NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
LEADERS
Driver Laps
Toya 1-11
Istvan Pasztor 12-16
T D 17-25
Toya 26-28
Red 29-31
Pumy 32
T D 33-38
Toya 39
IzI 40
Red 41-42
HaZso 43-44
Tihy 45-51
IzI 52-53
Toya 54-55
T D 56-62
IzI 63-67
T D 68-74
T Sanyi 75-77
HaZso 78-82
Toya 83-89
HaZso 90-94
Toya 95-100
Tavaly egy év alatt vezettem 1 árva kört idén 29-et de ha ezt tudom,hogy ez lesz akkor inkább megyek 80 kört az 5.-en és csak a végén elözök.De ne aggódjatok nem mostanában lesz.
én megint megtaláltam Red-et, mind a ketten begyüjtöttünk egy feketét <#zavart1>#zavart1>, de le a kalappal az egy sárgás versenyhez... <#worship>#worship>
lesz riport?
Általában a biztonság érzetem vezérel,ha nem érzem 100%-osnak a pályán magam inkább elengedem a gyorsabbat.Pl Toya Pumy számtalanszor megelözött,de takán IZL türelmetlen volt.és vonal alatt sebességkülönbség idevagy oda nem jutna eszembe elözni(Meg is löktél ott rendesen).Nem értem hozzá senkihez egész futam alatt.Hirtelen sávváltást akkor csináltam mikor lemaradtam az élboly végére és kivülröl lehuztam belülre.Az élen akkor csináltam mikor nagyon ellendültem mert mögöttem ment a fej-fej melletti csata.De nem 180-al mentem ott.Talán Izl-vel valóban leálltam.De nem hiszem,hogy nem lehetett volna engem megelözni.Ezt talán Toya és Pumy számtalanszor bebizonyitotta.
Mindenképp megnézem a replayt holnap.De aki ugyvéli,hogy unfair voltam irja meg nekem a körszámot.Vagy jelentsen be ha ugyérzi,hogy olyan súlyos volt.
Nem akarok senkivel sem rossz viszonyba lenni elnézést ha a véleményem megbánt vkit.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
úgy látszik Daytona mumus nekem😊
koccoltam a falat elég rendesen és tetû autóval nem látom értelmét akadályozni azokat akik túl éltek egy két crasht
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
TD teljesen kiesett nekem, Met-re figyeltem, meg giovannit és ciccio-t láttam a tükörben, spotter se mondott semmit akkor mikor megprobáltam visszasorolni giovanni elé...elcsesztem no <#wow2>#wow2><#szomoru1>#szomoru1>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
nem gond ha nincsenek streetes palyak hisz ez nascar ,festest mar talaltam ha meg van minden es fent van a game akkor jovok
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Endure, in enduring grows strong...
Két órás dokumentumfilm a népszerû amerikai autóversenyrõl, melybõl megtudhatjuk, milyen is egy olyan világban dolgozni és élni, ahol minden a sebességrõl szól. Most kiderül, vajon lehet-e tartani a tempót az állandóan gyorsuló technikával.
ha az amire gondolunk, akkor egy doc. film
a teljes angol címe: NASCAR: Life in the Fast Lane: The E! True Hollywood Story
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
szombat (februar 18.)
20:00 Nascar (száguldás és dícsõség)
ism. vasárnap 14:30 Nascar (Life int the fastlane)
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
- a másolt játék nem akadály
- festést rengeteg helyrõl le lehet szedni (klikk banner, linkek)
http://nascarnet.com/archives.asp?pagenumber=7&sortby=18&filesim=&filetype=Cars&search_text=
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Sokan azt gondolják,hogy a Nascar csak puszta körözgetés...pedig szinte nincs két egyforma pálya mindegyiknek van egy jellegzetessége és másféle vezetéstechnikát is kiván.Szerintem itt is nagyon jól érvényesül (mint a valóságban),hogy mindenkinek van kedvence és más-más pálya "fekszik" neki jobban (vannak közöttünk <#alien>#alien> (UFÓK) is nekik mindegy hol megyünk). Mondom ezt azért,hogy ha megpróbálod több futamon érdemes indulni mindenképp.Érdemes megjegyezni ,hogy a pénteki futamokon egyforma setupot használunk ami tovább fokozza azt ,hogy tényleg minden rajtad múlik.Persze vannak a szabályokban olyan különlegességek melyek más (fõleg Európai) sorozatoktól idegenek.
De többünk sztem ugyvan vele,hogy elvonási tünetei lennének ha nem futhatná le a heti 250-500 (!) mérföldjét.
ezeknek a fizikajuk is mas! a GTP pl. olyan prototipus autokat hasznal, mint amilyenekkel LeMans-ban mennek.
Endure, in enduring grows strong...
talan beszalok bar en inkabb gt rajongo vok es a nascar nem igazan nyugoz le de talan megis egy probat meger