51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya

Wooohoooooo :)
  • Mik
  • DTap
    Tesztnapon most a múlt héten.Ha akarja majd esetleg részletezi.Csak épp találtam róla képet.Egyébként érdemes végignézni azt a közel 900 képet (duen.hu) és néhány jó dolgot felfedeztek majd.Döbbenetesen jól elkapott fotók vannak Norbi kanyarvételeiről-féktávjairól és látható a nem kis csata amiben Laca vett részt.Ja és igen kint a pályán is táma volt,hogy neki van a legszebb kocsija a Suzukis mezőnyben-amit igazolni tudok.És rendkivül "praktikus" a szine mert a pálya legtulsó oldalán is jól látható és brutális ahogy szemből kinéz a két kék csikkal a közepén...
  • sajoati
    lfs fórumban olvastam, de annak, aki nem ilyen meszidzsbord-junkie, jogos, hogy újdonság.

én csak egy tesztről tudok, de biztos vannak jobban informáltak, más kérdés, hogy mi publikus, és mi nem. :)
  • DGray
    például ezt én se tudtam :(

rendes versenyben, vagy csak tréningen? eredmény?
  • DTap
    Nekünk érdekesebb-javitom.
  • sajoati
    Prezsi (többek közt HNR-tag), akiről sokan nem tudják, hogy ment vmennyit Astrával.

persze aki a megfelelő fórumokat olvassa, az tudja. :)
  • Mik
    Ez miért érdekes?
  • DTap
    ez meg még érdekesebb :
    http://www.duen.hu/kepek/foto/060424_ring_tesztnap/DuEn_RingTesztnap2_107.jpg
    érdemes a galériát végignézni!!!
  • DTap
    egy érdekes kép:
    http://www.duen.hu/kepek/foto/060507_hungaroring/DuEn_VI_Heidelberg_343.jpg
  • petesilver
    Mondjuk persze hogy látom a svindlit rajta, de pszt! :)
  • Tihy
    ugye tudod, hogy a kép és a car file nem ugyan arról az autóról szól, az autó egy Marlboro-s festés
  • Cowek
  • petesilver
    Toya iszonyat jó a fotó, és az interjú is!!!
    HSW Pápailaca interjú
  • Toya
    Alex email ment.
  • DTap
    eredetiben
  • pasztor
    és megint csak hurrá!
  • pasztor
    hurrá!
  • DTap
  • gordon 24
    Hát akkor rendben!! Köszi.
  • DTap
    JJ Joci festése kellene (ha van),vagy csak nekem nincs meg?
  • B Lori
    Én az igazira céloztam azzal hogy a Cup szériába van csak kevesebb uzemanyag,ezért van itt is így.
  • gordon 24
    Már jaavulok!!! Játszottam már 5 futamot belső kamerával, és kipörgésgátló nélkül, már kezd menni, de még nem érzem magam annyira jónak hogy indúljak. Egyenlőre csak kolbászolnék elöttetek, de ne agödj fogok jönni. Türelem!!!
  • Alexease
  • Cowek
    Ne kérdezgess, gyere játszani
  • Alexease
  • gordon 24
    Köszi a választ, de ez nem tetszik benne ha jól tudom akkor igaziba nem csak a Nextel-be hanem a busch-ba és cts-be is kevessebbet lehet ezeken a pállyákon.De azthiszem mindjárt utánna kérdezek.
  • DTap
    Felkerült a Duna TV beszámolója is.
  • B Lori
    Csak a Cup szériába van kevesebb uzemanyag a két RP pályán....átírni azt hiszem csak az exe-be lehetne.
  • Mnemomic
    Én autóm is megtalálható a weblapon kérem szedje le akinek nincs meg. Elvileg pénteken indulok.
  • B Lori
    Nekem is problémám van ezzel,ma viszonylag jól megy mert 5MB-t 1 óra alatt szed le,de van amikor még az eredményt se tudom megnézni :)
  • B Lori
    Hát Wéber meg Czollner rendesen lemaradt,kár hogy nem látszik az arcuk a díjkiosztón :))
  • DGray
    Dorian CUP
    letöltés

Vki, akinek megvan mindenki autója, fel tudná tenni őket egy zip-ben? A weblap alig akar bejönni.

THX!
  • gordon 24
    #41504 valaki nem tud erre választ?
  • DTap
    kisvideok a márkakupákról
  • DTap
    Hát srácok tanúja voltam a hétvégi eseményeknek és most olvasom a hozzászólásokat.Nehezen tudom szavakba foglalni gondolataimat:Én eddig is meg voltam győződve Norbi képességeiről de még tudott meglepetést okozni.Hihetetlen precizitással vezettet szenzációs köridőket futott még akkor is amikor más már a helyében lassitott volna és csak kivárásra megy.De nem szabad senkit sem leirni vagy minősiteni legalábbis az esély és a tisztelet az ellenfeleket is megilleti.Én külön örülök,hogy a szimulátorosok "szint" visznek a Márkakupákba.És remélem még sokszor okoznak ilyen örömöt mint a hétvégén.Köszi Norbi Köszi Laca! Itt megjegyzem hamarosan felteszek egypár fényképezőgéppel felvett kis videot.És egy beszámolót a Duna TV mai hiradójából amit épp sikerült elkapnom.
  • Alexease
    Figyi Mik, ha ugy tunik, hogy esetleg el lennenk szalva, az csak azert van mert Norbit 4-5 eve ismerjuk, szinte mindeniki versenyzet vele eleg sokat, tudjuk hogy mire kepes:) Azert az Astra-s nyitasa tapasztalatok nelkul es friss jogsival is meggyozo volt;) A mostani eredmeny is kivalo.
    Persze mindenkit meg lehet verni, ez alap:)) Foleg ilyen mezonyben, ami nagyon szoros tud lenni, raadasul ha az ember nem elolrol rajtol, akkor sok mulik a szerencsen is. Raadasul a bajnoksagban sokat szamitanak a hegyi es epitett palyak is, ami eleg necces tud lenni. Bar tavaly ott is nagyon komolyat ment, de azert bar mi tortenhet.
  • pasztor
    persze, hogy mindenkit el lehet verni, csak nem mindegy, hogy kit hányszor. akit ritkán - vagy mint Norbit NAGYON ritkán - lehet, na azokól lesznek a bajnokok :).

azért a magyar autósport színvonalától ne ájuljunk el (Kesjár Csabi is szarrá vert mindenkit itthon, aztán szegény külföldön már csak középmezönyre volt jó), bár Norbi sztem nemzetközi szinten is megállná a helyét. jó lenne ha a proex egy év (és egy clio bajnoki után) kivinné egy európai márkakupára.
  • B Lori
    Kossz,sajnos az a konvertált pálya,kipróbáltam mindkettot ezen az újon valahogy elbotorkállok de azon katasztrófálisan megyek,a vonalvezetése is más meg grafikailag se olyan jó :))
  • Papailaca
    Hamár igy átalakultunk Kiss Norbi topikká, akkor elmondanám én is a véleményemet.
    Elég sok versenyző mellett ültem, úgyhogy van viszonyitási alapom. A Norbit sem a Wéber, sem más egyenlőre nem fogja meg. Ha a Michelisz felmegy a Clioba, akkor esetleg kialakulhat csata egy egy futamon, de ne feledjük, a Norbinak akkor is lesz egy év cliós tapasztalatelőnye. Ezeken a márkakupa versenyeken a legfontosabb dolog az időmérő, ha azt valaki elrontja, akkor csak nagy nehézségek árán lehet előbbre kerülni. Én például az előttem levő srácnál folyamatosan gyorsabb voltam legalább 1-1,5 mpvel, de mégis 10 körig fogott, miután megelőztem akkor pedig már annyira szétnyektettem a kocsit, meg a gumikat, hogy simán elmentek mellettem hárman is a célegyenesben. Ezzel azt akarom mondani, hogy a Wébernek maximum a hegyiversenyeken lehet esélye, de igazából sztem ott sem. Ha pénzt kellene tenni rá, akkor én arra fogadnék, hogy a Norbi az összes futamot megnyeri az évben.
    Gondoljatok bele, 21 éves, nincs mitől tartania, csak az a dolga, hogy jól menjen, ennek mindent alárendelhet. Nincs gyereke, meg munkahelye, ami elterelné a gondolatai 50%-át a versenyzésről.