51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • CodeRed
    Valóban valami más volt nekem mert ennél nem ér sárgát a mutató..juhééé
  • CodeRed
    Na leszedtem az oldalról ami ott van fast2 hátha az ami nekem van nem ua...+lesem azt, hátha okosabb leszek
  • Toya
    A setup 100%, hogy az marad amit letöltöttél maximum majd Zso megnézi a grillt és azt módosítja egy kicsit ha kell, bár a tavalyi futamon nem volt motorhiba.
  • CodeRed
    Hali mindenkinek! A holnapi setup milyen lesz?Lehetne kapni 1-et belőle?Mert ami nekem van fast2 abban vészjóslóan sokat tanyázik sárgában a fordulatszámmérő...gyanítom, hogy ezt a párszáz karikát gyakorlásban még csak-csak bírja de tuti, hogy a versenyen fog megfőni a motorom
  • Alexease
  • 72TSanyi
    Pete, ami azt illeti ez rád nézve is kötelező lenne!
  • petesilver
    Talán be sem vetetted még a legszebb festésedet élőben! Vagy annyira rég volt, hogy nem is emlékszem! Ideje volt visszajönni izzasztani Hazsoékat!!! :)))))
  • petesilver
    Köszi!
  • morMi
    264-071-771
  • Mnemomic
    Lehet de nem komolyan annyira mar nem motival -melonapot nem cserelek el miatta, nem szeretem palyan nem fogok indulni stb. :)- de neha jo lenne egy kis versenyzes mert azert hianyzik.
  • Tihy
    Fix clear 70F
  • Tihy
    Szia!

ez csak nem azt jelenti...? :)
  • Mnemomic
    Ja meg még annyi hogy akkor a bajnokság most fix időjárással megy ugye? Mert a weblapon arról nincs szó vagy én nem találtam meg. Azt tudom, hogy fix setup van.
  • Mnemomic
    Hi!

A versenyzők kocsiját nem lehetne felrakni egyben is a honlapra?
  • Met
    ICQ?
  • morMi
    Milyen beállításokkal kell menni? Vagy hogy van, már nem emlékszem:)
  • morMi
    Most úgy nézem sikerült megcsinálnom, csak újra lekell szednem:D
  • Met
    nincs SFV file? abból elvileg javítható
  • morMi
    Bakkkeeeerr ahonnan letöltöttem crc hibás volt ez a lütyő játék....
  • morMi
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki nem tudna adni egy logitech wingman formula force gp drivert? Letöltöttem a hivatalos oldalról és telepítésnél azt írja, hogy rossz a fájl, többször is több féleképpen is megpróbáltam, szerintem rosszul van fenn, máskor jó volt, valaki nem tudna megdobni eggyel vagy vmi?
  • JuanG
    BSZ PETE!!!
  • morMi
    :D én nem merek indulni, csak gyakra megyek fel, amúgy ez már új szezon? szóval most újra kéne fizetnem, nem vagyok képben
  • sajoati
    ők dolgozzanak, én ünnepelek. :)
  • Metwork
    nemhogy segítenél nekik ásni
  • 72TSanyi
    A 49-es kocsi szerintem Mikuc volt.
  • sajoati
    nekem bejárja a tekintetem. oválon nem annyira.
  • Toya
    49-es Heineken kocsi, nem? Nekem ez rémlik, de hogy valami gond lett volna az nem igazán.
  • Tihy
    miért, van aki azt figyelgeti vezetés közben? én csak pitelésnél kuksizom
  • 72TSanyi
    Remek!
  • sajoati
    :) btw van, aki ált. kilométeróra nélkül megy? road pályákat próbálgattam így, érdekes.

nemtom eldönteni, hogy így a jobb, vagy a tájékoztató, de ugyanakkor figyelemelterel kmórával?
  • sajoati
    hiya morMi, jó, hogy jössz. éljenek a tömegek és a jó versenyek.

ha mind2-en leszünk, pénteken májusi sárgaeső lesz. ;))
  • Alexease
  • sajoati
    ma megjelentek a telefonszerelők nálunk, és heves árokásásba kezdtek. elvileg holnapra befejezik, lesz vonal, és remélem, még a héten fognak csörgedezni benne bitek is...

bár csak halkan merek reménykedni, azért leszedtem a lowes fast2-őt, és gyakorolgatok kicsit. (meg tesztelem az új gépemet.)

egyszóval: metál! :)
  • morMi
    Köszi:) Gyakorolni fogok, múltkor is komolyan vettem én, csak nem jöttek össze a dolgok, meg nem bírtam olyan stabilan vezetni, de majd hátha mostmár jobban fog menni :)
  • 72TSanyi
    Gyakorolj, ennyi kiesés után nagy hasznát fogod venni!
    Egyébként üdv újra a ligában!
  • morMi
    Akkor egy emberrel már szerencsém van;) Na amúgy már jön lefele a játék 2 órán belül lenn van, összerakom a kormányt aztán gyakorlok 1et:)
  • Alexease
    En nem emlexem semmire:)
  • B Lori
  • morMi
    Igazából talán legrosszabb emlékei Hazsonak, Alexeasenak és Toyának vannak, szóval főleg őket kérdezem, mert ha most nagyon békés a mezőny akkor inkább hagyom, bár nagyon megjött a kedvem:D
  • Met
    gyere