NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roccso
HELP! vagy a jelszóm nem jó ,vagy a szerver ip változott de vmi gáz ban..ki tud vki segiteni infoval privátban? köszi

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Mixed Cup, AeroWar88, Atlanta, 130 kor, fixed setup (2006_atlanta_fast2).
Alexease
Meg nem jott meg😞
Hivatalosan 2 festest adtam le ez a 3.<#felkialtas>
4? Itt valami tevedes lehet
Cowek
SMC - occsó és biztonságos...
NetGear - Nem olyan olcsó és ugyanolyan jó mint az SMC <#zavart1>
D-Link is tuti

15 fölé nem érdemes menni ha nem akarsz osztani fél városnak :-)

http://www.f1-info.hu/

vazz, Izi, te mentél eddig 10 versenyt, de volt már 4 különbözö festésed... <#banplz><#ravasz1>

na, ájjá neki sürgösen a második résznek, mer ez igen jó lett! <#taps><#worship>

Én egy Linksys BEF411S4-es használok. Én nem vagyok tõle elragadtatva, mert a firmware-ek hiába való frissítése után is ütközök olyan hibába, hogy idõnként lefagy. Olyankor nem lehet konfigurálni http-n keresztül, viszont általában megoldás szokott lenni, hogy reset helyett egy áram megszüntet/visszakapcsol-lal próbálkozom.
Viszont ennek a márkának már 2x ezer HUF-ért van olyan verziójaj, ami már 54Mbit-es, ráadásul linux firmware-rel dolgozik, amelyen megoldott dolog az, hogy a portjain sávszélesség korlátozást lehessen eszközölni.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
OFF

Közvélemény kutatás😊

Router vásárlás elõtt állok, Ti mit használtok? (Wi-fi-s kell)

ON

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alex kuldtem 1 uj festest csereld ki letszi csak a tobbiek miatt cserelek igy jobban megtudnak majd kulonboztetni ez garantalom<#zavart1>
Remelem betudod fejezni minnel elobb elegge jo<#eljen>
HaZso
Remélem, minél hamarabb!!!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

JuanG
ez a vidi már régóta itt porosodik nálam...de mivel nincs és nem nagyon lesz idõm befejezni, ezért inkább most megosztom veletek, mert nem tudom a 2. fele mikorra készülne el:

hnr2005_1.wmv

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
azért mert én idõben leadtam a festésem, csak Alexease felülírta a régivel, mikor visszatette a többiek tavalyi festését az oldalra 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Eleg ha egy dologban nem ertunk 1-et nem hogy 2 😊
Met
Juannak miért nem szóltál?<#zavart1><#idiota>

HaZso
HaZso
<#mf2>

Elkestel mar nem lehetseges<#ejnye1><#zavart1>
HaZso
Alex!!!

Kész van az én idei festésem is, ugyanazt kérem, mint Juan ;-)

Köszi!

Alexease
<#zavart1>
JuanG
thx ezt is!!! 😊

Alexease
Fent van!
JuanG
Alex!!!

Tedd fel újra a festésem lécci a honlapra!!! És kérek mindenkit hogy szedje le újra!!! itten vala:

66_Juan_G.cup.car.zip

<#worship> kösz Dini!

JuanG
ja sajnálom is nagyon 😞((...de a replaybõl látszik hogy tényleg semmi tudomásom nem volt DTap-rõl abban a pillanatnyi helyzetben, soroltam be, mintha ott se lett volna...

JuanG
ha a kanyar elõtt már bejössz kicsit mellém akkor adok helyet, de így sztem túl késõn volt...

HaZso
Köszi<#eljen>

DTap
DTap
A vége meglesz.A rajtot nem vettem fel,de sima ügy volt.Nem történt semmi különös.

Met
és a rajt és befutó közti rész se ártana<#zavart1>

Alex emailt ment a két futam eredményével.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso
Esetleg egy mai DAYTONA rajtot, befutót is linkelj be pls!

Cowek
Vázzze <#wow1><#wow2><#eljen><#csodalk>

http://www.f1-info.hu/

Prezsi
Lehet, hogy nem minden csak a szerencsén múlik.

DTap
Nézd meg Pete a Busch szeria tegnapi befutóját!(#40022)

petesilver
Nah, elkezdõdött az idény, van pezsgés újra😊 Meg van vita az ívekrõl😊) Nekem megint nem volt szerencsém, majdnem tök utolsóként loholtam a mezõny után, lementem alulra a pitty-puttynál, bíztam benne, hogy megúszom, de nem sikerült, csak telibevert hirtelen Juan😊 Aztán vontatás, az autó többet nem indult, de fokozatot álló helyzetben még lehetett kapcsolgatni 😊) Idén sem különb a szerencsém a jelek szerint😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Hat olyan nincs nekunk<#shakehead>
Nem semmi befuto<#guluszem1>
DTap
Motors TV

Hol lattad te az egeszet?😊
Tihy
jaja, jó volt, nem csak a befutó, az egész

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DTap
A nagyoknak sem megy jobban ezekszerint!Daytonai káoszbefutó

En nem ereztem kockazatosnak tisztan bementem belsore erre te huztal ram😊ha ezt akkor csinalod amikor kezdtem a jatekot tuti kaszallak😊
DTap
Hihetetlenül izgalmas befutó volt az imént a daytonai Busch futamon.
Feltöltöm mert ezt érdemes megnézni!(Kb 20 perc még)

Met
amikor olvastam, hogy csak 1 sárga volt nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam végigmenni
de olvasva ezt a pár hozzászólást, lehet jobb, hogy nem értem végig így nem okoztam vélt vagy valós problémát senkinek😊

JuanG
ja, és neked megért annyit hogy bekockáztass?...meg is lett az eredménye...

JuanG
nem direkt zártam le elõtted, hanem nem gondoltam volna, hogy pont a kanyarbejáratnál vágsz ki mellém, pont amikor megkezdem a kanyarodást...