51527
-
72TSanyi #42314 Hát én sem ilyen futamra számítottam.... Nem is vártam ki a végét....
De sebaj, majd legközelebb! -
#42313 pfuj, rossz, csúnya verseny. 7-en voltunk (mint a...), Pumy kicsúszott, aztán megyünk BLori kilökött, aztán megyünk, hibáztam, emiatt TSanyi nem tudott kikerülni (karambol, szép szinkronpiruett), sérülés, 2 kör hátrány, kiállás. :(( ha legalábbb többen lettünk volna.......... :-/// -
#42312 Bocs az rs meg a sárga miatt, de én ezzel a moddal mindig így kicsúszok, nem fekszik. Asszem nem is fogom erőltetni. -
#42311 Toya! Vissza tudsz jönni egy pillanatra msn-re? -
#42310 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, AeroWar88, Michigan, 80 kor, FAST2
-
#42309 Boldog szulinapot Ciccio!! -
#42308 Boldog szülinapot Ciccio! -
72TSanyi #42307 Bolog szülinapot! -
72TSanyi #42306 -
B Lori #42305 Nekem már megvan a kovetkezo Pocono felvétele is a kinai piacról :DD -
#42304 Én is támogatom, hogy BR pályán menjünk a következő SSW-n... -
Ciccio #42303 Köszi! -
#42302 hopsz, bocsi :) -
#42301 -
pasztor #42300 jah, ha véletlenül a tavalyit nézem meg -
pasztor #42299 Mindig tudtam, hogy valami bajod van velem! -
B Lori #42298 Arrol is volt vita hogy ha beszur valaki akkor engedni kéne-e vagy sem,én pont ezért szeretem a NASCAR-t mert itt nincs az hogy ha csak ennyire vagyok mellette akkor engednem kell meg becsukom a kaput,nem tudom láttátok-e de itt van Stewart esete Talladega-ba,itt se engedett Wallace és senki nem hibáztatta érte.
Stewart Busch crash -
B Lori #42297 még az is lehet hogy a felvételen nem Hamlin nyer :DDD -
B Lori #42296 Az annyiba kulombozik hogy ha két sorba megy egyforma számú autó akkor a kulso iven nem maradsz le a kanyarba tehát tudnánk menni két sorba sok koron keresztul,jelenleg ha a két sorba egyforma számú auto megy akkor a kulso sor mindig lemarad és ilyen korforgás jon létre,a végén az nyer aki a forgásba pont az utolso korbe kerul az élre,feltéve ha nem megy a sárga vonal mellett. -
#42295 mindjárt beszúrok egy listát a hivatalos végeredményről :DDD -
B Lori #42294 A tobbi helyezésért még izgulhatsz :D -
pasztor #42293 Szerintem az EA adott egy kis pénzt ezért az "elírásért".
Amúgy kösz Tihykém, holnap este akartam megnézni a futamot. Most jól be kell rúgjak, hogy minden agysejtem meghaljon, ami tudja, hogy Hamlin nyert Pocono-ban. -
pasztor #42292 A kipróbálásból nem lehet gond, legfeljebb majd amiatt megy az anyázás, hogy senki nem akart a belsö íven menni. -
pasztor #42291 Mikor 3-4 kör volt hátra Izi egyszerüen megtolt a hátsó egyenesben, én meg örültem. :)
Kösz. -
B Lori #42290 iRacing-rol jut eszembe,van valakinek bovebb információja estleg próbált oda jelentkezní valaki,a képek alapján jónak tunik :) -
B Lori #42289 Ez a Brian egyébként az exe-t is át akarta alakítani pl. a draft erosségét de az iRacing letiltotta. -
IzI #42288 Ha elvezetesebbe akarjuk tenni akkor muszaj lesz BR -
B Lori #42287 BR=Brian Ring,áttalakította az eredeti pályákat úgy hogy a tobb grip van a kulso iven ezért valamivel konnyebb az elozés kivul,egyszer ki kellene próbálni és akkor nem kellene a sárga vonal melletti haladást korlátozni,persz azért a draft ott is számítt -
IzI #42286 Remeljuk kovetkezo SSW palya mar BR(nem tom mit jelent a BR )es akkor talan tobben vallalkoznak majd kulsoivre.Legalabbis ahol en megyek ott bevalt de lehet fugg a set-tol is -
B Lori #42285 Én nem mertem kipróbálni,gondolom az egyenesebe csináltátok.
Ja és grat a CTS második helyhez :))) -
B Lori #42284 Ez jó lenne mert nem jó ha nézeteltérések vannak.
A kívülről előzésbe csak az a gond hogy egyedül nem megy ezért a fő probléma az hogy ki menjen elol,ha hárman csatáznak akkor a harmadik helyen lévo nem nyerhet ezért csak szimpátia alapján (vagy ha estleg csapattársak) dontheti el hogy kinek segítt,ezért ha a második elozni akar kivulrol és a harmadik nem megy utánna hanem bemegy mellé akkor visszaesik harmadiknak úgyhogy a végerdemény itt általába a szerencsén fog múlni. -
pasztor #42283 én bump draftolnam Izivel, Toya meg Pumy-val. Lehet azt, csak finoman :) -
B Lori #42282 NP...én is nehezen szokom meg hogy online nem szabad kozel menni a másikhoz,sajnos,pedig olyan jó lenne bump draftolni,a másik dolog meg az hogy ezek a pályák mégse csak a padlógázról szólnak :)) -
B Lori #42281 Miért,gondolod hogy egy NHRA versenyt megnyerni könnyű mert nem kell kanyarodni? -
#42280 Boldog Szülinapot Ciccio!!!!!!!! Járj utána a Havana Rumnak meg lett-t vételezve :DDD
-
B Lori #42279 Szerintem is,csak az EA-t kell kihagyni :))
-
#42278 Sorry!
88mod, Michigan, fast2 set -
#42277 ez olyan jó hír, hogy akár a HSW-re is kikerülhetne. (ha már elcseszték, EA-Papy összemosás meg minden, akkor korrigáló kommenttel, linkkel a hnr-re. :)) ) -
#42276 Attól eltekintve, hogy össze van mosva az EA NASCAR Thunder és a Papyrus NASCAR Racing sorozata egy érdekes hír:
"Számítógépes játék segített győzelemhez az újoncot
Az Electronic Arts jobb reklámról nem is álmodhatna. Denny Hamlin, a 25 éves NASCAR újonc előszőr állt rajthoz a Pocono Raceway-en a Nextel Cup-ban és nyert. A győzelme több szempontból is látványos volt. Nem csak azért, mert egy deffekt utáni megpördülésből tért vissza az élre, hanem azért is, mert most versenyzett legelőszőr ezen a pályám - legalább is a való életben.
Hamlin az egyike annak a néhány profi NASCAR versenyzőnek, aki rendszeresen használja az EA NASCAR Racing 2003 Season játékát arra, hogy további ügyességre tegyenek szert. Igaz, a játéknak már megjelentek újabb verziói az utóbbi években, de egyik sem adja vissza a valós versenyzés élményét úgy, mint a 2003-as kiadás. Ennek az oka az lehet, hogy ez volt az utolsó NASCAR játékuk, amelyet a Papyrus-szal közösen fejlesztettek, amelyhez olyan programok fűződnek, mint a Grand Prix Legends és az Indianapolis 500: The Simulation.
Hamlin a vasárnapi győzelme után így nyilatkozott az AP News-nak arról, hogy a számítógépes játék miként segítette őt: "Az utolsó fa is jó helyen van a játékban, mindent tökéletesen lemásoltak. Előttem volt az összes fontosabb pontja a pályának. Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lesz." Denny Hamlin elmondta még azt is, hogy napi három órát gyakorolt a virtuális Pocono Raceway-en, hogy felkészüljön az igazi versenyre." -
IzI #42275 Megvan mar a dontes pentekivel kapcsolatban ?:)Meg szabalyzatba nem artana belevesni dolgokat es akkor eltudnank kerulni ezeket.