51527
-
Toya #41914 Az hogy sárga alatt SEM lehet hosszú évek alatt alakult ki.
Talán sokan emlékeznek rá micsoda viták voltak sárgák alatt a balesetet szenvedő és kiesve chatelő és a még versenyben maradt másik által vétkesnek vélt játékos között.
Ezért került ez bevezetésre.
Ráadásul alá kell írni, hogy egy éppen pitbe hajtó autót jobban érdekli hogy mennyivel mehet és ezt szereti olvasva látni, mint valaki mókás beírásait olvasni.
Kéretik ezt is mérlegelni. -
Toya #41913 Az első polejánál elkaszált néhány autót, én úgy emlékszem :) -
#41912 Én úgy tudtam, hogy a kormány rángatás miatt nem ment időmérőt. Legalább is arra fogta:D -
pasztor #41911 azért azt sajnálom, hogy Atesz nem tudott kikerülni.
Izi, te meg nem pofázzá annyit! -
IzI #41910 Thx,szerintem sarga alatt nyugodtan lehetne chat akkor nem tudod annyira megzavarni a masikat hogy kiessen.Kerem merlegelni -
Toya #41909 Ne ostorozd magad, HaZso is csinált egy ilyet valamelyik évben, majd egy évig időmérőt sem ment utána.
Előfordul...elég sokan kikerültek és ez sokat számít.
Izinek gratulálok én is :)
Bár azért örülnék ha az állandó chat stop szegésekkel nem hozna bennünket kellemetlen helyzetbe (gondolok itt mondjuk a Pisti féle balesetre vagy a Juan féle esetre). -
pasztor #41908 GRAT Izi! -
pasztor #41907 használ, de a hülyék még így is odaverik az elsö körben -
#41906 tanks. :) -
#41905 FBS ragasztó meg WD40 -
#41904 úgy érzem rajtnál a kigyorsításnál stabilabb, ha a rajt előtti körben megpörgetem, csak itt necces volt mert a cirka 65mph-es araszolásnál 1-esben nem lehetett pörgetni ezért fel kellett váltogatni 2-esbe... -
#41903 á, Met, ha már itt vagy: a fékpedál potijába milyen cuccot nyomkodjak, hogy ne mozogjon oldalirányba? vmi olyasmit mondj, amit teszkóban megvehetek. :)
sry, mert a 33. körben a rajtnál "bealudtam", valójában akkor kezdett befogni a fék, és csak néztem, hogy megy el mellettem a mezőny. elég furcsa érzés volt... -
#41902 Ez a gumi melegítgetés használ amúgy?
Látom mindíg, hogy csinálod és várom mikor csapod a falnak a kocsit:) -
#41901 elkúrtam biza...geci a fülembe -
#41900 Próbáltam nem fel csúszni, de nagyon nem akartam kormányozni mert féltem, hogy befordul az autó és akkor nagy csattok lesznek.
Reméltem, hogy van még fent helyed ha esetleg szügség lenne rá.
Sorry, én meg mehettem volna lassabban is :) -
#41899 Nem, nem játszott közre. De vmi írtózatosan jól mentél, kár hogy te meg a melegítéssel elkúrtad az első helyed. -
#41898 hja a sárga alatt a rutinos hátsókerékmelegítés közben rongyoltam orral a falba...soha nem szoktam ezt elbaszni, bezzeg itt most igen :))) -
#41897 Köszi mindenkinek, legfőképp Pumynak (nagy kár hogy kiestél, remélem az én manöberem a sárga alatt nem játszott közre), Izinek, Ciccio-nak...
rég volt jó versenyem, ez nagyon klassz volt, élveztem :)...THX! -
B Lori #41896 Met,én is kiengedhettem volna jobban is a falhoz :) -
#41895 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Michigan, 100 kor, Fast2
-
#41894 Azt lehet hogy elkavartam?!:) Pedig mintha Dover-hez jott volna:D -
#41893 Szivesen:)
De az mar tegnap delutan is fent volt, mert akkor toltottem le a mail-eket es fel is tettem oket (Zso-tol is jott egy).:) -
#41892 Köszönöm Alex! :) -
#41891 úgy látszik Lowe's ilyen problémás pálya, mert már én is kétszer küldtem el a nyilatkozatomat :) -
#41890 Én azt szigorúan Lowes-ra írtam, mégpedig időben elküldve! -
pasztor #41889 Zso, te mit gratulálsz nekem a doveri nyilatkozatoknál? -
#41888 Sziasztok!
Hát valahogy nekem ez a pénteki versenyzés mostanába nem jön össze, msot pénteken is egyébb elfoglatság miatt nem leszek. És még a szóbeli érettségim hátra van... Na remélem június közepéről ismét kigörölhatok veletek...
Üdv.: g-bor -
#41887 Az ítélet teljesen ok...ami a pontokat illeti..én azt mondtam, hogy az eltiltással való riogatás túl erős ezért szerintem, de mostmár értem, hogy ti ezt szándékos baleset okozásnak minősítettétek és ezért a "fenyítés". -
Toya #41886 Nem tudom miért kellett volna így eljárnunk, de vegyük sorjában:
Baleset történt? - Igen, sajnos az történt
Tudatosan fékeztél? - Mint magad is írtad teljesen tudatos volt az egész. Itt az eset szempontjából másodlagos, hogy nem uraltad a kocsit mint ahogy azt a #41885-ben sugallod vagy a #41867-ben leírtak szerint ki akartál lépni minél előbb
Sok autó összetört az esetnél? - Szintén azt kell mondani, hogy sajnos igen.
Most akkor miért is rossz az itélet? -
#41885 Még szerencse, hogy a versenybírók azt is tudják mikor uralom a kocsit és mikor nem...azért egy ilyen döntés előtt esetleg elkérhettétek volna az én replayemet is...ott többminden látszik...de több ilyen gond nem lesz...ígérem -
Toya #41884 Na akkor gyorsan rakjuk tisztába ezeket a dolgokat mielőtt még teljesen elfajul a helyzet.
Pisti: a restartos esetedet természetesen megnéztük, de te egy megcsúszó autót löktél meg, ami nem igazán nevezhető hasonló szituációnak.
Code: A büntetés és a felfüggesztés nem a balesetnek szól, hanem a kivédhetetlen szituációnak amit okoztál. Számtalanszor megnéztük a replayt, több kamerából is (Loriét ajánlom figyelmedbe) és mindig arra jutottunk, hogy veszélyes és teljesen felesleges volt amit tettél.
Lényegében már uraltad a kocsit, amikor az egyik pillanatról a másikra blokkoló kerekekkel, hatalmas füstöt húzva magad után megálltál esélyt sem hagyva a mögötted érkezőknek. Ennek szól a nagy büntetés és a felfüggesztett eltiltás -aminek ideje amúgy 1 futam ahol rajthoz állsz.
Ja mielőtt az itéleteket szidjátok, ne felejtsétek el hogy a súlyosabb büntetéseket követelő szavazásban olyan kérdés is volt hogy vállalnátok-e bírói szerepet és az eredményre talán senkit nem kell emlékeztetni... -
#41883 en tavalyert kaptam mar felevest a tonline-tol. :)
most hiaba mondanam, h nehogy eltiltas jarjon ma' ha nem szandekosan genyozik vki, de megvolt a szavazas, ennyi. :(
ujoncok, gyertek mar versenyezni! :) -
pasztor #41882 akkor nekem is jár felfüggesztett eltiltás. -
#41881 figy, szerintem semmi gond a felfüggesztett eltiltással ui. volt vmi szavazás év elején, és a többség úgy gondolta, hogy súlyosbítani kell a büntetéseket. :(( -
#41880 Olvasd el amit írtam aztán válaszolj....büntetőpontot itt senki sem kifogásolt. -
#41879 figy, szerintem semmi gond a büntetőpontokkal, ui. volt vmi szavazás év elején, és a többség úgy gondolta, hogy súlyosbítani kell a büntetéseket. :((
-
#41878 Akkor lehet, hogy AI ellen mentem azt a futamot és a gépem hülyült meg és chatelt közben.De persze mindent ki lehet dumálni -
#41877 NP! Semmi baj, hiszen sérült a kocsid és a balesetet én okoztam.A bünti természetesen jogos, csak ez a vigyázz mert legközelebb eltiltunk dolog **ssza kicsit a csőröm mert ennyire sztem nem voltam béna, hogy ezzel kelljen együtt versenyeznem, és mondom volt már ennél durvább is ami közel sem járt ilyen "feltétellel".De hát ez van, béna vagyok és valszeg elképesztően veszélyes... -
B Lori #41876 Ez van benne:
New Bodies for Chevrolet,Dodge, and Ford
New Damage Models
Enhanced Interior Cockpit
Added Scraping for Damage Models
Added 10 Levels of Detail Models for optimal fps
-
72TSanyi #41875 Sry, javítom magam: ".... ne hidd azt..."-ot akartam írni!