51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    cts-es holgyé! :))
  • gordon 24
    Van igen!! De az 98-as rajtszámú Chex Dodge Ram, csak a nevemet irtam rá különben alap, tehát ugyanaz mint a cts-es faszié.

A fixed az az alap beállítás amit a gép ad?

Most tesztelem a gépet ha nem indul ujra felrakom a festést.
  • DTap
    Mikorra kell?
  • 72TSanyi
    Nem, jelenleg nem megy, de indítani fogom. Van CTS festésed is? Mert ha igen, akkor linkeld ki, és leszedjük magunknak. A setupot fixedre teszem, ha megfelelő úgy. (PWF-es expert setup-ot használnék hozzá)
  • IzI
    Kellene valami dogos festes 2006-os chevy-hez 46 rajtszammal.Tud vki ?:)
  • gordon 24
    Oké!! Most mükszik a server? Hogy kell rá csatlakozni?
  • DTap
    ha jó lesz 7kor jöhetsz nyugodtan!
  • gordon 24
    na tesztelem, addig feljöttem a teson gépével.

Most a srácok egyedűl köröznek a szobámba.
    Megnézem emnny ideig bírja ujraindulás nélkűl.

Nindenkinek kössz a segítséget, remélem jó lesz ha nem holnap vissza viszem a boltba elméletileg csak fél éves és garanciás, remélem nekik is lesz valami ötletük..
  • PeeVee
    Szedd le a ház oldalát és proszívózd ki, hátha valamelyik hűtő nagyon poros!
  • gordon 24
    Ezt most kipróbálom mindjárt jövök vissza forumra, egy pillanat!!! Köszi!!!
  • Met
    Én kb. 2 hete küzdök ezzel a hang kiakadásos fagyással, de csak akkor ha a HT be van kapcsolva.
    Tegnap átdugtam másik USB-be a kormányt, mentem pár kört Watkinsben és nem fagyott, persze lehetett véletlen is. Előtte a pitből se tudtam kijönni.
  • gordon 24
    A játékba nincs bekapcsolva a 3d.
  • DTap
    Itt szoktak hangbeállitásokkal kapcsolatban is kérdezni és mindig felmerül a 3d hang be van-e kapcsolva?
  • DTap
    Én azt csináltam,hogy a vezérlőpult/hangok és audioeszközök/audio/hanglejátszás/speciális/hardvergyorsitás vagy mintavétel minőség csuszkáját egyel visszavettem.Azóta nincs gondom.Onnét gondoltam csak ,hogy hang hogy néha mikor beléptem a pályára furamod fagyott a játék és a hang kiakadt.Vagy ujraindult a játék.
  • Met
    letöltöd valahonnan, kirakod floppyra és arról bootolsz
  • gordon 24
    Azt már megtettem semmi értelme ugyan az a szitu!!!!
  • PeeVee
    Gondolom nem húztad... Hát szerintem installald újra a windowst, szal formatáld le... másfél óra múlva jácchacc is ha csak a windows volt a szar... na de ha igyse müxik akkor viheted szervizbe... na de ha nem vállalod be magadnak a windows reinstallt, akkor vidd szervizbe!!
  • gordon 24
    Mem tesztet hogy tudom lefutatni?

A venti nem igazán lehet szerintem az egész fél éves csak.
  • gordon 24
    Na ez hasonlít mit csináljak!!!
  • Met
    futass le egy memtestet ha ott nincs hiba akkor kérj kölcsön egy tápot hátha azzal van a gond

nem lehet, hogy túl poros valamelyik venti?
  • gordon 24
    Az fasza akkor tudnék menni!!! De az a baj hogy jelenleg még single playerrel sem tudok vele játszani. Mert tegnap pl le akartam játszani Coca Cola 300-at és 180-dik körbe (persze vezettem) ujra indult ez a buzi gép, ugyhogy az a másfél óra amit odáig végigközdöttem az egy másodperc alatt elszállt.

Nem tudom mit csináljak!!!!!!!
  • DTap
    újraindulás,fagyás minden volt de csak az NR-nál másnál nem.
  • DTap
    Lehet,hogy nem segit:nekem csak annak idején a hangkártya beállitásokra volt érzékeny az NR03,ha jól tudom másnak is voltak hasonló gondjai.
  • robotnyk
    memória, vagy táp gond, szervíz
  • DTap
    Ez privát verseny Sanyi inditja nyugodtan jöhetsz.De erre a hibára nem sok mit tudok mondani.
  • gordon 24
    Nem tudok!! Egyrészt azért mert még nem fizettem szerver pénzt, a másik pedig az hogy szarakodik a gépem és ráadásul pont az nr-el.
    Azért kérdeztem hogy értetek-e a gépekhez.
    A köv a szitu: kb egy hete amikor kilépegettem a progiból nagyon lassan épült fel a windows. Most meg azt csinálja ha belépek és elkezdek játszani egy idő után ujra indul az egész gép, néha meg csak olyan hangot ad mintha ujra indulna és kirak egy kék képernyőt.

Szerintetek mi a gondja? Egyébként ez a gép egy 3000mhz p4-es ati 9600xt 256mb os vid kártyával és 512mb rammal, és egy 120gb vinyo van benne.

Ha nem tudtok segíteni holnap viszem szervízbe, aztán ha megjavul akkor majd megyek.....
  • Met
    kérdezz és legfeljebb nem tudunk segíteni :D
  • B Lori
    Gyere te is Texas-ba :))
  • B Lori
    OK,remélem a pingem is jó lesz.
  • gordon 24
    Valaki ért közületek a Gépekhez? (számitógépekhez)
  • 72TSanyi
    Részemről OK a dolog, aki jönni szeretne, az akkor 7-től számítson a dologra, ha lesz annyi versenyző, hogy felvállalunk egy versenyt. Eddig TDini és Lóri jelezte rajtam kívűl az indulást.
  • B Lori
    Én csak max 6 óra után,de a legjobb 7 lenne
  • 72TSanyi
    Gyertek Texasba CTS futamra!
  • 72TSanyi
    Huh, most fejeztük be, de felőlem mehet a repeat!
  • PeeVee
    Hmm, az jó! :)
  • PeeVee
    te honnan szedted?
  • lac coo
    Én leszedtem torrentről a játékot, ki akartam próbálni...De nagyon sok file-nak nincs kiterjesztése, nincs exe stb....:)))))
    Úgyhogy buktam...Sajnos:))
  • IzI
    Ha feltoltod valahova mi meg leszedjuk akkor igen
  • PeeVee
    nascarracers oldalon találtam olyat, hogy autófestés alapok... Ha átfestem az alapot és beteszem majd játékba, akkor mindenki ugy fogja látni a kocsim ahogy megcsináltam, vagy csak én?:P
  • PeeVee
    azjó ;)