51527
-
#42354 Várom már a BR pályákat... ;-) -
#42353 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Chicagoland, 134 kor, FAST2
20:10-kor lesz ujrainditva! -
B Lori #42352 Két Hamlin video
NASCAR nation
Busch race Gateway -
B Lori #42351 Talladega BR :))http://www.superspeedway.net/ESPN_sim-video.wmv -
#42350 -
#42349 22.05-re jövök -
#42348 thx. Még szerencse, hogy csak olvasnom kellene tudni :)) -
#42347 En probaltam mindegyiket (hivatalos, nem hivatalos, CUP, CTS, IROC stb.):))
Egyelore olyan "ISI-s", "rFactor-os";) De meg nem igazan hasznalhato a program hianyossagai es hibai miatt (AI, zaszlok, szabalyok, Pit stb.). -
#42346 Szevasztok !
OFFTOPIC leszek előre is bocsi.
Valaki kipróbálta már a Rfactor Stockcar modját ?
Tapasztalatok ?
-
PeeVee #42345 Ok, leszedtem, kiváncsi vok milyen lesz :P -
#42344 szedd le a fast2 setupot, amit használtunk, próbáld azzal (70f clean időben ofkorz.) -
PeeVee #42343 óóh :D ehem 1:15 körül... hehe:P van még mit javitanom ;) -
#42342 Katt banner, ott Cup futamok, Infineon, Reportból látod az időket.
Csak mondom, hogy az első 3-4 helyezett idejét ne vedd figyelembe :D -
PeeVee #42341 Nyeheheheheee! Sikerült az első versenyem amit végigmentem(és persze nyertem:D)!! Nem kell leszólni, most kezdtem! ;) Infineon-on nektek mennyi szokott lenni egy kör? -
#42340 no warez -
#42339 ja, még annyit -- bocs a floodért ;-) --, hogy egy CTS vagy aero (tökmind1 fizika ua)FULL mezőnyös verseny, ezzel a setuppal itt iszonyat nagy élmény lenne.
-
B Lori #42338 Így utólag jó dontés volt mert végig mentunk sárga nélkul,ahogy néztem ott nem volt nagy sérulésed de elég ha kiesel a draftból és már nincs esélyed -
#42337 hm, igazából ha sokan lettünk volna, maradtam volna, így, 5-6 főnél nem láttam esélyt a -2L visszavételére.
(ha sokan vagyunk, nem is pittelek, épp hogy sárgaközelire ment le a gumim, a kocsi meg viszonylag ép maradt, pl. pit(+repair) után 41.0xx-t mentem vele.)
-
B Lori #42336 Akit érdekelGordon esése -
B Lori #42335 Én semmit nem hallottam és mivel nem forogtál meg úgy érzékeltem hogy nagyobb ívben fordultál,kár hogy ez megtortént pedig nagyon jó kedvem volt mert végig sikerult HaZso és Tihy kozott kolbászolnom ami még most is hihetetlen számomra,ha ez nincs akkor tobben is kuzdhettunk volna. -
IzI #42334 Nincs hozza valami fake serialszam?:) -
#42333 néhány tavalyi futam reportján is látszik pl. h milyen rossz is a nem regisztrált verzió. :) -
#42332 regisztralni kell, kb. $10-be kerul a prog. akkor enged berakni mindenfelet, tudod egyszerre szaladtatni oket, stb. -
IzI #42331 Hogy tok 2 replay-t osszevetni?Mert nekem csak egyet enged berakni -
#42330 nekem megvan a prog, mit kell hozzá érteni? :) -
IzI #42329 Ert vki a replay analizatorhoz ? -
#42328 utána nyilatkozott, hogy nem érti hogy úszta meg sérülés nélkül -
72TSanyi #42327 Még nem láttam a Pocono-i futamot, de gondolom Gordon esése sem lehetett alap, ha miatta piros zászlót lengettek, ha jól hallottam. -
#42326 pont Stewart-nak el is fogyott Lowe's-on :) -
#42325 np, ilyenem nekem is volt, hogy megyek, halk nyüsszenés, meg valaki a visszapillantóban hirtelen elkezd aerobikozni. :) -
#42324 Ja igen ezt láttam anno bántam is,hogy nem vettem fel.Tudva,hogy nem lett sérülés merem mondani,hogy "jó kis baleset" volt,de egyszer el fog fogyni a szerencse.Már év elején aggódtak minden okkal az ilyen esetek miatt. -
#42323 köszi már töltöm is. -
#42322 Par napig beszamithatatlan voltam (:D) igy mail-eket sem neztem, ossze is jott vagy 300:) A lenyeg, hogy kigyomlaltam oket, es remelhetoleg minden megmaradt ami fontos:)
Ami meg van: eredmenyek Toyatol (4), nyilatkozatok Pumytol (2) es Sanyitol (1). Holnap frissitek. -
B Lori #42321 Úgy látszik torolték,feltoltottem ide
http://www.mysharefile.com/v/2667933/2006_Busch_Talladega_StewartFlys.wmv.html -
B Lori #42320 Bakker,tényleg osszeértunk,úgy látszik a Michigan-i íveke nekem gondot okoznak,arra számítottam hogy nagyobb ivben fordulunk,utólag is Bocs!! -
B Lori #42319 Én? észre se vettem,vissza kell néznem -
#42318 én inkább a sport1-en az Edmonton-Carolina NHL döntőt. :) -
72TSanyi #42317 Hát az nem szép hozzáállás akko'!
Aki viszont nincs már versenyben, annak ajánlom a meccsek összefoglalóit, mindjárt kezdődik! -
#42316 nyilván mindenki a rohadt izgalmas brazil horvát csúcsderbit nézte. (vagy aludt el rajta.) -
#42315 nem tudom megnézni:-(