance versenyről készített közvetítést.
  • Mik
    Ok most már sikerült, 1.2.0.1-et ír ki verziószámnak az elején, bár jó gyorsan elkapja a képet, van 2tized mp-em hogy lecsekkoljam. :)
  • 72TSanyi
    Az 1.2.0.1-es patch nélkül nem fogsz tudni játszani....
  • Mik
    Most sikerült, az oldalon található két nocd-t raktam fel.
    A 1.2.0.1-es patchet hanyagoltam. Remélem nem lesz így gubanc a szerveren.