51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Hát nem sok különbség van!!! Illetve ahoz képest amit a Team sbr-ről szedtem le. Más diferancia van, autó viselkedése, sérülések, szóval milyen?
  • 72TSanyi
    Code, az eset bejelentését én tettem meg, de hidd azt, hogy bármiféle személyes jellege lenne a dolognak. Én egyszerűen azt kifogásoltam, hogy miután odaverted az autód a falhoz, satufékkel megálltál a pályán. Nem számoltam, de legalább 5-6 autó egyből érintett lett ennek kapcsán. Én személy szerint hiába próbáltam meg padló fékkel megállni, a torlódásban egy lepattanó autó oldalról eltalálva felborított, és vége lett egyből az autómnak.
    A büntetőpont megítélése mindenképpen jogos (szerintem), a felfüggesztett eltiltás meg csak jelképes dolog egyébként is. Ha sértve érzed magad ennek kapcsán, akkor szerintem nyújtsd be fellebezésedet!
    (Legalább mondhatod, hogy történelmi tettet hajtottál végre e büntetés begyűjtése kapcsán )
    Óvásommal nem állt szándékomban kedvét venni senkinek sem a versenyzéstől, remélem nem is úgy kezeli senki, így Te sem!
  • Alexease
    Csak a Series/Cup mappaba masolgat, vagyis elotte erdemes a teljes mappat atmasolni valahova, es ratolni a kiegeszitest. Persze, elotte az "install-t" NEM a jatek konyvtaraba kell/erdemes tenni, hanem valahova mashova:))
    Amugy ilyen a "bele":
  • PuMy
    Pedig a restart-os esetekről ez van a szabályzatban:
    "• Ha a futam elején egy tömegbalesetben 4 autó komolyan megsérül vagy kiesik, akkor a szervert újra indítjuk és a futamhoz mindenki újra felállhat. Az eset mentésre kerül és a hibázó versenyző megkapja a büntetését."
  • Alexease
    Mar leszedtem, de meg nem probaltam:) De fogom:P
  • gordon 24
    Nextel Cup Speedway Mod az NR2003-hoz: Ezt valaki letöltötte már valaki közületek(www.hsw.hu-n van)? Ha igen milyen érdemes vele foglalkozni?
  • Alexease
    Na azon en is csodalkozttam, ketszer is elolvastam azt az egy sort mielott feltettem a net-re:) Ilyet meg en sem lattam:)

Az eltiltas amugy "letezo" buntetesi forma, csak meg nem volt alkalmazva:) Bar most is csak felfuggesztett:)) A fizetos szerver miatt eleg "problemas" hasznalni, de a lehetosege meg van, de en ugy tudtam csak rendszeres, szandekos es kirivo baleset okozasok miatt. Hogy egy baleset miatt, meg ha tomeg baleset is (:D), azt mar nem tudhatom...
  • CodeRed
    Örömmel értesültem róla, hogy a doveri balesetemet ilyen elfogulatlanul és objektíven értékelték a kedves versenybírák :-) Természetesen semmi kifogásom a -50 pont ellen, hiszen túl nagy gázzal vettem a kanyart, felsodródtam és jó nagy balesetet okoztam.Ha jól számolom az idén először és amíg indultam a tavalyi évadban ott szintén nem okoztam egy balesetet sem.Ezzel szemben tavaly majd mindegyik futamon megtalált valaki, ezért is fejeztem be.

Az már furcsább, hogy talán először szerepel valakinél az eltiltás lehetősége amit én nem várnék meg mert végleg elment a kedvem ettől az egésztől.Gondolom ez a súlyos ítélet, illetve kilátásba helyezett ítélet azért történt mert sok volt a baleset szenvedő áldozata amiért sorry mindenkitől és a -50pont az jár is, de azért az mindenesetre érdekes, hogy például miattam még nem kellett restartot csinálni, viszont valamelyik idei futamon már volt erre példa, mégsem kapott mégcsak büntit sem senki, nemhogy eltiltásra való lehetőséget :-) (persze ha ez nem így van javítsatok ki) Úgylátszik azt nem jelentette be senki, tehát meg sem történt.

Egyébként pedig az eltiltásról annyit, hogy nem is tudom milyen alapja lenne egy versenyszabályzatban nem szereplő büntetés kiszabásának, de hát ez kit érdekel? :-)

Én az esettel kapcsolatban csak annyira emlékszem, hogy megcsúsztam, aztán valakivel koccoltam, a falnak vágódtam, és satuztam, hogy ne lecsússzak hanem maradjak a falnál és mielőbb ki tudjak lépni, de sajna mindenki felül jött.

Mindenesetre otthon megnézem mégegyszer a replayt mert megvan, de nem tudom mi lehetett az esetben eltiltó jellegű.Szerintem volt már ennél nagyob baleset is.Mondjuk ha sorozatosan baleseteket okoznék, vagy szándékosan löknék ki valakit akkor azt mondanám oké...de így
  • B Lori
    Háát érdekes verseny volt tegnap :))
  • B Lori
    Akkor egy jó gépnél ami bír számolni a legoptimálisabb a 0%,eddigi tapasztalatok alapján nekem is ez tunt a legjobbnak és ezt is használtam.
    Azért kérdezem hogy mit befolyásol mert a beállítás mindenkinek más és nem biztos hogy az nekem is jó,amikor van idom tesztelgetem de azért jó lenne tudni mit is csinálok :)))
  • sajoati
    a latency vmi olyasmi, hogy a kormánymozdulatok és a gép összhangban legyen. lassabb gépeknél magasabbra célszerű állítani.
  • Met
    én nemtom:)
    nálam mindkettő 0 (asszem)
  • Tihy
    gyorsan rácsaptam az esc-re, mire várjak álló motorral :)
  • sajoati
    de tényleg, ahogy ütköztél, rögtön kiírta, h Tihy has manually disconnected..., olyan volt, mintha kiütötted volna magad a játékból. :)

na mind1. :)
  • Tihy
    nagyot koppantam, aztán elhallgattam :)
  • ChevyG work
    bazz, most nézem, hogy ott van elötte egy moncsi!

lehet hogy a régebbi polskim nem is megy a bontóba!
  • sajoati
    btw ez volt az első versenyem, amit kikapcsolt kilométeróra mellett mentem. :) (kiv.: pit)
  • sajoati
    így nem lát ki a kocsiból. :)

Tihy, tegnap szépen lefejelted amúgy a falat, grats! ;-) (utána másfél percig röhigcséltem magamban, pedig nem volt annyira vicces, csak idegfáradás, ilyesmi. :)))
  • pasztor
    vaazzzze
  • Tihy
    milyen jó lenne egy ilyen hokedlin nyomni péntek esténként :)

• B Lori
    #41837 erre senki nem tudja a választ? :)))
  • sajoati
    Alex! Itt én durván 2 és fél perc alatt érek körbe! Biztos az a 64 kör???
  • Met
    Code mit csinált Dover-ben?
  • 72TSanyi
    Hát igen, a hirtelen fékezés sem megoldás az ilyen helyzetekben sokszor.....
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, CTS, Bathurst, 64 kor, FAST2

• DTap
    Akkor én pont mögötted mentem és még abban biztam,hogy túléled és minden igyekezetemmel azon voltam,hogy elkerüljelek.Tudva ,hogy ha jár még a motorod mégegy koccanást nem birna ki.Lefékeztem és lehuzódtam balra az elkerülés sikerült de engem meg ebből kifolyólag löktek meg hátulról amit a progi egy motorhibával dijazott.Nehéz kérdés ez,hogy mikor mi a jó mindig csak utólag derül ki.Kár érte hogyha a futam elején sokan kiesnek.
  • Mnemomic
    Nekem is volt egy sárga zászlós incidensem nem tudom már kit előztem, de pont akkor intették be a sárgát. Én úgy éreztem nem voltam előrébb de a versenyzőtárs igen így aztán egy ideig ment hogy "most visszaengedlek- nem én engedlek vissza" stb. :) de aztán ő maradt hátul amit utólag is köszönök.

Bocs de a nekem új versenyzők autóit még nem ismerem annyira.
  • 72TSanyi
    Hát nem minden esetben jön jól ki belőle az ember, az tény. Például 2 futammal ezelőtt Doverben az előttem kialakul tömegbaleset miatt csak a padlófék lehetőségem maradt, de az egyik falról levágódó autó oldalról eltalálva úgy fellökött, hogy a bukfent után a motorom le is állt egyből. Ott ha módom adódott volna, akkor az elhajtás segíthetett volna csak, hogy ne legyek reszese a karambolnak.
  • sajoati
    igen, csak kaptunk már büntetést azért, mert sárga alatt 80-90 mérfölddel száguldva probáltunk átrohanni a problémán.

(meg mint említettem, a második esetben pont hasonlót próbáltam elkövetni, azt se igazán gyorsan, száz mérföld per óra körül, aztán... -> :(((( lett a vége. :) )
  • 72TSanyi
    Ha egy sárgát okozó autót előznek be, azon nincs semmi kivetni való. Végtére is ezen hibája nyugodt szívvel kerülhet pozícióvesztésbe szvsz.
    Mondjuk ha egy balesetet látsz magad előtt, akkor egyébként az is benne van a dologban, hogy nem minden esetben a vészfékezés a megoldás, van hogy inkább jobban jár az, aki inkább megpróbál átszáguldozni a problémás ponton.
  • sajoati
    aznap sárga alatt kétszer is pont az ellenkezőjét csináltam, amit kellett volna. (illetve ami utólag helyesnek tűnik.) az első esetnél túl nagyot fékeztem, a másodiknál nem fékeztem túl nagyot (okulva az elsőből :) ), így megpörgettem IzI-t.

az a baj, hogy amikor bemondják a sárgát, akkor még vannak helyezkedések: aki megpördült, kicsúszik, azt a többiek próbálják megelőzni, de... szóval mindenki tudja, hogy mi megy ilyenkor.

én ált. lassítok vmi utazósebességre, de majd megnézem, hogy mitől ijedtem meg pénteken, ami miatt a szokásosnál nagyobbat fékeztem.

egyébként télleg semmi bajom nem lett ott, sőt, a végén a viszonylag sérült (pár száz body damage-es) autóval is korrekten lehetett menni.
  • JuanG
    ...annál a koccanásnál (első sárga alatt) meg jól hirtelen vágtál be elém, nem lehetett elkerülni...
  • JuanG
    gyakorló szerver nincs...kedden és pénteken vannak futamok, amikre jöhetsz ha jelentkezel, és be vagy fizetve a szerverre, vagy pedig a Masters, LFS szerver valamelyikére...
  • BlitzFiles
    -a gyakorló szerver IP-t milyen kóddal nézhetem meg?
    -Jelentkezni kell hozzá a cup-ba?

• sajoati
    1. Nr2k3 1.2.0.1 peccsel
    2. ha nem egyszínű autókat akarsz látni, akkor a HNR versenyzők festései
    3. az adott pálya, amin megyünk (ma pl. Bathurst); ez CUP-nál az eredetiekből kerül ki, MIXEDnél vannak új pályák. (ha van ilyenünk,h CTS track pack, akkor az kelleni fog előbb-utóbb, ha egy abban levő pályához ér a bajnokság.)
  • BlitzFiles
    Hali!

Itt a lelkes kerekes again! :-)

Jöttem 1 kérdéssel: vagy kettővel ?

Kell nekem az nsr2003-on kivül még a HNR illetve CTS track pack a multihoz?
    Ha az megvan kell még vmi?
  • sajoati
    hehe, ez jó: "Volyka Csaba, Hungary, wins at Phoenix"
  • B Lori
    Valaki leírná nekem "konyhanyelven" hogy a damping meg a latency (FFB)mit befolyásol?
  • HaZso
    Bathurst CTS setup
  • IzI
    http://www.ics.xnsrl.com/

Aki akar minden honap elso szombatjan 6orakkor versenyzni az jelentkezzen meg a heten.
    Origi jatekkell ha mindenigaz,custom set,fix idojaras,60% futam