51527
-
#42194 SAJOATI CTS KOCSIKA FESTESE -
Most kivetelesen gyors voltam:))
http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=news_more&ids=1149614961 -
#42192 Javasolt hallgatnivaló: Izzy Stradlin -- 117 degrees (mondjuk)
Dodge Save Mart 175
Infineon Raceway, 2006.06.02.
Sejtettük, hogy nem fog sikerülni, hogy nem fogunk tudni rajthoz állni az Infineon Raceway-en. Pedig a mezőny az idei egyik legnagyobb volt, visszatérők, újoncok, a bajnokság ilyen-olyan erővel fénylő állócsillagai, sokan érkeztek Sonomába. No igen... Sonoma nincs közel, Friscótól északra pár tíz mérföld, de Michiganből ideérni kamionnal lehetetlen. Al Malone, a sofőrünk bevállalta. Nem kellett volna hinni neki. Tegnap telefonált, hogy lesittelték gyorshajtásért, az autónkkal pedig a seriff indul a helyi dirt track versenyen. Al-t kirúgtuk, a seriffet feljelentettük, a valamelyikkel szimpatizáló csapattagoknak meg Bodega Bay-ben foglaltunk szállást. Bodega Bay arról nevezetes, hogy ott forgatták a Madarakat.
A maradék három-négy sráccal elugrottunk Santa Rosába (itt az Elemi Ösztönt forgatták), majd elvettünk pár VIP-jegyet magukat internetes újságíróként (mijaz?) bemutató húszévesektől, és beugrottunk a kvalira.
KVALIFIKÁCIÓ, VIDÁM ÓRA (BEMELEGÍTÉS)
Meglepve tapasztaltuk, hogy Kiss Norbi és Prezsi a beharangozottaknak megfelelően, de egy-egy új festéssel jelent meg, a Proex Motorsportot képviselve(?), és rögtön 1-2-t csináltak. (Azt a csapattagot, aki nem tudta, mi az az "1-2-t csinálni", elküldtük művelődni a Sonoma Közösségi Házba. Itt forgatták a Sikolyt.) Szóval 1:13.342-ő lett a "pólós" idő, Prezsi 1:14.247-et nyargalt. A bajnokság éllovasai közül HaZso elszúrta a kvalit, de a nagy porban nem láttuk, hogy miért. Mi még Izitől is többet vártunk (11. hely, 1:18.199), Juan viszont átmenteni látszott remek formáját (5. hely, 1:15.213), elé, a top 5-be még Atesz és Toya fért be (3. és 4. helyen).
A bemelegítésen Kiss Norbi 7 századdal megdöntötte HaZso gyakorláson beállított szezoncsúcsát, 1:13.182-vel készült a futamra, de érdekesebbnek tűnt, hogy a 3.-11. pozíciók között 1.2 másodpercnyi differencia feszült, ami mindenképpen izgalmas csatákat sejtetett.
(Közben egy helyi szakács, Lonny Chapman megpróbálta előadni a tudjuk-e-hogy-Sonoma-egy-indián-törzsfőnökről-kapta-a-nevét, mire elküldtük híres sonomai borért a Hop Kiln borászatba. Ott forgatták a Varázslatos Lassie-t.)
VERSENY
Idén még nem néztünk páholyból versenyt, de többet nem is fogunk. Na nem azért, mintha unatkoztunk volna, ámbátor tény, hogy éles kontraszt húzódott a kezdeti körök kaotikus eseményörvényei és a versenyközépi pitkiállások utáni magányos körözések között. Többen ezt a nincs-sárga szabálynak tulajdonították, egy kisebb csoport tüntetést is szervezett, de utóbb lebuktak: fizetett statiszták voltak, akik csak vágóképnek kellettek a tv-rendezőnek.
Az első körben számolatlanul pörögtek-forogtak a kollégák: rögtön a rajtot követően Janusz vetette autóját Met elé, akit még TD is eltalált (Met meggyőződve, hogy a Pace Car nem akar a pitből rátenni még egy lapáttal jó
dolgára, megfontoltan odébbállt), majd Atesz csúszott egyet a célegyenestől nem messze, ezt tetézve Pete Silver olyan szerencsétlenül siklott ki a pályáról, hogy egyenest a keresztbeállt 47-esbe szállt, aki nem sokkal (pár
száz méterrel) később föl is adta a versenyt. (Valahol az elején esett el a dimbes-dombos kanyarokban Juan is, aki azért visszaállt.)
Közben HaZso tört előre rémisztő tempóban, a 8. körben 11 helyet javítva startpozíciójához képest már a dobogó aljáért előzte Toyát. Az egyszeri nézőnek kicsit olyan érzése támadt, hogy túl előzékenyek vele a többiek, de ez egy örök dilemma a "lassúak" számára: megéri-e föltartani a jóval gyorsabbat, rontva ezzel saját köridőinket is, magunkra húzva a mögöttünk jövőket, vagy hagyjuk elszaladni, feladva a versenyszellemet és nem utolsó sorban egónkat?
Ezalatt a mezőny komótosan autózott... és veszítgette el a fokozatokat. Met, TSanyi, Kiss Norbi, BLori, stb. számolatlan pilóta autója rakoncátlankodott váltóilag, a nézők őket jobban sajnálták tán még a fél óra után füstölő motorral kiálló Janusznál, vagy a "rizsföldet" gyakran vizitelő Pete Silvernél is. (A mellettünk ülő kínai, Chen Qi hívta rizsföldnek az aszfaltcsíkon kívül elterülő vidéket; de mindent... "Nézzé, nézzé, a Janusz, meg a Bcs kiment a rizsföldre!")
A 20. kör környékén kezdődtek meg a pitkiállások. No végre, esemény! Az élről sajnos Kiss Norbi és Prezsi is kiállt (az a fránya váltó, mindkettejüknél), utóbbival HaZso biztosan jót harcolt volna, így viszont a nap fénypontja a 32. körben a Pásztor István előadásában tartott pitakrobatika-produkció volt. Történt ugyanis, hogy a 39-es autó oly' sietve igyekezett a pitbe, hogy a szűk, falakkal övezett pitroad-bevezetőn keresztbeállt. Ez önmagában is nagy mutatványnak tetszett, tekintve, hogy az említett útszakasz alig szélesebb
egy autónál, a visszatolatásos manőverezés azonban még ennél is mókásabbnak hatott, le is amortizálta vele a kocsi hátulját.
A közönség nem maradhatott sokáig vidám, hiszen PásztorI ezzel elvette az örömöt, hogy a publikum egy dobogós helyért folytatott ádáz versengést követhessen, így nem volt meglepetés, amikor egymástól jól elszeparálva látták meg a kockás zászlót a pilóták -- 56 kör, cc. 72 perc után. A top 5 végső sorrendje: HaZso, Toya, Pumy, Tihy, TD. Jellemző, hogy a 3. egy, az 5. már két kör hátrányban ért célba.
Hála az égnek, mi ezt már akkor tudtuk, amikor még a futam végét se láttuk, hiszen kalózvideón kijött az egész: a 076-os rajtszámú TD készített egy remek, Days Of Thunder zenés klippet a sonomai viadalról. Megtekintése erősen ajánlott! (És ezáltal a pálya is elmondhatja magáról: a HNR 2006 Infineon klippet itt forgatták.)
UTÓSZÓ
Kilencedikén Daytonába megyünk. A legénység jó része odaveszett: a bodega bay-ieket végzetes kimenetelű balesetsorozat érte, miután beálltak statisztálni a Madarak remake-jébe, néhányan pedig Jack London Beauty Ranch-ét mentek meglátogatni, ahol egy beszélő kutya addig tartotta őket szóval, míg otthagytuk őket. Hiszen vár Florida, Daytona Beach, 90 fok, 23 mérföldnyi fehér homokos tengerpart, és ahogy a webkamerát nézem, az életmentő hölgyek miatt érdemes lesz egyszer-kétszer elhasalni a szörffel. Ja igen, lesz verseny is. Daytona!
Superspeedway! Ennél többet azt hiszem nem kell mondani... -
#42191 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, CTS, Gotzenburg-Ring, 24 kor, FAST
-
B Lori #42190 Sajoati CTS festést sehol nem találok,létezik? -
PeeVee #42189 húúh :D elég fura.. baromi erős a kocsi és csomószor túl nagy gázt adok...hát ezt még gyaknom kell :P de jó játék amúgy -
#42188 CTS festésem. -
72TSanyi #42187 Jah, van egy bérelt szerver, azért van a tagdíj. Viszont maszekban is szoktak lenni versenyek, igaz, azok nem akkora létszámmal.... -
B Lori #42186 Thx! -
B Lori #42185 persze hogy uncsi volt mert szinte mindenki az elhagyott fokozatokat kereste,és egyesek Grönholm-ot megszégyeníto stílusba számomra felfoghatatlan idoket produkáltak :)) -
PeeVee #42184 ti ilyen fizetős szerveren toljátok?:P vagy vki hostol épp?! -
Toya #42183 Ma sima FAST beállítás lesz.
ALEX!!! Ismét ment a szokásos eredményeket tartalmazó email!!! -
#42182 :))
gyertek minél többen, ez fun pálya! (legalábbis én szeretem.)
múlt kedden is annyira lehangoló volt az alacsony létszám...
közben megnéztem Infineont. csak nekem tűnt kicsit uncsinak? elején volt eksön, meg minden, de sárga nélkül nagyon széthúzódott a mezőny. azért volt pár díjnyertes move. :)
-
B Lori #42181 Fix és nincs sárga......errol jut eszembe hogy mara meg nincs setup! -
#42180 Jól emlékszem, hogy CTS-en custom setup van és nincs sárga? -
B Lori #42179 De nem is sok helyen kapják díjként,de azért o is tudja hogy kell fogni :)))
-
pasztor #42178 én meg aszittem, hogy hülye vagyok, hogy van két kormányom (kell egy cserekormány is, ugye). most már tudom, hogy annyira nem vagyok hülye
a sisakot felteszed versenyek alatt? -
#42177 jahogy... azért ilyen teniszütősen se fogják sokan a gitárt.:)) -
B Lori #42176 -
PeeVee #42175 óh köcc! müxik :P tök poén:D neten hogy lehet? csak direct? -
#42174 nem, azokat csak nem tudtam hova tenni. (no hely momentán, van még pár kacat a szobámban.)
BLori: a Sharks az szenhozé. a Nashville az Predators. :)
na megyek, megnézem Infineont, mit bénáztatok nélkülem. ;) -
#42173 sisakban és gitárral az öledben szoktál versenyezni? -
B Lori #42172 Akkor ma este és még egypár évig tudsz menni :))
Látom Nashville-be már nyertél :D -
Toya #42171 Valszeg nem a játék könyvtárába került be a magyarítás. Ez lehet vele az összes probléma. Nézd meg hova telepítetted és az egészet másold be a játék könyvtárába. -
#42170 hát egy ici-picikét. :) de különben a bal szélső ohne-FF, a középső pedálja megdöglött, szóval kell az a 3. :) -
PeeVee #42169 Óóóó.. vmi baj van magyarositással... mind1, kibirom egyenlöre:P na de miért hiányzik neki a binkw32.dll?:S -
PeeVee #42168 Minek 2 momoracing?????? -
Toya #42167 Nem vagy egy ici-picit a szó jó értelmében vett "fanatikus"? -
#42166 kormányaim... a legszélső a legújabb, köszönet az infókért Metnek, BLorinak!
-
#42165 Most nem tudom mi van!!! Állitgattam egy kicsit amit DTAP mondott és most ugy néz ki oké!!! Holnap ha hazajöttem melóból, lejátszom a Coca Cola 300-at és kiderűl, ha ujraindul akkor igy sem jó és akkor tényleg viszem szervizbe,de ha nem akkor örülök!!!!!
Igazából melegedés nem hiszem hogy az oka lehet mert csak a NASCAR-ral csinálja
jóaz igaz hogy csak ezzel a játékkal játszom 3 órát egyhuzamba. Az meg a másik amiért nem hiszem mert az egész gép csak fél éves ennyi idő alatt csaknem rakódik le annyi por hogy lefogja a ventiket. De mondjuk ki tudja holnap kiporszívózom aztán meglátjuk. Mindenesetre mindenkinek köszz!!! És bocsi hogy szét OFF-oltam a topikot!!!! -
Redvin #42164 Nekem akkor indult ujra mindig ha tul melegedett a vid kartyam, sztem nezd meg ezt is. -
#42163 Kipróbáltuk :-) Lehet :-) -
januszx #42162 nem valoszinu -
PeeVee #42161 ICQnál, ha üldtek egy filet és még nem jött át és kikapcsolom a gépet akkor másnap tudom folytatni a transfert onnan ahol abbahagytam??? -
#42160 Klassz a vidi Dénes!!! -
#42159 Köszi Dini! Most értem haza, sikerült letölteni, nagyon jó!!!! -
#42158 Na nem mükszik rendesen!!! Ugyhogy ezt buktam!!!
Holnap megjavítatom. Aztán ha jó lesz befizetem adíjjat és jövök versenyezni!!!!
Mondjuk rendezhetnétek ilyen gyakorló napokat is aminek nincstétje csak ugy lehet menni körbe körbe.
Mindenkinek jó versenyzést mára, és köszi a segítséget. -
#42157 Tényleg csaj!!!!
Pedig nézem a Busch-t is Cts-is de eddig nem tünt fel!!!!!
Ja és ERin Croker-nek hívják!!!! -
72TSanyi #42156 Jah, privátba küldöm azoknak, aki nincs fent icq-n -
B Lori #42155 Fixed ok,IP-t privátba kuldod?