51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • PuMy
    De türelmetlen vki. Jó munkához idő kell.
  • pasztor
    Alex, mikor lesz updatelve a site?
  • Toya
    Kupac levél ment! :)
  • Alexease
    A First/iRacing "megfelelmitette a nepet" :))))
    A HNR-re fel lehetne rakni, az hivatalosan "privat site" es a MOD reszlege nem is publikus:)
  • Toya
    Hát a HSW.hu-n hiába keresi a magyarítást, mert bizony leszedtük, de a magyaritasok.hu-n megtalálható.
  • Met
    www.hsw.hu
    tedd be a kedvencek közé és kattints a reklámra;)
  • djfuge
    sziasztok.Hogy tudok felrakni a Nascar-ra magyar hangot,hogy a boxbol magyarul dumáljanak hozzám?És honnan tudom letölteni? Köszi
  • 72TSanyi
    A részletekért Alexease-t keresd, de a szerver csak a verenynapokon (kedd, péntek) lesz elérhető nascar-ozás céljából valószínűleg...
  • djfuge
    sziasztok.hogy tudok gyakorlo ip-t kapni?
  • B Lori
    Az a helyzet hogy nem láttam csak téged hogy behúzodtál és egyszer csak ott volt előttem,lehet hogy valami lag volt mert telibe kaptam de az én autóm eggyáltalán nem sérült meg pedig azt hittem hogy vége a versenyemnek.
  • 72TSanyi
    A replay-t visszanézve ott többeket megtréfált az egyenesben lévő füst.
    Pedig direkt nem állt szándékomban gépészkedni, hogy bárki, aki az egyenesbe érkezik, annak legyen ideje kitalálni, hogy hol fog előzni...
  • IzI
    Kosz
    Lori vegen mer mentel bele Sanyiba elaludtal vagy haragudtal ra ?:)
  • Redvin
    Grat Izi-nek. Nekem tegnap este tonkre ment a gepem, azert nem tudtam indulni, pedig sokat gyakoroltam erre a palyara :(
  • Toya
    Ki fog arra emlékezni jövőhét pénteken? Nyertél ez a lényeg :)
  • IzI
    Kosz ne akard tudni hogyan lettem elso
  • PuMy
    Jah, grat IzI-nek az 1. helyhez!
  • B Lori
    Még azt is vegyuk figyelembe hogy igaziból Safer Barrier is van már a pályán tehát még szukebb,úgyhogy nem panaszkodhatunk :))))
  • PuMy
    Látom megint jó hosszúra sikerült a futam. Szerencsésnek érzem magam h 1 óra szenvedés után kiestem.
  • B Lori
    Én meg 2x mentem be letolteni mert mérgembe ne figyeltem és azt hittem hogy csak át kell hajtani :)
  • Tihy
    jaja fekete, mert pit bejáratnál megelőztem a pace car-t
  • B Lori
    V8Man-tól elnézést kérek mert rosszul mértem fel a helyzetet és bementem mellé,sajnos még mindig azt hiszem hogy itt lehet kozel autózni egymás mellett és gondolom nem számított erre.
  • Ciccio
    Ohh, most látom már kint is van a honlapon...bocs
  • B Lori
    Nekem pont azért tetszik hogy centizik a falat :)))
  • Ciccio
    Van valakinek report file-ja?
  • DTap
    ez az igazság!
  • Ciccio
  • Toya
    Igen, csak folyamatosan fent autóznak az állatok a palánknál :D
  • B Lori
    Ez a pálya a valóságban is ilyen :)
  • Ciccio
    Mi lett az eredmény? Tihy: Te miért voltál kint a boxban kb a vége előtt 65 körrel egyből a zöld után? Black Flag?
  • Tihy
    Nincsen szar pálya, csak max nem találja meg az ember hogyan is kellene rajta menni :)
  • 72TSanyi
  • Ciccio
    Csak idézőjelben írtam a nem kopnak részt....legalábbis nekem zabálta a pálya a gumimat. Lehet az én vezetési stílusmnak nem feküdt a pálya (a nagyképű...nem ám én vagyok szar a pályán...áááá nem...a pálya az )
  • DTap
    Nem kopnak mert nem is tapadnak.Mintha vmi motorcsonakkal menne az ember.Tavaly is kinlódtam rajta idén sem ment jobban szerencsémre csak 1X van.
  • Ciccio
    Én is nagyon szeretem ezt a pályát...mert annyira kiméli a gumikat, hogy ha kibirná a benya, akkorn nem is kéne kimenni a pitbe
  • PuMy
    Hát ez a pálya asszem továbbra is az egyik "kedvencem" lesz.
  • Met
    csak, hogy kötözködjek kicsit ;)
    a "per évet" úgy is lehet érteni, hogy a befizetéstől számított 1 év
  • Alexease
    Igen. Ezert irtam "per evet":) Ha most csatlakozik, akkor 1500 jo magyar forint;D
  • Met
    de időarányosan le van bontva nem?
    ha valaki félévkor csatlakozik akkor fele pénzt fizet
  • Alexease
    3600Ft/ev
  • djfuge
    sikerült felraknom a patchet is,meg a no cd-t! köszi.Most kitöltöm a jelentkezési lapot.Mennyibe kerül a szerver?