51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • pasztor
    argh, el is felejtettem, hogy ma jobbra is kell kanyarodni!

azért jó lesz a két srácot újra a mezönyben látni!
  • DTap
    A car fájlok letölthetők innét
    És ha minden jól megy remélhetőleg holnap mind a két kocsi pályán lesz!Errefelé rég nem "látott" de annál többet emlegetett pilótákkal: Kiss Norbival és nem utolsósorban Prezsivel.
    Én sajnos csak megint rajtra (22.05-re)érek haza...
  • DTap
  • JuanG
    jah, ezzel szoktam riogatni az előttem lévőt sárga alatt
  • DTap
    Vagy éppen kört is kaphatsz tőle.
  • Cowek
    Hűha Juan, meglátom a festésed a tükörben, tuti nem tudok aludni utána
    Persze ahhoz előtted kellene mennem
  • HaZso
  • JuanG
  • Met
    be is b@szna ha mindet nekem kellene befejezni
    de ettől a kis hibától eltekintve nagyon jó kis kormány
  • Cowek
    Mindenkinek
  • ChevyG work
    bazz, 30K az a kormány és neked kell befejezni????
  • DTap
    Kicsit megkésve...
  • DTap
  • sajoati
    a gázt már egyszer megcsináltam, azzal nem volt baj, csak most döglött meg. az is tömítőmentes megoldás volt, eddig bírta. :-/
  • Metwork
    tapasztalatom szerint a sziloplaszt nem olyan erős mint az FBS, vízvezeték szerelő boltban nézd meg
    ja, gondoltam van annyi eszed, hogy mind a 2 pedált megcsinálod
  • Toya
    FBS - Szilikonos tömítő anyag, tuti van a gazdaságos boltban is. Sziloplast és hasonló termékeket nézegess, azok ebbe a kategóriába tartoznak.
  • sajoati
    köfke a pozitív kritikákat, lehetne az egész persze sokkal jobb is, csak még több induló kéne, meg nem késő este odaülni irogatni, meg nemtom. (nem akarom túl hosszúra nyújtani, így viszont picit rövid a keret, eléggé in medias res, meg ilyenek.)

(ja, meg a kormányomat megfixálni. tegnap pl. sikerült olyan jól megcsinálnom a féket, hogy elromlott a gáz. :) igaz, a lelkesedésem volt inkább nagyobb, mint az eszközkészletem, alkoholt csak ma vettem, szilikonzsírt még ma se, FBS-ről meg még nem is hallottak a teszkóban. (viszont van vmi pentack superglúm. :)))
  • 72TSanyi
    Kössz Lóri, ezeket a fájlokat gyűjtöm idéntől. Ha esetleg hiányozna, akkor jó eséllyel nem jutottam el a kockás zászlóig.
  • 72TSanyi
    Addig el sem jutottam, hogy ott keressem!
  • Alexease
    A HNR-en fent vannak az "ideigneles" nevu ARTICLES menupont alatt, a CIKKEK kozott;) Szinte csak SajoAti irasai vannak. Bar oda mindenki keszithetne osszefoglalot, ha kell kepekkel egyutt:) Lekezeli az oldal az automatan beillesztett weboldalakat is;) De ha valaki neki all csinalni egyet azert elotte szoljon:)))
  • Alexease
    Mar tegnap este fent volt a HNR-en az eredmeny, a visszajatszas es report is
    Attol mert meg nem tudok indulni, itt ulok a gep elott es dolgozom, ha vege a versenynek kiszoktam tenni a cuccokat:) Kiveve ha bealszom:))
  • JuanG
    a HNR oldalon kint van az összes :)...
  • 72TSanyi
    Nem, most nem! :)
    Egyszerűen a célegyenesbe érve kivillant az egyik piros lámpa, és le is állt a motor. Ez úgy érdekes, hogy a verseny során addig nem érintettem a falat, és folyamatosan 4-edikben mentem.
  • B Lori
    Mi volt a gond,visszaváltogattál?
  • B Lori
    Homestead

• b-type
    SajoAti
    Komolyan mondom egészen szenzációsan írsz, most olvastam a Michigan-i verseny összefoglalóját a HSW-n, és egy élmény volt.
    Nem tudom hogy a HSW lehet-e egy kicsit elfogult, de nagyon szeretném kigyűjtve látni ezeket a beszámolókat, hogy ha kihagytam egyet is akkor elolvashassam.
    Nem tudom írsz-e már valahol, de ha nem, okvetlen keress lehetőséget.
    Nem tudom, hogy olvastam-e ennél jobb beszámolokat akár nyomtatott akár online elérhető formában.
  • 72TSanyi
    Pontosítok: a tegnap esti Homstead-i futamról.
  • 72TSanyi
    Egy játékból exportált html riportfájlt kérhetnék egy szerencsés célba érkezőtől? Thx.
  • Toya
    Alex email ment!!!
    Ne felejtsd majd el a HNR fórumot is felkeresni a nyilatkozatok ügyében!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, Homestead, AeroWar88, FAST2
  • Met
  • 72TSanyi
  • sajoati
    thx all, sry a késésért btw. :)
  • pasztor
    minden újságíró elbújhat!
  • Cowek
  • HaZso
  • Alexease
  • JuanG
  • Toya
    Én már nem is írok semmi dicsérő jelzőt :)
  • sajoati
    öö, van pár typo, elírás, késő este, kikapcs, stb. :-/

pl V8-cal is helyett V8-on is, visszahozta egyben, nem vissza hozta, stb. me fáradt.