NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
bad or unsupported format a 2.51-es subtitle workshop szerint... igaz, hogy ez a tegnapi verzió, vagyis már bele van módosítva. (a rendes a munkahelyen van, de ne áruljatok el. ;-) )

Endure, in enduring grows strong...

Sajna én sem tudtam indítani, mert 10 óra után estem haza melóból.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Sorry a tegnap miatt!
Valamiert azt hittem, hogy hetfo van, es csak keso este/ejel lattam/olvastam hogy szervert kellett volna inditani😊 De nem lazadt senki, igy talan nem volt akkora gaz😄
Met
mire ezeket a sorokat olvasod....😄DDDDD

na, azt a feliratot írtad át amit én töltöttem fel? ha igen akkor mentsd el Spurce Subtitle File formátumba de ne piszkálj bele az idõzítésbe, elküldöd nekem, berakom a dvd-be és megnézem jó e

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
megnéztem, és vmivel késõbb jön a felirat. kb. mint amikor vmi híradóban elkezd beszélni az illetõ, és csak késõbb jön a szinkronja.

de, amúgy kell a dvd. 😊

ja, és ez a poszt bizonyítvány a netemrõl: akkor frissítettem, miután beírtam az elõzõt, most tudok reagálni a 2 perccel késõbb születettre. :-//

Met
háát, elvileg nem rövidül mert divx lett belõle
nem kell dvd-n? 5.1 hang stb...😊

sajoati
kérdés: nekem divx-ben van meg az NR IMAX. ugye nem gond, ha ahhoz igazítom a feliratokat?

Hát gyanítom az N-Tec Kft.-vel sikerült valami jóképességû bandát kifogni. 2 munkanap nem volt nekik elegendõ, hogy válaszoljanak a mail-emre. Ennyit róluk! <#mf3><#violent>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
többre emlékszem, mint amire gondoltam, meg könnyû a szöveg. 😊 és persze van bábelhalam, bár a gprs-es othhoni nettel nemtom, hogy fog szaladni.

Ilyen jól belejöttél a franciába? 😄

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
módosítok: NASCAR 3D IMAX felirat (optimista) DEADLINE: 08.01.06 (=most vasárnap) 10pm

sajoati
elég vicces a kiccaj, aki a kocsi elõtt üldögél, már ha ez az a videó. szvsz az a rész nincs eltalálva benne, a többi OK.

DTap
Ezt a videót nézzétek meg!Érdemes-igazi remekmû!

köszi..😊mostmár jó
de fura, hogy más játékban (pl: rFactor) jóvolt így is..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ha a hanghullám csúszkát felhúzod, akkor rendbejon a hangerõd.

Valami biztos elvan allitva mert ha meg defaulton lenne minden akkor is siman jnonak kene lennie
Mikor ezt Toya említette, akkor õ mondta azt is, hogy ezt a futamot törés nélkül kellene lefutni. 😄
De szerintem mára már bebuktuk ezt a versenyt, inkább nekiállok egy filmet nézni... 😞

Tihy
a Wave/mp3-t nyomd fel és úgy próbáld ki szerintem

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Cowek
Arra gondoltam sárga és törés nélkül lehetne túlélõ showt menni :-)
Rövid vesenyeket :-)

http://www.f1-info.hu/

melyikre gondolsz?😊
a hangerõ csúszka a legfelsõ vonal alatt van..
a hanghullám pedig a 2-3 között

Winbe is felvan rakva a hangero?😊
le tudnátok írni, hogy a hang beállításoknál a játékban milyen értékek vannak?
mert én alig hallom a saját motorom, pedig 100%-on van, meg a master volume is..

Kivételesen ez egy olyan pálya lenne, ahol nem kívánnánk, hogy mondjuk 20 fölötti létszám legyen! Vagy lehet, hogy a keresztezõdésbe úgyis lassítani fogunk? Vagy ott van jobbkézszabály??<#conf><#vigyor2>

Cowek
Ha a 8as pálya lesz keresztezõdéssel, tuti ott leszek :-D

sajoati
á, megvan az nekem, meg ha lenne itthon, meg is venném, majd a végén kell 1-2-szer megnézni, mert így "offline" elég vicceseket lehet fjordítani.

Met
ha kell a dvd tudok adni😊

En jovok<#eljen>
sajoati
ha megtalálom otthon az nr imaxos cd-met, vagy kikapom a másik gépembõl az egyik vinyót, amin telel, akkor kb. 1 hónapos határidõvel lefordíthatom, ha van rá érdeklõdés.

nem vagyok echte francia, anno tanultam, és jó móka lenne föleleveníteni.

Este kire lehet számítni? Mi lenne ha rendeznénk egy Toya által felvetett 8-as alakú pályán egy versenyt? A múltkori dirty track után szerintem ez is poénos futam lehetne. <#vigyor3>

robotnyk
a Vörös Csaba az Eurosporton tegnap le is Jeff Gordonozta izibe...
Giovanni
Láttátok Robby Gordon kocsiját a Dakaron? Nekem nagyon tetszik <#wow1>

Ha valakit bõvebben érdekelne

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Kösz szépen. De honnan találtátok ki a dátumot?<#conf>
Köszi! Majd idõnként ránézek akkor.... <#worship>

Met
feltöltöttem a spanyol és francia feliratot a feliratok.hu-ra
hátha valaki lefordítja😊

Srácok! Beszéltem telefonon az N-Tec Kft-vel. Annyit sikerült megtudni, hogy készleten már nem létezik a játék, de utánanéznek, hogy kinek szállítottak belõle utoljára.
Azt hittem, hogy a választ némi várakozás után megkapom, erre helyette letették a telefont! <#csodalk>
Szóval marad az a verzió, hogy inkább egy mail-t küldök, és arra csak válaszolnak normálisan.
Ha esetleg valamelyikõtök elõrébb járna, jelezze!

sajoati
Azért az durva, hogy Toya 33 kiértékelt kvali alatt (3 elveszett Q szempontjából) 2,9-es szórást produkált! A legközelebb hozzá Pumy áll, 23 futamon 3,61-gyel, az átlag kb. 4,5-5 körül van.

A másik véglet Mikuc. 18 minõsítõn 9,51-es szórás. Ez annyira hihetetlennek tûnt, hogy kétszer is kiszámolta(tta)m az office-szal. Emlékeztetõül: Mikuc a legkiegyensúlyozottabb versenyzõ 3,46-os szórással.

atyka
Na vegre!!!! Koszi... <#zavart1>

Alexease
En csak megkoszontem...😛
sajoati
áááá, nem bonyi amúgy, a lényeg, hogy ha az átlageredmények egész számok lennének, akkor a NASCAR ponttáblázat alapján azonnal kijönne mindenkinek a középratingje. (Ebbõl kivonva a szórás*2 a minimum, hozzáadva a szórás*2 a max.)

Ha vki 1-es átlaga lenne (vagyis összes versenyét megnyerte), akkor õ 100%, ha valakinek 4-es, akkor 89-es (mert 88,89%, vagyis cc. 89% a NASCAR ponttáblázatban a 4. helyért járó 160 pont az elsõért járó 180-hoz képest.)

Mivel nem egészek a számok, ezért bénáztam egy kicsit hozzá.

Viszont gondolkoztam, és az a baj, hogy az autó értékeinek (Aero, Engine, stb) is intervallumot adtam, 70-90-et mindenkinek, vagyis lehet, hogy Norbi 70-es autóval indul, én meg 90-essel, és az 20 pont elõny ide, holott mire, mikor fast2 volt mindig!

Ezt mindjárt át is faragom. 😊

Azt ne mond, hogy te érted 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
<#eljen><#worship>
Hö???

Met
amikor ilyen szakszavakat használ, kezdek megrémülni 😊

Uristen, van aki ezt erti? 😄 Amugy thx 😄

Cowek
Gratula Ati! Lenyûgözõ <#eljen><#worship><#eljen>

sajoati
a rostert is megcsináltam, de ahogy mondani szokás, nagy csalódás, major letdown.

az érdeklõdõk kedvéért be fogom fejezni, néhány kulisszatitok.

AZ ELJÁRÁS

1. elolvastam egy tesztet arról, melyik érték pontosan mire is jó. ez alapján a
CAR, PIT jellemzõk mindenkinél ugyanolyanok, 70-90 között mozognak.

2. Aggression, Consistency, Finishing 70-90 mindenkinél, chase-eknél utóbbi 80-100. (ennyi utal amúgy a csézre.)

3. Pályaértékek. A legfontosabb driverjellemzõk. Ismét a TP-t invokáltam, külön fájlom van így a short track, speedway, super sw, road pályákra.

Utóbbi kettõnél olyan kicsi a minta, hogy gyakorlatilag csak iránymutatóként szolgáltak, alap a superspeedwayes eredmények.

Ezeket így számoltam: NASCAR ponttáblázat egymáshoz viszonyított értékei.
1. 180 pont, 100%
2. 170 p 94,44%
3. 165 p 91,67%
4. 160 p 88,89%
így tovább

vagyis egy 2-es átlagú ember 94-es alapstattal bír(na). A legjobb Norbinál ez a stat 3,06. HaZso cc. 3,84...
Igen ám, csak a 3,06, illetve 3,84 nem 3-as átlag, vagyis nincs 91,67%! Hogy mennyivel rosszabb ennél, azt a következõ szint alapján állapíthatjuk meg, a 2 szint különbségét fölszorozva az adott átlag egész szám feletti részével.

vagyis pl. HaZso esetén 88,89+(91,67-88,89)*(3,84-3)=89,25. Vagyis HaZso egy átlag 4-es embernél pontosan 84%-nyi szintkülönbséggel jobb.

Az így kialakult lista mindenkinek a középértékét tartalmazza, ehhez vettem a szórás kétszeresét (hogy szórtabb legyen a mezõny) pluszban és mínuszban is. Ekképp, speedwayeken Norbi 82-100, HaZso 83-98 (itt 2 pont járt a bajnoki címért a maxhoz...), Toya 80-96.

Ahol nem volt nagy minta (kevés indult verseny), ott bajban vagyok. Ezért nem javaslom a 33%-nál kevesebb versenyen indultak nevezését, túlságosan polarizált az eredmény. (Vagy csak saját felelõsségre.)

A road, ssw versenyekbõl keveset rendeztünk, így itt annyiban módosítottam a dolgon, hogy ha valaki az ilyen viadalok több, mint 50%-án indult, az ezekre vonatkozó értékei +/- -ban max. a speedway-es szórásának kétszereséig térhetnek el a speedway-es értékeitõl, ha 50% vagy az alatt, max. a speedway-es szórásának egyszereséig térhetnek el a speedway-es értékeitõl.

Ha csak egyetlen ilyen versenyen indult, ezen értékei megegyeznek a speedway-es értékeivel, 5 pont különbségenként eggyel módosítva, speedway-es szórás erejéig.

EREDMÉNY
Egy sorrendet tekintve _nagyjából_ jó roster, persze nem is volt cél, hogy mindig a szezonbeli eredmények jöjjenek ki, így vannak bravúrok, az élmenõk legtöbbször jól szerepelnek.

100-as AI-val túl gyorsak vagyunk (Glenben pl. 1:12 körül), és _nagyon kicsik_ a különbségek. Ezt nagyobb intervallumokkal lehetne orvosolni, ekkor viszont sokkal véletlenszerûbbek lennének a helyezések. Na majd próbálkozom. Akinek van kedve, tesztelheti...

QUALY OPENOFFICE TÁBLÁZAT
ALL RACE OPEN OFFICE TÁBLÁZAT

SPEEDWAY TABELLA
SUPERSPEEDWAY TABELLA
SHORT TRACK TABELLA
ROAD TABELLA

HNR2005 roster beta! akinek nincs benne a kocsija, annak nem találtam .CAR file-t a vinyómon

Prezsi
Szép munka, köszi! <#eljen>

HaZso
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Köszi <#worship>