NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
a géppel együtt a net is (nincs router, csak meg van osztva rajtam keresztül)...lehet megint lerakódott a por a venti és a borda közé..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Fun/Test Race, V8, Silverstone
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
Alexease
Ugyes😊
Giovanni
OFF

<#nyes>

ON

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
😞
Azt hittem a net-ed ment el, mert Ciccio is veled egyutt szakadt le😞
JuanG
vazze megint ujraindult a gépem...valami túlmelegszik vagy mi 😞((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nem szeretem olyasfajta palyakat amik nincsenek kitablazva.Leginkabb 100as tablak kellenenek nekem😊meg szuk is volt a palya.Nah jo eleget nyafogtam😊
JuanG
mindjart ujrarakom a modot, sztem azzal van bajom...

JuanG
ez most kissé érdekes, csak akkor léptet be rendesen a szerverre, ha a GT2-essel indítom...most beszopattam magam? <#idiota>

JuanG
viszont én most nem tudtam az eredetivel csatlakozni...ill. betoltotte, de nem volt ott senki, és bugos volt a festésem is?!!!

JuanG
AKKOR NE LEGYEN KAVARAS (MERT MÁR ELKEZDÕDÖTT), MINDENKI AZ EREDETI EXE-VEL JÖJJÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papailaca
a gt2 ahol a koválájnen indul?
jah nem az gp2

Let\'s get ready to Rumble!

JuanG
akkor most melyikkel indítsuk??? Többiek??

ibronk
Hát szerintem ég és föld a kettõ ugyis lebukik aki nem 😛

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Na ez az😊 Akkor most honnan tudja a szerver hogy normal EXE-vel inditott vagy GT2 tuninggal?!😊)
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
V8 MOD, Silverstone, 37 kor, Custom Setup.

ibronk
Nem kell külön szerver hozzá szerintem.
A múltkor azton a daytonai endu futamon is két kategoria volt, és aki a rendes exét inditotta erõs kocsival GT1 kategoriás volt, aki meg a GT2 exével inditotta lassu kocsival GT2 kategoria volt. Ugyan azon a szerveren.

JuanG
oks...bár én szóltam már jó elõre, meg azt is megkérdeztem, hogy ez a GT2-õs EXE megy-e szerver/kliens szempontból 😊)

Alexease
Ebbol a GT2-es EXE-sbol gozom sincs hogy inditok dedikaltat?! A Server.exe a sajat EXE-t fogja hasznalni, a GT2-hoz nincs Server?!

Vagyis most marad a normal V8 mod, a GT2-es cuccot felejtsetek!

Itt a palya:
Silverstone Old

De ebbol is kavaras lesz, mert ugyanilyen neven van/volt mar palya a szerveren, es valszeg masnal is! A regi Silver konyvtarat szedjetek le, ezt tegyetek fel.

Jovohet keddre jobban szervezunk, ilyen otleteles egy nappal elotte nem lesz😊)))
Ha telleg van neked es meg nem hasznaltad sierra-n akkor privi es megbeszeljuk😊
JuanG
nemtudom #38878...a nagy "szervezkedésben" a lényeget nem csekkoltam...

Alexease
Igen, mert nincs hoza gyari cucc.
Alexease
Es mukodik online?😊
ibronk
Na mennyit? 😛

Met
custom setup lesz?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
ez az "old" ua a pálya mint a PWF, csak valamiben különbözik...azért mondtam old-nak mert nem a mai silverstone (mint ami pl. a GTP-hez van)...

Pedig sokat adnek erte😊
Alexease
Letoltesek:
- NR2003 V8 MOD (Beta)
- NR2003 GT2 Series EXE-MOD 2.0

Ezt a GT2-es EXE-t is aki tudja tesztelje le, hogy mindenkinel mukodik-e!!
Alexease
Nem sokara lesz szerver, most masolgatom, allitgatom rajta a mod-ot, de... Silverstone-bol van mar fent 3😉
Van egy "normal", egy PWF Beta, es ez az "old".
- A "normalnak" grafikai problemai voltak, de kiegeszitessel ugy tudom ment rendesen.
- A PWF felenekl valami baja volt...
- Ez az "old" gozom sincs hogy most mi?!

Amig tuningolok, valaki gyorsan tesztelhetne egyet online, hogy a pit, a buntetes eltorlesek mukodnek-e, ne kozben deruljon ki. THX!
Alexease
Nem😉
Nem akarja vki eladni eredeti jatekanak serial szamat?<#vigyor3>
JuanG
custom lesz sztem (biztos)...

Amin este fogunk menni ahoz van is valamilyen setup vagy farigcsalhatok hozza?
Hát addigra, mire ott fog tartani a kiadás, már telefonon is jobb játékok lesznek! <#eplus2>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

petesilver
Egy kicsit off, de! Leseggeltem az új nfs grafikájától!! Ha ilyen grafikával ki tudna jönni az NR20003, akkor ûberbrutál lenne!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Hát a tavalyi bajnokságban még szerepelt a Trans-Am futamok között. De mivel azt még öcsém futotta, így nem mernék semmit sem nyilatkozni a pálya állapotával kapcsolatban! 😄

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

JuanG
oops, online nem teszteltem le Silverstone-t, remélem nem bugos...

JuanG
nemnem 😊...a lámpa ronda <#idiota>

nagyon jol nez ki, de azert remelem az elejre meg ra kerul egy lampa matrica 😊

Giovanni
Ebbõl is látszik, hogy mennyire ismerem a csapattársam <#ravasz1><#idiota><#nyes>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
BNe kell beszólni, már jó és kész <#beka3><#beka2><#duhos2><#wilting><#eljen>

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
Lehet valamit nem jól csinált <#vigyor2>

b-type
huh..jó zorall 😊)

A köszöntéseket köszönöm <#integet2>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG

JuanG
viszont ha a GT2-es EXE file problémás (pl. Cowek-nek), akkor menjünk az alap nascar EXE-vel...

JuanG
Alex!

Itt a pálya:

Old Silverstone

Én majd feltöltöm az általam tesztelt pályákat.

Boldog szülinapot, B-type! <#wave>

Metwork
Ha valakit érint, van egy eladó Racing az apróhirdetéseknél.

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
Alex, majd linkeld légyszi, azt a modot és pályát amit felraktál a szerverre.

I will use google before asking stupid questions.

Papailaca
Heppi börszdéj B Type

Let\'s get ready to Rumble!