51527
-
Toya #42074
Nem tudom ez volt-e már :) -
#42073 westend -
#42072 öö, köszi, akkor kedden beugrom oda. előtte lehet megnézem a mammutot is, az közelebb van jóval. -
#42071 Nem ott vettem, én a Saturnban vettem!!!!!!!!!4 -
#42070 Europarkban a saturnban. -
#42069 MELYIKBEN??? én a budaörsiben 31K-ért láttam tegnap, na mondom: puff. -
#42068 Én is csak néztem mert ha jól rémlik még év elején is 30k körül volt.
-
72TSanyi #42067 Hát annyit ki lehet érte fizetni, korábban 30 felett lehetett csak hozzájutni.... -
#42066 Momo Racing -
IzI #42065 De az sima vagy mi -
#42064 Igen annyi én is ott vettem!!!! -
#42063 tegnap láttam MM-ben 19k a momo (asszem) -
B Lori #42062 Neked meg Alex-nak is az újabb fajta van,azt nem tudom milyen meg amúgy is ez egyéntől függ hogy kinek mi a jó,ami nekem van az is kifogastalanul mukodik csak nekem valahogy nem optimális.Itt egy kép az ujabb pedalrol,ha jol tudom a kormány az egyforma a kulombség csak annyi hogy a másikon van a pillangó váltó alatt gáz és fék tehát pedál nélkul is elvileg használható.
Thrusmaster wheel -
#42061 Off:
WTCC az Eurosporton.
ON. -
pasztor #42060 nekem Tihynél meg Pumynál mondta, mondom jó-jó, elözök már :DD -
Toya #42059 Nekem nem mondta senkinél - mondjuk lehet, hogy előzési távolságra kellett volna lennem valakihez :P
Egyszer majdnem voltam is Prezsihez, de aztán megcsúsztam és a 4 mp-ből egy kör alatt lett majdnem 7 mp :) -
#42058 -
Ciccio #42057 Nekem is USB-s. Én a pedálokkal is elégedet vagyok, de hangsúlyoznám, hogy nem a képen belinkelt pedáljaim vannak hozzá. -
#42056 Nekem is pont Norbira mondta, de még Prezsire is, na mondom akkor még van esélyem -
B Lori #42055 USB....de ha csak a pedálok miatt veszed akkor nem biztos hogy ez a legjobb választás. -
#42054 és USB-s vagy gameportos? nekem no gameport ugyanis... -
B Lori #42053 Mert már nem gyártják,ha jól tudom 2001-es kiadás,ez az uj tipus:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=233300
-
Ciccio #42052 Sztem semmi baja ennek a kormánynak, bár az én pedálom nem ilyen. Igen, "telefonzsinorral" csatlakozik a pedál a kormányhhoz. -
#42051 de ez miért 8K HUF, mikor a MOMO 30K???? :-// simán venném, de hol itt a buktató?
a pedálok milyen csatival csatlakoznak a kormihoz? telefony? -
#42050 Lehet,hogy elözö este sokat ivott a Spottered. -
#42049 Tegnap gyakorláson Norbi megelőzött és az éles jobbosba fordult, amikor bemondta a spotter: "Lassú autó van előtted", mondom tényleg :-) -
B Lori #42048 -
B Lori #42047 Szerintem annyit megér,én is azt vettem hasonló osszegért (30 Eur)sajnos hasonlítani nem tudom mert ez az elso FFB-m de meg vagyok elégedve vele,az eggyetlen gondom az hogy puhák a pedálok,de ezen javítani fogok.
Alex biztos tobbet tud errol mondani mag ha jól tudom Ciccio-nak is ez van. -
#42046 Azthiszem az!!
Gordon kocsiját nem bántom, sajnálnám...
Ford Fusiont azért használom mert nagyon tetszik, Gordon kocsiját nem tudom használni hiszen ő versenyez vele. A másik gép ami tetszik az meg a Dodge Charger azzal Buschba megyek, Dodge Rammal pedig Cts-be.
-
B Lori #42045 Ez High-Res?
Gordon festésre is tehetnél 83-ast....az hogy lehet hogy egy Gordon fan Fusion-t használ? :)) -
#42044 -
#42043 Igyekszem!!!! Fogok jönni!!! -
#42042 Jók hát persze!(már csak itt kellene szerepelniük a képen) -
#42041 Szerintem is komolyan néz ki mind kettő.
Az a kék fehéret innen szedtem le. Elég nehéz jól megcsinálni, de van értelme. Az első valóban hasonlít a Gordon kocsijára csak a szinek mások meg ilyesmi, de pont ezért esett rá a választás. -
72TSanyi #42040 Persze, remek mindegyik! Az első kísértetiesen emlékeztet Gordon autójára, a másikba meg nekem tetszik az a kék-fehér mintázat. -
#42039 -
#42038 Van ahol kell. Na mindegy, élveztem azért a tegnapot és jó volt egy kicsit nosztalgiázni veletek. :) Lehet, ha újra fel akarom magam idegelni jövök Watkinsra is -
#42037 Köszi!!! Ezek jók lennének szerinted? -
72TSanyi #42036 Hát, ha jössz, szerintem legyen egyedi a festésed! Frankó mindegyik! -
#42035 Ezt egy Chevy Montecarloból csináltam 75-ös rajtszámú volt és egy fictional busch series autó:
Ezt az alapot a team sbr.comról szedtem le Mcdonalds sponzor és a Fordá alakítás az én művem:
Én ezekkel nyomom itthon.