51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Hát elég kevesen voltunk....eredetileg én nem terveztem CTS indulást mert nem szeretek road pályán menni de aztán mégis ott maradtam hogy azért legyen valaki a pályán és legalább a lekorozéseknél megnehezítsem a menok dolgát :)))
  • Tihy
    nem azok múlott akik ott voltak :P
  • DTap
  • Alexease
    THX!
  • DTap
    nagyban
  • DTap
  • pasztor
    Na, ez egy eseménydús verseny lehetett!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, CTS, Trois Rivieres, 50 kor, Fast2 setup
  • Cowek
    Szintén :-) Télen száraz úton egy olyan jobbos kanyarba mentem bele kb 40-el ami tükörre volt fagyva. Még mielőtt a jégre értem még tudtam lassítani, utána viszont a szembejövő Opel telibetalálása tűnt reálisnak. Ekkor viszont valamiért a csúszó kereket gurulóra engedtem, és pár centire mögé sikerült sorolnom, majd visszatérnem a sávomba. Igazi "Bristollos korai kigyorsítás megfogása" feelingje volt. Miután gondolkodásra időm nem volt, én is az itteni reflexek kialakulásának tudom be az elkerülést...

Biztosan vannak még egy páran innen akik tudnak hasonlókat. Sőt... írja le mindenki :-)
  • sajoati
    oks, várjuk! :)

egyébiránt valamelyik hétvégén nem kis részben az itt szerzett rutinnak köszönehetően elkerültem egy balesetet.

keszthelyről hazafele jövet, 1-es út vagy hasonlón új swift nagyon nyomult mögöttünk, elengedtem, 7-8 óra vezetés után kocogótempóban (90) gurultunk.

ahogy megelőzött, besorolt (szembe egyfolytában jöttek, á, megvan húsvét hétfő volt, a mi sávunk is tele), majd erőteljeset fékezett. a sávban ui. vki egyszerűen megállt, mert ő valami tanyára fordult volna balra.

én padlófék, de bevillant, hogy ez nem lesz meg, így kormány jobbra, árokpartra ki, ott szépen elrobog sor mellett. családtagok halálfélelemben, riadalomban.

szóval köszi mindenkinek, mert ezt az ún. jávorszarvas manővert elég sokat gyakorolhattam itt tavaly, és ez itt most jöl jött, úgy érzem. :)

• CodeRed
    KÖSZÖNÖM! Hát sajna most nem sok időm van rá, ráadásul a múltkori mixed daytona versenyen a frissen felrakott msn frissítés miatt (ami elindított futam közben vmi titokzatos microsoft okosságot) 10-15 fps-re esett a játék, így majdnem balesetet is okoztam, úgyhogy kiszáltam de azóta nem sikerült mindent újraraknom sajna.Videóhoz még egyenlőre nincs időm és igazán jó 5letem sem, így nem erőltetem :-) Jön az majd magától.
  • CodeRed
    KÖSZÖNÖM!
  • sajoati
    boldog szülinapot! vmi új videó készülőben? ;-)
  • pasztor
    Boldog szülinapot!
  • HaZso
    CTS FIXED Trois Rivieres
  • HaZso
  • CodeRed
    Köszönöm Mindenkinek!!....és a 2 telefonbetyárnak is!
  • DTap
    (Azért is a sok hozzászólás mert most értem haza 2 napos meloból)
    De amit felvetsz Sanyi csak érdekességként mondom,hogy 4 helyen álltam a baleset elött nem előztem semmi különös nem történt mégis a Spotter a 2. helyre állitott be (HaZsó) mögé.Amit nem értettem és igazságtalan előnynek tartok ugydöntöttem egy Piteléssel "helyreteszem" magam.Na ezek után kezdődött a versenyem szerencsétlenebb szakasza.
    (A képet holnap csinálom meg)
  • DTap
    Boldog Szülinapot #76!
  • DTap
    Hozzáteszem mindhárom esetben mással találkoztam és nem rosszallásként mondom...
  • DTap
    Az én voltam aki mögötte megcsúszott mivel,hogy nem szerettem volna telibekapni-inkább keresztbe tettem és a falat választottam.De annyit azért elmondanék a pénteki futammal kapcsolatban, hogy aki lekörözött jobban is
    figyelhetne mert engem oldalról 2X lökött meg lekörözött (+ ez az eset-ebben az én felelősségem is benne van).Háromszor kezdtem ujra a versenyt hátulról és volt egy agyonvisszakalapált kocsim ami már elég idegesitő volt...
  • Redvin
    Sziasztok

Nem tudom lehet-e egy olyan keresem, hogy valaki aki ert egy picit a festesekhez, az a cupos festesembol tudna csinalni nekem egy cts-es festest? Nagyon megkoszonnem, mert en sajnos nem ertek ehhez. :)

Egyebkent Boldog Szülinapot Codered!

• Tihy
    Boldog Szülinapot!
  • Alexease
    Boldog Szulinapot!
  • JuanG
    BSZ CODE!!!
  • CodeRed
    KÖSZÖNÖM!
  • Cowek
    Boldog Születésnapot CodeRed!
  • Alexease
    A driverrel nem lesz gond, eddig barmilyen verzioval tokeletesen mukodott. Elvileg az "oveke" az FFB szabvany es/vagy a DX-be az O fejlesztesuk van beepitve (bar itt kavaras van a 3 ce miatt: Guli-Thrut-Immersion). A lenyeg, hogy a driverrel nem lesz gond.:)
  • B Lori
    Ha átszámolom akkor kb. 23.000 forint.
  • B Lori
    Akkor nekem ez tokeletes lenne mert én csak NASCAR-t használlok és ugye itt nem kell sokat váltani,a road pályákat amúgy se szeretem,csak azért megyek mert muszály :))
    Mér egyszer említettem ezt a újabb típust
    http://www.thrustmaster.com/eng/d_prd.php?p=T310&fam=4
    de ez valahogy olyan "torékenyebnek" tunik....a régi kormánnyal viszont az lehet a gond hogy ha lenne valami új szim akkor lehet hogy nem lesz kompatibilis,vagy azért vannak hozzá még most is driverek?
    Mindenesetre nekem ez a régi szimpatikusabb és valamiért drágábban is adják mint az újat kb. 1500 forintal.
  • Ciccio
    Én is ilyet használok és maximálisan elégedett vagyok vele. Elég erős a mechanikája, precíznek mondható és ha jó árban hozzá tudsz jutni, akkor nem sok gondod lesz vele.
  • Alexease
    Nekem ilyen van, vagy 5 eve:) Hasznalatra, fogasra, pedalokra szerintem tokeletes.
    Nekem eddig 1+1 hiba volt vele.
    - En mindig bot valtot hasznalok, igy az mar egy kicsit gyengebb mint kellene, raadasul, egyszer megpobaltam erositeni a rugokon es eltortem:))
    - Mivel botvaltozom, es viszonylag erosen hasznalom az FFB-t, igy egy kezzel fogom sokszor a kormanyt - ez foleg fekezeskor, kanyarban, gyorsitaskor szamit - amitol kicsit mar kotyog szerencsetlen (mivel ilyenkor erosen egy iranyba tolom-huzom:D). De ettol fuggetlenul rendesen mukodik.

Nalam meg a pillango valto is jol birja, mert mindig manualis kuplunggal megyek - nem csak itt - es a baloldalit hasznalom arra.:)
  • B Lori
    Ezt a régebbi Thrustmaster kormányt érdemes megvenni?Ezt sok helyen dicsérték hogy az eggyik legjobb foleg a NR2003-hoz.
  • B Lori
    Az a eset a sárgánál meg miattam mert el akartak engedni,ugyhogy sry :)))

Ilyen esetre jó lenne egy admin aki torolné a buntetést,visszadná a kort stb. de nemtudom ki válaná azt hogy csak nézze a versenyt :)
  • B Lori
    Mondjuk ebbe is van igazság hogy a mogottem lévonek is kell figyelni,mivel új vagyok ezért is figyelmeztettem mindenkit hogy tudják mire számítsanak,nekem jelenleg az a fo szempont hogy ne okozzak másnak problémát de mint a tegnapi eset is mutatja ebbol is lehet baleset.
    Ami a kormányt illeti valóban jobban lehet vele menni mint amire számítottam mert hozzá vagyok szokva csak én az évek során offline saját setuppal mentem ami nem volt alulkormányzott ezért szoknom kell ezt a setupot is,tegnap is látszott hogy gyengébb koridok ellenére a verseny alatt nagyon nem maradtam le és azt az 1 esetet leszámítva nem volt más problémám,még a sérult autóval se,azt hiszem az elengedések is jól sikerultek.
  • Redvin
    Ez a kor visszaadasos kalamajka miattam volt szoval sry mindenkitol. Az tortent hogy az egyik sarganal az elsok nem vartak meg a pace cart, en meg kicsit taktikazni akartam, es az 5. helyrol kimentem a pitbe, amiert kaptam egy 15 mp-s buntetest amit zold alatt kell letolteni. Szvsz ez a black flag nem volt jogos, ezert probaltak az elen allok visszaadni a kort.
  • B Lori
    Azt tudom hogy tisztába vannak....én arra az 1-2 félreértésre akartam célozni amikor az volt hogy lehet e visszavenni a kort vagy nem,ugyanis a spotter konnyen félreértheto és én ezért használom a feliratot is.Foleg ha akkor van sárga amikor az elso a célvonalhoz kozel van,ilyenkor gyorsan eldarálja hogy "yellow out" és mivel átmegy a célvonalon is ezért az "under caution" is.

Ami az elengedést illetti mégegyszer azt kell mondanom hogy nagyon rendes dolog de már attól féltem hogy valami torténik az én hulyeségem miatt,ezért írtam hogy nem kell nagyon eroltetni,ha osszeszedek 1 korhátrányt akkor abba bele kell torodni,ha biztonságos korulmények kozott vissza tudom venni az jó de szerintem se éri meg eroltetni.
  • pasztor
    az FFB óriási elöny. lehet nélküle menni, de sokkal több gyakorlás kell hozzá.
  • Redvin
    Hat en egesz eddig ffb nelkuli kormannyal mentem, ez volt az elso versenyen ffb-sel :). Az elmeny valoban sokkal jobb, elvezetesebb igy menni, es a csuszasokat is konnyebb megfogni, de azert sima kormannyal is lehet versenykepes idoket autozni, csak gyakorlas kerdese :). Szerintem meg ne probalj azert kesobb fekezni mert jon mogotted valaki, az a mogotted jovo felelossege hogy felvegye a ritmusodat, megnezze hol fekezel es ennek megfeleloen probaljon elozni. Ha kesobb fekezel mint amit megszoktal, abbol csak baleset es kicsusasz lesz. Szvsz.
  • Alexease