51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Prezsi #41514
    mégis kiutáltátok innen
  • Alexease
  • HaZso
    Norbi az élen ...és még egy legény van talpon a vidéken (Wéber) és jön a nagy szünet /Video by DTap/

VIDEO
  • HaZso
    Én meg megnéznélek Téged mint a Red Bull cég magyarországi marketingigazgatóját, és akkor már mehetnék is
  • HaZso
    Én ma kint voltam a pályán Dénessel együtt, hát gyerekek.............!
    Valami hihetetlen volt, amit a srácok műveltek!
    Laca 4. helyen végzett, élete első hungaroringi versenyén, Norbi pedig élete első Clio-s futamát megnyerte, valami fantasztikus! Látva, ahogy az első körben 2. helyről rajtolt Wéber mögött, aztán a 2-es kanyarban Wéber visszaelőzi, aztán Norbi a Mansell kanyar környékén újra megelőzi aztán húz el folyamatosan Wébertől, hihetetlen volt! Leiskolázta őket... Hihetetlen élmény a helyszínen! Szóval Grat, Grat, Grat! Holnapra is hajráááá
  • pasztor
    GRAT srácok!
  • Alexease
    Norni&Laca
  • Cowek
  • sajoati
    gratula mindkét srácnak! azért látszik, hogy Laca is jobban tekert tavaly MIXED-ben, gracc a 4. helyhez! :)
  • petesilver
    Big GRAT Pápailacának is a 4. helyéért!!!! Remélem holnap reális esélye van az egyik dobogós helyezésre!!!
  • gordon 24
    Na Hali!!!
    Szeretném megkérdezni azt hogy észrevettem az NR 2003- Busch Modjában hogy ugyan annyi üzemanyagot ad Daytonaba és Degába mint a többi futamon. Pedig kevesebbet kellene. Hogy lehet ezt javítani??? Át lehet valahogy ezt irni?
  • petesilver
    Istenem, de oda engedném Hazsot is a tűz közelébe!!!!! Legalább annyira meg vagyok győződve az Ő zsenialitásában is, ha nem jobban, mint anno Norbiéban!!
  • petesilver
    Jó értelemben vett besz@rás-iszonyat ez a srác!!! Hihetetlen, hogy élből megnyeri ebben a kategóriában az első versenyét!!! Nagyonnagy GRAT!!!!
  • Cowek
    Grat Norbinak a Clio nyitófutam győzelemhez!
  • Tihy
    Nem tudom más miért csinálja, de engem nem vonz a "vonatozgatás" meg az elengedések, hanem az éles versenyhelyzetek ... te meg bocsánatot kérsz ha végre van ilyen, nem értelek :)
  • Toya
    Tihy bocs a végéért, nagyon nem akartam hogy elmenj - bár tudtam megtörténik majd :P
  • Alexease
    HNR Mixed Cup, AeroWar, Richmond
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report

HNR Nextel Cup, Lowe's
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • DTap
    Hétfőn leszek legközelebb itthon akkor csinálom meg az elmaradt két képet.
  • Toya
    Alex majd a keddi futamról is kellene a replay, a HTML és a report :P
  • Redvin
    Semmi gond, inkabb ijesztegess mint hogy tenyleg belem gyere :)
  • pasztor
    Ez jellemzö Lowesre, tavaly asszem 6 auto fejezte be az öszit, idén jobbak voltunk.
  • DTap
    #78 ne lassulj le a rajtnál a vonal elött.Büntit kapok ha megelőzlek.Amugy szépen teljesitetted a távot elsőre Grat!
  • Tihy
    Red, bocsi amiért az egyik előzésnél, mikor melletted megcsúsztam egy kicsit, nem akartam a frászt hozni rád.
  • DTap
    Csatlakozom! Csak sajna olyan volt mintha nem is lettem volna a maximum fordulatom 7800 volt.Jót tett volna nekem az uj rajt...
  • pasztor
    ez így pont jó volt, Dini késöbb jött.

Alex, mikor lesz már frissítve a bajnoki tábla ?
  • B Lori
    Már azt hittem kibírja a motor végig :((
    Jó volt ez a hosszú zold periódus,kár hogy az elején sok autó megsérult mert akkor még érdekesebb lett volna a taktikázás :))
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Lowe's Night, 200 kor, Fast2

Sorry, most ertem haza:(
  • B Lori
    NP :)
  • Ciccio
    Részemről is rendben van
  • morMi
    Jövő hétpénteki versenyre benézek majd, ma még nem fogok, addig is kéne nekem egy cím ahova lehet fizetni + az ár.
  • JuanG
    nekem okés :)
  • DTap
    Este megint sajna csak 22.10-re (legkésőbb) érek haza.Ha lehet várjatok meg.Köszi!
  • Mnemomic
    Igen ez a kocsi még nem futott éles versenyben.

Izzasztás nem hiszem, hogy lesz most még, régen mentem már vele. Sajnos ma dolgozom de jővő héten elvileg tudok majd indulni.

Az illetékes ha elküldené nekem privátban a számlaszámot meg amit még kell megköszöném.
  • CodeRed
    Köszi!
  • petesilver
    Valahogy otthonról majd tuti!
  • CodeRed
    ááá a lófast
  • CodeRed
    Pete! Valahogyan el tudnád juttatni nekem ezt a gumitextúrát ami a kocsikon van?
  • Metwork
  • Metwork
    használhatod a másik fast-ot
  • petesilver
    HNR Cup cars 2006 egy része