51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • pasztor
    oválokon ált nem kell váltogatni, gyere versenyezni!
  • DTap
    Ha elküldöt az alapot (export-import,*.tga) csinalok neked róla képet.Ha megnézed van itt 76 és 076 is vagy 78 és 078 elég ha odateszel egy kicsi 0-át.De szerintem az is elegendő ha ilyen néven (024) nevezel nem fogunk összetéveszteni és maradhat a Gordon-féle festés is.
  • sajoati
    hát, majd megnézem, jó volt-e a futam. ;)
  • Toya
    Én nem tudom ez a váltógond mitől és mikor jön elő (biztosan van benne random és van benne valami logika is). Én egyszer egy egész szezont szenvedtem végig motor megállásokkal és váltó szétszakadásokkal, rettenetesen dühös volt és igazságtalannak tartottam (azóta is annak tartom) a helyzetet. Norbi akkoriban utánanézett lehetne-e valamit csinálni ezzel a problémával, de egyszerűen nincs rá megoldás.
    Azóta én egy métert nem készültem még egy futamra sem. Ma is szakad ki a váltómból fokozat általában road pályákon, de már abszolút nem érdekel, úgy sem tudok vele mit kezdeni.
  • Toya
    Ati azért lesz valami beszámoló legalább a replay alapján?
  • sajoati
    tegyél fel FRAPS-ot, azzal videót is tudsz menteni. :)

amúgy mintha a sima print screen is csinálna screenshotot.
  • gordon 24
    Azzal nem tudnék, mert ha jól láttam már van 24-es emberke. Én 83-as sajátkészítésű kocsival játszom aki egyébként egy Ford Fusion. Csak nem tudom hogy tudnék róla képet berakni. Nagyon szép kis gép ám, és ha eljútok végre olyan szintre amit megfelelőnek találok akkor vele fogok indulni. Sok pályán már megy a belsőkamera, és a no kipörgésgátló, de még van azért gondom vele.
    De sokat fejlódtem már, nyertem azóta 85-90%-on kb 3 versenyt, van 2-3dik hely is sok, de nagyon nehéz igy.

Ha érdekel rakok be képet a kocsiról, és mondjatok véleményt róla. Csak kéne segítség hogy hogy tudom a gémből kivenni.
  • sajoati
    teszveszen vagy nemistom már hol láttam "Ferrari Thrustmaster Force Feedback" kormányt 8000-ért... A TM FF az nem vmi jó kormány? Miért ilyen olcsó?

Van egy általán vmi alternatívája egy _újabb_ MOMO vételének?

ASAP tanácsok kellenének pls!! (van kint egy MOMO, csak azért.)
  • petesilver
    Menj mint tetű, és nincs gond a váltással! :) Én valami érthetetlen dologba futottam, fekete zászló rossz kihajtás miatt. Aztán 4X mentem be a pitbe, és mindig fekete zászlót kaptam rossz pályára kihajtásért, pedig már 20mph-val közlekedtem csak, és mindent néztem, érthetetlen volt. Persze annyira zavert már, hogy alaphelyzetben gyökkettőnél csaptam oda valahova az autót, amikor ötödször kellett volna visszamennem :(
  • 72TSanyi
    A random jellegét én pl. azzal indokolnám, hogy olyan is van, hogy a felvezető körre indulva már az első váltásoknál is tud tönkremenni váltó.
  • Tihy
    Csak annyit tudok, hogy akkor szokott ilyen problémám lenni (szerencsére nagyon ritkán), ha nincs sziknronba a lábam és a kezem és a váltás még tart, de már beletapostam a gázba. Olyankor nem lennék a fogaskerék helyén :)
  • DTap
    Erről már vitáztunk mi is.Sztem is van benne vmi.Volt rá példa,hogy tavaly egy futamra azt megelözöen többet gyakoroltam nem volt semmi gond,pénteken meg sorra jött elő a váltóhiba,persze versenyen is.Hozzáteszem tudom magamról,hogy beidegződések alapján megyek (ha jó -ha rossz nem nagyon tudok a ritmusomon változtatni)igy az én hibám is lehet.De a klasszisokkal jobb versenyzőkről tudom,hogy tudatosan csinálják amit csinálnak.És a hiba nem válogat...
  • JuanG
    na ez az amiben én nem hiszek...ezek a gear problémák sztem nagyrészt random-ok...azért mondom hogy nagyrészt, mert nyilván van valamilyen befolyása annak hányszor váltasz, de hogy hogyan az tökmindegy, ez egyértelmű...
  • DTap
    Csatlakozom!
    Remek volt,hogy itt voltatok!És külön jó volt,hogy ilyen sokan voltunk,élmény volt látni hátulról ahogy kigyózik a sor.
    Én személyszerint rettegtem a váltóhibától ami 10 körrel a vége elött be is jött sajna,de jobban sajnálom azokat akik egynél több fokozatot vesztettek.
    Glen talán a két road közül az élvezetesebb jó lenne ott is ilyen sokan lenni.
  • HaZso
    Norbi, Prezsi! Én személy szerint nagyon örülök, hogy itt voltatok újra, nagyon nagy kár a váltó miatt, sajnálom, hogy így alakult, így a versenyt is befolyásolta, nem ez lett volna a vége :-/
    Azért remélem, Watkins Glenre jöttök még!
  • Prezsi #42019
    B Lori:
    third gear lost.

Kiss Norbert:
    third gear lost.

T Sanyi:
    third gear lost.
    fourth gear lost.

Met:
    third gear lost.

Istvan Pasztor:
    third gear lost.
    fourth gear lost.

T D:
    third gear lost.

Prezsi:
    third gear lost.
    fourth gear lost.

És azt hogy? Lassabban kell nyomni a gombot?
  • HaZso
    Én toltam neki végig, akkor váltottam, ha világított a lámpa, max mákom volt, hogy nem szállt el a váltó :P
  • Prezsi #42017
    Trans Am-ben is ez volt azok meg road kocsik. Toya mindig négysebességes váltót csinált a hatosból, hogy ha kiszakad maradjon tartalék :)
  • Tihy
    bocsi, Johnsonok
  • Tihy
    egyszerűen ezek a váltók nem roadra készültek, úgy kell bánni velük mint a hímes tojással. Az igazi road versenyeken is jópár fokozatot kiszakítanak és nem csak a gyengébb versenyzők, hanem Johsonok, Earnhardtok stb.
  • DTap
    Jogos a feltevés,ez amolyan "virtuális PROEX NASCAR csapat" akart lenni.Azaz az ötletem annyi volt ,hogy-hogy nézne ki ha...
    Ezúton bátorkodom megjegyezni,hogy tessék akár egy eredeti Gordon festéssel jönni a versenyekre! (Nem vennénk rossznéven)
  • Prezsi #42013
    Rájöttem, miért utáltam meg ezt a játékot. Tököm tele volt mindig, hogy szállnak el a fokozatok, ma is először a 4, aztán a 3. Norbinak is elment a 3, Pistukának is a 3-4. Én elhiszem, hogy szarul váltok esetleg, de ha ennyi embernek és ilyen rendszeresen gondja van ezzel, ott a game is ludas szerintem.
  • JuanG
    faszom ebbe a bugos szarba :((((...egész gyakon semmi bajom nem volt, erre futamon a zöld után 2mm féklenyomás mellett blokkoltak az első kerekek!! ilyen nincs...

bocs mindenkitől akinek bajt okoztam bár perpillanat nem érdekel az egész...megyek inni csokolom...
  • Toya
    Megy a szerver, ebben a pillanatban volt restart
  • B Lori
    Én is kérek egy képet....Chevy :)
  • pasztor
    nekem ki timeout-ol, nem bírok felmenni a szerverre.
  • gordon 24
    Szépek!! De ha nem Chevy az autó miért Chevy a festés?
  • pasztor
    az enyém pontiac vázra megy.

kösz Pete. (bár nekem Dini csinált már egy jó csomó rendert )
  • petesilver
    Egyik kocsira sem illik igazán a festésetek, nem tudtam még renderelni, nyilván nem alap modellel mentek. Aztán elfelejtődött a Clio mellett sorry. Írja ide mindenki pls, ha nincs fent, vagy más a festése, és pótolom 1 héten belül!
  • Toya
    A kocsik szépen lettek Dénes.
    Üdvözlet a fiúknak újra itt! Megpróbálom majd fokozott figyelemmel követni a tükrörben zajló eseményeket és elengedni a gyorsabbakat :D
  • Toya
    Kicsit korábban mint a szokásos elindítottam a szervert.
    Infineon Raceway (50% - 56 kör, No Yellow Flags, Fast2)

Jó gyakorlást!
  • Cowek
    Ez eszembe sem jutott
  • JuanG
    bezony ám! hol vagyunk??? :PPP
  • Ciccio
    Nem találom Juan-t és magamat sem
  • ibronk

Kösz Dénes!
  • petesilver
    Az 1-es és 69-es autó kicserélve új festésre: 2006-os képek
  • Prezsi #41998
    Köszi DTap ez nagyon jó, este próba!
  • HaZso
  • petesilver
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Ezek nagyon jók lettek!!! Ezt látni akarom ingame!!!!!!!
  • Redvin
    Nem hiszem hogy sokat latjuk oket, csak max mikor lekoroznek :D