NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tet nelkuli futamok vannak es szerintem senki se fog a masikra megharagudni mert ot kilokte
petesilver
IGEN! 😊))))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Cowek
<#phone><#kuss><#fejvakaras><#phone><#fejvakaras><#ijedt><#kuss><#phone><#violent><#gun>

http://www.f1-info.hu/

petesilver
Szóval még mindig nincs netem. Másfél hónapja lett igényelve. Alapvetõ gond, hogy a fõbérlõ telefonszáma lett megadva, aki reklámstratégia manager, ergo meetingel 1000L, soha nem érhetõ el. Másik gond, hogy a lépcsõházat a birka szomszédok a kaputelefonos lehetõség ellenére mindig kulcsra zárják. Ennek ellenére sikerült 3hete bejutni a szerelõnek, üzenetet hagyni. Mire visszahívtam, kiderült, hogy 1 hete próbál bejutni, már visszaadta a munkalapot. Telefonok, ígéretek, szabadnap, ember mégsem jött. Újabb 2 hét telefonálás, idõpontot kértek, adtam e hét keddre. Kedden vártuk, nem jött, telefon, ja, 1 hete próbál bejutni, visszaadta a munkalapot. Egyeztetés, telefonálás, visszakapja a munkalapot majd, és csütörtökön 10-11 között jön. Vártuk, de semmi. Felhívom, visszakapta a munkalapot, de átadta a kollegának. Kollegát hívom, du.4-ig semmi. Akkor felveszi, igen, kapott munkalapot, de õ ma orvosnál volt, ma nem is dolgozott.Szóval horror, most hétfõn szabadnap, elvileg hétfõn kijön, és beköti. Illetve nem is kell kötni, mindegyik mondta, hogy ja ha van már kábeltv, akkor egyszerû, csak egy modem, és csá! Mondom, ezt én tudom, de ha nem jönnek, ettõl még nem lesz gyorsan netem!

Prezsi
1x-2x legalább próbáljuk ki a VH-t.

DTap
Köszi érte!Jó volt látni a két magyar kocsit!<#eljen>
más:Holnap én is leszek multkor ugye nem értem haza idõben 33 körrel nem volt sok értelme menni.Sztem ez az idõszak tökéleten jó bármilyen kisérletre ,pálya setup mod az még nem jelenti automatikusan azt ,hogy jövöre változtatunk is.Legfeljebb az utolsó hetekben érdemes arra a setupra áttérni ami lesz a következõ bajnokságban,hogy mindenki jól beálljon a szezonkezdetre.Setupügyben ugyis a többség szava dönt majd.De hasznos tapasztalatot tudunk gyüjteni.Én személy szerint nem tudok (csak minden második héten leszek majd a rajtnál mivel rossz idõ esetén nem tudok 10 perc alatt hazaérnimeloból) mindig résztvenni a winter-cupában.Csak azt akarom ezzel kifejezné nekem teljesen mindegy,hogy hol mivel megyünk.

Alexease
Nah, ezt irtam en is multkor, ezert aggodtam😉
Valszeg az elso regio jol elhuzna es versenyezne, kozepen-hatul meg esne kellne mindenki😉
Met
Az a baj a VH-val, hogy kihegyezett setup, az elsõ 5-6 versenyzõnek nagyon feküdne, a hátsó régiónak meg nagyon nem. Megint az lenne mint a customnál, az elsõ pár autó, pályától függõen akár körökkel elõrébb lenne mint a többiek.
A fast2-ben az a jó, hogy csak a "teljesítményén" van módosítva, a menet tulajdonságok nem változnak (nagyon).

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Cowek
JuanG
én valszeg nem jövök mert nekem ez a pálya értelmetlen

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Vh csak akkor ha modositunk rajta meg pedig sulyt elore vinni 2-3al minimum😊
2x szerintem meg maradjon legalabb ezzel is megtudjuk hogyan alakulnanak a dolgok.
Maradjunk az eredeti elképzelésnél és ahogy elkezdtük.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Holnap Bristol Night. Jo lenne ha mar most gondolkodna mindenki mit is szeretne, mert az elozo verseny utan tobb visszajelzes is erkezett:
- volt akinek rossz versenye volt, nem tetszett a 2x-es kopas, tankolas
- volt aki mas setup-ot szeretne - kiprobalni - pl. VH.

A lenyeg, minel korabban deruljon ki😊
K.András
Max gyorsan megváltoztatná a véleményét 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Vigyázz, hogy ilyen kijelentés után nehogy azt a 3 úriembert és/vagy autót lásd a házad elõtt!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Cowek
Sosem bírtam azokat akik a saját képüket rakják az autójukra <#zavart1><#zavart2>

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
Na gyere ki a hóra wazze <#idiota><#ravasz1><#banplz>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Nálam is majd készül egy új, de nem saját használatra hanem csak úgy 😊
Ezúttal a Stargate: Atlantis lesz az alaptéma 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Metwork
hát ez tényleg az<#eplus2>

I will use google before asking stupid questions.

Giovanni
Unatkoztam egy cseppet, és összedobtam ezt a gyengusz festést 😊

occ_01
occ_02

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Koszonom
Alexease
Akkor mar megcsinaltam rendesen, most mar van allando EGYEBEK menupont, mukodo file-listaval, info linkkel, infoval, keppel stb. Ide majd fel teszem a HNR-rel es "egyebekkel" foglalkozo dolgokat.
Es akkor mar feltoltam az eredeti 2003-as rendert is, 1600x1200-as felbontasban.

HNR/Letoltesek/Egyebek
DTap
Ugyan már nekem megtiszteltetés!<#worship><#eljen><#taps>

Ez naggyon jó! 😊

Alex,Busch modot honnan tudnek leszedni?😊
Alexease
Nincs;(
Tavaly ev vegen volt egy kis gep problemam, lekerult a MAX es azota nem is volt fent😞 Mostanaban feltettem, lehet hogy elokeresem a file-okat😊
Alexease
<#eljen><#worship>
DTap
2004-rõl is van?

Giovanni
Mi az Alex, nosztalgiázol? <#buck>

DTap
1024X768ban letölthetõek innét .Piski Tamás és B Type helyét kihagytam (leszámitva hogy HaZsót középre/elõre tettem a bajnokság végeredménye a sorrend),ha jelentkeznek és eljuttatják a festésüket kijavitom szivesen.Már nekem is elkészült a 2006-os cup és 88-as kocsim a többin még munkálkodom.

DTap
Sajnos ez az ami nekem nem jött össze 35 autóval...De jó látni a régit!

Alexease
Hungarian Nascar Racers 2003 😊

Jovan most mar latom magam,igy mar rendben😊
Ezek most mi?
DTap

DTap

DTap

DTap

Pwf_cts 47mb ez jo? Masikat meg mindig nem talalok😊
Vki megtudna mondani honnan tudnek leszedni cts es Busch modot mert hsw,blackm.,thepits oldalon se talaltam?
JuanG
thxa, remélem tudok még javítani rajta 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Giovanni
<#wow1><#worship><#eljen>

JuanG
2006-os autóm bemutatója, még nem végleges, de hát a szezonnyitóig még van idõ 😄DD

Juan G 2006 videó

Metwork
upc?

Metwork
biztos gondolatban tolták a nídforszpídet😄

K.András
Szoval ez elképesztö!Sok idiotát láttam már életemben, de ezt hogy lehetett igy összehozni elképzelni nem tudom 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

petesilver
Persze netem nem lett, megint eltûnt a munkalap mire telefonáltam az egyeztetett idõpontben😞 Most úgy néz ki, csak megjönnek holnap délelõtt!!! Horror, lassan 2 hónapja a szerzõdés megkötéséhez képest. És csak 1 lecsatlakozás a kábelvonalról+modem, és csá, maga a meló max 10 perc.

Juan nálam lakik (nem, nem vagyunk homok<#idiota>) és mivel az õ gépe újraindult, ezért kénytelen kelletlen én is kiszálltam a versenybõl. Pedig Alex-szel egész jó kis csata bontakozhatott volna ki a végére. <#circling>