51527
-
#42274 Ne felejtsétek átnevezni ...cts.sim-re mert így cup setupnak fogja látni, asszem. -
pasztor #42273 -
#42272 88mod, Michigan, fast2 set -
#42271 Holnap milyen setuppal megyünk? -
#42270 úgy érzem ez a tény a beszámolódban külön ki lesz emelve :D -
#42269 -
#42268 bakker, enyém lett a leggyorsabb kör! ez mekkora már! :))))
hát igen, érni kellett a tehetségemnek, korábban nem tudtam volna kiautózni egy 47.088-at ezen a technikás, kanyargós pályán. -
#42267 msg ment -
#42266 javitva. -
IzI #42265 Nem fontos latom igyis eleget:) -
#42264 láttam E-bay en de a kutyának sem kell -
#42263 Ezer bocsánat néha csinál ilyet a max (az eredetin rajtavoltál ha megnyugtat) kijavitom. -
IzI #42262 Az en verdamat is megfujtak biztos a rajongok -
#42261 Jaja, Toya festése volt DTap orrfestésével. Akkor hirtelen nem értettem, de mostmár leesett, hogy miért... -
#42260 A segítségeteket szeretném kérni. Mivel a Toya-TD esetben - ami 3 körrel a verseny vége előtt történt - az egyik fél versenybíró, egyedül maradtam, így nem tudok dönteni. A döntés a futam végeredményét nagyban befolyásolja. Kellene 2-3 ember aki meg tudná nézni az esetet és képes dönteni, keressetek meg icq-n vagy msn-en pls, nagy segítség lenne, előre is köszi! -
#42259 középen nem volt senki akkor sem -
#42258 Toya autója volt elöl kissé furcsa festéssel -
#42257 2 autót elloptak a képről :)))
délelőtt még ott voltak -
IzI #42256 Ja mondhatni -
72TSanyi #42255 Izi, neked van eredeti játékod, ugye? -
#42254 -
#42253 -
#42252 HaZso: szomorúan hallom.
IzI: igen, mivel GTP 1.1, az meg csak eredeti játékkal hajlandó elindulni. -
IzI #42251 Eredeti jatek kell hozza nem? -
#42250 Sajnos július 7-8-9-én pont dolgozom, ráadásul éjjel, úgyhogy nem tudok indulni :-( Azért Ti csak menjetek, hajrá ;-) -
#42249 kaptam egy levelet SSCAEnduro listáról. Glenről, a júliusi 12 órásról szól.
eddig 41 nevezés érkezett a lehetséges 38 helyre, de sokan nem szoktak indulni, plusz ahogy néztem, van aki saját nevén 2 csapatot nevezett.
HaZso említetted volt, hogy Te is indulnál. ez esetben mihamarább adjátok le a csapatotokkal a nevezést, és a rendes osztályba, mert aki Lightba kéri magát, de 1:34 alá tud menni köridőben a Mazdával, azt feljebb sorolják. (gondolom amúgy is oda mentetek volna, csak szólok.) tekintve, hogy 1:36-nál vagyok, elméleti best köröm is 1:35.3, ezért esetetekben Light kizárva. :)
-
#42248 OK. Kösz az infót. -
#42247 Idén mindhárom SSW-n első sorból indultam itt láttam valós esélyt nyerni (persze ki nem lát) az Indy Cupkocsival azért más mint a z IROC.Van önkritikám más pályákon 5 topversenyzőnek kellene minimum kiesni,hogy nyerjek. -
Redvin #42246 hat a spotter singlenek mondja :D -
#42245 ez a CUP-ban lesz. marmint Indy. csak gondoltam, h ha IROCban pole-on voltal multkor, akkor azert itt is jol fogsz menni.
kulonben kar, hogy igy elromlott a kozepe-vege, meg hogy nehany viszonylag gyakori reszvevo pont most nem jott, jo lett volna egy 20 feletti letszam. na mind1. -
#42244 nem tudok indulni kedden csak nagyon kivételes esetben -
#42243 hat vagy single file-nak mondod, vagy double file-nak, ahol az egyik sor 0 elemu :) -
Redvin #42242 akkor sincs double file restart ha nincs lekoroztt, nem? -
#42241 elvileg mindig double file restart van, kivéve, ha belül vagyunk az utsó 10 körön.
d.f.restartnál lekörözöttek belső íven előre, de ezt nem kötelező betartani, ha nincs esély körvisszára, szétment a kocsi, a mögöttem levő lekörözöttek se sérelmez(het)ik, stb.
-
#42240 Itt is bocsesz a 2. számú balesetért. Picit megtoltam kanyarban BLorit, aminek folytán sajoati is lerongyolta a kocsiját, plusz Pumy kiesett. Bocs mindhármójuktól.
Meg lenne egy kérdésem: az utolsó előtti balset utáni restartnál kissé megzavarodtam. Annak ellenére hogy double file restart van, nekem mint lekörözöttnek a sor végére kellene állnom, ugye? Csak mert a szabályokban más volt írva, de a gyakorlat mást mutatott. Szóval ezért kacsáztam ott elől, remélem nem okoztam túl nagy fennakadást. -
#42239 1 hónap múlva Indy. iroc-ban tavaly pole-on voltál, szóval kitartás! -
#42238 EZÚTON ÓVOK ÉS NO COMMENT... -
#42237 mondjatok valamit.
mai verseny tanulsága: jobb ha a 30. körben baleseteztetnek, mint a 97. körben, mert akkor a végére már nem érdekel annyira a téma.
pedig micsoda első 30 kör volt... -
pasztor #42236 es a site updateböl? :) -
#42235 Attettem ejszakara aztan vissza nappalra, mert tobbeknek kompatibilitasi problemaja van:) Igy most DAYTONA DAY es meg 20 perc van az edzesbol!!!!