51527
-
#41354 Egy csevegő, kommunikációs progi, olyan mint az MSN -
#41353 Pl ez:Itt
-
#41352 émégvalami. Mi az a ICQ? -
#41351 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, darlington, 184 kor, Fast2 setup
-
#41350 Tiszta jatekra tedd fel a patch-et, NE legyen crack-elve! vagyis tedd vissza az eredeti EXE-t vagy installald ujra. Utana johet a patch es az 1.2.0.1-es NoCD EXE.
Utana olvasd vegig a HNR oldalon talalhato infokat (szabalyzat, buntetesek, jelentkezesi feltetelek stb.). Ha meg van, nekem privatba vagy ide a topic-ba irj egy "bemutatkozo levelet" hogy miota jatszol a jatekkal, mennyit versenyeztel eddig offline es online, esetleg mas bajnoksagok, szimulatorok stb.
Ha minden mukodik, akkor majd a hivatalos jelentkezes(HNR oldalrol) es fizetes utan (es esetleg teszt vezetes utan) tudsz jonni versenyezni a bajnoksagba.
-
#41349 Ha nem eredeti akkor kell a NOCD is természetesen. -
#41348 köszi.de nem engedi felrakni a patchet,valami hibát ir ki.pedig rendesen kikeresem a játékot,megadom neki az utat!!! Láttam a letöltéseknél olyat is hogy nocd! Nem lehet hogy ez a baj? Nekem a játék fent van a gépen,de nem cd-röl játszom.Ja és nem eredeti!! Help -
#41347 1. rakd fel a 1.2.0.1 patchet,
2. jelentkezz a HNR-be
mindkettő a HNR oldaláról (banner) megoldható
ennyi :)
(mondjuk jelentkezés előtt nem árt alaposan megismerni a szimulátort, mi, merre, mennyi)
-
#41346 sziasztok.Most raktam fel a Nascar 2003-at és szeretnék csatlakozni én is hozzátok,szeretnék on line-ba játszani.Le tudná nekem valaki irni,hogyan tudnék?A játék fent van a gépen,viszont semmi patch nincs fent. Tehát legyetek szivesek lépésről lépésre leirni hogy mit kell tennem!!! köszönöm -
Mik #41345 Én lenni magyar diák kicsit törni magyar... ok majd levadászom vhonnan.:) -
IzI #41344 Spotter is tud segiteni ha nem vagod az angolt akkor tedd fel a magyar hangokat vagy mit :) -
Mik #41343 Ahogy időm engedi megpróbálok ma is jönni. Remélem tovább maradok, mint a múltkor. :)
Szabályokon még átrágom magam ha megy, mert semmit nem tudok. :)))
Csak annyit, ha lekörözött vagyok akkor sárga zászlónál majd az alsó sorban legyek. :DD -
#41342 Ezt nem értem én se!!
Megtanulok kipörgés gátló nélkül menni, és jövök!!!!
Ezt vehetitek fenyegetésnek is!!!! -
IzI #41341 Akkor meg mit szerencsetlenkedsz gepek ellen? -
#41340 Igyekszem!! Mondjuk azt a két Pályát én rohadtul bírom. De az biztos hogy jobb "emberek" ellen játszani mint a gép ellen. -
#41339 Szerintem gyere minnél hamarabb.Ezt nem azért mondom,hogy többen legyünk hanem saját tapasztalat pl ,hogy anno Bristolon vagy Martinswillen képtelen voltam offline végigmenni (mára egészen megszerettem őket) de igy ember-ember ellen mondhatni "nyomás alatt" felelősségteljesebben vezet az ember és ez jobb teljesitményre sarkall.Gyorsabban fejlődsz és ezt észreveszed magadon.A lényeg,hogy ne vállald túl magad.Összehasonlithatatlan az élmény igy mint AI ellen menni. -
#41338 Igen azzal próbálkozom. -
IzI #41337 De fast2 setup-al gyakorolj -
#41336 Gyakorlom a dolgot!! Már ott tartok hogy belső kamerával, van egy második helyem.. Egyre jobb lesz a helyzet. De ezt a kipörgés gátló nélküli dolgot?? Hát ezt sose fogom megszokni. Na mindegy gyakorlok, gyakorlok. Talán egyszer én is megyek és egyszer eggyel még többen lesztek.
De igazat adok Toya-nak hirdetni kell mindenhol. Én is mondogatom, a haverjaimnak, meg mindenkinek, de nem nagyon harapnak a dologra. Azért próbálkozom, és GYAKORLOK. -
#41335 Ja értem. Elvileg mind1 h Amerika, Németország vagy akár Ausztria. Külföld az külföld és minden onnan csatlakozó játékos a kemény 64kbit-es sávszélességen osztozik (itthon ez 100Mbit), szal minél többen csatlakoznak külföldről annál lassabb lesz nekik. -
IzI #41334 Igen a pingjuk -
Redvin #41333 gondolom a pingjuk -
#41332 Mi nincs több 150-nél? -
IzI #41331 Mit ersz a par magyarral amikor verseny kozben tilos a chat?Itt a letszam szamit nem az hogy tudjak beszelgetni a masikkal(szerintem) -
IzI #41330 Lori a pl ra nem lehetetlen.Itt nem amcsira gondoltam hanem francia nemet osztrak nekik 150nel tobb nincs az tuti.Tobb oras versenyket csakis nagy letszammal elvezetes ilyen 15 fos felegleges probalkozni -
Redvin #41329 Hat en inkabb jatszok keves magyarral, mint a sok idegen kulfoldivel. -
#41328 Sőt, szerintem lehetne rendezni 3-6 vagy akár 12 órás versenyeket is, többet már nem is merek mondani :P, külföldiekkel lenne az igazi, nem lenne semmi... :) -
#41327 Külföldre csak 64kbit-es a szerver sebessége, így nehéz lesz. -
IzI #41326 Magyarokkal nehezen fogjuk feltolteni a ligat.Szerintem nyitni kell kulfod fele ha elakarjuk erni a allando 20fos letszamot -
B Lori #41325 Ez is egy jó megoldás lehet,jelenleg egy A4-es papírra van felírva nagy betukkel de ugye a billentyuket akkor is még keresnem kell,a másik meg az hogy a billentyuzet a vezetés kozben nincs nagyon kézkozelbe,az F-ket már megszoktam meg azt nem kell hirtelen nyomkodni hanem elore megfontolt szándékkal :)))
Egyelore foleg 4 funkciora koncentralok a pit ki-be meg eloz bal-jobbról,az udvariaskodok nem annyira fontosak,pláne úgy hogy tudjátok miért nem válaszolok :) -
#41324 nyomtass kis papírkát amit beraksz a billenytűk mögé állítva, pl. ha nagy K vagy B van odaírva akkor tudod, hogy melyik az:)
valahol láttam ilyen template-et -
B Lori #41323 Kossz,ez nagy segítség,persze így is kell figyelni hogy a belul helyett ne kivult írjak :)))
Moat már 99% hogy a régebbi Truhstmaster lesz ami pl. Alexnak is van és azon nemtudom hogy lehet-e használni az autochatot.
-
#41322 öfff.. :) NRTV jóóó. és t-akármiék szerint már megkapták az önkormányzattól az engedélyt az útfelbontásra. vagyis remélem 1-2 hét, és lesz net.
mivel nem jutottunk be a playoffba, a csapat több támogatást fog kapni. :)
viszont télleg érdekes, hogy miért nem indul annyi ember.. főleg a tavalyiak közül. de a negatív dolgokat még említeni se szabad, úgy nem vonzunk újabb embereket. :)
ha pörög a topik, akkor szvsz jobban idefigyelnek a sima sg-s fórumozók is. (jé, mijez, ami mindig itt van nagybetűkkel??)
esetleg lehetne alkalmanként vendégpilótákat szervezni, "cserébe" meg írnia kellene az ő fórumukra beszámolót.
vagy hasonló eksönök.
12 órás is jó promóció lehetne, csak GTR, GT Legends, rFactor topikokba kéne "beszemtelenkedni". nem tudom, jó néven vennék-e..
-
#41321 Hamarosan lesz egy kis meglepetésem ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
Egyenlőre annyit árulok el,hogy a tavalyi évet vettem alapul és jelenleg szerkesztés alatt áll a dolog.Pár nap múlva vmit már tudok bemutatni belöle...legalábbis remélem. -
Toya #41320 Ezekről a dolgokról már beszélgettünk Red. Feltétlenül kellene a bajnokságnak a népszerűsítés, kellenének SajóAti beszámolói promóciós céllal a HSW-re, kellene az NRTV Live (nem hiszem, hogy ez a szerveren futó GTR Live mellett bármilyen biztonsági problémát okozhatna) és persze kellenének ezek a képek a HNR oldalra.
Reméljük előbb-utóbb Alexnek lesz egy kicsit több ideje (el megyünk Lienzbe és kiszúrjuk a Porsche kerekeit ) és megnézi milyen is ez az NRTV, valamint visszatér SajóAti (bár itt lehet, hogy az lenne a gyorsabb ha magunk kábeleznénk be a t-bigyó helyett ) és ontja majd nekünk a beszámolókat a futamokról amelyek népszerűbbé teszik majd a versenyeket.
Az igazi az lenne ha rendszeresen indulnának azok a versenyzők akik idén ismét feltüntek a futamokon (Pete, Code, stb...), valamint az igazi régi Nascarosok akik vagy a setup vagy más okból távoztak vissza-vissza néznének (Dorian, Atesz, stb...) -
Redvin #41319 Ezt jo tudni:) Thx -
#41318 ha dollár jelet teszel a szöveg végére a beállításokban akkor autómatikusan megjelenik nem kell entert is nyomni -
#41317 Ha MOMO-d van tedd ki a kormányon lévő gombokra az autochat-et. Profilerrel be lehet állítani melyik mit jelentsen. -
Redvin #41316 Szerintem ezeket a kepeket ki lehetne tenni az oldalra is, akar hirkent, akar minden futamnal a report melle. -
B Lori #41315 Még annyit szeretnék mondani hogy az autochat még mindig nehézséget okoz tehát ha nem válaszolok akkor az nem azért van mert bunkó vagyok,tegnap majdnem kiloktem HaZso-t mert jelezni akartam hogy hol mehet el.