NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 730BF-em van eddig hibatlan.Gondolom sok kulonbseg nincsen 730 es 930 kozott(technika) 😊
Metwork
melyik a jobb?😊
valami linket dobjálmár hozzájuk

I will use google before asking stupid questions.

Az remek! <#eljen> (A monitorkérdést passzolom)

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Sziasztok!Uj monitort vennék samsung 930bf-et vagy samsung 970p-t válasszam<#conf>

A bajnokságra érkezem majd a Toyatol kapott 108-as verdával!<#awink>
JuanG
hát én nem mentettem el...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nem láttam az esetet, van róla replay? Egyébként nem én, hanem öcsém ment.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Na én meg sikeresen lemaradtam, mert kicsit nehezebb volt hazajutni mint gondoltam :/

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
azert latszik, hogy ez verbeli farmerbaratsagra alapulo szeria. egy Gunther biztos nem segitett volna rajtad. 😊) (igy. 😄D )

na majd ha lesz netem, jovok en is. addig vki fejleszthetne egy vonohorog-modot hasonlo esetekre <#vigyor>

Endure, in enduring grows strong...

JuanG
hát ez jó volt 😄DD...a 2. kör vége felé, a második döntött kanyarban keresztbálltam, rá a baloldali "töltésre", és fennekadtam...aztán írtam sanyinak hogy szedjen le onnan, de szerencsétlenül jött ki a dolog mert fejreállított 😄DD...aztán betett a boxba, over ...

hejj azért jó lenne itt min. 10-en menni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
SZERVER ELINDITVA (mar regen)! 😊
CTS, Nurburg-ring 1970, 10 kor, custom setup, pit 1x, damage NO

Alexease
Ma CTS lesz, Nurburgring 1970 (Nordschleife). Elvileg fix setup-os lenne, csak az meg nincs. Ha nem lesz mas, inditom fast-al (ha egyaltalan van hozza;D). Ha az sincs, marad a custom😉 Nem hinnem, hogy a setup fog donteni😊))
szisztok lesz futam?
HaZso
<#vigyor>

Prezsi
😊 <#eljen>

Mar nem fontos illetekesnek kuldtem privatuzenetet.
Mennyibe is kerul az a licensz?
JuanG
holnap akkor CTS-el milyen setuppal megyünk??? mennék pár kört nurburgringen 😊))

Prezsi
Kösz mindenkinek igazából kurva jók voltunk, kivéve Norbit. <#banplz> Zso, te meg vegyél már licenszet! <#vigyor0>

grat az ironman bandának!

Met
akkor hagyd abba a vigyorgást és gyerünk szótárazni<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
nem idegesit, sot, orulok neki, ha van, akit meg erdekel a dolog.

😊

Met
de, én idegesítem szívesen😄

Tihy
Már hogyne lenne nagy az érdeklõdés, nem is tudod mekkora van 😊 (csak senki sem akar a türelmetlenségével idegesíteni😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Tihy
Grat! <#taps><#eljen>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

JuanG
gratulálok én is, nem semmi lehetett, én spec. nem tudnék egy ilyet bevállalni, még nordschleife-ban sem 😄....

sajoati
1000 koszonet erte, ha lett volna rendes netem, meg jobban raalltam volna!

Met: ja, az IMAX erdekelne? 😊 nem volt olyan nagy az erdeklodes, ezert kicsit lealltam vele, Tormenteztem, Nordscheife-n szaladgaltam TPTCC-vel, igy elmaradt a befejezese.

kb. 2 darabban van az srt, vhol 50-60% korul allok, bar amit bent forditottam, azt le kell ellenorizni, mert kep nelkul sikerult egy-ket termetes baromsagot elkovetnem, ezt elore boritekolom.

robotnyk
hát az észtek kétszer is úgy odavágták, mint a huzat
Prezsi
Igen, úgy lenne az igazi. A kavicságy még megmagyarázható úgy, hogy a beragadt autókat kitolták a pályabírók <#vigyor3>. Teljesen rommá tört kocsiról nem tudok. De a 24 óra már tényleg túlzás, teljesen szétszakad a mezõny és már-már követhetetlen ki hányadik, még a szervezõk is belebonyolódtak. Valójában a stream közvetítés miatt szóltam nektek, mert nekem tátva maradt a szám, amikor megláttam.

Met
nem érzed úgy, hogy adós vagy valamivel?<#ravasz1>

sajoati
ja, nehogy felreertse barki: max. riszpekt a szervezoknek, az induloknak, a nezoknek, magam is barmikor benne lennek ilyesmiben, csak a 24 ora / 6 versenyzo / no serules (vagyis inkabb:barmikor ujraindulhat az auto)

az a megvalositasi forma nem tetszik annyira. that's all.

sajoati
gracc, mondjuk ahogy neztem/olvastam, volt par erdekesseg...

azert jo tapasztalat latni egy ilyet... szvsz kivilaglott, hogy a 24 oras viadalnak nem sok ertelme van, legalabbis permanens serulesek nelkul, de igazabol azzal se. (meg 6 pilotaval tkp. olyan, mint egy 3 soforos 12 oras, feltetelezve az egyenlo terhelest.)

szoval igy mar nem akarnek rendezni egyet, hehe. ezutan jobban bejonne a konzervativabb, 5-6 oras, 2-3 pilotas, seruleses verseny.

HaZso
Gratulálok én is, nem semmi ez a táv <#worship><#worship><#worship>

Roccso
<#taps>

Prezsi
Na állítólag mégis 6. <#smile>

Prezsi
Gab beragadt a kavicságyba és pitelnie kellett, ilyenkor adnak egy kör büntit.

köszi..😄
már eztis tudom..

amúgy grat😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

robotnyk
+1et miért kaptátok?
Prezsi
7.-ek lettünk mert a piros +1 lap még hozzáadódik 😞 Majd a következõ már jobb lesz 😊

Debilon, pitelésnél megjavítják az autót, aminek az ideje a sérülés mértékétõl függ, nem a pilótacsere miatt lett utána jó annál a csapatnál.

Grat a maratoni táv teljesítéséhez, illetve a kiharcolt pozícióhoz! <#taps>

Alexease
Grat! <#eljen><#worship><#taps>
robotnyk
grat a 6dik helyhez
Mióta nem megy a stream-es közvetítés? Ma még lesz?

Cowek
5. hely -2 lap

http://www.f1-info.hu/

Prezsi
Nem rossz, elsõ cserénél Gab lefagyott és újra bejött, ilyenkor az LFS újrakezdi a körszámlálást, de a live tracking beszámolja.

sajoati
akkor rossz az lfs spectatorom, kosz.

robotnyk
sehogy, 6dikak 3 kör hátrányban, 1 perc elõnnyel:

livestat
sajoati
hogy szedtek ossze Norbiek 70+ kor hatranyt? 😞(

jóez a közvetítés csakmár unom, ezt a Robert Moos-t😄

amúgy érdekes ez az LFS..egy srác lezúzta a kocsi jobb elejét rendesen -1 kerék, utána még adott neki balról is...be a pit-be, pilóta csere és a kocsi mint az új..ez nekem újdonság, bár nem ismerem az LFS-t..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

robotnyk
7dikek, ha jól láttam 😊
Cowek
Ez a Winampos videoközvetítés nagyon tuti :-)

Az elõb mondták jó németesen Kiczest :-D

http://www.f1-info.hu/