51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
  • Alexease
    Fent van Jocika CUP festese!
    http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=drivers_cup&melyik=datum&rendezes=desc
  • 72TSanyi
    A bug-os pályákhoz én sem ragaszkodom.....
  • B Lori
    Én felvetettem hogy van másik verzió is :))
  • Papailaca
    márpedig ez egy komoly idő elsőre...
  • DGray
    ez mindent üt :)))))
  • Prezsi #41628
    a köridő (2:26)
  • Met
  • Prezsi #41626
    Az ok hogy ti, de én is azt lestem először hogy mi van feltöltöttem vmit?
  • DGray
    most olvasom, hogy Te is :))))

mi az, hogy 26-ig jutottál?
  • Met

(és én is vártam)
  • DGray
    én meg képekre vártam az üres helyen :))))))))))))))))))
  • JuanG
    csak az egészet baszhatom, ha az első hely ugrik emiatt...bugos pályán nem kell menni, pláne versenyt rendezni...
  • 72TSanyi
    A 2-es verzió nekem működött tegnap. Még jó, hogy az említett versenyen konklúzióként mondtátok, hogy hogyan kellett volna megoldani azt a büntéses dolgot....
    Egyébként tegnap az volt, hogy miután beszólt, hogy áthajtásos büntetés, akkor még bizakodtam, hogy nekem csak el fogja törölni, ezért nyugisan végigmentem a pit-en. De mégse. Aztán az újabb köröm után fénysebességgel mentem rajta végig, hogy stop-and-go legyen belőle. Ez bejött, mert így a 4. alkalommal történő látogatásom már meghozta a várt büntetés eltörlést! :)
  • sajoati
    a 2-es pont nekem volt, hogy nem jött be. ezt is ki kéne tesztelni, mert alapvetően egy működő megoldás, csak valahogy lehet trompfolni, amitől mégse működik, és ezt nekem annak idején seikerült elkövetni. :-//

ha már 12 órás... Watkins Glen GTP Mazda setup-unk van már? nem túl jó időket megyek sajáttal...
  • Cowek
    Pont ez miatt estünk ki a 12 órásról a 10. órában :-(
    Azóta megtanultam hogy kell megoldani:
    1. az admin el tudja venni a feketét
    2. kell csinálni egy gyorshajtást a pitben, és akkor engedi letölteni (asszem)
  • Tihy
    ööööö nem tudok róla, hogy valami különlegeset csináltam volna :)
  • JuanG
    ja, az...aztán a bünti letöltése után se törölte a feketét...

Tihy nem tudom hogy csinálta, mert a boxkiállásom előtt 9mp-es előnyöm volt, amikor meg kijöttem olyan 1-2 mp maradt csak
  • sajoati
    nem villanyoszlop különben, hanem telefonpózna. :) elvileg már a házban van a kábel, illetve a ház előtt, most várjuk a 3. szerelőbrigádot, az első feltúrta az utcát, a szomszéd telkét (ott vezették át a kábelt, lol), aztán a második felszerelt vmi kis bizbaszt a ház oldalára, közben megvettük az adsl modemet, most pedig várjuk a "belső szerelőket".

szerintem maholnapra működni fog a cucc, ennek örömére tegnap szét is kaptam a szokás szerint rakoncátlankodó pedáljaimat (újabban a fékkel vannak gondok, be-beragad, undorító, hogy érzem, hogy mintha picit lassabb lenne a kocsi, és tökre parázok, hogy most megint a fék vagy mifene...)

szóval remélem dóverben már ott leszek, és ha a múltkor ígérgetet tevő 2 kolléga is jön, akkor lassan tömegképes gyülekezetté válunk. :)

(amúgy vicces volt, alpolgármester abbéli fölvetésünkre, hogy jó lenne közvilágítás is a ház elé, azt válaszolta, hogy "az húzós ügy". :)) )
  • 72TSanyi
    A hibát már ismertük korábbról, ennek ellenére előfordul (tegnap velem is) hogy később lassítunk, mint kellene.

Tényleg Ati, mi van a neteddel? A villanyoszlop már ennyi idő alatt a helyén kell, hogy legyen szerény számításaim szerint, ha már múltkor elkezdték.....
  • sajoati
    ez a "hamarabb lassits a pitbejaratnal else blackflag", vagy vmi mas bug?

ezt mar anno is sokan szivtuk :(((
  • JuanG
  • JuanG
    tudtam hogy nem kellett volna elindulnom a mai CTS-en hiába kedvenc pályám, meg voltam a leggyorsabb ha bugos az egész :(((((((((((((((((((((
  • Cowek
    Én meg várom hogy betöltődjön a kép! LOL

Egyébként meg hajrá :-) A sim-es eredmények alapján neked is meglenne a dobogó :-D
  • sajoati
    szurkolunk! :D egyébként, ha így haladunk, durva riszpektje lesz a pc-s autó szimulátoro(so)knak, így ha ott tartunk, hogy fotorealisztikus lesz egy game (ok, már lassan ott tartunk), akkor könnyebb lesz szponzort találni bajnokságközvetítésekhez. :))
  • Prezsi #41609
    Megint beragadt ez a hülye enter bocsánat
  • Prezsi #41608
    Nincs titok, egyik tesztnapon kipróbálhattam és annyira tetszett, hogy az elmondhatatlan. :) 26-ig sikerült talán lesz még lehetőség javítani valamikor

• Alexease
    KOSZI!!

Szerver ujrainditva HaZso setupjaval!!
  • Alexease
    Neha nem egyszeru, az biztos:)))
  • HaZso
    cts_fixed_elkhart_lake
    Ez egy régről maradt setupom, nem volt időm csinálni most, de úgy emlékszem, nyertem vele annó :-D Nem tudok ma indulni sajnos, meló, sorry... :-(
  • HaZso
    Alex, Téged sehogy sem lehet elérni :-)
  • Papailaca
    Nagyon komoly!:)
    Köszönöm!!
  • Tihy
    maradjon is az :)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, CTS, Road America, 22 kor, CUSTOM setup!

Egyelore nem talaltam FAST2-ot, igy Custom-el inditottam:)
  • DTap
    http://www.superspeedway.net/ESPN_sim-video.wmv
  • B Lori
    Valaki használja ezt a spotter hangot?Nemrég adta ki az 1.30-as változatot,nekem nagyon tetszik :)
    http://www.dwarehouse.com/
  • DTap
    JJ Joci nem jár errefelé? Kellene a festése a multkori futam renderéhez...
  • B Lori
    Ez állítólag egy 2006 Model Project része ahol a kulson is lesznek változások és lehet hogy festheto lesz a felni is,kulon Mod-ba lesz kiadva tehát az eredeti Cup megmarad.
  • DTap
    nem rossz!
  • B Lori
    Új cockpit készul (superspeedway.net)
    cockpit