51527
-
#41474 Valóban valami más volt nekem mert ennél nem ér sárgát a mutató..juhééé -
#41473 Na leszedtem az oldalról ami ott van fast2 hátha az ami nekem van nem ua...+lesem azt, hátha okosabb leszek -
Toya #41472 A setup 100%, hogy az marad amit letöltöttél maximum majd Zso megnézi a grillt és azt módosítja egy kicsit ha kell, bár a tavalyi futamon nem volt motorhiba. -
#41471 Hali mindenkinek! A holnapi setup milyen lesz?Lehetne kapni 1-et belőle?Mert ami nekem van fast2 abban vészjóslóan sokat tanyázik sárgában a fordulatszámmérő...gyanítom, hogy ezt a párszáz karikát gyakorlásban még csak-csak bírja de tuti, hogy a versenyen fog megfőni a motorom -
#41470 -
72TSanyi #41469 Pete, ami azt illeti ez rád nézve is kötelező lenne! -
#41468 Talán be sem vetetted még a legszebb festésedet élőben! Vagy annyira rég volt, hogy nem is emlékszem! Ideje volt visszajönni izzasztani Hazsoékat!!! :))))) -
#41467 Köszi! -
morMi #41466 264-071-771 -
#41465 Lehet de nem komolyan annyira mar nem motival -melonapot nem cserelek el miatta, nem szeretem palyan nem fogok indulni stb. :)- de neha jo lenne egy kis versenyzes mert azert hianyzik. -
#41464 Fix clear 70F -
#41463 Szia!
ez csak nem azt jelenti...? :) -
#41462 Ja meg még annyi hogy akkor a bajnokság most fix időjárással megy ugye? Mert a weblapon arról nincs szó vagy én nem találtam meg. Azt tudom, hogy fix setup van. -
#41461 Hi!
A versenyzők kocsiját nem lehetne felrakni egyben is a honlapra? -
#41460 ICQ? -
morMi #41459 Milyen beállításokkal kell menni? Vagy hogy van, már nem emlékszem:) -
morMi #41458 Most úgy nézem sikerült megcsinálnom, csak újra lekell szednem:D -
#41457 nincs SFV file? abból elvileg javítható -
morMi #41456 Bakkkeeeerr ahonnan letöltöttem crc hibás volt ez a lütyő játék.... -
morMi #41455 Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki nem tudna adni egy logitech wingman formula force gp drivert? Letöltöttem a hivatalos oldalról és telepítésnél azt írja, hogy rossz a fájl, többször is több féleképpen is megpróbáltam, szerintem rosszul van fenn, máskor jó volt, valaki nem tudna megdobni eggyel vagy vmi? -
#41454 BSZ PETE!!! -
morMi #41453 :D én nem merek indulni, csak gyakra megyek fel, amúgy ez már új szezon? szóval most újra kéne fizetnem, nem vagyok képben -
#41452 ők dolgozzanak, én ünnepelek. :) -
#41451 nemhogy segítenél nekik ásni -
72TSanyi #41450 A 49-es kocsi szerintem Mikuc volt. -
#41449 nekem bejárja a tekintetem. oválon nem annyira. -
Toya #41448 49-es Heineken kocsi, nem? Nekem ez rémlik, de hogy valami gond lett volna az nem igazán. -
#41447 miért, van aki azt figyelgeti vezetés közben? én csak pitelésnél kuksizom
-
72TSanyi #41446 Remek! -
#41445 :) btw van, aki ált. kilométeróra nélkül megy? road pályákat próbálgattam így, érdekes.
nemtom eldönteni, hogy így a jobb, vagy a tájékoztató, de ugyanakkor figyelemelterel kmórával? -
#41444 hiya morMi, jó, hogy jössz. éljenek a tömegek és a jó versenyek.
ha mind2-en leszünk, pénteken májusi sárgaeső lesz. ;)) -
#41443 -
#41442 ma megjelentek a telefonszerelők nálunk, és heves árokásásba kezdtek. elvileg holnapra befejezik, lesz vonal, és remélem, még a héten fognak csörgedezni benne bitek is...
bár csak halkan merek reménykedni, azért leszedtem a lowes fast2-őt, és gyakorolgatok kicsit. (meg tesztelem az új gépemet.)
egyszóval: metál! :) -
morMi #41441 Köszi:) Gyakorolni fogok, múltkor is komolyan vettem én, csak nem jöttek össze a dolgok, meg nem bírtam olyan stabilan vezetni, de majd hátha mostmár jobban fog menni :) -
72TSanyi #41440 Gyakorolj, ennyi kiesés után nagy hasznát fogod venni!
Egyébként üdv újra a ligában! -
morMi #41439 Akkor egy emberrel már szerencsém van;) Na amúgy már jön lefele a játék 2 órán belül lenn van, összerakom a kormányt aztán gyakorlok 1et:) -
#41438 En nem emlexem semmire:) -
B Lori #41437 -
morMi #41436 Igazából talán legrosszabb emlékei Hazsonak, Alexeasenak és Toyának vannak, szóval főleg őket kérdezem, mert ha most nagyon békés a mezőny akkor inkább hagyom, bár nagyon megjött a kedvem:D -
#41435 gyere