NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a fantasy játék fóruma :-)
http://games.espn.go.com/frontpage
Kreáltam ide egy Hungarian NASCAR Fans csoportot.
Ez egy ingyenes NASCAR fantasy játék.
jelszó : magyarok
gyertek, ha van kedvetek hozzá!
Kérdéseket privátban. :-)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
köszi az asszisztanszot! 😊
Endure, in enduring grows strong...
hamarosan felrakom a feliratok.hu-ra, Ati úgylátszik eltünt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Itt egy teljes editalo csomag NR2003-hoz, ebben minden benne van ami csak letezik (elvileg)😊
NR2003 Editing Tools (ZIP, 30Mbyte)
Tudom hogy "adtál" már nekem egy NR2003 editing tools -t, de most nem találom 😞((...megnéznéd esetleg hogy van-e benne mûködõ DAT kicsomagoló??? ... a pályatextúrák ugye a DAT filokban vannak?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
igen eltûntél Pisti.............
Igy nem leszünk jók a pontversenyben😊
Let\'s get ready to Rumble!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Lesz este futam,ha igen milyen pályán?
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
<#duma>#duma><#eplus2>#eplus2><#vigyor4>#vigyor4><#buck>#buck><#beka2>#beka2><#confused>#confused><#unalmas>#unalmas><#nevetes1>#nevetes1><#nemtudom>#nemtudom><#duhos2>#duhos2>
Let\'s get ready to Rumble!
(thx még1x)
ha valakinek megvan a dvd és be akarja tenni a feliratot, anno még régen csináltam egy kis leirást: dvd extra sub
Forza.
ja, igen, én notepad-et használtam. az idõzítést már az elején mondtam, hogy nem jó. persze ha valaki nyelvet akar tanulni, megvárja, míg elmegy a mondat, és utána jön a felirat, az más tészta. 😊)
volt benne pár kihagyott betû, de Word barátunk segített<#alien2>#alien2>
Remélem a választ angolul is érteni fogja.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Mondd neki, hogy OK, és hogy tartsa nyelvezetét továbbra is a babelfish által érthetõ szinten. 😊))
Ho visto in un'asta scaduta, che eri interessato all'acquisto di Nascar 2003. Potrei venderlo per 30 euro + spedizione ( 4 euro in raccomandata ).
Naturalmente si tratta del gioco originale, in italiano. Posso mandarti anche le foto di tutto, se vuoi.
igazából megvolt a 249-es, valszeg at utsó javításkor sikerült kivágnom 😊
Ha valakinek van tapasztalat, hogy kell egy DVD-be berakni feliratot úgy, hogy a menü is megmaradjon, szóljon!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
North Carolina, 150 kor, 2x Pit, Fixed Setup (Fast)
SORRY! Csak most ertem haza. De latom nem panaszkodott senki, vagyis mindenki el tudja magat foglalni😊
30 perces edzessel inditttam.
I will use google before asking stupid questions.