NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
MEGJELENT A Grand National 1970 for N2003!

Boldog szulinapot The PITS es JUAN!

http://thepits.us/board/viewtopic.php?p=25156
Papailaca
Fight!<#boxer>

Let\'s get ready to Rumble!

Megnéztem én is még egyszer. Valóban beért elém, csak én gyorsabb voltam már abban a pillantaban, de ha erõsen fékezek, a mögöttem jövõ jön belém vagy még nagyobb baleset van belõle. Ja és volt fékezés, csak gyengébb, hogy ne menjek neki, de pont elég volt az is abban a pillantban, hogy kibillenjen az autó az egyensúlyából. Utólag könnyû okosnak lenni, ott meg néhány pillanat alatt kell cselekedni. Sajóati is megoldahtta volna jobban azt a helyzetet az utolsó Cup futamon, amikor nekem jött. De ott akkor õ annyit tudott tenni. Nem szórakozásból megyek neki senkinek, ha nagyritkán elõfordul ilyen.

Papailaca
HIGHEST CLIMBER

Driver Start Finish Change
Papailaca 19 7 12

hihi

Met
BSZ JUAN!😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
"félrekaptam, felcsapódtam, eltaláltalak"

valami kimaradt
hogy mi?

FÉKEZÉS, vagy LASSÍTÁS, vagy ezeknek valami szinonímája

elém is bevágodott Janusz mégsem romboltam le, félre se kaptam, csak símán fékeltem (na meg persze szitkozódtam<#zavart1>)

Megneztem replay mert azt hittem celvonalnal levo elozesem miatt volt a galiba de nem es te is rosszul idezed vissza mert kanyar megkezdese elott tisztan elotted voltam.Egyszeruen elnezted a fektavot es ha nem rantod ki akkor engem loksz meg hatulrol.Szal Met kiesesehez semmi kozom.
Tihy
Boldog Szülinapot Juan!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Boldog Szülinapot Juan! <#taps>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Papailaca
Hepi börszdéj Juan!<#integet2>

HaZso
Boldog Szülinapot Juan! <#smile>

Nem tom mer mentem oda le meg fuvre is lementem hatha nem szamitasz ra hogy oda bemegyek.Egyebkent ez elvileg szerintem szabalytalan volt.Sajnalom hogy ilyedelmet okoztam😊Meg is kaptam erte a buntetesemet Janusz szepen felrakott a falra😊
Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
Kipróbáltam újra a tegnap már tesztelt pályákat. Most akkor azt néztem, hogy mi a helyzet a stop&go büntetésekkel. A pályák ilyen szempontból is megfeleltek, a büntetéseket el lehetett töröltetni.
Szóval az alábbi pályákról van szó:
Shanghai
Bahrain
Surfers Paradise
Long Beach
Mid-Ohio
Trois Rivieres
Magny-Course

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
VH Setup
Nem tudom, nem emlexem milyen de tippem szerint gyorsabb😊 Es azzal egyutt valszeg aranyosan "baratsagtalanabb" is😊) Bar valoban nem tudom...
De ha igen, es meg ha minimalisan is, es ha marad ez a 2x futam, akkor valszeg a kozep mezonytol hatrebb gyorsabban fogjat elkoptatni a gumikat, eldobalni az autot, tobb sarga lesz stb. Bar lehet, hogy azzal az elmezony hosszabb es jobb csatakat tud majd vivni...

De abszolut nem emlexem, vagyis gozom sincs milyen, barmi is lehet...😊))
Semmi gond, ezt a bajnokságot most úgy sem veszem olyan komolyan! <#eljen>

Alexease
<#idiota>
Alexease
Azt hiszem azt eppen lattam is, ott voltam meletetek-mogotetek😊 Nem neztem vissza, de ha jol emlexem valoban feleslegesen elkapkodott elozesi kiserlet volt balesettel fuszerezve;(( Szerencsere megusztam.😛
Papailaca
Ezt láttam, sztem Alexben is meghûlt a vér...

Alexease
Bar tudom, hogy tobbeknek nem tetszett a verseny, de nekem jo volt😉 Pedig csinaltam magamnak egy feketet, igy egy kor hatranyt is, vagyis volt mit ledolgozni, taktikazni, szamolgatni stb.

Raadasul "keves" volt a sarga, tobbszor kellett pitelni verseny alatt... es nem tudott (vagy nem akart😄) annyira meglepni az elmezony mint maskor😊
Met, sajnálom az esetet, jogos volt a kérdésed, csak nem nekem kellett volna feltenned, mert én már csak a középsõ láncszem voltam a reakcióban.
ha jól emlékszem, IzI próbált meg lehetetlen helyen és pozícióban elõzni közvetlenül az 1-es kanyar elõtt, amikor még 2 sorban voltunk, csak õ még megpróbált beúbjni alul harmadiknak. Nem értettem, csak idõ már nem sok volt korrigálni... félrekaptam, felcsapódtam, eltaláltalak. Ez történt...

Alexease
HNR WINTER CUP - ATLANTA
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
Papailaca
Pisti megcsinálnád majd a mostani lfs kocsit is?
Mag jó lenne,ha indulnál is néha, mert nagyon le van maradva a csapat....<#integet2>

Papailaca
Ne haragudj Sanyi, elfelejtettem, hogy az elõzõ kanyarnál odacsaptam, és leamortizálódott a gumi, így megcsúsztam felfelé😞
Teljesen az én hibám volt, nem számíthattál rá.
Sry még1×!

VH! VH! VH! 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Valahogy ereztem Janusz hogy elfogsz kapni mert abban a kanyarban mindig felcsusztal hat most is csak volt vki ott meg hozza en😊Szepen fejtetore alltam 😊Lehet nem kene 2x menni kicsit mas futamot vartam de mar elejen kiderult nem olyan lesz amire szamitottam
Úgy tûnik, hogy most jobban meg kell majd fontolni, hogy mikor érdemes/szükséges pit-re menni. <#eplus2>
Feltûnõen sokan adták fel a futamot, pár esetben nem tiszta, hogy ki miért. Én mondjuk egy falralökés következtében motorsérülés miatt döntöttem a feladás mellett. Ezen a pályán (vagy akár bármelyiken) nem lett volna értelme folytatni ilyen leamortizálódott autóval. <#szomoru1>

Sry Pumy, bar nem tudom melyikunk volt a hibas 😊

DTap
Persze majd keress vagy privben vagy ICQ-n!
(Ki tudja mit hoz a jövõ?)

Restart nem artana😊
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Winter Cup, Atlanta, 163 kor, Fixed Setup (FAST2), 2xPit
Egyes palyakon igy is tul sok sarga van, es szerintem VH-val meg tobb lenne, de nekem vegulis mind1.

Met
csak<#idiota>

HaZso
Valaki mondja meg nekem pls, miért nem jó pl. a VH setup a téli bajnokságra... szerintem van olyan stabil, mint a fast2, ráadásul gyorsabb és élvezetesebb is...

<#mf1>

Kösz Pete! <#wave>

Az én ötletem setup ügyben az lenne, hogy te átdolgozhatnád a fast2-ket, ha van idöd/energiád hozzá, és az lenne a fixed.

Dini, szép azt autó! Remélem jövöre is mögöttem végez! <#nyes> Lerenderelnéd az enyémet is, ha elküldöm?

PuMy
Jaja, mivel nagy ra az esely h jovore is fast2-vel megy majd a bajnoksag akkor menjen a teli bajnoksag is azzal gyakorlaskeppen. Alex inditod majd a szervert vagy inditsam?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Este Atlanta Fast2 es 2x ?
Nem rossz😊

http://www.bmwtransact.com/microsite/Nurburgring/index.html
DTap
Valahogy igy kb...

DTap

DTap
Nem rajta lesz csak másképp mint eddig,az idei amolyan utolsó másodpercekben összerakott volt.

Metwork
lehet gyorsabban száradó feséket kellene használnia<#hehe>

I will use google before asking stupid questions.

petesilver
WOW! Environment reflection!!! Nem pite!!! Alex lekerült róla?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Szép az autó, meg az 1 hónap is!!!<#wow1><#wow1>

Mission Impossible 2010: PRO Class

DTap
Már én is dolgozok rajta...

DTap

Hát az újra ellenöriznem kell majd. A helyzet az, hogy sebességtúllépés miatt csak áthajtásos büntetést adott. De azokat tudtam töröltetni. Mondjuk Long Beach esetében pont elõfordult az az eset, hogy kaptam 15 mp-s megállásos büntetést. Ott biztosan törölte.
A többit holnap megvizsgálom e szempontból is, ok?

A megállásos büntetést is törli?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

PC?