NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valami linket dobjálmár hozzájuk
I will use google before asking stupid questions.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
A bajnokságra érkezem majd a Toyatol kapott 108-as verdával!<#awink>#awink>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
na majd ha lesz netem, jovok en is. addig vki fejleszthetne egy vonohorog-modot hasonlo esetekre <#vigyor>#vigyor>
Endure, in enduring grows strong...
hejj azért jó lenne itt min. 10-en menni...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
CTS, Nurburg-ring 1970, 10 kor, custom setup, pit 1x, damage NO
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
😊
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Met: ja, az IMAX erdekelne? 😊 nem volt olyan nagy az erdeklodes, ezert kicsit lealltam vele, Tormenteztem, Nordscheife-n szaladgaltam TPTCC-vel, igy elmaradt a befejezese.
kb. 2 darabban van az srt, vhol 50-60% korul allok, bar amit bent forditottam, azt le kell ellenorizni, mert kep nelkul sikerult egy-ket termetes baromsagot elkovetnem, ezt elore boritekolom.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az a megvalositasi forma nem tetszik annyira. that's all.
azert jo tapasztalat latni egy ilyet... szvsz kivilaglott, hogy a 24 oras viadalnak nem sok ertelme van, legalabbis permanens serulesek nelkul, de igazabol azzal se. (meg 6 pilotaval tkp. olyan, mint egy 3 soforos 12 oras, feltetelezve az egyenlo terhelest.)
szoval igy mar nem akarnek rendezni egyet, hehe. ezutan jobban bejonne a konzervativabb, 5-6 oras, 2-3 pilotas, seruleses verseny.
már eztis tudom..
amúgy grat😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Debilon, pitelésnél megjavítják az autót, aminek az ideje a sérülés mértékétõl függ, nem a pilótacsere miatt lett utána jó annál a csapatnál.
amúgy érdekes ez az LFS..egy srác lezúzta a kocsi jobb elejét rendesen -1 kerék, utána még adott neki balról is...be a pit-be, pilóta csere és a kocsi mint az új..ez nekem újdonság, bár nem ismerem az LFS-t..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!