51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Cowek
    (Ezt sem akárki mondta )
  • K.András
    "Arról én nem tehetek, hogy olyan emberekkel versenyzett, akik között magasan a legjobb volt."

Ott volt a mezönyben Wéber Gabi is, szoval nem is tudom miröl beszélsz de ott volt az a Michelisz Norbi is aki a suzuki kupában lazán verte a mezönyt!Az pedig biztos, hogy megnyeri a bajnokságot, és senkire nem tennék pénzt soha, de ezt lefogadnám bárkivel akár elég komoly összeggel is!
    Majd szezon végén emlékezz ránk ;), mi nem tehetünk arrol, hogy neked fogalmad nincsen rola ki ez a srác!
  • DGray
    Szerintem itt nem igazán a borítékolásról van szó. Inkább annak örül mindenki, hogy itt is tudott bizonyítani. Azért első versenyen rögtön két győzelem..

Nem lesz mindig így, de nagyon jó esélyei vannak.
  • Mik
    Szimpatikus nekem is a srác, meg gyors, meg szerény, nem ezért mondtam. Minden jót kívánok neki. De még az első versenyek után plíz ne borítékoljuk neki a végső győzelmet. :)) Persze minden esélye megvan rá, ugyanúgy mint Pápailacának a koszorúra a futamok végén. Mindent bele Lacaaaaaaaaaaaaa!:DDD
  • Redvin
    Egyszer-egyszer mindneki verheto, de a bajnoksag vegen ugyis Norbi lesz az elen :)
    Egyebkent grat neki, es Placi-nak is!
  • Mik
    Arról én nem tehetek, hogy olyan emberekkel versenyzett, akik között magasan a legjobb volt. Hidd el, nem lenézni akarom, csak jót neki meg nektek is, hogy ne szálljatok el annyira. Ha minden futamot megnyer akkor sem. De mégegyszer mondom, bármikor jöhet valaki... Én szóltam! :)
  • HPt
    futamokon verhető Norbi, de hosszútávon szerintem senkinek nincs esélye ellene a jelenlegi mezőnyben......és nem csak a gyorsasága hanem a motiváltsága/akaratereje/győzniakarása végett is..
  • K.András
    Inkább te hidd el :D
  • Mik
    Hidd el, hogy... na mindegy..
  • K.András
    Szimulátorban sem verhetö, akármelyik bajnokságban elindult nyert!
  • Mik
    Szimulátorban is verhető a srác, akkor ott is. Figy, nincs olyan ember akit ne lehetne elverni. Szokták mondani, hogy a világ legjobb autóversenyzője lehet valahol északon fát vág. Vagy ide ír. Épp most. :DDD
    Sz'al a mezőnyről már valahol leírtam a véleményem, nem is csodálom, hogy így elkeni őket.
  • Cowek
    Nem túl jó mentség, mert a köridőik nem rosszabbak mint tavaly voltak...

• K.András
    Kivéve Norbi...
    Figy, ez a srác szimulátoron simán verte Wébert, itt még simábban fogja :D
    Viszont ennek a Makai gyereknek akkora lett az arca, bele kéne verni egy jo nagyot!Az a nyilatkozat amit leadott nem volt semmi nem csoda, hogy másnap már autot sem kapott söt szerintem az életben nem fog mégegyszer ha a Zengö motorsporton mulik...
  • Mik
    Azért ezzel várjunk, mindenki verhető...
  • Tihy
    azt nem tudom, de ott az oldalon ElkhartLake néven
  • petesilver
    Igen, ez lenne a korrekt, de még bíznak abban, hogy befoghatják valahol. Pedig nem fopg menni, akkor meg a nem vettük már komolyan a sok meló mellett duma lesz.
  • robotnyk
    igen, kész csoda, hogy Wéber Gabi ilyen szar, füstölgő kocsival, megütött futóművel, óvatos starttal 2szer második tudott lenni -.-
    majd meglepődnek ha végig csak a hátát látják
  • DGray
    Egyébként kicsit unfair, hogy mindenki panaszkodik az autóra, és nem azt mondják: "Idejött tavaly, elpicsázott mindenkit Astrában. Itt a Clio, most is a hátát nézzük. Ez van."
  • B Lori
    Holnap a Noonan féle régi pályán lesz a verseny vagy az újabb HR változaton?
  • B Lori
    Így nem ér hogy itt profik mennek,már beletorodtem hogy reménytelen eset vagyok de ezek szerint nem én vagyok a gyenge... :)))))
  • Mik
    Kiváncsi lennék Norbi mit mondana erre az időre, hagyott e még a pályában 1-2tizedet... vagy tökéletes volt a köre. (tökéletes kör nincs is)
  • Cowek
    Czollner:
    "Norbi nagyon ügyes, tavaly az Astrában már megmutatta, hogy nagyon gyors lesz. Ez a mostani előnye túl nagy, nem hiszem, hogy ennyivel jobb, mint a Wéber Gabi. Jól felkészültek erre az évre, ez jól látszik a teljesítményén."

Volt idő amikor még mi is azt hittük

Grat srácok nagyon szép volt!
  • Tihy
    http://www.a5.hu/cikkek/35/15332.shtml

"Kiss Norbert, aki a tegnapi futamgyőzelem után még inkább megtáltosodott, így alaposan megverte a mezőnyt. Kiss 2:12.328-as ideje már igazi űridő, gyakorlatilag már most több mint 2 másodperccel gyorsabb az új gumival, mint a tavalyi rekord."

már UFO-znak :D
  • Tihy

• HaZso
  • Papailaca
    így jobb:)
  • Papailaca
    http://www.mnasz.hu/letoltes/AGY%20SUZUKI%20OB%202.pdf
  • JuanG
    gracca Norbinak és Lacának itt is, kint voltam én is :)))...egy kicsit másnaposan
  • DTap
  • DTap
    """Éljen május...7.-e!"""
  • HaZso
    FIGYELEM URAIM, MEGADOM A KEZDŐ HANGOT!
  • Prezsi #41523
    Már megbeszéltem Pete-vel a ringen ma :)

• HaZso
    Nemrégen érkeztünk haza a pályáról, Norbi megint valami fantasztikusat alkotott, rajt cél győzelem, grat itt is!!!!
    Laca pedig hős az én szememben, hatalmas csatában volt, centikre autóztak egymástól, volt még 3wide is, külső szemlélőnek nem volt semmi! Sajnos valami műszaki probléma adódott és így is jó helyen ért célba, de szerintem jobb ha Ő mondja el :-)
  • Papailaca
    köszi mindenkinek
    Prezsi Úr meg jöjjön versenyezni
  • 72TSanyi
    én úgy tudom, hogy már nem motíválta az ovál pályás versenyzés, inkább road-okon van kedve indulni....
  • Cowek
    Ezt annyira én sem értem...
  • sajoati
    fú, ez még a topikeleji csíterezés lenne? vagy volt valami dráma is? én úgy tudtam, szimplán csak ideje nincs NASCAR-ozni(?)
  • pasztor
  • petesilver
    Én ugyan nem. De szerintem más sem.
  • 72TSanyi
    Grat Norbi és Laca! Remek debütálásotok volt a szériában!