NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó lett Dini! Köszi! <#worship><#worship><#worship>

DTap
Pisti! E-mailben ment a cucc.

Met
minek tegye fel ha esetleg nem lesz elérhetõ az oldal?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Es mennyi az a "kicsit"? Az utolso versenyt (ha tudod) igazan feltehetned mielott "szetrobbantod" az oldalt

Alexease
HNR

A HNR weboldal frisites egy kicsit csuszik majd, mert szetrobbantottam az oldalt😉 Ismet valtozasok lesznek, amelyek elsosorban a mukodest erintik majd "adatbazis" es programszinten.

Pl. modosul, atirodik, elkeszul az archive resz programozott resze, a versenynaptarok, a versenylistazas, frissitett versenynaptar adatbazis, uj alapnak szant palya adatbazis, stb.

A lenyeg, hogy egy kicsit tovabb tart mint gondoltam😊 Tobb mint 100 palyam van, plusz az aprolek, es azokat egyenkent fel kell vinni a sajat adatokkal (kod, nev, hossz, kanyarok, korszam, tipus).

bocsi! amikor bementem a kanyarba mar en is erezem, hogy baj lesz, de nem tudtam rendesen lassitani, mert ha nyomtam a feket csak megjobban csuszott felfele

Janusz

Muhaha
<#nevetes1>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Cowek
Azt hiszem szponzor után kellene néznünk <#vigyor3>

http://www.f1-info.hu/

Papailaca

Let\'s get ready to Rumble!

Kedden hol fogunk menni es milyen moddal?
HaZso
Nézd az Eurosportot!

Papailaca
Ez mi? Nem tudnak elmenni a taxik sztrájk miatt?<#nevetes1>

Papailaca
Gratula mindkét csapatnak!

HaZso
Köszi <#smile>

ibronk
Csak hogy Hazso ne érezze magát egyedül 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
valami

HaZso
Igen, ez nagyon komoly volt! Aki teheti, nézze meg!
Pályarajz (Macau):

DTap
Aki nem látja az ismétlést érdemes megnézni!

DTap

Remélem a verseny korábban lesz! <#buck>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Eurosport WTCC!

Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship>
JuanG
GRAT a BIKAFUTÓSOKNAK!!! 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Koszonnyuk
Cowek

Grat. 2. helyezett csapatnak ( Norbi,Hazso,Prezsi ) Jovore visszavagunk<#violent><#vigyor3>
DTap
Gratulálok mindkét csapatnak!!!Reménykedtem vmi szerencsés fordulatban (talán ront az elsõ vagy vmi...) de igy is nagyszerü!És a 8. hely is kiváló!

Cowek
Köszönjük! Igazi élmény volt :-)

Koszi😊
És grtula a Red-Izi-Cowek hármasnak is az elért 8. helyükhöz! Remek! <#taps><#eljen>

Gratula a Hazso-Norbi-Prezsi triónkak a bullrun-i 2. helyhez! Szép volt! <#eljen><#taps>

JuanG
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!!!!!!!!!!! (MOJITO A KÉZBEN <#idiota><#alien>)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
Követem.Köszi!

ibronk
Csak nem illik ez se 😄

ibronk

ibronk

Cowek
Aki követni akarja az eseményeket NRTV-n:
IP is: 69.28.242.213
Port number 7600

Sajnos a térkép rossz, ezért csak a helyezéseket érdemes nézni...

hol versenyez?

BSZ Juan! <#integet2>

Sajnos mi megszivtuk 3. fokozat elment 10. kor kornyeken +belementem elottem porgok automba is😊Eddig jo
HaZso
<#worship><#worship><#worship>

Prezsi
NRTV-re bejutott valaki? Norbi pole-t ment 31.7-el, második 8 tizedet kapott.

Boldog szulinapot Juannak

Én sem akarok kötekedni mert nem az én mûfajom. Van elég bajom enélkül is. Nem mondtam hogy nem voltam hibás. Én csesztem el, mert nem jól reagáltam le egy helyzetet, tudom én is.
De nem lennének ilyen típusú helyzetek, ha egy restart után vagy 2 körig nem nagyon fickándozna senki, amíg újra be nem melegszenek a gumik.

Az tulzas hogy csatazni akartam, de gondoltam ha mar pozicioert megy nem fogok egyszeruen felreallni a belso ivrol, de kulson elmehettel volna, persze igy utolag konnyu mondani, de csak nem egy lekorozott voltam 😊

Papailaca
majd jól lemortalkombatozlak<#gonosz2>

PuMy
Egyertelmuen az en hibam volt, en loktelek meg, csak nem gondoltam, hogy annyira a futam elejen, akkora kulonbsegnel te me'g csatazni is akarsz. Szerintem nem volt ertelme. Na de mind1, ez mar igy alakult.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
menjél inkább Mortal Combatozni<#duma>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nem akarok kotekedni de en maskepp latom a helyzetet mint ahogy te leirod.Szerintem semmivel se voltal gyorsabb csak te tovabb nyomtad a gazt es ezert tortent a problema.Enis nyomhattam volna neki csak akkor elkapom kulsoiven meno Januszt.Nagy fekezest meg nem kellett volna veghez vinni amikor bementem eled nyomtad neki tovabb ha ott nem nyomod nincs gond.Persze utolag konnyu ezt enis elismerem csak meglepo hogy maskepp latod a helyzetet.Remelem nem lesz ebbol harag meg azert kivancsi lennek 1 biro velemenyere is.