NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az alacsony létszám viszont remélem a szezon kezdetnek szól! keddi CTS Monza nagy fun pedig.
Endure, in enduring grows strong...
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
F S # DRIVER INTERVAL LAPS LED POINTS STATUS
1 1 81 HaZso 134.725 25 14* 185 Running
2 6 33 Tihy -3.34 25 4 175 Running
3 3 35 Toya -10.28 25 3 170 Running
4 7 66 Juan -37.49 25 4 165 Running
5 5 73 P Silver -1:09.12 25 0 155 Running
6 4 44 Alexease -20L 5 0 150 Retired
7 2 72 T Sanyi -24L 1 0 146 Retired
8 8 27 M Ciccio -25L 0 0 142 Accident
Mission Impossible 2010: PRO Class
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak azt nem értem, ha valaki elb@ssza más futamát, kapásból a legelején, legalább lenne benne annyi kurázsi, hogy kilép azonnal és "átadná" az utolsó elõtti helyet az "ártatlannak".
- "Hosszupisi" volt verseny elott - nem birtam abbahagyni😄D - igy eppencsak lekestem a rajtot (pedig meg zold volt amikkor kattintottam😄DD).
- Utana, alig hogy kijovok a boxbol, mar valaki elottem fustolt, amire utolertem es kikerultem, mar nem lattam ki az autobol😊
- Aztan meg mar annyira siettem - valamiert kaptam is egy kort😛 - hogy folyamatosan zuztam az autot.
- Majd a kovbetkezo jobb lesz😉
az a vicces, hogy ha novemberben kijön a szerelõ, látja, hogy 1 darab póznát kell csak levazzni, megkapja a kötelezõ kenõpénzt, és nov. közepétõl szaladna a dolog, így megvárjuk, amíg kiolvad a fõd. 😞(
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Pénteken (06.02.17.) indul a világ leghangosabb sorozata!
Csatlakozz Te is!
Aki nem próbálta, nem ismerheti... ezt nyugodtan kijelenthetem... mi is így voltunk vele... hisz' legtöbben forma-autókból érkeztünk, mások a sportkocsijaikat hagyták maguk mögött. (Az én Porschémat speciel az M5-ös egyik parkolójából lopták el.) Vannak közöttünk olyanok, akik mindennap az autópályán teszik próbára a türelmüket gépjármûvükben vagy éppen egy kamion, mentõs rohamkocsi volánja mögött hadakoznak. Akad pályaversenyes, Astra kupa futamgyõztes, Swift kupa résztvevõ. Péntekenként azonban mindannyian megszállottá, addikttá, overállba-sisakba bújó, motorzajtól süket pszichiátriai esetté vedlünk, vé alakba rendezett nyolchengeresekkel álmodunk és csak egy égi hangra várunk, mely eldörgi az országban kelettõl nyugatig:
Uraim, INDÍTSÁK BE A MOTOROKAT!
Innentõl csak a gázpedál és az ellenféllé nemesedett többiek léteznek: robbanásig fokozódó feszültség, lélegzetelállító viadal, amelyre semmilyen
más versenyforma nem lenne képes, csak az, aminek most részesei vagyunk: az egymástól centikre autózó, hihetetlen koncentrációképességet és nem kevesebb kitartást, idegrendszeri terhelhetõséget, taktikai érzéket, vezetõi tudást igénylõ szériaszörnyetegek száguldása a legjobb oválpályákon: a magyar NASCAR bajnokság. Évi 36 futamon keresztül rendezzük a hazai stock-car sorozatok non-plus ultráját, az amerikai mintához leghûbben Magyarországon és talán a kontinensen is; követve az egyik legjobb pontozási rendszert, amelyben nemcsak az elsõk örülhetnek, ahol szó az, ha valaki befért a legjobb 10-be, és ahol az év végén egy rájátszás keretében a 10 legkiválóbb pilóta külön harcában az utolsó pillanatig nyílt a bajnoki cím kérdése.
A start elõtt -- vagy a "késõn kelõknek" szezon közben -- lehetõséget biztosítunk az újoncoknak: gyertek, próbáljátok ki, mitõl lehet, hogy
péntekenként évek óta átlagosan több, mint húszan robbantjuk be a motorokat kaján vigyorral arcunkon. (Hozzátartozókat nem hozni ám!) Ha tapasztalt sofõr vagy, remek! -- ha nem, annál jobb: keddenként változatos pályákon: ovál, utcai, épített és közúti aszfaltcsíkok nevesített klasszikusain a könnyen vezethetõ, élményszámba menõ kontrollal bíró Craftsman Truckokkal és régebbi (80-as évek vége felé gyártott) szériautókkal rendezzük a MIXED nevû sorozatot. Itt sincs mellébeszélés (a szezon végét minden pályák parnasszusán, az eredeti, 22 km-es
Nürburgringen ünnepeljük!), de a pengeéles küzdelmek mellett könnyedebb a hangulat egy-egy hibázás esetén. (A MIXED szezon február 14-én kezdõdött, akiknek megadatott a lehetõség, Monzában körözhettek; sajnos részemrõl "technikai gondok miatt nem utazhattam".)
Aki nem próbálta, nem ismerheti -- így kezdtem e pár soros ajánlót, így is zárom: autóversenyzõ véleményem szerint nem létezhet úgy, hogy e kitûnõ mûfajnak -- az oválpályás szériaautózásnak -- neki ne bátorkodott volna. Külön plusznak tartom, hogy remek közösséghez van lehetõség most (illetve, mint említettem volt: akár szezon alatt) csatlakozni: szívesen látjuk az ászokat, átlagosakat, gyengéket, ha képesek kultúráltan, jobbára balesetmentesen vezetni. Szóval, ha meg akarod ismerni, milyen az, ha nemcsak a rajtnál és alkalmanként van szó szerinti verseny, hanem órákon keresztül folyamatosan, akkor állj közénk, és próbáld ki!
Reméljük, Veletek megvalósul az az álmunk, hogy az amerikai szériához hasonlóan egyszer nálunk is 40-en gördülünk ki a pitroad-ról!
sajoati,
a 19-es Ford Mustang büszke tulajdonosa, a Canucks Hungary Team tagja
Hungarian Nascar Racers
A liga fóruma:
www.sg.hu/forum.php3?cat=2 (itt a NR2003 fóruma)
---
<FIGYELEM! A beharangozó egy számítógépes szimulátorról szólt, e kifejezések azonban nem szerepeltek benne: ezt ugyanis verseny közben mi magunk sem érezzük ekképp. Ó, a Porschét kivéve. Õt tényleg ellopták. Egy régi 924-es volt... nyugodjék békében.>
"Aki nem próbálta, nem is ismerheti" -- néhány kellék, amely elengedhetetlen AZ élményhez:
- egy PC
- egy force feedback-es kormány (a MOMO típushoz ingyen szervíztanácsok járnak)
- minimális díj a szerverbérletre (éves díj, havi 2-300 forint szintû, egy összegben)
- a legjobb autószimulátor program, amit a Papyrus / Sierra készített, és szerencsére
ismeri a sorozathoz szükséges szabályokat; a keresztségben a NASCAR Racing Season 2003 nevet kapta
(Vagyis NEM Nascar Simracing, Nascar Thunder, EA Sports NASCAR stb.)
- saját autófestés; kérésre készíthetünk egyet Neked
- szélessávú Internetkapcsolat
- a ráhangolódáshoz ajánlottak a HSW fanmovie-jai, különös tekintettel a CrashFan szériára, a szezonösszefoglalókra (Phantom Of the Nascar,
HNR2005 bestof), és a filmátirat Days of Thunder-re
--
ADATLAP:
HUNGARIAN NASCAR RACERS BAJNOKSÁG:
Versenyek pénteken:
20.00-21.30 - gyakorlás
21.30-cc.21.40 - kvalifikáció
cc.21.40-22.00 - happy hour (bemelegítés)
22.00-cc.0.00-0.30 - verseny
Évenkénti futamok: 36 (34 különféle ovál (short track, speedway, superspeedway), 2 road track)
Résztvevõk száma átlagosan: cc. 20
Sárga zászlós periódusok száma (min-max.):
1-14(?)
Bajnokok:
Autók: 800+ lóerõs szériautók, fix, publikus beállításokkal (fast2)
--
HNR Mixed Cup, CTS, Monza, Fixed Setup (2006_Monza_Fixed - HNR vagy #39932), 25 kor.
Ez az oldal nagyon ott van!!!! Akit érdekel egy kis versenyautó kívül-belül, rajzasztaltól a végtermékig, az feltétlen nézze végig!!! Véletlenül találtam rá, de iszonyat jóóóóó!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ha ott tartasz ,tedd fel a régi festésemet lécci, mert azzal megyek idén is a mixed ben!
http://web.t-online.hu/stap/forum/72.tsanyi.cup.zip
A helyzet az, hogy a lejjebb látható renderelt képeken vettem észre, hogy az autóm jobb oldalán a bagoly szárnyai között látható Henrick logo lemaradt. Ezt a hiányosságot pótoltam. <#vigyor3>#vigyor3>
biztos van update a feliratok pötty hu-n, a lényeg, hogy átmélezem, aztán majd csevegjétek le, hogy ezek mit, hol javítanak,
OKKKKKK???? 😊))
Koszi es sorry a kellemetlensegert!