51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • PuMy
    Ne felejtsétek átnevezni ...cts.sim-re mert így cup setupnak fogja látni, asszem.
  • pasztor
  • HaZso
    88mod, Michigan, fast2 set
  • PuMy
    Holnap milyen setuppal megyünk?
  • Metwork
    úgy érzem ez a tény a beszámolódban külön ki lesz emelve :D
  • HaZso
  • sajoati
    bakker, enyém lett a leggyorsabb kör! ez mekkora már! :))))

hát igen, érni kellett a tehetségemnek, korábban nem tudtam volna kiautózni egy 47.088-at ezen a technikás, kanyargós pályán.
  • DGray
    msg ment
  • DTap
    javitva.
  • IzI
    Nem fontos latom igyis eleget:)
  • Met
    láttam E-bay en de a kutyának sem kell
  • DTap
    Ezer bocsánat néha csinál ilyet a max (az eredetin rajtavoltál ha megnyugtat) kijavitom.
  • IzI
    Az en verdamat is megfujtak biztos a rajongok
  • PuMy
    Jaja, Toya festése volt DTap orrfestésével. Akkor hirtelen nem értettem, de mostmár leesett, hogy miért...
  • HaZso
    A segítségeteket szeretném kérni. Mivel a Toya-TD esetben - ami 3 körrel a verseny vége előtt történt - az egyik fél versenybíró, egyedül maradtam, így nem tudok dönteni. A döntés a futam végeredményét nagyban befolyásolja. Kellene 2-3 ember aki meg tudná nézni az esetet és képes dönteni, keressetek meg icq-n vagy msn-en pls, nagy segítség lenne, előre is köszi!
  • DTap
    középen nem volt senki akkor sem
  • Met
    Toya autója volt elöl kissé furcsa festéssel
  • DGray
    2 autót elloptak a képről :)))
    délelőtt még ott voltak
  • IzI
    Ja mondhatni
  • 72TSanyi
    Izi, neked van eredeti játékod, ugye?
  • JuanG
  • DTap
  • sajoati
    HaZso: szomorúan hallom.

IzI: igen, mivel GTP 1.1, az meg csak eredeti játékkal hajlandó elindulni.
  • IzI
    Eredeti jatek kell hozza nem?
  • HaZso
    Sajnos július 7-8-9-én pont dolgozom, ráadásul éjjel, úgyhogy nem tudok indulni :-( Azért Ti csak menjetek, hajrá ;-)
  • sajoati
    kaptam egy levelet SSCAEnduro listáról. Glenről, a júliusi 12 órásról szól.
    eddig 41 nevezés érkezett a lehetséges 38 helyre, de sokan nem szoktak indulni, plusz ahogy néztem, van aki saját nevén 2 csapatot nevezett.

HaZso említetted volt, hogy Te is indulnál. ez esetben mihamarább adjátok le a csapatotokkal a nevezést, és a rendes osztályba, mert aki Lightba kéri magát, de 1:34 alá tud menni köridőben a Mazdával, azt feljebb sorolják. (gondolom amúgy is oda mentetek volna, csak szólok.) tekintve, hogy 1:36-nál vagyok, elméleti best köröm is 1:35.3, ezért esetetekben Light kizárva. :)

• bcs78
    OK. Kösz az infót.
  • DTap
    Idén mindhárom SSW-n első sorból indultam itt láttam valós esélyt nyerni (persze ki nem lát) az Indy Cupkocsival azért más mint a z IROC.Van önkritikám más pályákon 5 topversenyzőnek kellene minimum kiesni,hogy nyerjek.
  • Redvin
    hat a spotter singlenek mondja :D
  • sajoati
    ez a CUP-ban lesz. marmint Indy. csak gondoltam, h ha IROCban pole-on voltal multkor, akkor azert itt is jol fogsz menni.

kulonben kar, hogy igy elromlott a kozepe-vege, meg hogy nehany viszonylag gyakori reszvevo pont most nem jott, jo lett volna egy 20 feletti letszam. na mind1.
  • DTap
    nem tudok indulni kedden csak nagyon kivételes esetben
  • sajoati
    hat vagy single file-nak mondod, vagy double file-nak, ahol az egyik sor 0 elemu :)
  • Redvin
    akkor sincs double file restart ha nincs lekoroztt, nem?
  • sajoati
    elvileg mindig double file restart van, kivéve, ha belül vagyunk az utsó 10 körön.

d.f.restartnál lekörözöttek belső íven előre, de ezt nem kötelező betartani, ha nincs esély körvisszára, szétment a kocsi, a mögöttem levő lekörözöttek se sérelmez(het)ik, stb.

• bcs78
    Itt is bocsesz a 2. számú balesetért. Picit megtoltam kanyarban BLorit, aminek folytán sajoati is lerongyolta a kocsiját, plusz Pumy kiesett. Bocs mindhármójuktól.

Meg lenne egy kérdésem: az utolsó előtti balset utáni restartnál kissé megzavarodtam. Annak ellenére hogy double file restart van, nekem mint lekörözöttnek a sor végére kellene állnom, ugye? Csak mert a szabályokban más volt írva, de a gyakorlat mást mutatott. Szóval ezért kacsáztam ott elől, remélem nem okoztam túl nagy fennakadást.
  • sajoati
    1 hónap múlva Indy. iroc-ban tavaly pole-on voltál, szóval kitartás!
  • DTap
    EZÚTON ÓVOK ÉS NO COMMENT...
  • sajoati
    mondjatok valamit.

mai verseny tanulsága: jobb ha a 30. körben baleseteztetnek, mint a 97. körben, mert akkor a végére már nem érdekel annyira a téma.

pedig micsoda első 30 kör volt...
  • pasztor
    es a site updateböl? :)
  • Alexease
    Attettem ejszakara aztan vissza nappalra, mert tobbeknek kompatibilitasi problemaja van:) Igy most DAYTONA DAY es meg 20 perc van az edzesbol!!!!